Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και γεμάτες αγκαλιές !! 
      το dfi μέχρι 15% είναι άριστο για γονιμοποίηση είτε φυσική είτε εξωσωματική !!! Είναι από εξειδικευμένο κέντρο ή διαγνωστικό ; Σοκαριστικά με το 3% για αυτό πίστευα δεν βγαίνουν τέτοια νούμερα..χαχα 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@lina!!! είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε όλο το πρώτο 3μηνο!!! Ο γιατρός μου είχε πει πως είναι από τις ορμόνες (η προγεστερόνη νομίζω φταίει) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, παρά μόνο υπομονή! Έχει περάσει όμως αυτό τελευταία, ακόμα βλέπω αλλά όχι πολύ συχνά, περίπου 1 φορά την εβδομάδα. Αλλά στην αρχή είχε πολλή πλάκα, κάθε βράδυ και άλλο σενάριο!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα κοριτσια!!!Τι κανετε??Τελικά το ραντεβού με την ενδοκρινολογο κλειστηκε για αυριο οποτε θα πρεπει να κάνω υπομονη μέχρι αυριο για να μου λυθουν οι απορίες. Εγω κορίτσια απο οταν μπηκα στο δεύτερο τρίμηνο σχεδον κάθε βράδυ βλέπω ολοκληρη ταινια,ευτυχώς οχι αγχωτικά που να αφορούν την εγκυμοσύνη. Ονειρα που αφορούσαν την εγκυμοσύνη εβλεπα στο 1ο τρίμηνο και πάντα ήταν κακά ονειρα. Κορίτσια έχει ψαξει καμιά το θέμα στρωμα για την κουνια του μωρού???Εχω χιλιομπερδευτεί με αυτό το θέμα!!!Απο τη μια ακούω οτι τα cocolatex είναι πολυ καλά και απο την άλλη οτι είναι τα χειρότερα. Αλλου διαβάζω οτι το latex είναι καλό και αλλού τα στρωματα με τα ελατήρια. Δεν ξέρω τι να πω!!! Για πείτε γνωμες!!! Φιλιά!!!!

bYKGp3.png

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου καλησπερα :-)! Καναμε το πρωι την β επιπεδου κι ολα ηταν παρα πολυ καλα μας ειπαν! Λιγο μας παιδεψε που δεν γυρνουσε το κεφαλακι να το μετρησει, καποια στιγμη γυρισε το μετρησε αλλα οταν πηγε να το βγαλει φωτογραφια ειχε αλλαξει παλι θεση κι ετσι δεν ειδαμε καθαρα το προσωπακι ...σημασια ομως εχει οτι ολα ειναι καλα :-)

Κοριτσια να σας ρωτησω, μου ειπαν οτι το πορτ μπεμπε μπορει να κοιμησει το μωρο μεχρι 5-6 μηνων, αληθευει απο την εμπειρια σας? Γιατι αρχικα θα εχουμε τον μπεμπη στο δωματιο μας κ δεν θα εχουμε πολυ χωρο .. 

• Μου αρέσει 2

302qp2.png

@elenakith συγχαρητήρια !!! Κρίμα που δεν μπορέσατε να το βγάλετε φωτογραφία ! Είναι ντροπαλό! 

Εμενα μου είπαν σίγουρα μέχρι τον 4 μήνα , ώστε να είναι κ άνετο . Και εμείς στο δωμάτιο μας σε πορτ μπεμπέ θα το έχουμε . 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρεούλα! Θα μπορούσα να μπω κι εγώ; Έχω ΠΗΤ 27 Ιανουαρίου και το μωράκι είναι κοριτσάκι. Κάναμε την Β΄επιπέδου και όλα είναι πολύ καλά! Πλέον την νιώθω όλο και πιο έντονα και πολύ το χαίρομαι.. Γενικά έχω μια καλή εγκυμοσύνη αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι έχω κάνει περίδεση τραχήλου λόγω παλαιότερου χειρουργείου, που επι της ουσίας δεν είναι πρόβλημα απλά αγχώνομαι λίγο παραπάνω..ειδικά με το κόψιμο της. Υπάρχει κάποια κοπέλα με περίδεση;

Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και υγιή μωρά!

