Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!κ γω μεγαλη κηλια εχω,εχω παρει 7 κιλα μεχρι στιγμης κ μου φενοντε οτι ολα ειναι στην κηλια!καουρες ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω,εχω προβλημα ομως με τον υπνο,πιανομαι συχνα κ γυρναω ανα μια ωρα μια δεξια μια αρστερα.με πιανετε κ με ποναει στον υπνο το κοκαλο κατω αναμεσα στα ποδια,διαβασα οτι ανηγει η λεκανη γιαυτο.

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Faith 30 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!κ γω μεγαλη κηλια εχω,εχω παρει 7 κιλα μεχρι στιγμης κ μου φενοντε οτι ολα ειναι στην κηλια!καουρες ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω,εχω προβλημα ομως με τον υπνο,πιανομαι συχνα κ γυρναω ανα μια ωρα μια δεξια μια αρστερα.με πιανετε κ με ποναει στον υπνο το κοκαλο κατω αναμεσα στα ποδια,διαβασα οτι ανηγει η λεκανη γιαυτο.

Ναι κι εμένα με πονάει το αριστερό μου ισχίο αλλά μόνο στον ύπνο μου! Έχεις πάρει αυτά τα μεγάλα μαξιλάρια που είναι σαν μακαρόνια και στηρίζουν το σώμα; Αυτό χρησιμοποιείται και σαν μαξιλάρι θηλασμού όταν γεννήσεις. Εμένα με βοηθάει πολύ στον ύπνο.

Άσε και που να δεις ακόμα πως έχουν να γίνουν οι κοιλιές μας!:-D

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια|! Τί κάνετε;; Χάθηκα αυτές τις μέρες, με την κούραση από τη δουλειά, τελειώνω αργά και σερνομαι στο σπίτι μόλις γυρισω... Αφού πέφτω να κοιμηθώ στις 9 και με ξυπνάει ο άνδρας μου μία ωρα μετά στις 10 να κάνω την αντιπηκτική... Πλέον βέβαια το δέρμα μου έχει τεντώσει, και δεν τρυπάει εύκολα, δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω... Μάλλον στο μπράτσο... Ας είναι...

Πάντως κοριτσια μου, εγώ, αν και με καθυστέρηση είχα πάει στις 20 εβδομάδες να κάνω εξετάσεις για μεσογειακή, και τις πήρα εχθες (ντροπή μου άργησα το ξέρω), και εκτος από μία οριακή αύξηση στην αιμοσφαιρίνη F (το όριο είναι κάτω από 2% και εγώ είχα 2,1%) που είναι από μόνο του ανησυχητικό και τρέχει τώρα ο άντρας να κάνει εξετάσεις, είδα ότι και ο αιματοκρίτητς και τα ερυθρά είναι αρκετά κάτω από το κατώτατο όριο... Τί είναι πάλι αυτό;;; Μάλλον αναιμία;;; Ο γιατρός μου ειπε ΄τηλεφωνικα για την αιμοσφαιρίνη F να κάνει ο άντρας μου τις εξετάσεις που πρέπει στο λαϊκό, και ό,τι μας πούνε αυτοί... Έχω πάλι ραντεβού την άλλη Πέμπτη στον γιατρο... Έχει κάποια αντιστοιχη εμπειρία;;; Σκέφτομαι να πάω σε αιματολόγο, θα ρωτήσω τον γιατρό μου an αν ξέρει κάποια, αν και μου είπε να μην ανησυχω, αλλά εγώ μόνο αυτό σκέφτομαι... Συγγνώμη ρε κορίτσια αν σας ζαλίζω συνέχεια με προβλήματα... :( Για την μεγάλη πτώση στον αιματοκρίτη και τα ερυθρά ξέρει κάποια;;;

Κατά τα άλλα, εμένα η κοιλιά μου μεγάλωσε, το μπεμπάκι το νιώθω αλλά όχι σας κλωτσιες δυνατές, αυτές φαντ'άζομαι θα έρθουν αργότερα, απλά με χτυπάει σε διάφορα σημεία, ιδίως το βράδυ (βραδυνός τύπος φαίνεται!!!) και καταλαβαίνω πότε κουνιέται ολόκληρη, γιατί το αίσθημα ειναι πρωτόγνωρο, σαν να μου "γυρνάνε τ' αντερα"!!! Ειναι πραγματικά τέλειο!Επίσης χτυπάει αρκετά όταν πίνω τον ένα και μοναδικό ελληνικό καφέ της ημέρας το πρωι!!! Μάλλον δεν της αρέσει και πολύ!!! :) 

5Uz8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , katja είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια|! Τί κάνετε;; Χάθηκα αυτές τις μέρες, με την κούραση από τη δουλειά, τελειώνω αργά και σερνομαι στο σπίτι μόλις γυρισω... Αφού πέφτω να κοιμηθώ στις 9 και με ξυπνάει ο άνδρας μου μία ωρα μετά στις 10 να κάνω την αντιπηκτική... Πλέον βέβαια το δέρμα μου έχει τεντώσει, και δεν τρυπάει εύκολα, δεν ξέρω πώς θα συνεχίσω... Μάλλον στο μπράτσο... Ας είναι...

