Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Just now, CME2205 είπε:

Ακόμα καλύτερα!! Στη μαμά σου μπορείς να βάλεις και καμιά φωνή αν δεν σου αρέσει κάτι! Εμένα η μαμά μου δεν το'χει με τα παιδιά γενικά. Παρόλο που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία δεν κρατάει ποτέ τη μικρή, ειδικά τώρα που έχει γίνει και θηρίο. Η πεθερά έχει αναλάβει τον γολγοθά!

Εμένα πάλι η μανούλα μου θυσία έχει γίνει ακόμη και τώρα στην εγκυμοσύνη μου. Έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τα πάντα από το σπίτι μου!! Η άλλη δε, κάνει τη ζωάρα της, τα ταξίδια της και τα γκομενικά της....:-D

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Εμένα πάλι η μανούλα μου θυσία έχει γίνει ακόμη και τώρα στην εγκυμοσύνη μου. Έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τα πάντα από το σπίτι μου!! Η άλλη δε, κάνει τη ζωάρα της, τα ταξίδια της και τα γκομενικά της....:-D

Ε, εμένα το αντίστροφο! Η μάνα μου κάνει ζωάρα και ταξίδια (χωρίς γκομενικά όμως) και η πεθερά έχει γίνει θυσία! Και η αδερφή μου βοηθάει που και που αλλά δουλεύει πολύ περίεργα ωράρια και έχει και ένα κοριτσάκι 8 χρονών οπότε δεν της είναι εύκολο! Να φανταστείς ότι με τη δουλειά λείπω συχνά ταξίδια και η μικρή μένει στην πεθερά μέρες ολόκληρες! Πριν 2-3 βδομάδες είχα λείψει 6 ημέρες, έμεινε στην πεθερά και την ξεπάτωσε!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Τελεια εγω εχω τη μαμα μου ευτυχως κοντα και με βοηθαει οποτε το χρειαζομαι.. η πεθερα μου  μενει πολύ μακρυα αλλα και οταν ερχεται ενταξει δεν μπορω οτι εχω τη τρελη βοηθεια γτ πηγαινει και στο χωριο να δει και τους υπόλοιπους συγγενείς.. ερχεται3 φορες το χρονο απο 10 μερες καθε φορα... οποτε δεν εχω βοηθεια

Kοριτσια καλησπερα!!!!Τι κάνετε??? Εlenakith ευχαριστω και πάλι για τη συμπαράσταση!!! Αλλάααα μη μου λες τετοια με τη διαιτα!!! Η ενδοκρινολογος υποσχέθηκε οτι θα βγω κορμάρα απο το νοσοκομειο,χιχι!!! Καλά σιγά μη σκάσω κιόλας, πλακα κάνω!!!Οι μετρήσεις μεχρι στιγμής καλές είναι, βέβαια και εγω φοβηθηκα και προσέχω πολύ και τι τρωω και τις μερίδες με αποτέλεσμα να έχω πέσει 1 κιλο!!!!! Είδομεν!!! Εγω κοριτσια τα έσκασα για το καροτσι!!!!Το ονειρευομουν χρόνια αυτο το καρότσι να το φορτώσω με το μπουμπουκι μου και να βολτάρω, οποτε ανυπομονω!!! Δεν πηρα το πορτ μπεμπε ομως, με τη λογική οτι γενναω γεναρη και τους πρωτους 2 μηνες δε θα το βγάλω καθόλου περα απτο σαραντισμο, οπότε πηρα το καθισμα αυτοκινητου που μπαινει και στο καρότσι και θα βολεψει πολυ στις πρωτες μετακινησεις με τα κρύα που εχει εδω!!!

Για τις τυχερες που εχουν τις προθυμες μαμαδες τους κοντα τι να πω πέρα απο, ζηλεύωωωωω!!!!! Αλλά μην ξεχνιέστε, και αυτές θέλουν όρια. Για μας τις υπόλοιπες που έχουμε τις πεθερουλες, εγω απο τωρα θετω ορια σε λογικά πλαισια. Να χαρούν και αυτοι το εγγονακι τους αλλά να μην αλλοφρονήσω και εγω απο τις υποδειξεις!!! Κοινως εμεις ειμαστε οι γονεις και κανουμε κουμαντο και οι παππουδες κανουν αυτο που τους υποδεικνυουμε, σωστη???? Στριμμένη νύφη??? Δεν πειραζει!!!!