• Μου αρέσει 4

ufTXp2.png

On 25/9/2017 at 6:37 ΜΜ, Mariachi είπε:

@elenakith καλή επιτυχία για αύριο ! Να ευχαριστηθείς το μωράκι σου !!! Όσο για το τζάκι μας είπε ότι η καπνά που βγάζει είναι καρκινογόνα . Δεν ξέρω το ρισκάρεις ; 

Οχι μαρακι , αφου σου ειπαν ετσι μην το ρισκαρεις..μην το αναψεις μια χρονια, δεν πειραζει..

23 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Καλησπερα  μαρια!ολα καλα εμεις αν εξαιρεσουμε σοβαρα προβληματα υγειας των γονεων.δυστηχως.

Ελενα καλη επιτυχια να εχεις,περιμενουμε νεα σου!

Φειθ περαστικα σας κι ευχαριστω :-)

23 ώρες πρίν, panagiotamk είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Χαθήκαμε!!!Τι κάνετε? Επιτέλους δρόσισε  και νιώθω υπέροχα!!! Κορίτσια έκανε καμιά καμπύλη σακχάρου??? Εγω έκανα σήμερα και είναι λιγο ανεβασμένο ρε γαμώτο!!! Κάποιος πρέπει να κάνει διαιτααα!!!!Καλή επιτυχία στα αυριανά κορίτσια για τη β επιπέδου, ολα να παν τέλεια!!!!

Παναγιωτα εγω εχω κανει καμπυλη (3 φορες) κ παιρνω καιινσουλινη το βραδυ..μην στεναχωριεσαι, θα κανεις τη δια τ οφη και θα πανε ολα καλα, θα δεις! Απλα θα εισαι σε επικοινωνια με τον ενδοκρινολογο..

7 ώρες πρίν, ekrs είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου μου χθες. Όλα ήταν άψογα... Ο μικρός έφτασε 430γρ. κ είδαμε κ τη φατσούλα του :)

Επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα κ στην 27η εβδομάδα θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου... Άντε να φεύγουν ένα ένα...

Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας αγορών για το μωράκι μας :-D

Κάθε συμβουλή για καρότσι κ βρεφικά δεκτή. Μόνο μερικά φορμάκια κ μία κουβέρτα αγκαλιας έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Αλλά κ την κούνια από την κουνιάδα μου... Ανυπομονώ να καταπιαστώ με το δωμάτιο :cool:

Μπραβο κοριτσι μου για τη β ε π ιπεδου! Τωρα ερχονται τα καλυτερα :-)

6 ώρες πρίν, katja είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

@elenakith καλή επιτυχία με τη β' επιπέδου! Θα σιγουρευτείτε και για το φύλο σήμερα!

@rainbow Συγχαρητήρια για τη β' επιπέδου!

@ekrs Επίσης θερμά συγχαρητήτρια για τη β' επιπέδου!

Κορίτσια, εγώ όλα καλα, πάω για το καθιερωμένο ραντεβού στον γιατρό την Παρασκευή! Μία χαζή ερώτηση μόνο.... Την μπέμπα την νιώθω, αλλά όχι να με κλωτσάει δυνατά... Απλά σαν αίσθημα όταν κουνιλεται την αντιλαμβάνομαι... Είμαι πλέον 24 εβδομάδων και τριών ημερών... Να ανησυχώ;;

Κατια δεν ειμαι ειδικος, αλλα αφου το νιωθεις το μωρακι δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα...ισως το ποσο εντονα το νιωθεις να εχει να κανει και με τη θεση του μωρου η του πλακουντα.. τον γιατρο τον εχεις ρωτησει? 

