Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ θα της πρότεινα να μην ξανά μιλήσει. Ξέρεις κάποιες φορές καλό είναι να μην απαντάμε. Δεν χρειάζεται πάντα να απαντάμε. 
      Αυτό θα το έλεγα και στην μαμά μου.

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο παντα να γινομαστε το ιδιο σαν κ αυτους.. δηλ αγενείς και να απανταμε με θρασος..θελει θαρρος να το κανεις! στη μαμα μου και εγω θα το ελεγα ευκολα.. οι γονεις μας οπως και οι πιο δικοι μας άνθρωποι ειναι ο σακος του μποξ.. τα ακούνε ολα, ακομα και αυτα για τα οποια δεν φταινε.. αλλα στους άλλους κολλαμε, εκτος αν εχουμε παρει αποφαση οτι δεν τους θελουμε πλεον στη ζωη μας... 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@Kalfeli τα περισσότερα συμπτώματα της εγκυμοσύνης φεύγουν μετά ,  αλλά θέλουν τον χρόνο τους . Ο αιματοκρίτης όμως έχω διαβάσει ότι αρχίζει να ανεβαίνει στο τρίτο τρίμηνο . Εσύ θα κανείς ότι καλύτερο μπορείς , ήδη το κανείς ! Όσο για τα καρότσια δεν είμαι σίγουρη, αλλά φαντάζομαι ότι θα παίρνουν συγκεκριμένα καθίσματα . 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Kalfeliκι εγώ δεν είμαι σίγουρη, όμως πιστεύω πως το κάθε καρότσι παίρνει το δικό του κάθισμα. Από εκεί και πέρα είναι τι ανάγκη έχεις. Σίγουρα θα χρειαστείς ένα καρότσι, κάτι για να μεταφέρεις το παιδί στο αυτοκίνητο και κάτι για να κοιμάται στην αρχή. Αν δεν έχεις τίποτα και πρέπει να τα αγοράσεις όλα από την αρχή, συμφέρει το καρότσι 3 σε 1 γιατί περιέχει το απλό καρότσι, το αυγό που μπαίνει στο αυτοκίνητο και το πορτ μπεμπέ για να κοιμάται στο σπίτι τον πρώτο καιρό. Αν όμως έχεις ή σου δώσουν κάποια από αυτά, τότε προτίμησε απλό καρότσι. Πχ εμάς μας έδωσε ο κουνιάδος μας λίκνο και αυγό, οπότε πήραμε και απλό καρότσι, το οποίο όμως να είναι από νεογέννητο (δηλαδή να μπορεί να ξαπλώσει τελείως).

όσον αφορά τα συμπτώματα, όταν γεννηθεί το μωρό πιο πολύ είναι το ψυχολογικό και η αϋπνία παρά τα σωματικά συμπτώματα. Να ξέρεις ότι όσα νιώθεις τώρα θα φύγουν ως δια μαγείας την πρώτη ώρα μετά τον τοκετό, όμως η αϋπνία, η κούραση και τα ορμονικά σκαμπανεβάσματα παίρνουν τη θέση τους! Με τον αιματοκρίτη δεν θα έχεις πρόβλημα, ανεβαίνει άμεσα μετά τον τοκετό. Εφόσον παίρνεις και σίδηρο θα είσαι μια χαρά!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Εγώ εκεί που κολλάω είναι ότι το κάθισμα αυτοκινήτου θέλω να είναι καλό και δεν ξέρω αν αυτά τα 3 σε ένα διαθέτουν καλά καθίσματα, και μέχρι ποια ηλικία εξυπηρετούν. Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί και εξτρά κάθισμα αυτοκινήτου. Ύστερα διάβασα ότι από την πρώτη μέρα καλό είναι να έχεις κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου για το νεογέννητο. Απ 'την άλλη είναι καλό το καρότσι  να είναι λίγο υπερυψωμένο και σίγουρα ελαφρύ.

Αν φεύγουν τα σωματικά άμεσα είναι ό,τι καλύτερο, βέβαια φαντάζομαι ότι αν κάνεις καισαρική θα θέλεις κάποιο χρόνο μέχρι να επανέλθεις. 

