Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , CME2205 είπε:

Αντε να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις αυτη τη φορα γιατι η προηγουμενη, παρα τις προσπαθειες, ηταν παταγωδης αποτυχια!!

Καλή επιτυχία!!! 

• Ευχαριστώ 1

zRCTp3.png

Εγω δεν ηθελα να εστιασω στο αν θηλαζαν αλλα στο ποσο ανετες και χωρις αγχος ηταν.το εβλεπαν σαν φυσικη διαδικασια χωρις να τρελενονται

γυρισαμε πριν λιγο απο τον γιατρο η μικρη εφτασε τα 1800γρ 32 βδομαδες αλλα δεν μας αφησε παλι να τη δουμε..βαζει τα ποδια στο κεφαλι..την κουνησαμε αλλα απτοητη η κυρια!!και ο τραχηλος στα ιδια χωρις να προσεχω..με βλεπω τελικα να φτανουμε τις 39βδομαδς

ρε κοριτσια οι αιμορροιδες φεγουν μετα τη γεννα η θα μεινουν μονιμα;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , rainbow είπε:

Εγω δεν ηθελα να εστιασω στο αν θηλαζαν αλλα στο ποσο ανετες και χωρις αγχος ηταν.το εβλεπαν σαν φυσικη διαδικασια χωρις να τρελενονται

γυρισαμε πριν λιγο απο τον γιατρο η μικρη εφτασε τα 1800γρ 32 βδομαδες αλλα δεν μας αφησε παλι να τη δουμε..βαζει τα ποδια στο κεφαλι..την κουνησαμε αλλα απτοητη η κυρια!!και ο τραχηλος στα ιδια χωρις να προσεχω..με βλεπω τελικα να φτανουμε τις 39βδομαδς

ρε κοριτσια οι αιμορροιδες φεγουν μετα τη γεννα η θα μεινουν μονιμα;

Μπραβο μια χαρα η μπεμπα!! Για τις αιμορροιδες φροντισε τες οσο μπορεις απο τωρα γιατι μετα τον τοκετο αν γεννησεις φυσιολογικα θα γινουν χειροτερα!!! Βαζε κρεμουλα καθε μερα (βαλε την preparation-H, ειναι παρα πολυ αποτελεσματικη και επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη) και πλυσιμο με χλιαρο νερο μετα απο καθε κενωση. Επισης φροντισε να τρως αρκετες φυτικες ινες για να αποφυγεις οσο γινεται τη δυσκοιλιοτητα.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! δεν πιστεύω να γέννησε καμία από τις πρώτες εγκυμονουσες μας?faith 30? είσαι εδώ? εσύ μπαίνεις στον μήνα σου ε;αχ κορίτσια απίστευτο μου μοιάζει, πλησιάσει ο καιρός για να αντικρίσουμε το θαύμα....

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!! Κι εμείς σήμερα την ειδαμε..εχουμε φτασει τα 2890!!!! Από προχθες νιωθω εντονο κνησμό στο κατω μέρος των ποδιών μου και εχουν αρχισει να πρήζονται τα δακτυλα των ποδιών μου!!! Ουφφφ αντε λίγο εμεινεεεε.....

• Μου αρέσει 3

gLKFp3.png

Κοριτσια γεια σας.ειμαι πολυ καινουρια στο φορουμ αν κ σας διαβαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου.διανυω την 35η εβδομαδα κ εχω ΠΗΤ 6/1/2018.δεν νομιζω βεβαια οτι θα γεννησω τοτε για πολυ νωριτερα με κοβω.η αληθεια ειναι οτι εχω βρει παρηγορια σε πολλες αγχωτικες καταστασεις που περασα απο την αρχη μεχρι τωρα.γι αυτο κ αποφασισα να γινω μελος.sorry για το σεντονι.