3 ώρες πρίν, lina!!! είπε:

Γεια σας κοριτσια ! Αληθεια βλεπετε κ σεις εφιαλτες? Εγω καθε βραδυ τελευταια!... οχι απαραιτητα με εμενα μεσα ή σχετικα μ γεννα .. πολλες φορες ειναι ολοκληρα σεναρια αστυνομικης ταινιας θριλερ! Αλλα καθε βραδυ θα δω κατι ενοχλητικο!τι να πω να ναι αγχος? Δεν αισθανομαι ιδιαιτερα αγχωμενη στο ξυπνιο μου .. τι να πω...

Λινα κι εγω μαζι σου! Ακομα βλεπω πολυ εντονα ονειρα, αν κ τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχουν αραιωσει λιγο..σιγουρα εχει να κανει με τις ορμονες κ τις αλλαγες που συμβαινουν στο σωμα μας..

• Μου αρέσει 3

302qp2.png

Τελεια σε ολες...μπραβο που ηταν ολες οι β'επιπεδου πολυ καλα...και εγω ειχα σημερα ραντεβου με το γιατρο ολα καλα και εχω τη β επιπεδου στις 6 οκτ... περιμενουμε.... 

Και οσο με τα ονειρα και εγω τωρα τελευταια μια απο τα ιδια....αλοπτοσαλα θριλερ οτι ναναι...

Εγκυουλες μου καλησπερα!! Μου εχουν πεσει πολλες δουλειες τελευταια και δεν προλαβαινω να σας παρακολουθησω!!! Εχετε γραψει πολλα θα προαπαθησω να διαβασω αυριο γιατι θα εω λιγο κενο στο γραφειο πιστευω. Κατα τ αλλα πως ειστε φουσκωνουνοι κοιλιτσες σας;;;; εγω αναρωτιεμαι πως θα ειμαι στον 9ο!!!! Μου φαινεται τεραστια η κοιλια μου αφηστε που ο μπεμπης κοπαναει ολη μερα!! Τον νιωθω συνεχεια !! Οσο με τα κιλα ρε κοριτσια βλεπω αλματωδη αυξηση εχω παρει 7μιση σιγουρα!! Ποσο θα φτασω αναρωτιεμαι!! Τα 16 τα χω σιγουρα!! Εσεις ποσα πηρατε?

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Rosa Maria:καλως ηρθες! Και εγω εχω κανει περιδεση για τον ιδιο λογο με εσενα.

dimitroula30:εγω ευτυχως εχω παρει 4,5 προς το παρον αλλα τωρα τελευταια θελω να τρωω ολο γλυκα οποτε με βλεπω να βαζω ...επισης συνηδητοποιησα σε καμια βδομαδα δεν θα με χωραει τιποτα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@dimitroula30 Κι εγώ 7 κιλά έχω πάρει! αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχει φουσκώσει πάρα πολύ η κοιλιά μου.. Γενικά έχω πάρει... και πιο πολύ το στήθος μου έχει ανέβει 2-3 νούμερα! εχω βάλει στόχο τα 13 αλλά δεν το βλέπω..

• Μου αρέσει 1

ufTXp2.png

Εγω πηρα καλαθουνα κ θα το κοιμηζω εκει τα βραδια,την μερα λεω στο ρηλαξ,η στην καλαθουνα παλι αφου μπορω να την μετακινησω ευκολα!

Rosa maria καλως ηρθες!

Αυριο που θα ζυγιστω θα σας πω τα κιλακια μου,πριν μια βδομαδα ημουν στα συν 6.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

@Rosa Maria καλώς ήρθες ! Καλή εγκυμοσυνη να εχεις και εχεις και συγχαρητήρια για την β επιπέδου ! 

Εγω έχω βάλει ήδη 8 κιλά ! Η κοιλιά μου κ το στήθος μου έχουν γίνει τεράστια ! Δεν ξέρω νομίζω κ που αναπνέω παίρνω κιλά ! Αποφάσισα να μν ζυγιζομαι πλέον ! Όσα φτάσω ! 

Ανανεωμενο πινακακι 

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017-πριγκίπισσα 

Faith 30......................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 11/01/2018- πρίγκιπας 

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

Kalfeli.........................ΠΗΤ 03/02/2018

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας

καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε !!! 

