Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Εχουμε πάρα πολλούς μήνες να αφήσουμε κύκλο χωρίς ωοληψια. Το καλοκαίρι μόνο και το Πάσχα που πάλι προσπαθήσαμε αλλά δεν.

πρίν από 31 λεπτά , Xristina96 είπε:

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Ανυπομονώ να πάμε στον ανδρολογο να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα.  Είχαμε πάει και παλιότερα σε ανδρολόγο πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες αλλά ήταν οικογενειακός φίλος, δε βρήκε κάποιο πρόβλημα μόνο το ecoli. Τώρα θα πάμε σε έναν με ειδίκευση στην υπογονιμότητα.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , elenakith είπε:

αυτό φοβάμαι @CME2205 , γιατί και τώρα ακόμα δεν μένω ανεπηρέαστη..αυτό που με φοβίζει είναι πώς θα διατηρήσω τα όρια που θέλω αν δεχτώ βοήθεια...τες πα..θα δούμε όταν έρθει η ώρα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν...εσύ μπανάκι έκανες το μωρό μόνη σου ή σε βοηθούσε η μαμά ή η πεθερά?

Παναγιώτα πολύ ωραία τα νέα σου! Μπράβο, θα νιώθεις έτσι πιο ασφαλής και σίγουρη!!!

Με βοηθούσε ο άντρας μου στην αρχή, όμως επειδή δουλεύει και βράδυ υπήρχαν μέρες που το έκανα μόνη μου. Τις πρώτες 10 ημέρες μέχρι να πέσει ο αφαλός το κάνεις μπάνιο στα χέρια και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Μετά όμως που το έβαζα στο μπανάκι το έκανα μόνη μου. Η μαμά μου δεν έχει ιδέα από αυτά (δεν ξέρω πως το έκανε όταν εμείς ήμασταν μωρά) και δεν θέλω κανέναν άλλον μέσα στο σπίτι. Όμως μου έδειξε η μαία πως να το κάνω μπάνιο και δεν ήταν τόσο δύσκολο.

πρίν από 3 λεπτά , vikib είπε:

Κ στο δημοσιο παντως μετα το πρωτο 24ωρο οταν θα κανει το πρωτο μπανακι θα παει η μαμα μαζι με τις μαιες να το μαθει

Κ αν πχ λογω καισαρικης την πρωτη μερα δ μπορειτε να το αλλαξετε θα ερθει μαια να σας βοηθησει(αν δ εχετε συνοδο)

Εχουν ελλειψεις κ λιγο προσωπικο αλλα προσπαθουν

Και στο ιδιωτικό που γέννησα πάλι μας έδειξαν πως να το κάνουμε μπάνιο, όμως επειδή μόνο βλέπαμε και δεν το προσπαθήσαμε μόνες μας όταν πήγα στο σπίτι ήταν σαν να μην το είχα δει! Και το άλλαγμα το ίδιο, μέχρι που γύρισα από το μαιευτήριο δεν είχα ξανααλλάξει μωρό οπότε δεν είχα ιδέα!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο δημοσιο αλλαγμα κανεις μονη,απλα μπορεις να ζητησεις να στο δειξουν

Κ το πλενεις.σου δειχνουν πραγματικα πως να το κανεις

Γυριζεις εξοικιωμενος με το μωρο.δ φοβηθηκα να το πιασω που λενε.ηταν κ μεγαλουτσικη η πρωτη

Φυσικα δ ειναι ολα τελεια,απλα θελω να πω εχουν κ καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , vikib είπε:

Στο δημοσιο αλλαγμα κανεις μονη,απλα μπορεις να ζητησεις να στο δειξουν

Κ το πλενεις.σου δειχνουν πραγματικα πως να το κανεις

Γυριζεις εξοικιωμενος με το μωρο.δ φοβηθηκα να το πιασω που λενε.ηταν κ μεγαλουτσικη η πρωτη

Φυσικα δ ειναι ολα τελεια,απλα θελω να πω εχουν κ καλα

Καλύτερα έτσι, γιατί στο ιδιωτικό γυρνάς σαν τη χαζή στο σπίτι και δεν ξέρεις τι να κάνεις! Κι εμένα ήταν μεγάλη πολύ, οπότε είχα πάλι πρόβλημα γιατί μου φαινόταν βαριά! Βέβαια τώρα με το 2ο, σε σύγκριση με την άλλη που έχει φτάσει 13 κιλά, ο μικρός θα μου φαίνεται πούπουλο!!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 5 λεπτά , vikib είπε:

Κ στο δημοσιο παντως μετα το πρωτο 24ωρο οταν θα κανει το πρωτο μπανακι θα παει η μαμα μαζι με τις μαιες να το μαθει

Κ αν πχ λογω καισαρικης την πρωτη μερα δ μπορειτε να το αλλαξετε θα ερθει μαια να σας βοηθησει(αν δ εχετε συνοδο)

Μενω στην Αλεξανδρουπολη και με πληροφορησαν προσφατα οτι ακομη και το πρωτο μπανακι που το εκαναν παλια οι μαμαδες μαζι με μια μαια πλεον πρεπει να το κανουν μονες οι μαμαδες. Εχει μεγαλη ελλειψη προσωπικου το νοσοκομειο μας απο οτι φαινεται οποτε για εμας που ειμαστε και πρωτοτοκες η εξωτερικη μαια δεν ειναι πολυτελεια αλλα αναγκη!!! Και επειδη οπως λεει και η CME2205 τις πρωτες μερες πρεπει να το κανεις μπανακι κρατωντας το στα χερια, αν κανω καισαρικη πως στο καλο θα τα καταφερω? Τουλαχιστον τις 2 πρωτες μερες να συνελθω λιγο και μετα πιστευω θα παρω το κολλαει.