R2E1.png]

2 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Κι εγώ αγχώνομαι, περισσότερο για το αν θα είμαι καλά μετά τη γέννα ώστε να έχω την ενέργεια να θηλάσω. Δεν ξέρω με τι αιματοκρίτη θα βγω, αφού ήδη έχει πέσει αρκετά. Βέβαια βοήθεια θα έχω λογικά αλλά τόσο αδύναμη που είμαι δεν ξέρω.

Επίσης, έχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα καρότσι - κάθισμα αυτοκινήτου. Δεν έχω καταλάβει αν τα καρότσια 3 σε ένα δέχονται μόνο συγκεκριμένα καθίσματα ή μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις εσύ? Ή έχουν ένα στάνταρ δικό τους κάθισμα που δέχονται? Γιατί αν είναι έτσι νομίζω συμφέρει να πάρεις ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου και ένα καρότσι απλό τέλος πάντων. Ή όχι?

Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα καθίσματα από τα σεταρισμένα. Το κάθε καρότσι δεν έχει απαραίτητα το δικό του κάθισμα. Υπάρχουν αντάπτορες που προσαρμόζουν πάνω τους τα καθισματάκια.

zRCTp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Kalfeli είπε:

Εγώ εκεί που κολλάω είναι ότι το κάθισμα αυτοκινήτου θέλω να είναι καλό και δεν ξέρω αν αυτά τα 3 σε ένα διαθέτουν καλά καθίσματα, και μέχρι ποια ηλικία εξυπηρετούν. Δηλαδή κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί και εξτρά κάθισμα αυτοκινήτου. Ύστερα διάβασα ότι από την πρώτη μέρα καλό είναι να έχεις κανονικό κάθισμα αυτοκινήτου για το νεογέννητο. Απ 'την άλλη είναι καλό το καρότσι  να είναι λίγο υπερυψωμένο και σίγουρα ελαφρύ.

Αν φεύγουν τα σωματικά άμεσα είναι ό,τι καλύτερο, βέβαια φαντάζομαι ότι αν κάνεις καισαρική θα θέλεις κάποιο χρόνο μέχρι να επανέλθεις. 

Συμφωνώ. Κι εγώ με το κάθισμα αυτοκινήτου έχω κόλλημα. Γιαυτό και πήρα απλό καρότσι.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

On 30/9/2017 at 2:10 ΜΜ, Faith 30 είπε:

Καλημερα κοριτσια.οποια γνωριζει για καμπυλη ζαχαρου,μπορει να με βοηθησει?εστειλα τα αποτελεσματα στο γιατρο χτες,ακομη δεν απαντησε.φυσιολογικες τιμες δεν γραφει.75γρ γλυκοζης

0      λεπτα  98

60   λεπτα 175

120 λεπτα 132.

Φέιθ νομίζω μόνο η πρώτη μέτρηση (νηστείας) είναι λίγο τσιμπημένη. Εμένα ο ενδοκρινολόγος μου θέλει ιδανικά να μην είναι πάνω από 90. Λογικά θα σου βάλει διατροφή και θα σου ζητήσει να μετρηθείς μερικά πρωινά να δείτε πώς πάει. μπορεί και να ήταν τυχαία η μέτρηση,πάντως δεν βλέπω κάτι τόσο ανησυχητικό.. :) Ο γυναικολόγος τι σου είπε?

23 ώρες πρίν, SFSI81 είπε:

@CME2205 η μαία είναι εκπαιδευμένη κανονικά και για μετά τη γέννα αρκεί φυσικά να βρεις την κατάλληλη... κάποια μαιευτήρια σήμερα σου στέλνουν και δική τους αν θέλεις τις πρώτες μέρες. Αν έρχεται από την επόμενη μέρα γλιτώνεις  τον ίκτερο κλπ γιατί κρίνει εάν τρέφεται το μωρό σωστά, σε βοηθάει στο θηλασμό κλπ