Φιλακια κοριτσια!!!!

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, panagiotamk είπε:

Kοριτσια καλησπερα!!!!Τι κάνετε??? Εlenakith ευχαριστω και πάλι για τη συμπαράσταση!!! Αλλάααα μη μου λες τετοια με τη διαιτα!!! Η ενδοκρινολογος υποσχέθηκε οτι θα βγω κορμάρα απο το νοσοκομειο,χιχι!!! Καλά σιγά μη σκάσω κιόλας, πλακα κάνω!!!Οι μετρήσεις μεχρι στιγμής καλές είναι, βέβαια και εγω φοβηθηκα και προσέχω πολύ και τι τρωω και τις μερίδες με αποτέλεσμα να έχω πέσει 1 κιλο!!!!! Είδομεν!!! Εγω κοριτσια τα έσκασα για το καροτσι!!!!Το ονειρευομουν χρόνια αυτο το καρότσι να το φορτώσω με το μπουμπουκι μου και να βολτάρω, οποτε ανυπομονω!!! Δεν πηρα το πορτ μπεμπε ομως, με τη λογική οτι γενναω γεναρη και τους πρωτους 2 μηνες δε θα το βγάλω καθόλου περα απτο σαραντισμο, οπότε πηρα το καθισμα αυτοκινητου που μπαινει και στο καρότσι και θα βολεψει πολυ στις πρωτες μετακινησεις με τα κρύα που εχει εδω!!!

Για τις τυχερες που εχουν τις προθυμες μαμαδες τους κοντα τι να πω πέρα απο, ζηλεύωωωωω!!!!! Αλλά μην ξεχνιέστε, και αυτές θέλουν όρια. Για μας τις υπόλοιπες που έχουμε τις πεθερουλες, εγω απο τωρα θετω ορια σε λογικά πλαισια. Να χαρούν και αυτοι το εγγονακι τους αλλά να μην αλλοφρονήσω και εγω απο τις υποδειξεις!!! Κοινως εμεις ειμαστε οι γονεις και κανουμε κουμαντο και οι παππουδες κανουν αυτο που τους υποδεικνυουμε, σωστη???? Στριμμένη νύφη??? Δεν πειραζει!!!!

Φιλακια κοριτσια!!!!

FJOHp3.png

Παναγιωτα με εκανες κ γελασα με τα πεθερικα χαχαχα καλα τΑ  λες,πιστευω, εγω τουλαχιστον συμφωνω απολυτα...ομοιοπαθουσα κι εγω εχω τη μαμα μακρια κ την πεθερα κοντα, αλλα πραγματικα με βοηθαει πολυ! Απλα το θεμα ειναι εκει που λες, τα ορια..εμεις ακομα δεν εχουμε βρει πληρη αρμονια αλλα υπαρχει διαθεση πιστευω κ απο τις 2 πλευρες. Παντως θελω το παιδακι μου να εχει καλη σχεση με παππουδες, κατι που εγω στερηθηκα. 

Οσο για το σακχαρο, κι εγω στην αρχη εχασα κιλα, αλλα τωρα δεν αντρχω αλλο τοση εγκρατεια, γλυκα κ ψωμια μπορει να μην τρωω, αλλα τρωω μεγαλυτερες ποσοτητες σαλατας κ φαγητου...αν τηρησεις τη διατροφη παντως κατα γραμμα, θα βγεις κορμαρα :-) μην ανησυχεις! 

Τι καροτσι πηρες?

Δημητρουλα30 η πεθερα θα ειναι παντα η μαμα τουαντρα σου κ λογικα θα αγαπαει το παιδι σου..ο κουνιαδος απαραδεκτος, αλλα εγω θα εδινα τοπο στην οργη κ θα πηγαινα στο γαμο αν μπορουσα, απλα δεν θα κρατουσα πολλες κοντινες σχεσεις..

Αχ κοριτσια, το αγορακι μου κουνιεται ολο και περισσοτερο και τρε λ αινομαι :-) ποσο υπεροχη αισθηση! Ανυπομονω να ερθει η ωρα να τον παρω αγκαλια! 

Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!

