Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@Mariachi βαλε μου κι εμενα πριγκιπα :-)

@dimitroula30 θα σου προτεινα να αρχισεις να παινευειςτην νυφη στην πεθερα, χαλαρα, και για να δουμε ποσο θα αντεξει να κρατιεται... αν συμβαινει κατι περιεργο με την νυφη θα φανει απο μονο του. Και καλυτερα που δεν σου ερχεται σπιτι, εισαι εσυ τωρα σε θεση να εξυπηρετεις κοσμο? 

302qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dimitroula 30: Αρχισε και εσυ να αραιωνεις τις επισκεψεις να δεις πως θα καραλαβουν και θα εισαι και εσυ ηρεμη...!τωρα που εχεις και δικαιολογια..οταν ειναι να πατε κανε οτι δεν εισαι καλα οτι πονας οτι ζαλιζεσαι και μετα με το παιδι εχεις αλλες τοσες δικαιολογιες.ετσι εκανε η κουνιαδα μου ουτε στον αρραβωνα μας δεν ηρθε που ηταν 3 μηνων γιατι λεει θα συγκινηθει και πολλα αλλα...χωρια μετα που δεν μας ευχηθηκε το πως κρατηθηκα τοτε..και συνεχεια βλεπω οσους εχουν παιδια και δεν θελουν να κανουν κατι εχουν δεκατα,να μην χαλασουν το προγραμμα..και αλλες δικαιολογιες..

μου θημισες μια γνωστη που παντρευε την κορη της ενω η αλλη κορη ηταν στον 7 και την μερα του γαμου γεννησε προωρα...αλλα δεν ξερω που πηγε η μανα...

Καλησπέρα κοριτσια!!!Τι κάνετε?? Σήμερα πήγα στην ενδοκρινολόγο! Το σακχαρο μου και προ εγκυμοσύνης και τώρα κυμαινόταν κοντα στο 90 και πάνω, και με ενημέρωσε οτι οταν έχουμε 90 και πάνω πιθανον να μας δημιουργηθεί προβληματακι στην εγκυμοσύνη. Με ενημέρωσε οτι γιαυτο το λόγο ο γυναικολογος μου με εβαλε να κανω τοσο νωρις την εξεταση της καμπυλης σακχάρου (23η εβδομάδα ενω συνήθως γίνεται πιο μετά στην εγκυμοσύνη). Βέβαια για να μη φρικάρει τσάμπα καμια κοπέλα το οτι η δικιά μου καμπύλη βγήκε ελαφρως ανεβασμένη δε σημαίνει οτι θα βγει σε κάθε κοπελα που παρουσιαζει σακχαρο πανω απο 90  (δεν ειναι κανονας), αλλά ούτε και είναι και τραγικο διοτι οπως μου είπε δεν έχω πρόβλημα (ακόμη!!!) και με τη διατροφη που μου συνέστησε δε θα αποκτήσω και θα βγω και κορμαρα απο το μαιευτηριο οπως είπε!!! Το μόνο θέμα είναι οτι πρέπει το πρωι που ξυπνάω να μετράω με ενα μηχανηματακι το σακχαρο μου και το μεσημέρι μια ώρα μετα αφου φάω. Θα το κάνω για μια εβδομάδα θα της παω τα αποτελέσματα κ βλέπουμε. Α!!!! Και μια συμβουλή, μου είπε οτι οι κρίσιμες εβδομάδες για το διαβήτη κύησης είναι μεταξύ 28 και 32 εβδομάδων (τότε εμφανίζουν οι πιο πολλές κοπέλες) οπότε σε εκείνο το διάστημα αν θέλετε μη πέσετε με τα μουτρα στα γλυκακια κορίτσια!!!!

Elenakith ευχαριστω για τη συμπαράσταση!!! Μέχρι το μεσημέρι που πηγα στη γιατρο και μου εξηγησε ημουν λιγακι φρικαρισμένη, αλλά τελικά δεν ειναι και κάτι ΤΟΟΟΟΟΣΟ τραγικό, θα το  υποστούμε και αυτό για χαρη του μπεμπάκου!!!!