Πάντως κοριτσια μου, εγώ, αν και με καθυστέρηση είχα πάει στις 20 εβδομάδες να κάνω εξετάσεις για μεσογειακή, και τις πήρα εχθες (ντροπή μου άργησα το ξέρω), και εκτος από μία οριακή αύξηση στην αιμοσφαιρίνη F (το όριο είναι κάτω από 2% και εγώ είχα 2,1%) που είναι από μόνο του ανησυχητικό και τρέχει τώρα ο άντρας να κάνει εξετάσεις, είδα ότι και ο αιματοκρίτητς και τα ερυθρά είναι αρκετά κάτω από το κατώτατο όριο... Τί είναι πάλι αυτό;;; Μάλλον αναιμία;;; Ο γιατρός μου ειπε ΄τηλεφωνικα για την αιμοσφαιρίνη F να κάνει ο άντρας μου τις εξετάσεις που πρέπει στο λαϊκό, και ό,τι μας πούνε αυτοί... Έχω πάλι ραντεβού την άλλη Πέμπτη στον γιατρο... Έχει κάποια αντιστοιχη εμπειρία;;; Σκέφτομαι να πάω σε αιματολόγο, θα ρωτήσω τον γιατρό μου an αν ξέρει κάποια, αν και μου είπε να μην ανησυχω, αλλά εγώ μόνο αυτό σκέφτομαι... Συγγνώμη ρε κορίτσια αν σας ζαλίζω συνέχεια με προβλήματα... :( Για την μεγάλη πτώση στον αιματοκρίτη και τα ερυθρά ξέρει κάποια;;;

Κατά τα άλλα, εμένα η κοιλιά μου μεγάλωσε, το μπεμπάκι το νιώθω αλλά όχι σας κλωτσιες δυνατές, αυτές φαντ'άζομαι θα έρθουν αργότερα, απλά με χτυπάει σε διάφορα σημεία, ιδίως το βράδυ (βραδυνός τύπος φαίνεται!!!) και καταλαβαίνω πότε κουνιέται ολόκληρη, γιατί το αίσθημα ειναι πρωτόγνωρο, σαν να μου "γυρνάνε τ' αντερα"!!! Ειναι πραγματικά τέλειο!Επίσης χτυπάει αρκετά όταν πίνω τον ένα και μοναδικό ελληνικό καφέ της ημέρας το πρωι!!! Μάλλον δεν της αρέσει και πολύ!!! :) 

Μην ανησυχείς για την αιμοσφαιρίνη και τα ερυθρά, είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις εγκυμοσύνες. Λέγεται αναιμία κύησης και οφείλεται στην αραίωση του αίματος (το αίμα μας κυκλοφορεί σε μεγαλύτερο χώρο πια γιατί αιματώνει και το μωράκι μας!!). Η αιμοσφαιρίνη φτάνει συνήθως γύρω στο 10 και αν έχεις στίγμα μπορεί και πιο κάτω. Το πολύ πολύ να σου δώσει λίγο σίδηρο. Όσο για την αιμοσφαιρίνη F, η αύξηση είναι ελάχιστη και δεν θεωρώ ότι αξιολογείται. Στο Λαϊκό έχουν τους πιο έμπειρους αιματολόγους, οπότε να εμπιστευθείς τι θα σου πουν!!

Λένε ότι τα μωρά κλωτσάν όταν τους αρέσει κάτι, και μάλιστα τις ίδιες προτιμήσεις έχουν και όταν γεννηθούν!! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κλώτσαγε όταν έτρωγα ψάρι, πράγμα περίεργο γιατί εμένα το ψάρι δεν μου αρέσει και το έτρωγα μόνο επειδή πρέπει. Τώρα η μικρή τρελένεται για ψαράκια!! άρα το δικό σου όλο για καφεδάκι θα πηγαίνει!!! :-D

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Βέβαια εγώ λαμβάνω σίδηρο ήδη από 17 εβδομάδων!!!! Τέλος πάντων, πιστεύω και εγώ, ότι δεν είναι κάτι, θα δούμε!!! Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και οπως καταλάβαίνεις είναι όλα πρωτόγνωρα και άγνωστα, και λόγω ηλικίας έχω τεράστιες ανασφάλειες!!! Διαβάζω από εδώ και από εκεί που συμβαίνουν διάφορα, και δεν μπορώ να ησυχάσω και να το απολαύσω!!! Εσένα είναι το πρώτο σου;;

@CME2205 συγγνώμη, δεν ήμουν συγκεντρωμένη, τώρα διάβασα ότ έχεις ένα κοριτσάκι!!!! Άρα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη σου;;; :)