23 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

ναι συμφωνώ μαζί σου, κι εγώ είχα πάρει μαία στο σπίτι τις πρώτες μέρες γιατί όπως σου είπα είχα μεγάλο πρόβλημα με το θηλασμό. Είχα ένα μωρό που έκλαιγε 24 ώρες το 24ωρο, δεν κοιμόταν ούτε 10 λεπτά και θήλαζα συνεχόμενα 14-15 ώρες. Η μαία με βοήθησε πάρα πολύ, όχι μόνο με το θέμα του θηλασμού αλλά και με πολλά πρακτικά, όπως την περιποίηση του μωρού, το ντύσιμο, το μπάνιο του κλπ. Περισσότερο όμως από όλα με βοήθησε ψυχολογικά. Παρόλα αυτά η ίδια μου σύστησε να φωνάξω τον παιδίατρο γιατί το μωρό φαινόταν να ζορίζεται, γιαυτό και ήρθε την πρώτη εβδομάδα στο σπίτι. Βέβαια έτυχε και η παιδίατρός μας είναι και προσωπική φίλη, οπότε ήταν για μένα πιο εύκολο να τη συμβουλεύομαι ακόμα και για ψιλοπράγματα!

Κορίτσια πώς βρίσκεις μαία να 'έρχεται στο σπίτι να σε βλέπει? Πόσο την πληρώνεις? δηλαδή που απευθύνεται κανείς? Θα ένιωθα πολλή ασφάλεια αν μπορούσε να έρχεται σπίτι μια μαία να με βοηθήσει σε ότι απορίες έχω και στο θηλασμό..

όσο για τα ρούχα εγώ πήρα από τα h &m ένα τζιν και μια φόρμα και έμεινα ευχαριστημένη. Τώρα παρήγγειλα από το ιντερνετ δύο κολάν και μία φόρμα ακόμα και 2-3 μπλουζάκια και περιμένω να μου έρθουν...στο ιντερνετ είχε πιο πολλά ρούχα από στο μαγαζί που είχα πάει.. γενικά οι μπλούζες μου μου κάνουν για την ώρα, αλλά τα παντελόνια καθόλου ούτε καν! 

Στα orchestra τα νούμερα είναι λίγο μικρότερα, κοινώς αν είσαι λίγο πιο εύσωμη και ψηλή μπορεί να μην βρεις και από ποιότητα τα h&m μου φάνηκαν καλύτερα...

όσο για το θέμα του σκεπάσματος του μωρού, εμένα η μαμά μου έχει πλέξει κουβερτούλα, 50% μαλλί 50% ακρυλλικό, παιδικό μαλλί έλεγε..λέτε να μην επιτρέπεται? Επίσης το πάπλωμα γιατί απαγορεύεται? ξέρει καμία?

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!! 

• Μου αρέσει 2

302qp2.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakith είπε:

Φέιθ νομίζω μόνο η πρώτη μέτρηση (νηστείας) είναι λίγο τσιμπημένη. Εμένα ο ενδοκρινολόγος μου θέλει ιδανικά να μην είναι πάνω από 90. Λογικά θα σου βάλει διατροφή και θα σου ζητήσει να μετρηθείς μερικά πρωινά να δείτε πώς πάει. μπορεί και να ήταν τυχαία η μέτρηση,πάντως δεν βλέπω κάτι τόσο ανησυχητικό.. :) Ο γυναικολόγος τι σου είπε?

Κορίτσια πώς βρίσκεις μαία να 'έρχεται στο σπίτι να σε βλέπει? Πόσο την πληρώνεις? δηλαδή που απευθύνεται κανείς? Θα ένιωθα πολλή ασφάλεια αν μπορούσε να έρχεται σπίτι μια μαία να με βοηθήσει σε ότι απορίες έχω και στο θηλασμό..

όσο για τα ρούχα εγώ πήρα από τα h &m ένα τζιν και μια φόρμα και έμεινα ευχαριστημένη. Τώρα παρήγγειλα από το ιντερνετ δύο κολάν και μία φόρμα ακόμα και 2-3 μπλουζάκια και περιμένω να μου έρθουν...στο ιντερνετ είχε πιο πολλά ρούχα από στο μαγαζί που είχα πάει.. γενικά οι μπλούζες μου μου κάνουν για την ώρα, αλλά τα παντελόνια καθόλου ούτε καν! 

