Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@katja εγώ αγόρι! Όμως αυτό με το κρέας το είχα κι εγώ με την πρώτη εγκυμοσύνη που είχα κορίτσι! Γιαυτό σε ρώτησα, αν και δεν ξέρω αν έχει όντως σχέση με το φύλο ή είναι τυχαίο! Καλό είναι όμως να τρως κόκκινο κρέας όποτε έχεις την ευκαιρία!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@CME2205 δεν μπορει να αναπληρωθεί με κάτι άλλο;;;;Αμύγδαλα, φυστικια αιγινης, μπρόκολο;;;; Ότιδήποτε άλλο θέλω ναπώ, γιατί πράγματικά δυσκολεύομαι!!! Δεν λέω, στην ανάγκη θα φάω, αλλα δεν νομίζω ότι θα μπορώ πολύ...

5Uz8p2.png

@Faith 30Πνευμονολόγος είμαι... άσχετο με τα γυναικολογικά, αν και η γυναικολογία ήταν η πρώτη μου επιλογή ειδικότητας. Δεν την ακολούθησα όμως για καθαρά λόγους προσωπικής ζωής (ήθελα να έχω λίγη...)

Ψάξε το ειδικό μαξιλάρι. Εγώ είδα τεράστια διαφορά στον ύπνο με αυτό και μπορείς να το βάζεις στην πλάτη σου όταν κάθεσαι στον καναπέ, γιατί ειδικά αργότερα ούτε αυτό θα μπορούμε να κάνουμε...

@katjaδυστυχώς όχι... ούτε καν οι φακές δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα... κανονικά θέλει συκώτι να τρως, όμως στην εγκυμοσύνη δεν επιτρέπεται το συκώτι, οπότε αυτό τουλάχιστον το γλίτωσες!!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια τροω κρεας 1 φορα την βδομαδα κ αν,δεν με τραβαει καθολου τωρα στην εγκυμοσυνη κ περιμενω αγορακι.ο αιματοκριτης μου ειναι 36,χωρις να παιρνω σιδηρο.τροω ομως πολλα οσπρια,αυτα με τραβανε.

Cme2205 εχω γνωρισει πολλους πνευμονολογους λογο της αρρωστιας του πατερα μου,ο θεος να σας εχει καλα κ γερους κ δυνατους να βοηθατε τους αρρωστους κ να κανετε σωστες διαγνωσεις.

• Μου αρέσει 2

EpmQp3.png

@Faith 30 @CME2205 Όσπρια;;; Να μια καλή ιδέα!!!!

Κορίτσια, και εγώ είχα σχέση με πνευμονολόγους, λόγω του μπαμπα, πολύ δύσκολα, έφυγε από καρκίνο το 16 που ξεκίνησε στον πνέυμονα... Οι γιατροί όμως εκπληκτικοί, κανένα παράπονο, μόνο μεγάλο σεβασμό, του έδωσαν τρία καλά χρόνια...

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

Κ γω γιαυτο το λογο εχω σχεση με πνευμονολογους,του δωσαν 1 χρονο καλης ζωης,τωρα ομως που εκανε meta συκωτι,παλι ξεκιναμε απο το μηδεν.

Οσπρια τροω 3 φορες την βδομαδα,πριν την εγκυμοσυνη δεν τα ηθελα καθολου.ετρωγα συνεχεια κρεατα,απεξω γυρους κ πιτσες 2 φορες την βδομαδα.τωρα με το που φαω κρεας μου καθετε σαν τουβλο στο στομαχι.

Αυτο με το μαξιλαρακι θα το ψαξω! 

EpmQp3.png

3 ώρες πρίν, katja είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια|! Τί κάνετε;; Χάθηκα αυτές τις μέρες, με την κούραση από τη δουλειά, τελειώνω αργά και σερνομαι στο σπίτι μόλις γυρισω... Αφού πέφτω να κοιμηθώ στις 9 και με ξυπνάει ο άνδρας μου μία ωρα μετά στις 10 να κάνω την αντιπηκτική... Πλέον βέβαια το δέρμα μου έχει τεντώσει, και δεν τρυπάει εύκολα, δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω... Μάλλον στο μπράτσο... Ας είναι...

