Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλέ αγχώθηκα με αυτά που γράφετε...αν κάνεις καισαρική δηλαδή πότε σηκώνεσαι από το κρεβάτι και πότε μπορείς να πας τουαλέτα και να αλλάξεις μόνη σου??και το μωρό μπορείς να το θηλάσεις? μπορείς να κάτσεις? πονάς? 

Όσον αφορά το θέμα του πατέρα, εγώ μίλησα για βοήθεια από πεθερά ή μαμά λόγω του ότι έχουν ήδη κάποια εμπειρία και έχουν μεγαλώσει παιδιά. Ο άντρας μου θα είναι το ίδιο ανίδεος με μένα. τέλος πάντων, το κάθε ζευγάρι ξέρει καλύτερα πώςε νιώθει άνετα και θα βρει τους ρυθμούς σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

302qp2.png

elenakith: Αν ηκαισαρικη γινει το πρωι το απογευμα κανονικα σε σηκωνουν να κανεις μερικα βηματα τωρα για την τουαλετα αναλογως με την δυναμη της καθεμιας και πως αισθανεται.οσο πιο γρηγορα σηκωθεις τοσο πιο γρηγορα θα περασει κ ο πονος.οτι πονας πονας αλλα λιγο τα παυσιπονα λιγο υπομονη με τις μερες ειναι καλυτερα.επισης παιζει ρολο πολυ και ο γιατρος που θα σε ραψει αν βαριεται και βιαζεται θα σε ραψει οπως οπως οποτε θα πονας λιγο παραπανω..να θηλασεις μπορεις κανονικα νομιζω

• Μου αρέσει 1

Η καισαρική τις δύο τρεις πρώτες μέρες είναι λίγο ζόρι. Σηκώνεσαι περπατάς αλλά πρόκειται για χειρουργείο ανοιχτής κοιλιας οπότε έχει πόνο ανεξαρτητως ραμμάτων κλπ. Το σήκω κάτσε είναι θέμα για καμιά εβδομάδα. Θηλάζεις από την πρώτη στιγμή. Τα φάρμακα που χορηγουνται είναι συνήθως συμβατά. Σε ιδιωτική κλινική δεν χρειάζεστε μόνιμο συνοδό. Θα λεγα μάλιστα ότι είναι και λίγο κουραστικό για τους συγκατοίκους. Κι εγώ θεωρώ ότι η καλύτερη βοήθεια που μπορούμε να πάρουμε είναι από τον μπαμπά, εφόσων είναι διαθέσιμος φυσικά, γιατί κάποιοι που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα δεν μπορούν να πάρουν άδεια παρά ελάχιστες μέρες. 

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

2 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλέ αγχώθηκα με αυτά που γράφετε...αν κάνεις καισαρική δηλαδή πότε σηκώνεσαι από το κρεβάτι και πότε μπορείς να πας τουαλέτα και να αλλάξεις μόνη σου??και το μωρό μπορείς να το θηλάσεις? μπορείς να κάτσεις? πονάς? 

Όσον αφορά το θέμα του πατέρα, εγώ μίλησα για βοήθεια από πεθερά ή μαμά λόγω του ότι έχουν ήδη κάποια εμπειρία και έχουν μεγαλώσει παιδιά. Ο άντρας μου θα είναι το ίδιο ανίδεος με μένα. τέλος πάντων, το κάθε ζευγάρι ξέρει καλύτερα πώςε νιώθει άνετα και θα βρει τους ρυθμούς σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

Οχι βρε κοριτσι μην αγχωνεσαι

Το ποτε θα σηκωθεις εξαρταται κ αποτην αναισθησια,εγω ξερω μονο σε ραχιαια τι παιζει.παντως οποτε σου πουν τωρα μπορεις σηκω.κ περπατα.βοηθαει να αναρρωσει.ακομη κ να μπορεις να πας τουαλετα μονη τις πρωτες μερες προτιμας να κανεις τα απαραιτητα,πχ να σου δινει καποιος το μωρο αππ το πυρεξ

Πονος υπαρχει αλλα σκεψου οτι κατεβαινουνκ τα οργανα στη θεση τους,κανει συσπασεις η μητρα να ξαναμικρυνει

Αν υποφερεις ζητας παυσιπονο

Μπορεις να κατσεις μια χαρα,στην περιπτωση μου μια μερα μετα

Θηλαζεις απο το πρωτο λεπτο,η γυριζεις λιγο πλαι,η σουβαζουν το μωρο πανω σου,για οσο εισαι ξαπλα

