Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα :-)! Καναμε το πρωι την β επιπεδου κι ολα ηταν παρα πολυ καλα μας ειπαν! Λιγο μας παιδεψε που δεν γυρνουσε το κεφαλακι να το μετρησει, καποια στιγμη γυρισε το μετρησε αλλα οταν πηγε να το βγαλει φωτογραφια ειχε αλλαξει παλι θεση κι ετσι δεν ειδαμε καθαρα το προσωπακι ...σημασια ομως εχει οτι ολα ειναι καλα :-)

Κοριτσια να σας ρωτησω, μου ειπαν οτι το πορτ μπεμπε μπορει να κοιμησει το μωρο μεχρι 5-6 μηνων, αληθευει απο την εμπειρια σας? Γιατι αρχικα θα εχουμε τον μπεμπη στο δωματιο μας κ δεν θα εχουμε πολυ χωρο .. 

αναλογα την αναπτυξη που θα εχει...λιγοτερο πιστευω απο 6 μηνες..

πρίν από 45 λεπτά , Mariachi είπε:

@Rosa Maria καλώς ήρθες ! Καλή εγκυμοσυνη να εχεις και εχεις και συγχαρητήρια για την β επιπέδου ! 

Εγω έχω βάλει ήδη 8 κιλά ! Η κοιλιά μου κ το στήθος μου έχουν γίνει τεράστια ! Δεν ξέρω νομίζω κ που αναπνέω παίρνω κιλά ! Αποφάσισα να μν ζυγιζομαι πλέον ! Όσα φτάσω ! 

Ανανεωμενο πινακακι 

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017-πριγκίπισσα 

Faith 30......................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 11/01/2018- πρίγκιπας 

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

Kalfeli.........................ΠΗΤ 03/02/2018

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας

καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε !!! 

Αν έχω ξεχάσει κάποια ζήτω συγγνώμη ! Ας μου πει να την προσθέσω ! 

Αγαπη και εμενα πριγκιπισσα βαλε μου....

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rainbow: μου μετρησανε τον τραχηλο στην αυχενικη διαφανεια ηταν 24 mm μετα γυρω στην 14η εκανα την περιδεση. Επειδη φοβομουν τις λοιμωξεις δεν αφησα το γιατρο να μου μετρησει κολπικα τον τραχηλο στην β επιπεδου..μετα που ρωτησα τον γιατρο μου ειπε δεν πειραζει.. Ισως τωρα που το ξανασκεφτομαι επρεπε να τον ειχα αφησει τελικα. εσενα τι σου εχει πει για μικροβια? Θα κανω crp και καλλιεργεια κολπικου καποια στιγμη..

ufTXp2.png

Κορίτσια για δείτε το τώρα ! Ότι άλλο θέλετε πείτε μου ! 

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017-πριγκίπισσα 

Faith 30......................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 11/01/2018- πρίγκιπας 

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

Kalfeli.........................ΠΗΤ 03/02/2018

Οντετ ........................ΠΗΤ  06/02/2018- πρίγκιπας 

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας 

• Μου αρέσει 5

S4bRp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

@Rosa Maria καλωσήρθες στην παρέα μας! Δεν υπάρχει λόγος να μη μετράς τον τράχηλο, έτσι κι αλλιώς ο κόλπος δεν είναι αποστειρωμένο! Την επόμενη φορά που θα πας για υπέρηχο να το ζητήσεις, είναι σημαντικό, ειδικά αφού έχεις κάνει περίδεση!

@elenakith εξαρτάται από το μωρό... η δικιά μου 3 μηνών στην καλαθούνα δεν χώραγε, είναι όμως και λίγο γίγαντας! 2 μηνών πήγε στην κούνια της! Αν είναι μικροκαμωμένο το μπεμπάκι μπορεί να φτάσει και το 6μηνο. 