Κατά τα άλλα, εμένα η κοιλιά μου μεγάλωσε, το μπεμπάκι το νιώθω αλλά όχι σας κλωτσιες δυνατές, αυτές φαντ'άζομαι θα έρθουν αργότερα, απλά με χτυπάει σε διάφορα σημεία, ιδίως το βράδυ (βραδυνός τύπος φαίνεται!!!) και καταλαβαίνω πότε κουνιέται ολόκληρη, γιατί το αίσθημα ειναι πρωτόγνωρο, σαν να μου "γυρνάνε τ' αντερα"!!! Ειναι πραγματικά τέλειο!Επίσης χτυπάει αρκετά όταν πίνω τον ένα και μοναδικό ελληνικό καφέ της ημέρας το πρωι!!! Μάλλον δεν της αρέσει και πολύ!!! :) 

Κάτια κι εγώ θέμα με την innohep. Εμένα μου βγαίνουν κοκκινίλες στην κοιλιά και με ξύνουν πάρα πολύ! Το παθαίνεις κι εσύ? Άσε που έχω μελανιές και γρομπαλάκια και έχω πολύ λίγο καθαρό χώρο πλέον για να τις κάνω...

το μωρό κι εμένα χτυπάει πιο πολύ το βράδυ και το μεσημέρι βέβαια, μετά το φαί. Τη νύχτα ό,τι ώρα κι αν σηκωθώ να πάω τουαλέτα είναι ξύπνιο και κλωτσάει! Το καφεδάκι μάλλον την ξυπνάει :) 

2 ώρες πρίν, rainbow είπε:

καλημερα !!! Εμενα η κοιλια μου δεν φαινεται κ πολυ(24+2).αφου με ειδε μια γνωστη μου και με ρωτησε σε πιο μηνα ειμαι τηκ λεω στον 6 και γυρισε μια αλλη και με κοιτουσε ολο απορια...ειχα κ λιγο φαρδια μπλουζα..το κορυφαιο μου το ειπε ο γυναικοκογος οταν τουτο ειπα μου λεει επρεπε να της πεις : Ειμαι ψηλη και δεν φαινεται κ κοιλια...( εγω ταπα 1.60)..αλλα θα το χρησιμοποιησω γιατι μου σπαν τα νευρα..ολο οτι δεν φουσκωσα .μου λενε..4 κιλα εχω βαλει ..

Εντάξει κάθε γυναίκα αλλάζει διαφορετικά στην εγκυμοσύνη. μπορεί να φταίει και που φορούσες φαρδιά μπλούζα. Κι εμένα όσο φορούσα φαρδιά φορεματάκια οι ξένοι δεν με καταλαβαίνανε. Τώρα όμως βάζω εφαρμοστές μπλούζες με τα παντελόνια εγκυμοσύνης και όλοι βλέπουν την κοιλιά μου :) ίσως αν φορέσω φαρδιά μπλούζα κάποιοι να μην είναι σίγουροι αν πρόκειται για εγκυμοσύνη ή πάχος...

2 ώρες πρίν, katja είπε:

@CME2205 πόσο ήθελα να γίνω γιατρός, αλλά ήμουν σκράπας στη φυσική και αναγκαστηκα να πάω τρίτη δέσμη, οπότε με κέρδισε η δικηγορία!!! Ξέρω, φανέρωσα ηλικία τώρα, χαχαχα!!! 

Κορίτσια κι εγώ με δέσμες είχα περάσει χαχαχαχα τι μου θύμισες τώρα.. κι εγώ τρίτη δέσμη! :) 

1 hour ago, Faith 30 είπε:

Εγω κοριτσια τροω κρεας 1 φορα την βδομαδα κ αν,δεν με τραβαει καθολου τωρα στην εγκυμοσυνη κ περιμενω αγορακι.ο αιματοκριτης μου ειναι 36,χωρις να παιρνω σιδηρο.τροω ομως πολλα οσπρια,αυτα με τραβανε.

Cme2205 εχω γνωρισει πολλους πνευμονολογους λογο της αρρωστιας του πατερα μου,ο θεος να σας εχει καλα κ γερους κ δυνατους να βοηθατε τους αρρωστους κ να κανετε σωστες διαγνωσεις.

κι εγώ δεν το θέλω καθόλου το κρέας και το ψάρι, συνήθως τα τρώω με το ζόρι..κάποιες φορές μου έρχεται και αναγούλα και να φανταστείς στο 1ο τρίμηνο δεν είχα πρόβλημα να τα φάω..κι εμένα αυτήν την εποχή με τραβάνε τα όσπρια, ειδικά τα ρεβίθια, και όλα τα λαχανικά, ειδικά φασολάκια, λαχανάκια Βρυξελλών, μελιτζάνες πιπεριές! αιματοκρίτη θα μάθω σήμερα και θα σας πω! 

