Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , elenakith είπε:

αα κορίτσια ξέχασα να σας ρωτήσω, στην κλινική τι βολεύει καλύτερα, πυτζάμες ή νυχτικό? παίζει ρόλο αν γεννήσει κανείς φυσιολογικά ή με καισαρική στο τι θα βολεύει καλύτερα? κοντομάνικα? 

βρακάκια βολεύουν αυτά τα μιας χρήσης που πουλάνε? και για το στήθος βολεύουν τα κοχύλια ή κάποια επιθέματα?

Καλησπέρα!!!!! Εγώ είχα πάρει και τα δύo. Όταν γεννησα, φυσιολογικά, φορεσα το νυχτικό και τις επόμενες ημέρες επειδή δεν είχα πολλά ραμματα,δεν είχα καθετηρα ούτε έρχονταν να με αλλάξουν οι μαιες φορεσα πυτζαμα. Νομίζω ότι εξαρτάται πώς θα είσαι μετά την γέννα. Δηλαδή η διπλανή μου γέννησε φυσιολογικά αλλά είχε πολλααααα ραμματα δεν μπορούσε να πάει τουαλέτα, ήταν με καθετηρα την αλλαζαν οι μαιες και φορούσε νυχτικό. Εννοείται κοντομάνικα γιατί κάνει πολύ ζέστη στο μαιευτήριο. 

Εγώ θα πάρω και τα δύο, βλέποντας και κάνοντας. 

Πήρα κοχύλια στο μαιευτηριο,δεν τα ήξερα. Με βοήθησαν γιατί είχα πολύ γάλα και γεμιζα. Τα επιθέματα τα έβαλα αφού εδραιωθηκε ο θηλασμός. 

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@elenakith σχετικά πρόσφατα άλλαξαν οι οδηγίες, νομίζω πριν 2-3 χρόνια. Όσο για το μαιευτήριο, εγώ προτίμησα νυχτικό παρόλο που γέννησα φυσιολογικά, απλά δες να μην είναι πολύ κοντό και σημαντικό να έχει στο στήθος είτε κουμπιά είτε να είναι κρουαζέ για να μπορείς να θηλάζεις εύκολα. Στα καταστήματα με ρούχα εγκυμοσύνης θα βρεις ποικιλία τέτοια. Επίσης βολεύει ρομπάκι να φοράς από πάνω όταν θα έρχονται επισκέψεις. Επίσης μέσα στους θαλάμους έχει παααααααρα πολύ ζέστη οπότε μάλλον κοντομάνικα και φρόντισε το ρομπάκι σου να έχει μακρύ μανίκι μήπως θες να βγεις παραέξω. Βρακάκια μιας χρήσης θα σου δώσουν στο μαιευτήριο αν γεννήσεις τελικά σε ιδιωτικό, για το δημόσιο δεν ξέρω. Εμένα με βόλεψαν πάρα πολύ αυτά. Για το στήθος απλά επιθέματα νομίζω, όμως επειδή όπως σας εξήγησα με το θηλασμό δεν τα πήγα πολύ καλά, καλύτερα να σου πει κάποια άλλη κοπέλα!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια μου τι ωραίες συμβουλές! Κι εγώ θα χρεια στεί να πάρω νυχτικιά. Πυζαμακια εχω και βλέπουμε εκεί! 

Είδατε τι βρήκαν στο Έλενα?????μικρόβιο από χολέρα!!...ΣΟΚ!

Απαράδεκτο! Ούτε στην Ουγκάντα! 

gLKFp3.png

Και εγώ έχω πιτζάμες κ ρόμπα , όποτε μάλλον πρέπει να πάρω κ μια νυχτικια κοντομανικι; Πουλάνε τέτοια εποχή ; 

@Biscottinomum πραγματικά από το κακό στο χειρότερο πάμε .

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

αφηστε αυτά για το Έλενα ήρθαν πάνω στην ώρα που αποφάσισα κι εγώ να πάω εκεί να γεννήσω! χαχαχαχα αναποδιά! 

απ'την άλλη βρε κορίτσια,που βρέθηκε στο υπόγειο το μικρόβιο της χολέρας? νοσεί ακόμα ο κόσμος για να αφήσει εκεί το μικρόβιο? δεν είναι λίγο περίεργο? υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα δολιοφθοράς? το έχω τερματίσει από παράνοια λέτε? χαχαχα :-) 

302qp2.png

Καλησπερα κοριτσια,εγω πηρα 1 σουτιεν θυλασμου κ 1 νυχτικια βαμβακερη,αλλα θα σκασω μαλλον απτην ζεστη,οποτε θα αγορασω κ μια νυχτικια μακο με ρομπιτσα.εσωρουχα μιας χρησης πουλανε στα φαρμακεια?ιδεα δεν εχω!