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

@katja ναι περιμένω το δεύτερο τώρα! Όσο για το σίδηρο, μπορεί να χρειάζεται να πάρεις κάποιο άλλο σκεύασμα, γιατί δεν απορροφούνται όλα με τον ίδιο τρόπο. Πολλές φορές εξαρτάται από τη διατροφή ή άλλες συνήθειες και σε κάθε άνθρωπο ταιριάζει και άλλο σκεύασμα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 Όλα καλα! Μόλις με πήρε ο άντρας μου, ο αιματοκρίτης του είναι πολύ υψηλός και αποκλείεται να έχει το στίγμα! Άρα, ακόμη και να το έχω εγώ, το μπεμπέ είναι οκ! Όσο για τις άλλες τιμές, του είπε ο γιατρός αυτό που μου είπες και εσύ!! Φυσιολογικό στην κύηση!!! Ηρέμησα τώρα!!!!  

@CME2205 Είσαι γιατρός;;; :)

5Uz8p2.png

16 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενική η υπόθεση πόνος και καισαρική...αχ ελπίζω να καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά...

Βικάκι ζωηρεύει ο μικρούλης, ε? ζωή να'ζει κι ας σε τρέχει :) . 3000 πάει η γέννα λες? θα σου πω την Τετάρτη που θα μάθω..

Στο ιδιωτικό επιτρέπουν την ημέρα συνοδό, τον άντρα σου ή τη μαμά σου? ή έρχονται μόνο στο επισκεπτήριο? 

Παναγιώτα τι διαδικασία χρειάζεται για να πάρεις μέρος στα σεμινάρια στο λητώ και στο prenatal? στη nutricia έχω γραφτεί, αλλά σε ένα σεμινάριο που θα συμμετείχα υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αλλά θα δοκιμάσω στο επόμενο..Μ'αρέσει όπως τα λες..θα τα καταφέρουμε κι εμείς όπως και όλες οι γυναίκες του κόσμου! :)

Αν πας σε καποιο απο αυτα τα καταστηματα και ρωτησεις τοτε θα κρατησουν το ονομα σου και θα σου τηλεφωνησουν να πας. Φιλια κοριτσια!!!

πρίν από 6 λεπτά , katja είπε:

@CME2205 Όλα καλα! Μόλις με πήρε ο άντρας μου, ο αιματοκρίτης του είναι πολύ υψηλός και αποκλείεται να έχει το στίγμα! Άρα, ακόμη και να το έχω εγώ, το μπεμπέ είναι οκ! Όσο για τις άλλες τιμές, του είπε ο γιατρός αυτό που μου είπες και εσύ!! Φυσιολογικό στην κύηση!!! Ηρέμησα τώρα!!!!  

@CME2205 Είσαι γιατρός;;; :)

Ναι κοριτσάκι μου γιατρός είμαι γιαυτό στα λέω με σιγουριά!! ;)

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

καλημερα !!! Εμενα η κοιλια μου δεν φαινεται κ πολυ(24+2).αφου με ειδε μια γνωστη μου και με ρωτησε σε πιο μηνα ειμαι τηκ λεω στον 6 και γυρισε μια αλλη και με κοιτουσε ολο απορια...ειχα κ λιγο φαρδια μπλουζα..το κορυφαιο μου το ειπε ο γυναικοκογος οταν τουτο ειπα μου λεει επρεπε να της πεις : Ειμαι ψηλη και δεν φαινεται κ κοιλια...( εγω ταπα 1.60)..αλλα θα το χρησιμοποιησω γιατι μου σπαν τα νευρα..ολο οτι δεν φουσκωσα .μου λενε..4 κιλα εχω βαλει ..

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

@CME2205 πόσο ήθελα να γίνω γιατρός, αλλά ήμουν σκράπας στη φυσική και αναγκαστηκα να πάω τρίτη δέσμη, οπότε με κέρδισε η δικηγορία!!! Ξέρω, φανέρωσα ηλικία τώρα, χαχαχα!!! 

5Uz8p2.png

@rainbow εγώ έβαλα όλα τα κιλά το πρώτο τρίμησο, είχα πάρει και από πριν με την προσπάθεια εξβωσωματικής, και ξεκίνησα με εβδομήντα!!! Τώρα είμαι 77, και προσπαθ'ώ να μην βάλω άλλα! Πάντως όρεξη δεν έχω, οπερίεργο μου φαίνεται, ίσα ίσα που προσπαθώ να τρώω, όλο δεν θέλω τίποτα, και ειδικά κρέας, που δεν μπορώ να το βλέπω, αλλά από ο΄τι φαίνεται, με τις πεσμένες εξετάσεις σε αιματοκρίτη και ερυθρά αιμοσφαίρια, πρέπει να τρώω πρωτείνες, σωστά γιατρέ @CME2205:) Όσο για την κοιλιά, ναι, πλέον φαίνεται, ιδίως ίοταν φοράω κολλητά, αλλά άμα φορέσω φαρδιά, με λες και ... παραφαγωμένη, σαν Κυριακή του Πάσχα ένα πράμα!!!

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...