Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

ο παιδιατρος ειναι πονεμενο θεμα...ηξερα μια που την εμπιστευομουν αλλα διορηστηκε σε νοσοκομειο κ μου πεφτει λιγο μακρια.και μερικους αλλους που ξερω εχω φριξει με τις βλακειες που κανουν και λενε .ευτυχως ξερω αρκετα σχετικα με την περιποιηση των μωρων και ελπθζω να περιοριστω μονα στα απολυτως απαραιτητα με τον παιδιατρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , rainbow είπε:

ο παιδιατρος ειναι πονεμενο θεμα...ηξερα μια που την εμπιστευομουν αλλα διορηστηκε σε νοσοκομειο κ μου πεφτει λιγο μακρια.και μερικους αλλους που ξερω εχω φριξει με τις βλακειες που κανουν και λενε .ευτυχως ξερω αρκετα σχετικα με την περιποιηση των μωρων και ελπθζω να περιοριστω μονα στα απολυτως απαραιτητα με τον παιδιατρο

Ναι αλλα δεν πρεπει να δει το μωρο λιγες ημερες αφου γεννηθει και μετα στο μηνα παλι;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

ναι σιγουρα πρεπει.ε απο εκει να φανταστω θα καταλαβουμε κ αμα μας κανει.ασε που ακουσα και κατι χαζα οτι καποιοι δεν ερχονται σπιτι η σου λενε να πας το μωρο στο ιατριο να το ζηγησουν..

1 hour ago, rainbow είπε:

ναι σιγουρα πρεπει.ε απο εκει να φανταστω θα καταλαβουμε κ αμα μας κανει.ασε που ακουσα και κατι χαζα οτι καποιοι δεν ερχονται σπιτι η σου λενε να πας το μωρο στο ιατριο να το ζηγησουν..

Αυτους να μην τους επιλεξεις για παιδιατρους σας σιγουρα!! Ακου εκει να πας παιδι ασαραντιστο σε χωρο που μπαινοβγαινουν αρρωστα παιδακια!! Παντως στο μαιευτηριο μπορεις να νοικιασεις ζυγαρια για το σπιτι. Νομιζω κοστιζει 30 ευρω για 4 μηνες!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

6 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Καλημερα κοριτσια.οποια γνωριζει για καμπυλη ζαχαρου,μπορει να με βοηθησει?εστειλα τα αποτελεσματα στο γιατρο χτες,ακομη δεν απαντησε.φυσιολογικες τιμες δεν γραφει.75γρ γλυκοζης

0      λεπτα  98

60   λεπτα 175

120 λεπτα 132.

Εγω εκανα με 100γρ γλυκοζης  και οι φυσιολογικες τιμες ηταν

0 <95

60 <180

120 <155

Faith30 κανονικα ο μικροβιολογος επρεπε να σου γραφει φυσ. τιμες γιατι συνηθως σε αυτες τις εξετασεις το καθε μηχανημα εχει δικες του τιμες.

Παντως μην αγχωνεσε καλες φαινονται οι τιμες σου.

Κοριτσια και εγω για υπνοσακο εχω πληροφορηθει, παπλωμα μετα το χρονο και οσες επιλεξουν κουβερτα μαζι με σεντονακι απο μεσα, να μην ακουμπαει η κουβερτα το παιδι. Το παπλωμα λενε οτι ειναι πολυ επικινδυνο να κουκουλωθειτο μωρο. Εγω εχω βρει εναν υπνοσακο που ειναι απο 2 μηνων μεχρι 2 ετων, ειναι λιγο ακριβουτσικος νομιζω αλλα κανει και για χειμωνα και για καλοκαιρι. Οπότε οταν γεννηθει με το καλο λεω να του βαλω κουβερτουλα με σεντονακι και μετα τον υπνοσακο.

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

σημερα εβγαλα τα χειμωνιατικα μεγαλη απογιητευση...τα 2/3 δεν με χορανε τζαμπα τα κατεβασα!.ασε που απελπιστηκα οτι και αφου γεννησω η κοιλια θα ειναι χαλια δεν θα με χωρανε παλι τα τζιν .

• Μου αρέσει 2

@rainbow και εγώ τα ίδια πέρασα την προηγούμενη βδομάδα ! Πάλι καλά που είχα τρέλα με τα κολάν κ τα μπλουζοφορεματα , όποτε από αυτά μου κάνουν αρκετά . Σήμερα πήρα κ ένα τζιν κ θα την βγάλω με αυτά . Η κοιλιά μας όπως όλων θα φτιάξει . Ας μην απελπιζομαστε ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Εμενα δεν με κανει τιποτα,απολυτως τιποτε,πρεπει οπωσδηποτε να παω για ψωνια,θελω να παρω 2 κολαν κ 2 μπλουζοφορεμα να την βγαζω με αυτα.θα παω στα h and m να παρω κ σουτιεν θυλασμου να τελιωνω.εχει τα πιο οικονομικα 2 σουτιεν 25 ευρω κ το κολαν 10 το ενα

