Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

καλησπερα!!! Να σας ρωτησω..ποσα φορμακια και φανελακια θα χρειαστουμε στην αρχη;εγω ελεγα να παρω 7 ενα για καθε μερα και πιστευω ολο και θαμιυ φερουν μετα πραγματα..εχουμε και μεγαλο σοι...! Οσο για μετα τη γεννα δεν ξερω εγω δεν θελω να ερθουν να μενουν σπιτι ουτε η μαμα ουτε η πεθερα.βεβαια μενουν κοντα μια ωρα δρομος ειναι οποτε θελουν ερχονται..γιατι εγω αισθανομαι οτι οσο μενουν δεν θα βρουμε τους ρυθμους μας και θα ανακατευονται και ο συζηγος θα μενει στην απεξω

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@elenakith Μόνο που διάβασα αυτό που είπες για τον μπαμπά σου, μου ήρθε να βάλω τα κλάματα... Είμασταν πολύ δεμένοι και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμη, μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν... Και όσο σκέφτομαι ότι δεν προλαβε να δεί ούτε ένα εγγονάκι, το κάνει ακόμη πιό δύσκολο...

Για να αλλάξω θέμα, γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη, και να απαντήσω και στην ερώτησή σου, είμαι σήμερα 24 εβδομάδων και 5 ημερών... :) Εσύ;;;;

@panagiotamk Βεβαίως, να με μαλώνεις, γιατί εφόσον το αναφέρω εδώ μεσά, είμαι έτοιμη να δεχτώ και τις συνέπειες αυτές, αναλαμβάνω το ρίσκο δλδ να με κράξετε!!! Άσε που ανταποκρίνομαι καλύτερα στο κράξιμο!!! Οπότε βαρατε κορίτσια, αντέχω, καλο μου κάνετε!! χεχεχε!!! Πάντως ότι και να πεις Παναγιώτα, δίκιο έχεις, απλά με έπιασε μία ανεξήγητη μούρλα εκείνη την ώρα, δεν μπορούσα να τον βλέπω τον καναπέ στο μικρό δωμάτιο και έπερεπε να τον πάω στο σαλόνι... Τώρα, αν με ρωτάς, για ποιό λόγο δεν ήταν στο σαλόνι και ήταν στο μικρό δωμάτιο, είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία!!! Το σημαντικό είναι ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνω, μετά και τη χθεσινή επίσκεψη στο γιατρό, έμαθα το μάθημά μου και πλέον ούτε τα ψώνια δεν θα σηκώνω!!!

@Mariachi   Πολύ τυχερή είσαι κορίτσι!!!Εμένα ούτε κουδουνίστρα δεν μου έχουν δώσει!!! Σήμερα πάντως μιλούσα με δύο πολύ καλές φίλες που έχουν παιδάκια (μεγάλα πλέον) και μου έλεγαν ότι δεν χρησιμοποίησαν καθόλου ρηλάξ, και ότι κυρίως τους βόλεψε καλαθούνα με ροδάκια, που την περιέφεραν μέσα στο σπίτι!!

• Μου αρέσει 3

5Uz8p2.png

πρίν από 37 λεπτά , katja είπε:

@elenakith Μόνο που διάβασα αυτό που είπες για τον μπαμπά σου, μου ήρθε να βάλω τα κλάματα... Είμασταν πολύ δεμένοι και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμη, μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν... Και όσο σκέφτομαι ότι δεν προλαβε να δεί ούτε ένα εγγονάκι, το κάνει ακόμη πιό δύσκολο...

Για να αλλάξω θέμα, γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη, και να απαντήσω και στην ερώτησή σου, είμαι σήμερα 24 εβδομάδων και 5 ημερών... :) Εσύ;;;;

@Mariachi   Πολύ τυχερή είσαι κορίτσι!!!Εμένα ούτε κουδουνίστρα δεν μου έχουν δώσει!!! Σήμερα πάντως μιλούσα με δύο πολύ καλές φίλες που έχουν παιδάκια (μεγάλα πλέον) και μου έλεγαν ότι δεν χρησιμοποίησαν καθόλου ρηλάξ, και ότι κυρίως τους βόλεψε καλαθούνα με ροδάκια, που την περιέφεραν μέσα στο σπίτι!!