Dimitroula30 μου, μη τους δίνεις τοση αξία και μιλώντας εκ του ασφαλούς (έχω πολύ καλά πεθερικά που με εχουν στα οπα οπα) κράτα αποστάσεις απο τα πεθερικά! Να ξέρεις οτι λεει καλά λογια για την αλλη νυφη μονο και μονο γιατι κραταει αποσταση και δεν της αφηνει χώρο για να μπλεχτει στη ζωη της.Οσο χωρο  δινεις στα πεθερικά τοσο πιο πολυ μπλεκονται. Γιαυτο κοιτα το σπιτι και τον αντρουλη σου και αστους και αυτους στο δικο τους. Εγω οσο μπορω αυτο κάνω, συναντησεις και συναναστροφες λίγες και καλες.

Φιλακια κοριτσια!!!!

bYKG.png

• Μου αρέσει 2

παναγιωτα σκεψου οτι εγω κανω ηδη τη διατροφη εδω και 2 μηνες και κατι και ινσουλινη κανω το βραδυ μονο εδω κ 3 εβδομαδες..τιποτα δεν ειναι, απλα θελει λιγη προσοχη..εγω πλεον εχω βρει και πως να παχαινεις χωρις να ανεβαζεις ζαχαρο χαχαχαχα εγω μετραω 4 φορες, πρωι νηστικη, 1ωρα μετα το πρωινο, 1 ωρα μετα το μεσημεριανο, 1 ωρα μετα το βραδινο...βεβαια τελευταια ο γιατρος μου ειπε να μετραω 3 φορες, αλλα επειδη καποιες φορες πρωτοτυπω στα μενου τα μετραω για σιγουρια :-) ολα θα πανε καλα αφου το βρηκες και εγκαιρως!

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

@rainbow αυριο εχω ραντεβου στον γυναικολογο για καλλιεργεια και θα του πω να μου μετρησει τον τραχηλο και πως συμβαλει η crp..να σε ρωτησω αν εχει `ανοιξει ` το εσω τραχηλικο στομιο δεν φαινεται απο κοιλιακο υπερηχο? Αυριο θα μου λυθουν οι αποριες..

Οσο για τα πραγματακια του μωρου δεν εχω ασχοληθει ακομα σοβαρα. Καροτσια κοιτουσαμε  με τον αντρα μου.. εσεις τι λετε,ειδικα οσες εχετε κι αλλο παιδακι, τι βολευει? τυπου 3 σε 1 η ενα απλο?

ufTXp2.png

Rosa Maria: Λογικα φαινεται δεν ειμαινκαι σιγουρη ομως .εμενα θελει κολπικο γιατι ειναι πιο αντικειμενικη η μετρηση .απ"οτι καταλαβα δεν μικραινει ετσι απλα ο τραχηλος .εμενα μου ειπε να προσεχω απο τις 24 βδομαδες και μετα που παιρνει βαρος το μωρο

Κοριτσια μου εγω που φοβομουν για περιδεση λογω του οτι ειχα κανει loop τραχηλου πριν 2χρονια, ο τραχηλος μου οταν εκανα β επιπεδου μετρηθηκε κοιλιακα και ηταν 35mm . μικρυνε λιγο αλλα ειναι φυσιολογικο μου ειπε. Κ τον ρωτησα τον γιατρο μεχρι ποαο ειναι ασφαλες στους 5μιαη μηνες και μιυ απαντησε πως και 25mm να ηταν δεν θα προεβαινα σε περιδεαη απο κει και κατω ναι. 

Επισης εχω νεα απο το μετωπο πεθερα για τον γαμο!! Ειπε ατον αντρα μου οτιηρθε η ωρα να επεμβει. Ο γαμος δεν θα γινει μεχρι τον μαρτιο λεει. Βασικα η αληθεια ειναι οτι γινει δεν γινει ουτε που με νοιαζει πλεον. Το σκατζοχοιρακι μου εμενα με ενδιαφερει μονο!! 

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

@Rosa Maria εμενα με βολεψε σε ολα το 3 σε 1 στο καροτσι στο πρωτο μου παιδακι..ειδηκα η καλαθουνα γτ παλι ειχα γεννησει χειμωνα και ειναι πιο ζεστή όταν πατε καπου ακομα και στο παιδιατρο..και το τραβελερ στο αμαξι την εβαζα εκει μεχρι 1 ετους...και εχουν βγαλει ωραιες προσφορες με 300 ευρω και τα 3... 