Σημερα ειδαμε το μωρακι μας,1450γρ, ραντεβου ξανα στις 32 εβδ για ντοπλερ!

πρίν από 35 λεπτά , elenakith είπε:

αφηστε αυτά για το Έλενα ήρθαν πάνω στην ώρα που αποφάσισα κι εγώ να πάω εκεί να γεννήσω! χαχαχαχα αναποδιά! 

απ'την άλλη βρε κορίτσια,που βρέθηκε στο υπόγειο το μικρόβιο της χολέρας? νοσεί ακόμα ο κόσμος για να αφήσει εκεί το μικρόβιο? δεν είναι λίγο περίεργο? υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα δολιοφθοράς? το έχω τερματίσει από παράνοια λέτε? χαχαχα :-) 

Περιμενε να επιβαιβεωθει η ειδηση γιατι διαβαζω οτι μπορει να ειναι ψεμματα!

• Μου αρέσει 3

EpmQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! @elenakith άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο γι αυτό το θέμα με τη χολέρα. Δεν νομίζω να είναι ψέματα, σήμερα θα πάει και το ΚΕΕΛΠΝΟ οπότε θα κάνουν και επίσημες δηλώσεις. Δεν μου φαίνεται όμως παράλογο, οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία, ειδικά σε κάποιες πτέρυγες που μπορεί να μην είναι ανακαινισμένες ή να μην πολυχρησιμοποιούνται, είναι συχνά απαράδεκτες και λόγω έλλειψης συντήρησης δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα! Αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αποκλείεται να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και σε ιδιωτικά νοσοκομεία!

8 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Καλησπερα κοριτσια,εγω πηρα 1 σουτιεν θυλασμου κ 1 νυχτικια βαμβακερη,αλλα θα σκασω μαλλον απτην ζεστη,οποτε θα αγορασω κ μια νυχτικια μακο με ρομπιτσα.εσωρουχα μιας χρησης πουλανε στα φαρμακεια?ιδεα δεν εχω!

Ολόκληρο θηρίο το μωράκι σας!! Μπράβο!! Εμείς σήμερα έχουμε ραντεβού και περιμένω με αγωνία!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα κορίτσια, έχω σοκαριστεί κι εγώ με το μικρόβιο χολέρας στο Έλενα, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Οι ήδη μαμάδες ευχαριστούμε που μας βοηθάτε εμάς τις καινούριες με το τι πρέπει να έχουμε μαζί μας στο μαιευτήριο!! Εάν μπορεί κάποια θα μπορούσε να κάνει μία λίστα με το τι χρειάζεται η βαλίτσα της μαμάς και τι του μωρού?

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

@Faith 30στα φαρμακεία αλλά και στα καταστήματα με βρεφικά είδη!

@dimitroula30 εμένα μου είχε δώσει μία λίστα η μαία του γυναικολόγου μου με τα πράγματα της βαλίτσας του μαιευτηρίου και άλλη μία με αυτά που θα χρειαστούμε για το μωρό, νομίζω όταν μπήκα στον 8ο. Πρέπει να την έχω ακόμα κάπου κρυμμένη, θα την βρω όταν θα πάω σπίτι το βράδυ και θα την αντιγράψω εδώ! Μετά μπορεί να προσθέσει όποια κοπέλα θέλει κάτι ακόμα που μπορεί να σκεφτεί.

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

19 ώρες πρίν, elenakith είπε:

αα κορίτσια ξέχασα να σας ρωτήσω, στην κλινική τι βολεύει καλύτερα, πυτζάμες ή νυχτικό? παίζει ρόλο αν γεννήσει κανείς φυσιολογικά ή με καισαρική στο τι θα βολεύει καλύτερα? κοντομάνικα? 

βρακάκια βολεύουν αυτά τα μιας χρήσης που πουλάνε? και για το στήθος βολεύουν τα κοχύλια ή κάποια επιθέματα? 