Καλέ τι διαβάζω για ψώνια!!!! εσύ τα σηκώνεις??? παπαπαπα αγάπη μου καθόλου βάρος, άντε μέχρι 2-3 κιλά το πολύ...δεν πιστεύω να αλλάξεις και ρούχα και να φτιάξεις ντουλάπες μόνη σου, ε?

Εγώ είμαι 22 εβδομάδων και 2 ημερών... όσο για το μπαμπά σου πιστεύω όιτι σε βλέπει από ψηλά που είσαι εγκυούλα και σε καμαρώνει και χαίρεται η ψυχούλα του...έτσι σκέφτομαι κι εγώ για τον δικό μου...σημασία όμως τώρα έχουν τα μωράκια που μεγαλώνουν μέσα μας! :) 

3 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Κοριτσια εμάς μας δώσανε κούνια , αλλαξιερα , πορτ μπεμπέ και ρηλαξ . Τα είδη μπεμπέ (σεντόνια , κουβέρτες , σελτεδακια , πάντες , πάνες , φορμάκια ) αλλά μας δώσανε και αλλά μας αγόρασε Η μαμά μου . Μένει μόνο να πάρουμε τα είδη περιποίησης και καρότσι και κάθισμα όπως είπα . Άρα καλά είμαστε . Και εμένα μ αρέσει να μιλάμε για τις αγορές ! Δίνει ιδέες η μια στην αλλη!!!! 

Παναγιωτα πολύ ωραίο το καρότσι !!! Καλές βόλτες !!! 

μπράβο κορίτσι μου, τι καλά που σας δώσανε τόσα πράγμαρτα! Εμάς μας έχουν πει ότι θα μας δώσουν, αλλά ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα...

• Μου αρέσει 4

302qp2.png

Καλησπερα σε ολες!!!

Τις πρωτες μερες που θα γεννησουμε οντως χρειαζομαστε βοηθεια, κυριως με δουλειες σπιτιου, μαγειρεματα κλπ. Τωρα αν θα μεινει καποιος στο σπιτι, ειτε μαμα ειτε πεθερα, νομιζω ειναι στο χαρακτηρα του καθε ενος. Εγω οταν γεννησα και μεχρι να σαραντισω ηρθαν 2 φορες επισκεψη η μαμα μου και αλλες 2 η πεθερα μου. Γενικα δεν θελω κανεναν μεσα στο σπιτι μου και ειμαι πολυ παραξενη!! Ξερω φιλη μου που η πεθερα εμεινε 3 μηνες με το ζευγαρι γιατι η ιδια δεν τα εβγαζε περα μονη της! Νομιζω ομως, το σημαντικο ειναι να αποφασισει η καθε μια τι ακριβως θελει και να το πει σε ολους απο πριν για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις! Εμενα η μαμα μου ακομα μου κανει παραπονα οτι δεν την ηθελα οταν γεννησα!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια μην αγχώνεστε! Η κάθε μία θα πορευτεί με τα δεδομένα της και μια χαρά θα τα καταφέρετε. Εγώ δεν είχα βοήθεια, ευτυχώς τα πεθερικά μού έστελναν φαγητό. Αυτό μας έδεσε πιο πολύ με τον άντρα μου και βρήκαμε γρηγορότερα τους ρυθμούς μας. Η βοηθεια που χρειάζεται είναι για την καθαριότητα-φαγητό τον πρώτο μήνα μετά αρχίζουν στρώνουν τα πράγματα.