Οι μαμαδες μας ξερουν καποια πραγματα αλλα κ εχουν ξεχασει,κ καποιες οδηγιες εχουν αλλαξει,κ επειδη ειναι μεγαλη ευθυνη ψιλοφοβουνται,κ επειδη ειναι ελληνιδες ειναι παρεμβατικες,γι αυτο καλυτερα να ειμαστε ενημερωμενες με σεμιναρια

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω καθε κοπελα που εχω ρωτησει μου εχει πει αλλα. Αλλη σηκωθηκε ωρες αφου γεννησε με καισαρικη, αλλη πονουσε και δυο βδομαδες μετα. Η καθε μια απο μας εχει αλλες αντοχες και αλλες εμπειριες για να πει. Αλλη θηλασε αμεσως, αλλη δε μπορεσε καθολου, αλλη της κοπηκε γιατι την επρηζε η μανα της οτι ο θηλασμος φταιει που εχει το παιδι κολικους. Το θεμα ειναι να βοηθαμε η μια την αλλη με τις συμβουλες μας εδω μεσα και οχι να στενοχωρουμε και να θιγουμε τους αλλους που στην τελικη ουτε τους ξερουμε ουτε και προκειται να τους γνωρισουμε. Και αν ειστε νεες μανουλες εγω θα το ξαναπω, να πατε σε μαιες να ενημερωθειτε, να πατε σε ενα καταστημα που κανει δωρεαν μαθηματα θηλασμου, περιποιησης μωρου και οτιδηποτε αλλο (prenatal, λητω, nutricia ηλεκτρονικα σεμιναρια). Θα σας βοηθησουν, εγω τουλαχιστον δε γεννηθηκα μανα, σκοπευω ομως να γινω οσο καλυτερη γινεται οταν ερθει η ωρα. Κ επειδη αρκετα ασχοληθηκα, φιλια σε ολες!!!

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 2

Καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενική η υπόθεση πόνος και καισαρική...αχ ελπίζω να καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά...

Βικάκι ζωηρεύει ο μικρούλης, ε? ζωή να'ζει κι ας σε τρέχει :) . 3000 πάει η γέννα λες? θα σου πω την Τετάρτη που θα μάθω..

Στο ιδιωτικό επιτρέπουν την ημέρα συνοδό, τον άντρα σου ή τη μαμά σου? ή έρχονται μόνο στο επισκεπτήριο? 

Παναγιώτα τι διαδικασία χρειάζεται για να πάρεις μέρος στα σεμινάρια στο λητώ και στο prenatal? στη nutricia έχω γραφτεί, αλλά σε ένα σεμινάριο που θα συμμετείχα υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αλλά θα δοκιμάσω στο επόμενο..Μ'αρέσει όπως τα λες..θα τα καταφέρουμε κι εμείς όπως και όλες οι γυναίκες του κόσμου! :)

302qp2.png

13 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενική η υπόθεση πόνος και καισαρική...αχ ελπίζω να καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά...

Βικάκι ζωηρεύει ο μικρούλης, ε? ζωή να'ζει κι ας σε τρέχει :) . 3000 πάει η γέννα λες? θα σου πω την Τετάρτη που θα μάθω..

Στο ιδιωτικό επιτρέπουν την ημέρα συνοδό, τον άντρα σου ή τη μαμά σου? ή έρχονται μόνο στο επισκεπτήριο? 

Παναγιώτα τι διαδικασία χρειάζεται για να πάρεις μέρος στα σεμινάρια στο λητώ και στο prenatal? στη nutricia έχω γραφτεί, αλλά σε ένα σεμινάριο που θα συμμετείχα υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, αλλά θα δοκιμάσω στο επόμενο..Μ'αρέσει όπως τα λες..θα τα καταφέρουμε κι εμείς όπως και όλες οι γυναίκες του κόσμου! :)

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια!!