• Μου αρέσει 3

302qp2.png

Διαφημίσεις

Τυχερες κοριτσια οσες εχετε τους γονεις σας κοντα κ σας βοηθουν.εμενα μενουν 150χλμ μακρια,ο πατερας μου παλευει με την σκατοαρωστια εδω κ 2 χρονια,τωρα ομως τα πραγματα χειροτερεψαν οποτε η μαμα μου πρεπει να ειναι συνεχως διπλα του.πεθερα δεν εχω,οποτε η μονη βοηθεια ο αντρας μου,ο Θεος να τον εχει καλα.

EpmQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!  Αχ τι ωραιο πραγμα να σε κλωτσαει το ζουζουνι σου ε? Το απευθυνω σε ολες τις μανουλες, απολαύστε το!!! Οσα κοριτσάκια ειναι χωρις μανουλες και πεθερες κοντα καταλαβαινω οτι θα είναι λιιιγο πιο δυσκολο αλλα σκεφτειτε το απο τη θετικη πλευρα, το δεσιμο με το παιδακι και τον αντρουλη σας εκ των πραγματων θα γινει ακομη πιο αμεσα (ειναι το χουι μου αυτο, ψαχνω παντα τη θετικη πλευρα των πραγματων)!!!!

Elenakith πηρα stokke!!!

Faith30 κουραγιο κοριτσακι μου, πανω στη χαρα σου να αντιμετωπιζεις αυτη τη σοβαρη κατασταση ειναι δυσκολο. Παντως σου προτεινω (δε θυμαμαι αν ειναι το πρωτο σου μωρο, αν ειναι σκεψου την προταση μου σοβαρα) εαν στην περιοχη που μενεις υπαρχουν μαιες πηγαινε, θα μαθεις πολλα, θα αποκτησεις αυτοπεποιθηση και σιγουρια. Εγω εχω βοηθηθει παααρα πολυ!!!!

Φιλια πολλα κοριτσια!!!!!

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Faith 30 σε καταλαβαίνω... Σου εύχομαι περαστικά για τον μπαμπά σου, εγώ δυστυχώς δεν τον έχω πιά, και μου λείπει πολύ πολύ... πάλι χθες τον είδα στον ύπνο μου... Η μανούλα μου μένει μακρυά 500 χλμ. και έρχεται που και που... Έχω μόνο την πεθερά κοντά, αλλά δεν ξερω αν θα επιδιώξω καθημερίνη παρουσία, είμαι λίγο αυταρχική και θέλω τα πράγματα να γινονται όπως νομίζω εγώ... Και ο άντρας μου επίσης είναι αρκετά ανεξάρτητος, οπότε βλέποντας και κάνοντας...

@panagiotamk είναι η πρώτη σου αγορά; Έχεις πάρει κάτι άλλο, ρούχα κλπ;;; είναι αυτό το το καρότσι το 3 σε ένα;;; πόσο πλήρωσες αν επιτρέπειται;; μπορείς να βάλεις ένα λινκ με τη φώτο;;; Αχ, έχω τόσες πολλές απορίες, συγγνώμη αν σε κουράζω!!!

Κορίτσια, χθες πήγα στο γιατρό, η μπουμπού μεγάλωσε, είναι περίπου 700 γραμμάρια!!!

Βέβαια ο πλακούντας εκεί, πάνω στον τράχηλο, είναι μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να προσέχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... είναι σοβαρή επιπλοκή... χθες σχεδόν με έπιασαν τα κλάματα στο ιατρείο από αυτά που μου έλεγε, ή μάλλον από αυτά που δεν μου έλεγε, γιατί είναι ένας πολύ ψύχραιμος και λογικός γιατρός, και όταν ένας τέτοιος άνθρωπος σου λέει πρεπει να προσέχουμε ΠΑΡΑ πολύ, τα χρειάζεσαι λίγο... και να σας πώ ότι προχθές τραβολογούσα ένα καναπέ πέρα δωθερ μόνη μου... είμαι και εγώ μεγάλος βλάκας... ευτυχώς δεν έγινε κάτι κακό (αποκόλληση κλπ)... Εν τωμεταξύ αν γίνει κάτι (αιμοραγγία-αποκόλληση), την έχω κάτσει και εγώ και η μπουμπού, αφού κάνω και αντιπηκτικές και παίρνω και σαλοσπίρ... Και μάλιστα ο γιατρός μου τόνισε ότι μπορεί να συμβεί και χωρίς να έχω σηκώσει βάρος, απλά έτσι χωρίς κάποιο λόγο...