Βλέπω ξεκινήσατε αγορές ε; εγώ τα χω όλα έτοιμα οπότε θα απολαμβάνω τα δικά σας  

• Μου αρέσει 2

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Εγω με τη μικρη τη πρωτη που εχω δεν ηθελα καμια βοηθεια γτ οσο τους δινεις χωρο παιρνουν πολυ αερα και μαμα και πεθερα.. χαχαχαχ τωρα στο δευτερο συγουρα θα θελω οχι ομως με το μωρο γενικα δεν μπορω να το σηκωνουν χωρις λογο να λεει η καθεμια τα δικα της με το πως πρεπει να κανω το καθε πραγμα...στις δουλειες ομως θα θελω και σε μαγειρεμα και στο να πηγαινει η μαμα μου βολτα τη πρωτη μου... να μην αναγκαζεται να ειναι συνεχεια και αυτη μεσα...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια.οποια γνωριζει για καμπυλη ζαχαρου,μπορει να με βοηθησει?εστειλα τα αποτελεσματα στο γιατρο χτες,ακομη δεν απαντησε.φυσιολογικες τιμες δεν γραφει.75γρ γλυκοζης

0      λεπτα  98

60   λεπτα 175

120 λεπτα 132.

EpmQp3.png

Νομιζω οτι ειναι μια χαρά οι τιμες σου απο οτι μπηκα δλδ στο ιντερνετ και ειδα

Βασικα ειναι λιγο μεγαλητερες απο το φυσιολογικο δεν ξερω....καλητερα να τις δειξεις στο γιατρο σου..

Φυσιολογικές τιμές:    0′         92mg/dl

60′       180mg/dl

120′      153mg/dl

• Μου αρέσει 1

προ εγκυμοσυνης που ειχα κανει καμπυλη ο εδοκρινολογος μου εδωσε φυσ τιμες

0' 100

60'. 180

120'. 140

οποτε εγω καλα νομιζω ειναι

να σας ρωτησω ....εμεις που θα γεννησουμε χειμωνιατικα..για το βραδυ πρεπει να παρουμε κανενα υπνοσακο; με τι σκεπαζονται τα μωρα;πηρα ενα παπλωμα αλλα η μαμα μου λεει οτι θα ξεσκεπαζεται συνεχεια .

• Μου αρέσει 1

@rainbow στο σεμινάριο που παρακολούθησα εχθές της nutritia η μαία είπε ότι το καλύτερο είναι ο υπνόσακος κ μετά η κουβέρτα . Για πάπλωμα είπε μετά τον 1χρονο . 

Καλημερα σε όλες κ καλό ΣΚ ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

α ωραια...αναποδα ξεκινησα τις αγορες χαχα!! Δηλαδη μονο υπνοσακο χωρις κουβερτα απο πανω;γενικα θα εχουμε και ζεστη ! Απλα λεω ας ενημερωθω απο πριν γιατι θα αρχισουν ολοι τα δικα τους...δυσκολος ο χειμωνας...

Κοριτσια εγω εχω κουβερτα αλλα θεωρω οτι ο υπνοσακος θα ειναι πιο ασφαλες,η μαμα μου λεει παπλωμα,οτι να ναι.διαβαζω οτι το παπλωμα απαγορευετε,θα κοιταξω για υπνοσακο κ εκει θα καταληξω.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Εγω στη μικρη μου ειχα και υπνοσακο και παπλωμα το χειμωνα γιατι ειχε ποκυ κρυο. Βεβαια ηταν ηδη 5-6 μηνων γιατι γεννηθηκε Μαιο. Παντως θεωρω οτι η κουβερτα ειναι πιο ανθυγειηνη απο το παπλωμα!

Γι αυτα τα πραγματα καλυτερα να ρωταμε τον παιδιατρο. Και συμβουλη: οσες περιμενετε το πρωτο μωρακι αρχιστε να ψαχνετε για παιδιατρο απο τωρα. Μπορει να βοηθησει με πολλες τετοιες αποριες προς το τελος της εγκυμοσυνης και σιγουρα θα τον χρειαστειτε απο τις πρωτες μερες που θα γεννηθει το μωρακι!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...