Αν έχω ξεχάσει κάποια ζήτω συγγνώμη ! Ας μου πει να την προσθέσω ! 

• Μου αρέσει 4

S4bRp3.png

On 25/9/2017 at 6:37 ΜΜ, Mariachi είπε:

@elenakith καλή επιτυχία για αύριο ! Να ευχαριστηθείς το μωράκι σου !!! Όσο για το τζάκι μας είπε ότι η καπνά που βγάζει είναι καρκινογόνα . Δεν ξέρω το ρισκάρεις ; 

Και εγω εχω τζακι σπιτι μου,αλλα το αναβω κανονικα.αν το τζακι δεν καπνιζει μες στο σπιτι δεν υπαρχει προβλημα.εγω να φανταστεις αφηνα παντα λιγο το παραθυρο στο σαλονι στην ανακληση για εξαερισμο.εξαλου το μωρο δεν θα το εχεις μπροστα στην εστια, θα ειναι παραπερα...δυστυχως ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν μπορεις και να μην καψεις τζακι...

6 ώρες πρίν, rainbow είπε:

mariachi: Ενταξει αν αναψετε και 2-3 φορες το τζακι δεν νομιζω να γινει και κατι.εμεις ειχαμε σομπα στο σπιτι απο τοτε που γεννηθηκα και δεν αντιμετωπισα ποτε αναπνευστικο προβλημα ουτε εγω ουτε η αδερφη μου.

κοριτσια αυτα με τις βρογχυολιτιδες και τα ασθματα που λενε οτι τα αποκτας απο σομπες και τζακια δεν ισχυουν.και εγω εχω ρωτησει τον παιδιατρο τι ισχυει και μου λεει:τι θα γινει δηλαδη ο κοσμος θα παγωνει το χειμωνα?αν αυτο εχεις για μεσο θερμανσης αυτο χρησιμοποιεις.αλλοι λενε οτι οσοι ζουν σε πολεις κοντα σε θαλασσα αποκτουν βρογχικα...ε να παμε να πνιγουμε τοτε αφου σωτηρια δεν υπαρχει απο πουθενα....

6 ώρες πρίν, lina!!! είπε:

Γεια σας κοριτσια ! Αληθεια βλεπετε κ σεις εφιαλτες? Εγω καθε βραδυ τελευταια!... οχι απαραιτητα με εμενα μεσα ή σχετικα μ γεννα .. πολλες φορες ειναι ολοκληρα σεναρια αστυνομικης ταινιας θριλερ! Αλλα καθε βραδυ θα δω κατι ενοχλητικο!τι να πω να ναι αγχος? Δεν αισθανομαι ιδιαιτερα αγχωμενη στο ξυπνιο μου .. τι να πω...

και αυτο το εχω ξανακουσει....πολλες εγκυες βλεπουν ονειρα ασχημα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω το γιατι...καθως επισης και ονειρα σεξουαλικου περιεχομενου....:oops:

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Mariachi είπε:

@Rosa Maria καλώς ήρθες ! Καλή εγκυμοσυνη να εχεις και εχεις και συγχαρητήρια για την β επιπέδου ! 

Εγω έχω βάλει ήδη 8 κιλά ! Η κοιλιά μου κ το στήθος μου έχουν γίνει τεράστια ! Δεν ξέρω νομίζω κ που αναπνέω παίρνω κιλά ! Αποφάσισα να μν ζυγιζομαι πλέον ! Όσα φτάσω ! 

Ανανεωμενο πινακακι 

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017-πριγκίπισσα 

Faith 30......................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 11/01/2018- πρίγκιπας 

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

Kalfeli.........................ΠΗΤ 03/02/2018

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας

καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε !!! 

Αν έχω ξεχάσει κάποια ζήτω συγγνώμη ! Ας μου πει να την προσθέσω ! 

εχω διορθωμενη ημερομηνια 6/2 και κυοφορώ μια αγορινα ♡ 

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...