Τι να πω κ γω που μετα μου ηρθε μινιον ο μικρουλης κ εξακολουθει να ειναι.κ παλι ημουν εξοικιωμενη αλλα με εχει σκασει με το φαι.αν ηταν το πρωτο θα ημουν κατααγχωμενη

Παναγιωτα ειμαστε κοντα.γεννησα ξανθη.αν κ πλεον μενω κομοτηνη.αλεξ/πολη δ ηθελα να παω,μονο αν ηταν αναγκη για την μοναδα

Στο πανεπιστημιακο η στο κρατικο εισαι;

Αν κανεις καισαρικη δικαιουσαι συνοδο.ειδικα στο κρατικο.σε καποια πανεπιστημιακα οχι.οποτε θα το κανει ο συνοδος.μαμα,πεθερα,αδερφη,παντως γυναικα

Διαφημίσεις

το προβλημα ειναι αλλου με το πλυσιμο στην αρχη..τις πρωτες μερες που λετε γιατι ναι μεν το κρατας στο χερι να το πλυνεις αλλα στο νοσοκομειο εχουν "γουρνες" ενω στο σπιτι τοσο κοντη που ειναι η βρυση δεν βολευει..εγω σκεφτηκα να παρω κατι σαν προεκταση αλλα δεν ξερω αν οντως βοηθαει τελικα.

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αγχονομαστε τοσο ολες οι μαμαδες το εχουν εμφυτο την περιποιηση και την προστασια του βρεφους αρκει να μην αγχονομαστε και να επικρατει η λογικη.οι γιαγιαδες μας δηλαδη πως τα καταφερναν ουτε καποιον να τις βοηθησει ειχαν ,ουτε μαιες.ολες το εχουμε μεσα μας αρκει να μην πανικοβαλομαστε με το παραμικρο

• Μου αρέσει 4

πρίν από 24 λεπτά , panagiotamk είπε:

Ειναι ομορφα εδω οντως!!! Αγαπαμε Αλεξανδρουπολη και Σαμοθρακη!!!!!Σπουδασες εδω ή ετυχε να ζησεις???

Ναι σπούδασα, η μοίρα με έστειλε! Αλλά πέρασα πολύ ωραία χρόνια!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, vikib είπε:

Βίκυ όταν λες να το αλλάξουμε εννοείς να αλλάξουμε πάμπερς και να το πλύνουμε?  Εγώ πιστεύω ότι στο δημόσιο πιθανότατα είναι καλύτερα από τις ιδιωτικές κλινικές, αλλά έλα που δεν έχω γιατρό....ειδικά για το Έλενα έχω ακούσει τα καλύτερα!

302qp2.png

@elenakith έχει και το δημόσιο το ρίσκο του. Υπάρχει περίπτωση πχ να γεννήσεις απρόοπτα (πχ βράδυ, ή σκ) και να σε ξεγεννήσει ο ειδικευόμενος που εφημερεύει! Ο οποίος μπορεί να είναι καλός μεν, αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις από πριν! Επίσης μία φίλη μου που γέννησε στο Έλενα είχαν βάλει δίπλα της μία γύφτισσα στο δωμάτιο και όλο το σόι (με τις αντίστοιχες μυρωδιές) την έβγαζε όλη μέρα στο δωμάτιο. Βέβαια κι εγώ που γέννησα στο ιδιωτικό μία χαζή είχα δίπλα μου που δεν κουνιόταν από το κρεββάτι ούτε για να κάνει μπάνιο, οπότε κι εκεί ρίσκο παίρνεις!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

3 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Βίκυ όταν λες να το αλλάξουμε εννοείς να αλλάξουμε πάμπερς και να το πλύνουμε?  Εγώ πιστεύω ότι στο δημόσιο πιθανότατα είναι καλύτερα από τις ιδιωτικές κλινικές, αλλά έλα που δεν έχω γιατρό....ειδικά για το Έλενα έχω ακούσει τα καλύτερα!

Ναι

Γτ δ κλεινεις να βρεις εναν;

Εγω στην πρωτη μπηκα με προκληση κ περασαν ολοι οι ειδικευομενοι.ολοι πολοι καλοι ηταν.τελικα την καισαρικη μου την εκανε αλλη οχι αυτος που με παρακολουθουσε

Πχ τον ενα δ τον ειχα συμπαθησει οταν ειχα νοσηλευτει αλλα εσωσε την αδερφη μου κ τον ανηψιο μου

Εναν αλλο που δ τον ηξερα εκανε καισαρικη μια πριν απο μενα οταν εκανα εισαγωγη για τη δευτερη

Στο φυσιολογικο ετσι κ αλλιως πιο πολυ εχεις τη μαια

Καλησπερα και απο μενα! Εχετε γραψει τοσα πολλα που δεν θυμαμαι τι να σχολιασω.. 