Καλημέρα σε όλες!!! Δυστυχώς οοοοοσο ευκολα πέρασαν οι προηγούμενοι μήνες..τόσο δύσκολα περνάει αυτός ο μήνας...Δυστυχώς..χθες το βραδυ κοιμηθηκα το πολύ 2 ώρες λόγω οτι αισθανόμουν οτι δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά...εννοειται άλλαζα πλευρά ανά 15 λεπτά...έχω εντονη φαγούρα σε δακτυλα χεριών και δάκτυλα ποδιών και αισθανομουν οτι ήθελα να κάνω εμετό πολύ συχνά...!Νομίζω ετσι και μου ξαναπει κάποιος..κοιμήσου τώρα που μπορείς...θα νευριάσω! Επίσης όσες αναφέρετε 15-20 λεπτά υπέρηχο ( και διπλάσια λεφτά εννοειται)..εδώ στην Αθήνα..εχετε δίκαιο! Επιθύμησα το γιατρό μου στα Χανιά με τα 45λεπτα και την προσοχή που μου έδινε! 

Αυτά από εμάς!! Έχετε παρόμοια προβλήματα κι εσείς? 

Συνεχίζουμε δυνατά! Το μπισκοτίνο έρχεται!!!!

• Μου αρέσει 2

gLKFp3.png

@Μανιταρι Μαγικο καλώς όρισες. Με το καλό. Μν αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε. Τι φύλο είναι το μωρό; Το πρώτο σου; 

@Biscottinomum προσωπικά άρχισαν να πρήζονται στον ύπνο μου τα δάχτυλα μου . Όσο για ξύπνημα ακόμα είμαι καλά σηκώνομαι 2-3 φορές αλλά κάνω καμία ώρα να ξανά κοιμηθώ . Υπομονή ,λίγο έμεινε . Εσύ μπήκες κ στον μήνα σου 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Οριστε κ το πινακακι μας για να μν ξεχνιόμαστε . 

Faith 30......................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Μανιτάρι μαγικό .........ΠΗΤ 06/01/2018 - πρίγκιπας 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 11/01/2018-

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πρίγκιπας 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

ZinaLove....................ΠΗΤ 31/01/2018 - πριγκίπισσα 

Kalfeli.........................ΠΗΤ 03/02/2018- πριγκίπισσα 

Οντετ ........................ΠΗΤ  06/02/2018- πρίγκιπας 

Rita#..........................ΠΗΤ 06/02/2018 - πριγκίπισσα 

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας 

Πλησιάζουμε κορίτσια 
  • Μου αρέσει 4

S4bRp3.png

@Μανιταρι Μαγικο καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό ο μπέμπης! Γιατί πιστεύεις πως δεν θα φτάσεις στην ΠΗΤ;;;; Αφού είναι το πρώτο σου είναι πολύ πιθανό να πάρεις όλο το μήνα!

@biscottonium λίγο έως πολύ όλες ερείπια είμαστε!! ο γολγοθάς αϋπνίας πολλές φορές ξεκινάει πριν από τον τοκετό. Πριν γεννήσεις θες να κοιμηθείς αλλά δεν μπορείς, ενώ μετά θες, μπορείς και δεν σε αφήνουν!! Σου εύχομαι μόνο να κάνει καλούς ύπνους το μωρό και πολύ γρήγορα να μπείτε σε πρόγραμμα. Πάντως εγώ αυτό εύχομαι για το μωρό: πρώτα από όλα να είναι υγιές και μετά να κοιμάται όπως η μικρή μου!! από 2 μηνών 10 το βράδυ με 9 το πρωί!!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια καλησπέρα! καλωσόρισες μανιτάρι μαγικό!! 

Τώρα στην τελική ευθεία μας ενοχλούν όλα, φυσιολογικό το βρίσκω... εγώ πάλι έχω πρηστεί σε πόδια, αστραγάλους και δεν μου κάνει κανένα παπούτσι.εχω ακόμα ενάμισι μήνα μπροστά μου και σκέφτομαι να πάω να πάρω παπούτσια νούμερο 41-42... εγώ φοράω το 39 κανονικά.φουσκωματα πολλά στο στομάχι και παλλινδρομηση πολλές φορές να θέλω να κάνω εμετό... είπαμε: υπομονήηηηηηηηηηηη

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...