Καλημέρα!!!! Το νυχτικό νομίζω βολεύει περισσότερο. Και μετά από φ.τ γιατί σε ελέγχουν από κάτω χωρίς να γδύνεσαι συνέχεια.. και μετα από κτ για να μην εχεις λαστιχο στα ραμματα.. όσο για τα εσωρουχα μίας χρήσης εμε να με βόλεψαν πολυ, τα βρήκα σε καταστημα βρεφικων. Η διπλανη μου ομως που ήταν με κ.τ δεν τα χρησιμοποιησε γιατι ηταν σκληρα για την τομη και την ενοχλούσαν. Για το στήθος δεν χρειάστηκα κάτι όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Την πρώτη μερα ημουν χωρις σουτιεν τη δευτερη φόρεσα γιατι αρχισε να πρηζεται το στηθος αλλα χωρις επιθεματα, δεν ειχα διαρροες... αν παρεις επιθεματα να τα αλλαζεις συχνα και να αφηνεις το στηθος να αναπνεει για να μην αναπτυσσεται υγρασια

• Μου αρέσει 1

dph2p2.pngRGM7p2.png

Υπαρχουν κ πλενομενα επιθεματα,εχω παρει απο το λητω.γτ λογω υγρασιας υπαρχει ο φοβος μυκητιασεων,κ αν εχεις πληγες ειναι επιπονα

Κοχυλια δ εχω χρησιμοποιησει,αλλα βοηθανε κ σε επιπεδες θηλες,κ σε πληγωμενες,κ να συλλεξεις γαλα

Καλημέρα κορίτσια! 

Σήμερα ανακάλυψα το physiomer για το συνάχι, και το συνιστώ έναντι του απλού φυσιολογικού ορού και της σύριγγας, ξεβουλώνει πολύ καλύτερα τη μύτη! 

12 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Πωπω καλέ τι μαναράκι είναι αυτό καλοθρεμμένο??? φτου φτου ζωή να χει το καμάρι σας! Τα βρακάκια τα είδα στα orchestra και νομίζω τα πήρε το μάτι μου και στα λητώ :) 

3 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @elenakith άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο γι αυτό το θέμα με τη χολέρα. Δεν νομίζω να είναι ψέματα, σήμερα θα πάει και το ΚΕΕΛΠΝΟ οπότε θα κάνουν και επίσημες δηλώσεις. Δεν μου φαίνεται όμως παράλογο, οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία, ειδικά σε κάποιες πτέρυγες που μπορεί να μην είναι ανακαινισμένες ή να μην πολυχρησιμοποιούνται, είναι συχνά απαράδεκτες και λόγω έλλειψης συντήρησης δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα! Αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αποκλείεται να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και σε ιδιωτικά νοσοκομεία!

Ολόκληρο θηρίο το μωράκι σας!! Μπράβο!! Εμείς σήμερα έχουμε ραντεβού και περιμένω με αγωνία!!

cme να σε ρωτήσω γιατί το 'χω απορία, η χολέρα υπάρχει ακόμα? δηλαδή νοσεί κόσμος από χολέρα τη σήμερον ημέρα? μα μου φαίνεται πολύ περίεργο, που ζούμε? 

όσο για τα ιδιωτικά, εγώ δούλευα 10 χρόνια σε ιδιωτική κλινική και σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι υπήρχε τρομερή προσοχή στη συντήρηση ή στην υγιεινή. τουλάχιστον όχι σε όλα τα σημεία της κλινικής. 

πρίν από 37 λεπτά , anath είπε:

Καλημέρα!!!! Το νυχτικό νομίζω βολεύει περισσότερο. Και μετά από φ.τ γιατί σε ελέγχουν από κάτω χωρίς να γδύνεσαι συνέχεια.. και μετα από κτ για να μην εχεις λαστιχο στα ραμματα.. όσο για τα εσωρουχα μίας χρήσης εμε να με βόλεψαν πολυ, τα βρήκα σε καταστημα βρεφικων. Η διπλανη μου ομως που ήταν με κ.τ δεν τα χρησιμοποιησε γιατι ηταν σκληρα για την τομη και την ενοχλούσαν. Για το στήθος δεν χρειάστηκα κάτι όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Την πρώτη μερα ημουν χωρις σουτιεν τη δευτερη φόρεσα γιατι αρχισε να πρηζεται το στηθος αλλα χωρις επιθεματα, δεν ειχα διαρροες... αν παρεις επιθεματα να τα αλλαζεις συχνα και να αφηνεις το στηθος να αναπνεει για να μην αναπτυσσεται υγρασια

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! άρα θα πάρω σίγουρα νυχτικιές και θα πάρω και κανονικά εσώρουχα και βρακάκια μιας χρήσης...

πρίν από 25 λεπτά , vikib είπε:

Υπαρχουν κ πλενομενα επιθεματα,εχω παρει απο το λητω.γτ λογω υγρασιας υπαρχει ο φοβος μυκητιασεων,κ αν εχεις πληγες ειναι επιπονα

Κοχυλια δ εχω χρησιμοποιησει,αλλα βοηθανε κ σε επιπεδες θηλες,κ σε πληγωμενες,κ να συλλεξεις γαλα

οκ, μπαίνουν στη λίστα και τα κοχύλια! Τι κάνουν τα παιδάκια σου Βίκυ? να μου τα φιλήσεις!

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...