Σε όλα τα νοσοκομεία (δημόσια ή ιδιωτικά) επιτρέπουν συνοδό εκτός από τις ώρες του επισκεπτηρίου και είτε είναι άντρας είτε γυναίκα συνήθως δεν λένε τίποτα. Όταν όμως κάποια κοπέλα διαμαρτυρηθεί ότι τη νύχτα μένει συνοδός άντρας στο δωμάτιο του λένε να φύγει γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται. Εξαρτάται λοιπόν πόσο αυστηρά εφαρμόζει το νοσοκομείο τους κανονισμούς ή πόσο κάνει τα στραβά μάτια. Εγώ όταν γέννησα ήμουν σε δίκλινο και ο άντρας της διπλανής έμενε όλα τα βράδια μέσα. Με ενοχλούσε αλλά δεν είπα τίποτα γιατί ντρεπόμουν. Η κουρτίνα που χωρίζει τα δύο κρεβάτια ήταν μικρή και δεν έκρυβε τίποτα και επειδή ήμουν από τη μεριά κοντά στην πόρτα, με έβλεπε κάθε φορά που περνούσε. Πιο πολύ όμως με ενοχλούσε ότι χρησιμοποιούσε την τουαλέτα του δωματίου (και όχι μόνο για τσίσα... αν με καταλαβαίνεις) αλλά και πάλι δεν είπα τίποτα γιατί ντρεπόμουν... Επειδή λοιπόν έχω αυτή την κακή εμπειρία, γιαυτό είμαι τόσο απόλυτη για τους συνοδούς. Καθώς επίσης πήρα την απόφαση σε αυτό το μωρό να πάρω μονόκλινο. Τα οικονομικά μας δεν είναι και τα καλύτερα, όμως από το να γυρίσω σπίτι από το μαιευτήριο κουρέλι από την κούραση (δεν ήταν μόνο ο συνοδός το πρόβλημα με τη διπλανή...υπήρχαν κι άλλα) προτιμώ να κόψω από αλλού...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205  γι αυτό ακριβώς προανέφερα ότι οι συνοδοί είναι ενοχλητικοί για τους συγκατοίκους... Είχα πάει επίσκεψη σε μία καλή φίλη που ήταν σε δίκλινο και όταν μπήκα μέσα η διπλανή είχε 4 άτομα μέσα. Τους έδιωξα με συνοπτικές διαδικασίες(γλυκούλα) :).

Όταν γέννησα δεν είχα θέμα ευτυχώς αλλά αν υπήρχε θα το έλυνα άμεσα, έχω και μια ηλικία δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου για κανένα πλέον.

Καλημέρα κορίτσια, φουσκώνουν οι κοιλίτσες; 

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Καλημερα κοριτσια! :-) ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Χρειαζεται προσοχη με τους συνοδους λοιπον... θα το εχω υποψιν μου..

Η κοιλιτσα μου εμενα εχει μεγαλωσει αρκετα κοριτσια! Τωρα ολοι καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος :-) κι ο μικρουλης  χτυπαει απο δω κ απο κει ολο και πιο συχνα! Ειναι τελεια αισθηση κ νιωθω κ πολυ περηφανη για την κοιλια μου! Εσας σας εχει μεγαλωσει? 

• Μου αρέσει 3

302qp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , CME2205 είπε:

@elenakith εγώ κοντεύω να σκάσω! Αν και δεν έχω πάρει πολλά κιλά, η κοιλιά μου είναι ανεξήγητα μεγάλη!!!:blink:

Τελεια ομως,ε? Η πιο ωραια κοιλιτσα, οταν νιωθεις οτι μεσα εχει το ζουζουνι σου! Εγω εχω αρχισει κι εχω αρκετες καουρες κιολας και παλινδρομηση...κι οταν με πιασει κανει ωρες να με αφησει...για ραγαδες εινα ακομα νωρις να ανησυχουμε λετε? 

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Όταν με πιάνουν καούρες με βοηθάμε τα λίγα πατατάκια . Στις ξινιλες σκέτη ζάχαρη .βοηθαει πολύ . Για τις ραγάδες άρχισα να βάζω αμυγδαλέλαιο . Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει , γτ είναι στο δέρμα λένε , αλλά έτσι για να λέμε , Χαχαχα 

S4bRp3.png

Στις καούρες κορίτσια με βοηθάει το ξινό νερό φλωρίνης! Είναι ένα ανθρακούχο νερό, η διαφορά του όμως με τα άλλα είναι ότι βγαίνει με μπουρμπουλήθρες απευθείας από την πηγή και δεν έχει προσθήκη διτττανθρακικών. Είναι 100% φυσικό και δεν έχει θερμίδες!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...