Στα orchestra τα νούμερα είναι λίγο μικρότερα, κοινώς αν είσαι λίγο πιο εύσωμη και ψηλή μπορεί να μην βρεις και από ποιότητα τα h&m μου φάνηκαν καλύτερα...

όσο για το θέμα του σκεπάσματος του μωρού, εμένα η μαμά μου έχει πλέξει κουβερτούλα, 50% μαλλί 50% ακρυλλικό, παιδικό μαλλί έλεγε..λέτε να μην επιτρέπεται? Επίσης το πάπλωμα γιατί απαγορεύεται? ξέρει καμία?

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!! 

Καλημέρα!! Εγώ πριν γεννήσω πήγαινα στα μαθήματα που διοργάνωνε το prenatal. Εκεί τα μαθήματα τα έκανε μία μαία που την είχα συμπαθήσει πολύ και μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Όταν γέννησα και άρχισα να ζορίζομαι πολύ με το θηλασμό πήρα τηλέφωνο στα prenatal, μου έδωσαν το τηλέφωνό της και την πήρα. Ήρθε την ίδια ημέρα, η επίσκεψη διήρκεσε 3 ώρες (1 γεύμα- θηλασμός, μετά διάφορες τεχνικές κουνήματος, κρατήματος μωρού κλπ, συζητήσαμε και πολύ για μένα μετά τον τοκετό, γυναικολογικά κλπ, μετά κάναμε μπάνιο το μωρό, το αλλάξαμε, το ντύσαμε και του δώσαμε το επόμενο γεύμα) και πήρε 80 ευρώ. Μου είχε πει ότι αυτή είναι η φιξ τιμή για όλο το πακέτο της επίσκεψης. Μετά με έπαιρνε τηλέφωνο 2 φορές την ημέρα για να δει πως πάω. Ήταν τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει για το μωρό, άξιζε πολύ τον κόπο και με βοήθησε πολύ. Μια φίλη μου που είχαμε γεννήσει μαζί και είχε και αυτή πρόβλημα με το θηλασμό είχε πάρει μία από αυτές τις μαίες που είναι πιστοποιημένες (δεν θυμάμαι το όνομα του συλλόγου). Είχε δώσει 150 ευρώ για 2 ώρες και είχαν όμως ασχοληθεί μόνο με το θηλασμό. Αυτή που είχα πάρει εγώ ήταν 30 χρόνια μαία στο Έλενα, δεν ξέρω αν είχε πιστοποίηση αλλά εμένα με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω το τηλέφωνό της για όποια ενδιαφέρεται, ξέρω ότι πάει σε όλη την Αθήνα.

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 εμένα αν μπορείς στείλτο μου με πμ, να το έχω υπόψιν, γιατί δεν εμπιστεύομαι τόσο πεθερά, μαμά, αυτές έχουν και πολλές προλήψεις και γενικά με αγχώνουν..οπότε αν μπορέσω να πάρω μια μαία να μου δείξει 5 πράγματα θα είναι ιδανικό!

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakith είπε:

@CME2205 εμένα αν μπορείς στείλτο μου με πμ, να το έχω υπόψιν, γιατί δεν εμπιστεύομαι τόσο πεθερά, μαμά, αυτές έχουν και πολλές προλήψεις και γενικά με αγχώνουν..οπότε αν μπορέσω να πάρω μια μαία να μου δείξει 5 πράγματα θα είναι ιδανικό!