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Εγω ξεθαψα το τζιν εγκυμοσυνης που ειχα απο την προηγουμενη και πηρα και 2 παντελονια εγκυμοσυνης. Απο μπλουζες ετσι κι αλλιως ριχτες φοραω και επισης εχω μια παχουλη μοντερνα μαμα που μου εχει δωσει διαφορα ωραια ρουχαλακια!!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω καταμπερδευτει..διαβασα στο ιντερνετ σχετικα με το πως να σκεπασεις το μωρο..ο καθενας και κατι διαφορτικο ..καποιοι λενε οτι και ο υπνοσακος δεν κανει μεχρι 3 μηνων τουλαχιστον αλλοι μεχρι τους 12.αλλοι προτεινουν κουβερτα βαμβακερη η μαλλινη ,αλλοι φλις κουβερτα(νομιζω θα παγωσει το νινι).καποιες που γεννησαν εξωτερικο χρησιμοποιησαν και παπλωμα .αλλες χρησιμοποιησαν το "φασκιωμα" (το εχω δει το εκανε μια κυρια στο μωρο της 40 ημερων κιχ δεν εβγαζε κοιμοταν με τη μια)τι να πω ...μαλλον θα ρωτησω παιδιατρο...!οχι τιποτα αλλο σκεφτομουν α παρω κουβερτα τυπου ισπανικη αλλα μηπως δεν κανει και αυτη;

εμεις δυστυχως δεν εχουμε h&m οποτε μαλλον θα μου βγει ο κουκος αηδονι..ευτυχως πηρα ενα κολαν εγκυμοσυνης..και μαλλον θα παρω και κανενα τζιν και μπουφαν οποσδηποτε. Δεν κλεινει τιποτα και εχει πολυ κρυο ηδη..

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, rainbow είπε:

κοριτσια εχω καταμπερδευτει..διαβασα στο ιντερνετ σχετικα με το πως να σκεπασεις το μωρο..ο καθενας και κατι διαφορτικο ..καποιοι λενε οτι και ο υπνοσακος δεν κανει μεχρι 3 μηνων τουλαχιστον αλλοι μεχρι τους 12.αλλοι προτεινουν κουβερτα βαμβακερη η μαλλινη ,αλλοι φλις κουβερτα(νομιζω θα παγωσει το νινι).καποιες που γεννησαν εξωτερικο χρησιμοποιησαν και παπλωμα .αλλες χρησιμοποιησαν το "φασκιωμα" (το εχω δει το εκανε μια κυρια στο μωρο της 40 ημερων κιχ δεν εβγαζε κοιμοταν με τη μια)τι να πω ...μαλλον θα ρωτησω παιδιατρο...!οχι τιποτα αλλο σκεφτομουν α παρω κουβερτα τυπου ισπανικη αλλα μηπως δεν κανει και αυτη;

εμεις δυστυχως δεν εχουμε h&m οποτε μαλλον θα μου βγει ο κουκος αηδονι..ευτυχως πηρα ενα κολαν εγκυμοσυνης..και μαλλον θα παρω και κανενα τζιν και μπουφαν οποσδηποτε. Δεν κλεινει τιποτα και εχει πολυ κρυο ηδη..

Μπες στο site της h&m, εγω ψωνισα με αντικαταβολη ρουχα εγκυμοσυνης και μου τα εστειλαν αν θυμαμαι καλα με 4 ευρω μεταφορικα. Γιατι να τα ακριβοπληρωσεις στην πολη σου?

Καλημερα κοριτσια!!!! Σας προτείνω αυτη τη μουντη Κυριακη να χαλαρωσετε με ενα φοβερο βιντεακι που λατρευω, με νανουρισμα και ενα υπεροχο μωρακι που χαμογελαει.... Enjoy!!!!

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες ! Η αλήθεια να λέγεται ακούς πολλές κ διαφορετικές απόψεις . Τρελενεσαι κ δεν μπορείς να αποφασίσεις στο τέλος . Άκου καλύτερα τον παιδίατρο σου @rainbow και μετά την λογική σου ! Όσο για τα h&m θα συμφωνήσω με την παναγιωτα , παρήγγειλε τα από το Ίντερνετ αν ξέρεις το νούμερο σου, αν κ νομίζω μπορείς να ζητήσεις αλλαγή στο νούμερο . Κοίταξε το τι σε συμφέρει . 

@Faith 30 καλά ψώνια ! 

@CME2205 μια χαρά βολευτηκες! Αχ αυτές οι μανούλες ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

κατεληξα να βαλω στην αρχη κουβερτουλα με σεντονι απο κατω αφου για κανενα 2μηνο δεν κουνιουνται και μετα υπνοσακο.βλεποντας και κανοντας.

σκεφτηκα να παω και στα orhestra ειδα καλες τιμες

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...