Οσον αφορα τις εξετασεις μου ολα καλα! Επομενο ραντεβου στην καμπυλη ζαχαρου (ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!). Αγορες δεν εχω κανει τιποτα ακομα. Η μαμα μου ξεκινησε να πλεκει κουβερτουλα και να ξεθαβει τα δικα μου μωρουδιακα κυριως σεντονια και σελτεδακια.. και θα χαρω πολυ να τα χρησιμοποιησω στη μπεμπα. Μια φιλη θα μας δωσει το λικνο, και εχουμε καταληξει σε ενα απλο καροτσι και καθισμα απο 0-18 kg. Θα τα αγορασουμε ομως αργοτερα. Για μωρουδιακα παντως να τσεκαρετε και τα στοκ μαγαζια οσες ειστε στην Αθηναειδικα στο Περιστερι εχει τα πιο πολλα. Το στοκ της Mothercare στον Ταυρο προσωπικα με εχει βολεψει πολυ για δωρακια κτλ. 

Επισης οσο για τη βοηθεια στο σπιτι, πιστευω οτι στην αρχη χρειαζεται λιγο..αλλα παντοτε με μετρο γιατι οπως ειπε και μια φιλη "δωσε θαρρος στο χωριατη.."Ειδικα ο συνδυασμος μωρο και δουλειες σπιτιου και μαγειρεμα φανταζει δυσκολος! Αλλα θα τα καταφερουμε! 

Ρουχα εγκυμοσυνης εχω αγορασει κι εγω 2 παντελονια hm ειναι πολυ βολικα και τα φοραω προς το παρον με ριχτες μπλουζες.. 

Το θεμα της κουβερτας και του υπνοσακου με προβληματιζει κι εμενα πολυ δεδομενου οτι εχουμε προβλημα θερμανσης στην πολυκατοικια και αναζητουμε εναλλακτικους τροπους θερμανσης.. μαλλον κουβερτουλα με σεντονακι για αρχη.. εσεις εχετε αντιστοιχο προβλημα θερμανσης? Ο στοχος μου ειναι να κρατω ζεστα το δωματιο μας και το μπανιο..και σκεφτομαστε για θερμοπομπο.. εχει χρησιμοποιησει καμια απο εσας?

• Μου αρέσει 2

ufTXp2.png

14 ώρες πρίν, vikib είπε:

Ναι

Γτ δ κλεινεις να βρεις εναν;

Εγω στην πρωτη μπηκα με προκληση κ περασαν ολοι οι ειδικευομενοι.ολοι πολοι καλοι ηταν.τελικα την καισαρικη μου την εκανε αλλη οχι αυτος που με παρακολουθουσε

Πχ τον ενα δ τον ειχα συμπαθησει οταν ειχα νοσηλευτει αλλα εσωσε την αδερφη μου κ τον ανηψιο μου

Εναν αλλο που δ τον ηξερα εκανε καισαρικη μια πριν απο μενα οταν εκανα εισαγωγη για τη δευτερη

Στο φυσιολογικο ετσι κ αλλιως πιο πολυ εχεις τη μαια

Ακόμα δεν το έχω κοιτάξει γιατί ο άντρας μου προτιμάει να κρατήσουμε το γιατρό μας, λόγω και της εξωσωματικής που ήταν πετυχημένη. Βέβαια ακόμα δεν μας έχει πει τι παίρνει για τη γέννα, θα το συζητήσουμε την Τετάρτη (τιμές λέει μετά τη β' επιπέδου), οπότε και θα δούμε αν μπορούμε να ανταποκριθούμε. 

Τι κάνουν τα παιδάκια σου???

@Rosa Maria μπράβο για τις εξετάσεις σου! Θα το ψάξω αυτό που είπες για τα stock. Όσο για το σκέπασμα εγώ σκοπεύω να ρωτήσω τον παιδίατρο που θα επιλέξω και θα κάνω ό,τι μου πει, γιατί διαβάζοντας βλέπω ότι υπάρχουν πολλές γνώμες που με μπερδεύουν. Για θέρμανση εγώ έχω θέμα με το μπάνιο που δεν έχει σώμα, αλλά θα ψάξω να βρω κάποιο μικρό θερμαντικό για να το κρατάω ζεστό. Επίσης τοσπίτι μου το χειμώνα λόγω του ότι έχουμε από τα παλιά παράθυρα, η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 20-22 το πάρα πολύ κι αυτό εφόσον έχω ανοιχτά τα σώματα όλη μέρα. Ε θα βάλουμε και μια έξτρα ζακετούλα και πιστεύω όλα θα είναι καλά! :) Θα βρεις μια λύση σίγουρα για τα 2 δωμάτια που θέλεις...

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες!

302qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...