Σου το έστειλα! Το καλύτερο πάντως που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε 1-2 άτομα που εμπιστευόμαστε (μαία, παιδίατρος, μαμά κλπ) και να ακούμε μόνο αυτούς. Εμένα με είχαν τρελάνει. Στο μαιευτήριο έμπαινε στο δωμάτιο η κάθε μαία και η κάθε νοσηλεύτρια και μου έλεγε άλλα! Όπως σας είπα το παιδί δεν χόρταινε και έκλαιγε όλη μέρα. Μόνο στο στήθος ησύχαζε. Έμπαινε η μία και μου έλεγε "όχι όλη μέρα στο στήθος, θα μάθει να νανουρίζεται και δεν κάνει! να το αφήσεις να κλαίει!" και μετά από λίγο έμπαινε μια άλλη και μου έλεγε "μα καλά, αφήνεις το παιδί σου να πεινάει;;;". Το ίδιο και με τους παιδιάτρους του μαιευτηρίου! Άλλα ο πρωινός άλλα ο απογευματινός!! Και όλοι τα έλεγαν με άσχημο τρόπο! Με μάλωναν κανονικά! Γύρισα σπίτι κουρέλι σωματικά και ψυχολογικά. Να μην πιάσω τους συγγενείς και τις θείες... Γιαυτό, κλείστε τα αυτιά σε όλους και εμπιστευθείτε μόνο ένα έμπειρο άτομο που θα σας συμβουλεύει!!

• Μου αρέσει 4

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Το πήρα! :) ευχαριστώ πολύ! πολύ δύσκολο να ακούς τόσες γνώμες όταν είσαι σε τόσο ευάλωτη θέση! Επειδή ξέρω τον εαυτό μου και ίσως δύσκολα θα συγκρατήσω τα νεύρα μου αν με πρήξουνε, προτιμώ να πω ότι έχω οδηγίες από κάποιον επαγγελματία, αν και αυτό δεν θα τους κλείσει το στόμα αναγκαστικά..τι να κάνουμε? θα πρέπει να το περάσουμε κι αυτό...ουφφφφ

η πεθερά μου συγκεκριμένα πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα από τους παιδιάτρους και γενικά από τους άλλους ανθρώπους. Πολύ ισχυρογνώμων και επίμονη...θα δούμε πώς θα την αντιμετωπίσω όταν έρθει η ώρα..

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κανετε? Εχθές πηγα πρωτη φορά σε ενα κεντρο μητρότητας και θηλασμου που έχει στην πολη που κατοικω. Το κεντρο αυτο το διαχειριζονται 3 συνταξιουχες μαιες και θα πηγαινω μαζι με αλλες 6-7 κοπελες να μας κανουν μαθηματα οσον αφορα την εγκυμοσυνη, τον τοκετο, το θηλασμο και την περιποιηση του μωρου, συνολικά 20 ωρες. Επίσης ερχονται και αφου γεννησω να τα δουμε και στην πραξη (θηλασμο, μπανακι μωρου κ οτι αλλο).  Το βρηκα πολυ χρησιμο και καθυσηχαστικο ολο αυτο γιατι στην πολη μου δεν εχει και ιδιωτικη κλινικη οποτε με ψιλοφρικαρει και η ιδεα οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο που ναι μεν ειναι πολυ ασφαλης επιλογη και για μενα και για το μωρο λογω των κλινικων που διαθετει αλλά σίγουρα δε θα εχω τις παροχες ενος ιδιωτικου μαιευτηριου. Οπότε το να ξερω οτι θα εχω μια γνωριμη παρουσια (τη μαια που θα ερθει αφου γεννησω να με βοηθησει) είναι για μενα πολυ σημαντικό. Το ποσο για τα μαθηματα ειναι 120 ευρω, δεν ξερω αν ζητησω να ερθουν και εξτρα ωρες τι θα μου ζητησουν αλλα η κυρια στο κεντρο μου είπε οτι τις πρώτες 20 μερες μετα τον τοκετο θα μου τηλεφωνει και  οτι χρειαστω θα ειναι εκει. Μονο που μου το είπε με σκλαβωσε! Αυτά ειναι τα νεακια μου κοριτσια, θεωρω οτι η μαια θα με βοηθησει πολυ και το προτεινω στις πρωτοτοκες μανουλες γιατι οι μανουλες μας και οι πεθερουλες μας σιγουρα θα μας τρελανουν στις εξυπναδες οποτε ας ειμαστε ενημερωμένες και απο ΜΙΑ εμπειρη!!!! Φαντάζομαι πως αν ψαχτειτε θα βρειτε σε ολες τις πολεις!!!

Φιλακια!!!!   