Αχ βρε κορίτσια, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να φτάσω τις 36 εβδομάδες και να γεννηθεί η μπέμπα χωρίς προβλήματα, αλλά ο νους μου όλο στο κακό πάει... 

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

Καλημέρα σε όλες ! @panagiotamk με γεια το καρότσι ! Εμείς είπαμε να αγοράσουμε καθισματάκι με τις εκπτώσεις του Νοεμβρίου κ καρότσι με τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου . Βέβαια θα έχω καταλήξει σε 2-3 και θα πάει ο αντρας μου να το πάρει . 

@katja μν αγχώνεσαι αλλά μν κουβαλάς κ καναπέδες !!! Είπαμε ! 

@Faith 30 κουράγιο κορίτσι μου ! Είναι δύσκολο ! Σε αυτο που λέει η Παναγιώτα έχει δίκιο , θα έρθετε πιο κοντά με τον άντρα σου . 

Η δίκη μου η μητέρα μένει μια ώρα μακρυά , σε άλλη πόλη κ η πεθερά μου πολύ μακρυά . Η μητέρα μου έρχεται συνέχεια και μου κάνει τις βαριές δουλειές κ εμείς πηγαίνουμε . Παίρνουμε κ τα φαγητά μας κ τα ζαρζαβατικά μας . Με την πεθερά μου δεν έχουμε πολλά πολλά , αλλά στην γεννά θα έρθει καθώς είναι το πρώτο εγγόνι . Κάτι μου είπε ο αντρας μου πως θα μείνει κ για δυο εβδομάδες . Αυτο δεν ξέρω αν μ άρεσε .... 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλημερα κοριτσια!δυστηχως καθε σπιτι εχει και τα δικα του,αλλος μεγαλυτερο σταυρο,αλλος μικροτερο.ειναι καταστασεις που δεν ειναι στο χερι μας να κανουμε κατι,παρα μονο στο χερι του θεου,εμεις μονο ελπιζουμε.

Ωραιες οι συζητησεις για τις αγορες,εμενα καροτσι θα μου παρουν δωρο,μεσα οκτομβριου θελω να τα εχω ολα ετοιμα,μου εμεινε κουνια,συρταριερα κ καθισμα αυτοκινητου.και κατι ψιλολογια για μενα κ το μικρο.

Κατια υπομονη, κ προσοχη!!!

@Mariachi ισως την χρειαστεις 2 εβδομαδες,ισως κ οχι.ειναι το πρωτο μας κ δεν ξερουμε τι μας περιμενει,θα χουμε κ τα ορμονικα μας,ας μας πουν οι εμπειρες μανουλες αν χρειαζομαστε οντος βοηθεια τις πρωτες μερες γιατι κ γω το σκεφτομαι αυτο κ δεν ξερω τι θα κανω.

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

Katja μου καλημερα!!!!Γιατι κοριτσακι μου καλο κουραζεσε???? Να ξερεις αφου γραφεις εδω μου δινεις το δικαιωμα να σε μαλωσω!!!!!! Και να πω οτι αναγκαζεσε να το κανεις λογω δουλειας να μη μιλησω (που παλι λαθος ειναι)!!! Κοριτσι πανω απο ολα η ΜΠΟΥΜΠΟΥ σου τωρα!!! Μη κανεις δουλειες!!!! Και αμα ειναι στραβος ο καναπες κατι τρεχει στα γυφτικα!!! Ο δικος μου ειναι μες τη σκονη και δε με νοιαζει,(θελει wettex και περασμα ολος)  παλι αναπαυτικος ειναι!!! Σιγα τωρα!!!

Το καροτσι το παρηγγειλα απο θεσσαλονικη, απο το bebehome. Πηρα το explory το ολομαυρο! Δεν πηρα το πορτ μπεμπε γιατι θεωρω οτι δεν αξιζει αφου γενναω γεναρη και τους 2 πρωτους μηνες δε θα το βγαλω καθολου το μωρο, μη σου πω και πιο πολυ διαστημα γιατι εδω κανει κρυο μεχρι απριλιο. Οποτε θα βολευτω με το καθισμα αυτοκινητου που μπαινει και πανω στο καροτσι!!!Τα υπολοιπα ψωνια απο τον αλλο μηνα θα πρεπει να γινουν!Ενα φορμακι και ενα παιχνιδακι εχω παρει μονο μεχρι στιγμης!