@november rain μου δυστυχώς ισχύουν αυτά με τα αναπνευστικά και ειδικά με τις σόμπες! Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο και δεν έχει σχέση με την άποψη του κάθε γιατρού. Μάλιστα σε χώρες που χρησιμοποιούν σόμπες για να ζεσταθούν ή να μαγειρέψουν (όπως κάποιες χώρες της Αφρικής) υπάρχουν προβλήματα στους ενήλικες αντίστοιχα με αυτά που δημιουργούνται από το κάπνισμα!

Εγώ κορίτσια από κιλά είμαι στα 4 ακόμα, όμως βλέπω ότι τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει μία απότομη άνοδο. Η αλήθεια είναι ότι θέλω όλο να τρώω!! Πόσο να αντέξεις πια;;;;

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια ειμαι 5 συν προς το παρον μια χαρα αν συνεχισω ετσι...και εχω αρχισει να το νοιωθωκαθιμερθνα οχι κλοτσιες βεβαια αλλα οταν κουνιεται η οταν παει σε ενα σημειο το νοιωθω...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα Κορίτσια!!!

@linaa Ε΄γω ακόμη και σήμερα βλέπω τα πιό φρικτά όνειρα της ζωής μου!!! Δεν έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη αυτή καθ' εαυτή, απλά είναι χειρότερα από θρίλερ! Φαντάζομαι είναι τα υποσυνείδητα και συνειδητά άγχη που εκδηλώνονται στον ύπνο...

Κορίτσια, επειδή είναι το μπεμπίδι αυτο είναι το πρώτο μου, προτείνω κάποια μανούλα με εμπειρία να μας κατατοπίσει σχετικά με τα απαραίτητα που θα χρειαστούμε... Έχω την εντύπωση ότι πολλά από τα προϊόντα που κυκλοφορούν είναι περιττά και αχρείαστα και θα πιάνουν μόνο χώρο (πέρα από την τσάμπα χρηματική επιβάρυνση).

Συμφωνείτε;

@Rosa Maria Καλώς ήρθες! Με το καλό μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

@Mariachi τέλειο το πινακάκι!!! :)

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

Το καθε παιδι ειναι διαφορετικο σε αλλα βολευει το καθε πραγμα...ας πουμε εγω δεν χρησιμοππιησα σχεδον καθολου ριλαξ αλλα παρα πολυ το παρκο και τη στραταριδα μια ξαδερφη μου δεν ζρησιμοποιησε καθολου το παρκο...αυτο ειναι στο καθε παιδι...για αυτο αν σ πω εγω οτι το ριλαξ ειναι περιττο εσενα μπορει να σε βολεψει και το παιδι...

Για μενα ας πουμε ηταν περιττο το ριλαξ και το μαρσιππο δεν ηθελα να εγκλωβιζω το παιδι...

το καλυτερο παντως για μενα ειναι που σταματησαν βα μεγαλωνουν οι τριχες απο τα ποδια...απο εκει που επρεπε καθε 2 μερες να ξυριζομαι τωρα περναει βδομαδα και δεν εχω τιποτα...

οσο για τους εφιαλτες ειχα στην αρχη τωρα ευτυχως ηρεμισα..κανενα σεξουαλικο ονειρο καποιες φορες αλλα τι να σου κανουν και αυτες οι ορμονες...τον συζηγο τον λυπαμαι ειναι πολλοι οι μηνες αποχης και εχουμε και αλλους τοσους μπροστα...στο τελος θα ξεχασουμε και το σπορ...

rosa Maria: Εμενα καθε φορα που παω μου μετραει τον τραχηλο και καθε μηνα κανω καλλιεργ.κολπικου τουλαχιστον ετσι ειμαι εγω ηρεμη για να ξερω που κυμαινομαι.στην β επιπεδου δεν ειχε σκοπο να μου το μετρισει αυτη και της το ζητησα και ευτυχως δεν εχει μικρινει καθολου ακομα.η crp δειχνει γενικα λοιμωξη και τωρα τον χειμωνα μπορει να ανεβει λογω αναπνευστικου πχ και να μπερδευτεις.επισης δεν ξερω κατα ποσο δειχνει αν ανεβαινει οταν υπαρχει καποιο μικροβιο κολπικα.γνωμη μου να κανεις και μετρηση και κ/α.αλλα στον γιατρο σου οχι σε μικροβιολογικο.