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 3

Το ζήτημα είναι να καταφέρεις να μείνεις ανεπηρέαστη από όσα σου λένε! Ειδικά στο πρώτο παιδί που δεν είσαι κι εσύ πολύ σίγουρη για το τι γίνεται δεν μπορείς να μην σε αγχώσουν οι άλλοι! Θυμάμαι τις πρώτες μέρες που άλλαζα την κόρη μου έτρεμαν τα χέρια μου!

πρίν από 1 λεπτό , panagiotamk είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κανετε? Εχθές πηγα πρωτη φορά σε ενα κεντρο μητρότητας και θηλασμου που έχει στην πολη που κατοικω. Το κεντρο αυτο το διαχειριζονται 3 συνταξιουχες μαιες και θα πηγαινω μαζι με αλλες 6-7 κοπελες να μας κανουν μαθηματα οσον αφορα την εγκυμοσυνη, τον τοκετο, το θηλασμο και την περιποιηση του μωρου, συνολικά 20 ωρες. Επίσης ερχονται και αφου γεννησω να τα δουμε και στην πραξη (θηλασμο, μπανακι μωρου κ οτι αλλο).  Το βρηκα πολυ χρησιμο και καθυσηχαστικο ολο αυτο γιατι στην πολη μου δεν εχει και ιδιωτικη κλινικη οποτε με ψιλοφρικαρει και η ιδεα οτι θα γεννησω στο νοσοκομειο που ναι μεν ειναι πολυ ασφαλης επιλογη και για μενα και για το μωρο λογω των κλινικων που διαθετει αλλά σίγουρα δε θα εχω τις παροχες ενος ιδιωτικου μαιευτηριου. Οπότε το να ξερω οτι θα εχω μια γνωριμη παρουσια (τη μαια που θα ερθει αφου γεννησω να με βοηθησει) είναι για μενα πολυ σημαντικό. Το ποσο για τα μαθηματα ειναι 120 ευρω, δεν ξερω αν ζητησω να ερθουν και εξτρα ωρες τι θα μου ζητησουν αλλα η κυρια στο κεντρο μου είπε οτι τις πρώτες 20 μερες μετα τον τοκετο θα μου τηλεφωνει και  οτι χρειαστω θα ειναι εκει. Μονο που μου το είπε με σκλαβωσε! Αυτά ειναι τα νεακια μου κοριτσια, θεωρω οτι η μαια θα με βοηθησει πολυ και το προτεινω στις πρωτοτοκες μανουλες γιατι οι μανουλες μας και οι πεθερουλες μας σιγουρα θα μας τρελανουν στις εξυπναδες οποτε ας ειμαστε ενημερωμένες και απο ΜΙΑ εμπειρη!!!! Φαντάζομαι πως αν ψαχτειτε θα βρειτε σε ολες τις πολεις!!!

Φιλακια!!!!   

FJOHp3.png

Μπράβο! Πολύ ωραίο αυτό που βρήκες και λογική τιμή! Σε ποια πόλη είσαι; (αν θες να πείς!)

• Μου αρέσει 3

TQjIp3.pngj1MYp2.png

αυτό φοβάμαι @CME2205 , γιατί και τώρα ακόμα δεν μένω ανεπηρέαστη..αυτό που με φοβίζει είναι πώς θα διατηρήσω τα όρια που θέλω αν δεχτώ βοήθεια...τες πα..θα δούμε όταν έρθει η ώρα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν...εσύ μπανάκι έκανες το μωρό μόνη σου ή σε βοηθούσε η μαμά ή η πεθερά?

Παναγιώτα πολύ ωραία τα νέα σου! Μπράβο, θα νιώθεις έτσι πιο ασφαλής και σίγουρη!!!

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Κ στο δημοσιο παντως μετα το πρωτο 24ωρο οταν θα κανει το πρωτο μπανακι θα παει η μαμα μαζι με τις μαιες να το μαθει

Κ αν πχ λογω καισαρικης την πρωτη μερα δ μπορειτε να το αλλαξετε θα ερθει μαια να σας βοηθησει(αν δ εχετε συνοδο)

Εχουν ελλειψεις κ λιγο προσωπικο αλλα προσπαθουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...