Κοιτα να εισαι καλο κοριτσι Katja μου και να  μην κουραζεσε με περιττα πραγματα, φιλια πολλα στη μπουμπου σου!!!!

FJOHp3.png

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου με τις φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 

12 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Τυχερες κοριτσια οσες εχετε τους γονεις σας κοντα κ σας βοηθουν.εμενα μενουν 150χλμ μακρια,ο πατερας μου παλευει με την σκατοαρωστια εδω κ 2 χρονια,τωρα ομως τα πραγματα χειροτερεψαν οποτε η μαμα μου πρεπει να ειναι συνεχως διπλα του.πεθερα δεν εχω,οποτε η μονη βοηθεια ο αντρας μου,ο Θεος να τον εχει καλα.

Φέιθ λυπάμαι για το μπαμπά σου, εύχομαι ο Θεός να φέρει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη...έζησα κι εγώ πριν λίγα χρόνια αυτή τη δύσκολη κατάσταση  και δυστυχώς τον έχασα. το μόνο που έχω να σου πω είναι να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί του και να του μιλήσεις για όλα όσα αισθάνεσαι...όσο το επιτρέπει η κατάστασή σου..θα τα καταφέρεις με τον άντρα σου, όπως τα έχουν καταφέρει τόσες γυναίκες..όλα θα πάνε καλά :)

πρίν από 26 λεπτά , katja είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Faith 30 σε καταλαβαίνω... Σου εύχομαι περαστικά για τον μπαμπά σου, εγώ δυστυχώς δεν τον έχω πιά, και μου λείπει πολύ πολύ... πάλι χθες τον είδα στον ύπνο μου... Η μανούλα μου μένει μακρυά 500 χλμ. και έρχεται που και που... Έχω μόνο την πεθερά κοντά, αλλά δεν ξερω αν θα επιδιώξω καθημερίνη παρουσία, είμαι λίγο αυταρχική και θέλω τα πράγματα να γινονται όπως νομίζω εγώ... Και ο άντρας μου επίσης είναι αρκετά ανεξάρτητος, οπότε βλέποντας και κάνοντας...

@panagiotamk είναι η πρώτη σου αγορά; Έχεις πάρει κάτι άλλο, ρούχα κλπ;;; είναι αυτό το το καρότσι το 3 σε ένα;;; πόσο πλήρωσες αν επιτρέπειται;; μπορείς να βάλεις ένα λινκ με τη φώτο;;; Αχ, έχω τόσες πολλές απορίες, συγγνώμη αν σε κουράζω!!!

Κορίτσια, χθες πήγα στο γιατρό, η μπουμπού μεγάλωσε, είναι περίπου 700 γραμμάρια!!!

Βέβαια ο πλακούντας εκεί, πάνω στον τράχηλο, είναι μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να προσέχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... είναι σοβαρή επιπλοκή... χθες σχεδόν με έπιασαν τα κλάματα στο ιατρείο από αυτά που μου έλεγε, ή μάλλον από αυτά που δεν μου έλεγε, γιατί είναι ένας πολύ ψύχραιμος και λογικός γιατρός, και όταν ένας τέτοιος άνθρωπος σου λέει πρεπει να προσέχουμε ΠΑΡΑ πολύ, τα χρειάζεσαι λίγο... και να σας πώ ότι προχθές τραβολογούσα ένα καναπέ πέρα δωθερ μόνη μου... είμαι και εγώ μεγάλος βλάκας... ευτυχώς δεν έγινε κάτι κακό (αποκόλληση κλπ)... Εν τωμεταξύ αν γίνει κάτι (αιμοραγγία-αποκόλληση), την έχω κάτσει και εγώ και η μπουμπού, αφού κάνω και αντιπηκτικές και παίρνω και σαλοσπίρ... Και μάλιστα ο γιατρός μου τόνισε ότι μπορεί να συμβεί και χωρίς να έχω σηκώσει βάρος, απλά έτσι χωρίς κάποιο λόγο...

Αχ βρε κορίτσια, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να φτάσω τις 36 εβδομάδες και να γεννηθεί η μπέμπα χωρίς προβλήματα, αλλά ο νους μου όλο στο κακό πάει... 

Κάτια μου το πιστεύεις ότι κι εγώ τον είδα στον ύπνο μου χθες το μπαμπά μου? κι είχα πάρα πολύ καιρό...