Κορίτσια επανέρχομαι με το θέμα του γάμου του κουνιάδου που ήθελαν να τον κάνουν μόλις μπω στο μήνα μου. Τα πράγματα άλλαξαν, η αγαπημένη μου συνυφάδα θέλει να παντρευτεί γύρω στις 13 γενάρη!! Να κλάψω ή να γελάσω? Εγώ ως τις 17 έχω τελική ημερομηνία . Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου που το κάνουν εκείνες τις ημέρες!! Από την άλλη μου την έχει δώσει και η πεθερούλα μου που μου το παίζει ότι δεν τρέχει τίποτε μπροστά μου και ότι είναι η αγαπημένη της νυφούλα η άλλη, ενώ στον άντρα μου λέει άλλα.....

Να σας υπενθυμίσω ότι πολλά παράλογα συμβαίνουν με τον κουνιάδο και τη μέλλουσα συννυφάδα, αφού ακόμη ούτε τα συμπεθεριά έχουν γνωριστεί από πέρσι που έκαναν μόνοι τους τους αρραβώνες!!!!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυουλες ! Νόμιζα πως μόνο εμένα αργούσαν να μεγαλώσουν οι τρίχες των ποδιών , δεν ήξερα ότι είναι χαρακτηριστικό της εγκυμοσύνης ! Και εγώ το ευχαριστιέμαι ! Όνειρα και εγώ βλέπω ! 

Σημερα και εχθές έχει σιδέρωμα κορίτσια . Αποφάσισα σιγά σιγά να κάνω τις ντουλάπες μας κ πλένω τα χειμερινά κ τα σιδερώνω . Αχχχχ

S4bRp3.png

πρίν από 13 λεπτά , rainbow είπε:

το καλυτερο παντως για μενα ειναι που σταματησαν βα μεγαλωνουν οι τριχες απο τα ποδια...απο εκει που επρεπε καθε 2 μερες να ξυριζομαι τωρα περναει βδομαδα και δεν εχω τιποτα...

οσο για τους εφιαλτες ειχα στην αρχη τωρα ευτυχως ηρεμισα..κανενα σεξουαλικο ονειρο καποιες φορες αλλα τι να σου κανουν και αυτες οι ορμονες...τον συζηγο τον λυπαμαι ειναι πολλοι οι μηνες αποχης και εχουμε και αλλους τοσους μπροστα...στο τελος θα ξεχασουμε και το σπορ...

rosa Maria: Εμενα καθε φορα που παω μου μετραει τον τραχηλο και καθε μηνα κανω καλλιεργ.κολπικου τουλαχιστον ετσι ειμαι εγω ηρεμη για να ξερω που κυμαινομαι.στην β επιπεδου δεν ειχε σκοπο να μου το μετρισει αυτη και της το ζητησα και ευτυχως δεν εχει μικρινει καθολου ακομα.η crp δειχνει γενικα λοιμωξη και τωρα τον χειμωνα μπορει να ανεβει λογω αναπνευστικου πχ και να μπερδευτεις.επισης δεν ξερω κατα ποσο δειχνει αν ανεβαινει οταν υπαρχει καποιο μικροβιο κολπικα.γνωμη μου να κανεις και μετρηση και κ/α.αλλα στον γιατρο σου οχι σε μικροβιολογικο.