@dimitroula30 με τοσο ψυχολογικο πολεμο που σου έχουν κανει στην εγκυμοσυνη σου για το γαμο τους εγω στη θεση σου δεν θα πηγαινα ακομα και αν ειχα γεννισει 5 μηνες... ας προσεχαν.. γιατι και εσυ εισαι σε μια ιδιαίτερη φαση που δεν πρέπει ούτε να αγχωνεσαι ουτε να στεναχωριεσαι και οσο ναναι φροντισαν για ολα αυτα να τα εχεις..

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, katerina29 είπε:

@Rosa Maria εμενα με βολεψε σε ολα το 3 σε 1 στο καροτσι στο πρωτο μου παιδακι..ειδηκα η καλαθουνα γτ παλι ειχα γεννησει χειμωνα και ειναι πιο ζεστή όταν πατε καπου ακομα και στο παιδιατρο..και το τραβελερ στο αμαξι την εβαζα εκει μεχρι 1 ετους...και εχουν βγαλει ωραιες προσφορες με 300 ευρω και τα 3... 

@dimitroula30 με τοσο ψυχολογικο πολεμο που σου έχουν κανει στην εγκυμοσυνη σου για το γαμο τους εγω στη θεση σου δεν θα πηγαινα ακομα και αν ειχα γεννισει 5 μηνες... ας προσεχαν.. γιατι και εσυ εισαι σε μια ιδιαίτερη φαση που δεν πρέπει ούτε να αγχωνεσαι ουτε να στεναχωριεσαι και οσο ναναι φροντισαν για ολα αυτα να τα εχεις..

Μα φυσικά και δεν θα πάω στο γάμο τους για σπάσιμο και μόνο! Βλέπεις τι κόσμος υπάρχει; Πραγματικά απορώ πως ο άντρας μου βγήκε αλόβητος από αυτή την οικογένεια!!!! Γίνεται χαλί για όλους !!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Μα φυσικά και δεν θα πάω στο γάμο τους για σπάσιμο και μόνο! Βλέπεις τι κόσμος υπάρχει; Πραγματικά απορώ πως ο άντρας μου βγήκε αλόβητος από αυτή την οικογένεια!!!! Γίνεται χαλί για όλους !!

Τουλάχιστον μένετε μακριά από ότι κατάλαβα; Γιατί όταν με το καλό έρθει το μωράκι εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, CME2205 είπε:

Τουλάχιστον μένετε μακριά από ότι κατάλαβα; Γιατί όταν με το καλό έρθει το μωράκι εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!

Δεν θα το λεγα και μακριά τα 200 μ με την πεθερά!! χαχα ευτυχώς η συνυφάδα μένει σε άλλη πόλη!!! Και ο κουνιάδος 600ΧΛΜ μακριά! ναι μένουν χώρια.....

HBNJp3.png

Just now, dimitroula30 είπε:

Δεν θα το λεγα και μακριά τα 200 μ με την πεθερά!! χαχα ευτυχώς η συνυφάδα μένει σε άλλη πόλη!!! Και ο κουνιάδος 600ΧΛΜ μακριά! ναι μένουν χώρια.....

Κοίτα να τα έχεις καλά με τα πεθερικά τότε, που μπορεί να σε βοηθήσουν με το παιδί, και τους άλλους ξέχασέ τους!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, CME2205 είπε:

Κοίτα να τα έχεις καλά με τα πεθερικά τότε, που μπορεί να σε βοηθήσουν με το παιδί, και τους άλλους ξέχασέ τους!!

ευτυχώς έχω τη μαμά μου από την άλλη μεριά στα 200 μ οπότε την βοήθεια της πεθεράς εύχομαι να μην την χρειαστώ!! Ποτέ!!  τι όμορφο μωράκι που έβαλες!!!! το αγαπώ <3

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Just now, dimitroula30 είπε:

ευτυχώς έχω τη μαμά μου από την άλλη μεριά στα 200 μ οπότε την βοήθεια της πεθεράς εύχομαι να μην την χρειαστώ!! Ποτέ!!  τι όμορφο μωράκι που έβαλες!!!! το αγαπώ <3

Ακόμα καλύτερα!! Στη μαμά σου μπορείς να βάλεις και καμιά φωνή αν δεν σου αρέσει κάτι! Εμένα η μαμά μου δεν το'χει με τα παιδιά γενικά. Παρόλο που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία δεν κρατάει ποτέ τη μικρή, ειδικά τώρα που έχει γίνει και θηρίο. Η πεθερά έχει αναλάβει τον γολγοθά!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...