Μπράβο για τη μπουμπού σου! Ολόκληρος κορίτσαρος έγινε! Πόσο εβδομάδων είσαι? 

όσο για τον πλακούντα, αν προσέχεις δεν φαντάζομαι να έχεις φόβο. Αλλά μην το διακινδυνεύεις και μετακινείς καναπέδες! Θα κάνεις τις δουλειές όπως τις θέλεις να τις ευχαριστηθείς αφού γεννήσεις. τώρα προέχει το μπουμπούκι σου, ας μείνει και λίγη σκόνη δεν έγινε τίποτα!

• Μου αρέσει 2

302qp2.png

Κοριτσια εμάς μας δώσανε κούνια , αλλαξιερα , πορτ μπεμπέ και ρηλαξ . Τα είδη μπεμπέ (σεντόνια , κουβέρτες , σελτεδακια , πάντες , πάνες , φορμάκια ) αλλά μας δώσανε και αλλά μας αγόρασε Η μαμά μου . Μένει μόνο να πάρουμε τα είδη περιποίησης και καρότσι και κάθισμα όπως είπα . Άρα καλά είμαστε . Και εμένα μ αρέσει να μιλάμε για τις αγορές ! Δίνει ιδέες η μια στην αλλη!!!! 

Παναγιωτα πολύ ωραίο το καρότσι !!! Καλές βόλτες !!! 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! @panagiotamk με γεια το καρότσι ! Εμείς είπαμε να αγοράσουμε καθισματάκι με τις εκπτώσεις του Νοεμβρίου κ καρότσι με τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου . Βέβαια θα έχω καταλήξει σε 2-3 και θα πάει ο αντρας μου να το πάρει . 

@katja μν αγχώνεσαι αλλά μν κουβαλάς κ καναπέδες !!! Είπαμε ! 

@Faith 30 κουράγιο κορίτσι μου ! Είναι δύσκολο ! Σε αυτο που λέει η Παναγιώτα έχει δίκιο , θα έρθετε πιο κοντά με τον άντρα σου . 

Η δίκη μου η μητέρα μένει μια ώρα μακρυά , σε άλλη πόλη κ η πεθερά μου πολύ μακρυά . Η μητέρα μου έρχεται συνέχεια και μου κάνει τις βαριές δουλειές κ εμείς πηγαίνουμε . Παίρνουμε κ τα φαγητά μας κ τα ζαρζαβατικά μας . Με την πεθερά μου δεν έχουμε πολλά πολλά , αλλά στην γεννά θα έρθει καθώς είναι το πρώτο εγγόνι . Κάτι μου είπε ο αντρας μου πως θα μείνει κ για δυο εβδομάδες . Αυτο δεν ξέρω αν μ άρεσε .... 

Μαρία μου έτσι συνηθίζεται, να πηγαίνει η πεθερά να βοηθήσει, όπως και η μαμά, δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί η χαρά για το εγγόνι είναι μεγάλη! Αν όμως δεν τα πηγαίνετε καλά και πιστεύεις ότι δεν θα την αντέξεις ζήτα να μείνει και η μαμά σου εκείνο το διάστημα για να έχεις αβάντα...όλα λύνονται μην αγχώνεσαι από τώρα γι'αυτό.. 

γενικά φαντάζομαι ότι μόλις γεννάς χρειάζεσαι βοήθεια στο σπίτι κυρίως με το μαγείρεμα και τις δουλειές του σπιτιού, έτσι δεν είναι? ειδικά αν θηλάζεις έχω ακούσει ότι είσαι συνέχεια άυπνη και κουρασμένη...θα μας πουν τα κορίτσια που είναι ήδη μανούλες πιο σίγουρα?

• Μου αρέσει 2

302qp2.png

@elenakith δεν είναι ότι δεν την αντέχω .δεν μου έχει κάνει κάτι η γυναίκα . Για καλό θα έρθει , δεν λέω , απλά επειδή δεν είμαι κ εγώ ο πιο εύκολος άνθρωπος κ δεν την έχω ζήσει πολύ , δεν ξέρω πως θα είναι τότε . Και για μένα κάτι άγνωστο είναι . Από ότι μου λένε όλοι όμως δέξου όσοι βοήθεια μπορείς για τον πρώτο καιρό !!!! Χαχαχα για αυτο δεν λέω κ κάτι !!! 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...