Αχ αυτά τα κορίτσια!! Κι εγώ στην κόρη μου είχα ξεχάσει την αποτρίχωση!! Δυστυχώς τώρα με το αγόρι δεν συμβαίνει το ίδιο.... Ορμόνες είναι αυτές!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@dimitroula30 πραγματικά από την στιγμή που ξέρουν ποτέ εχεις ΠΗΤ δεν τους νοιάζει αν θα πάτε , άρα δεν πρέπει να σε νοιάζει και εσένα ! Μην ασχολείσαι  , αν κ είναι δύσκολο γτ σε πιάνει το παράπονο . Όσο για την πεθερά σου δεν είναι ανοιχτός άνθρωπος για αυτο μάλλον δεν δείχνει τα πραγματικά αισθήματα . Είναι παλιάς κοπής ! Υπομονή ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Mariachi είπε:

@dimitroula30 πραγματικά από την στιγμή που ξέρουν ποτέ εχεις ΠΗΤ δεν τους νοιάζει αν θα πάτε , άρα δεν πρέπει να σε νοιάζει και εσένα ! Μην ασχολείσαι  , αν κ είναι δύσκολο γτ σε πιάνει το παράπονο . Όσο για την πεθερά σου δεν είναι ανοιχτός άνθρωπος για αυτο μάλλον δεν δείχνει τα πραγματικά αισθήματα . Είναι παλιάς κοπής ! Υπομονή ! 

Με πιάνει το παράπονο γιατί πριν ένα χρόνο ακριβώς επειδή είχαμε μαλώσει με την πεθερά γιατί χωνότανε πολύ, ο κουνιάδος μου πήρε τηλ τον άντρα μου και τον είπε χίλιαδυο για μένα. Και τώρα βλέπω ότι η πεθερά δεν τους χώνεται καθόλου, δεν της έχει πει κουβέντα της αλληνής και φυσικά ούτε ο άντρας μου λέει στον αδερφό του!! Και εκτός αυτού εγώ πάω και τους βλέπω κάθε τρεις κια λίγο για χατήρι του άντρα μου, εκείνη δεν έχει πατήσει το πόδι της στο χωριό ακόμη κι όταν έρχεται ο κουνιάδος μου, αλλά και πάλι είναι η καλύτερη..... και κάνει και ότι γουστάρει!!! Γι αυτό με πιάνει το παράπονο αλλά δεν ξέρω τι να κάνω!!

HBNJp3.png

πρίν από 54 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Με πιάνει το παράπονο γιατί πριν ένα χρόνο ακριβώς επειδή είχαμε μαλώσει με την πεθερά γιατί χωνότανε πολύ, ο κουνιάδος μου πήρε τηλ τον άντρα μου και τον είπε χίλιαδυο για μένα. Και τώρα βλέπω ότι η πεθερά δεν τους χώνεται καθόλου, δεν της έχει πει κουβέντα της αλληνής και φυσικά ούτε ο άντρας μου λέει στον αδερφό του!! Και εκτός αυτού εγώ πάω και τους βλέπω κάθε τρεις κια λίγο για χατήρι του άντρα μου, εκείνη δεν έχει πατήσει το πόδι της στο χωριό ακόμη κι όταν έρχεται ο κουνιάδος μου, αλλά και πάλι είναι η καλύτερη..... και κάνει και ότι γουστάρει!!! Γι αυτό με πιάνει το παράπονο αλλά δεν ξέρω τι να κάνω!!

Εγώ λέω να μην της δίνεις σημασία, να περιμένεις με χαρά το μωράκι σου και να πας να γεννήσεις την ημέρα του γάμου τους να τους κλέψεις τη δόξα!!! Και μάλιστα την ώρα του γάμου, πριν το τραπέζι για να φύγουν και οι κοντινοί συγγενείς και φίλοι και να έρθουν στο μαιευτήριο!!! :-D:-D:-D

Και να τους πάρεις και ένα άχρηστο δώρο!!! ένα άσχημο μπιμπελό να μην έχουν που να το βάλουν!!!:-D:-D:-D

Με έπιασε η κακία μου μεσημεριάτικα.... :twisted::mrgreen:

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...