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

@elenakith εγώ κάνω κάποιες άλλες, τις clexane... Πονάω όταν τις κάνω, έχω μελανιές, αλλά όχι κοκκινίλες ή τσου΄ξιμο... Απλά όπως συμβαινει και σε εσένα, το δέρμα νομίζω έχει σκληρήνει και πονάω πολύ να βάλω την βελόνα... Σφιγγω τα δοντια δηλαδή και πατάω με δύναμη... Επίσης, επειδή λέει να τις κάνω ξαπλωμένη, είναι πρόσθετη δυσκολία να ξαπλώνω, να είμαι χαλαρή και να έχω σηκωμένο το κεφάλι για να βλέπω τί κάνω... Και να μην σου πώ ότι φοβάμαι μην τρυπήσω την μήτρα (μην γελάτε παιδιά, αλήθεια!) και δεν βάζω όλη τη βελονίτσα μέσα, αλλα αφήνω ένα δύο χιλιοστά... Το περίεργο είναι ότι μόλις την κάνω, η μικρή τρελένεται στο κούμηνα, και φοβάμαι ότι έχω τρυπήσει την μήτρα ή κάτι τέτοιο... Καταλβαίνω, μορφωμένη γυναίκα να λέω τέτοιες χαζομάρες πάει πολύ αλλά εκφράζω ΄την φοβία μου και τις σκέψεις μου, και εξ ορισμού εξάλλουμ, οι φοβίες είναι παράλογες... Για να παραφράσω και το ρητό, φοβία εξομολογουμένη, ουκ έστι φοβία

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , katja είπε:

@elenakith εγώ κάνω κάποιες άλλες, τις clexane... Πονάω όταν τις κάνω, έχω μελανιές, αλλά όχι κοκκινίλες ή τσου΄ξιμο... Απλά όπως συμβαινει και σε εσένα, το δέρμα νομίζω έχει σκληρήνει και πονάω πολύ να βάλω την βελόνα... Σφιγγω τα δοντια δηλαδή και πατάω με δύναμη... Επίσης, επειδή λέει να τις κάνω ξαπλωμένη, είναι πρόσθετη δυσκολία να ξαπλώνω, να είμαι χαλαρή και να έχω σηκωμένο το κεφάλι για να βλέπω τί κάνω... Και να μην σου πώ ότι φοβάμαι μην τρυπήσω την μήτρα (μην γελάτε παιδιά, αλήθεια!) και δεν βάζω όλη τη βελονίτσα μέσα, αλλα αφήνω ένα δύο χιλιοστά... Το περίεργο είναι ότι μόλις την κάνω, η μικρή τρελένεται στο κούμηνα, και φοβάμαι ότι έχω τρυπήσει την μήτρα ή κάτι τέτοιο... Καταλβαίνω, μορφωμένη γυναίκα να λέω τέτοιες χαζομάρες πάει πολύ αλλά εκφράζω ΄την φοβία μου και τις σκέψεις μου, και εξ ορισμού εξάλλουμ, οι φοβίες είναι παράλογες... Για να παραφράσω και το ρητό, φοβία εξομολογουμένη, ουκ έστι φοβία

Κάτια σε καταλαβαίνω, νομίζω αυτή η σκέψη έχει περάσει από κάθε γυναίκα που κάνει αυτές τις ενέσεις έγκυος...απλά μην την καλλιεργείς..αποκλείεται να φτάνει μέχρι τη μήτρα.. μήπως το μωράκι νιώθει ότι στρεσάρεσαι και κουνιέται? κι εγώ πονάω όταν τις κάνω, σε κάποια σημεία περισσότερο από άλλα..σήμερα να φανταστείς πονούσα τόσο εκεί που πήγα να την κάνω που την έβγαλα και την έβαλα αλλού (μια χαρά ήταν το 2ο σημείο). πάντως, αν δεν χύνεται μετά το υγρό της ένεσης έξω, συνέχισε να τις κάνεις όπως εσύ νιώθεις πιο άνετα :) 

πρίν από 4 λεπτά , katja είπε:

@elenakith @CME2205 φαντάζομαι είναι λόγω της περιεκτικότητας σε βιταμίνη Α, σωστά; Αλλά δεν ιμαστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να φοβόμαστε τετρατογέννεση;

Δηλαδή αν το φας 1 φορά τη βδομάδα κινδυνεύει το μωρό???

302qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...