Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη. Καλη χρονιά!♥️

Ναι ναι πήγα πρωι πρωί. Τους έκανα λέει ποδαρικό γιατί ήμουν πρώτη ωοληψια για το 2025 σε όλο το κέντρο Τους λέω αν περιμένατε από εμένα να σας φέρω γούρι σωθήκατε.😂

Είδε 2 ωοθηλακια στον υπέρηχο, το ένα ωάριο το πήραμε επιτυχώς και το άλλο όχι. Μετρήσαμε κ ενδομήτριο 9χιλ σήμερα 10η μέρα κύκλου (δλδ μέρα της κανονικής μου ωορρηξιας έτσι κ αλλιως).Μου είπε να ξεκινήσω φάρμακα ώστε αν όντως γίνει βλαστοκύστη να το βάλουμε φρέσκο μαζί με τη κατεψυγμένη που έχω. 

Υπέροχα τα νέα σου!!! Όλα να πάνε περίφημα! Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!!🤞🏻🤞🏻♥️ 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Μαρια οντος περναει ο καιρος.δεν ειμαστε μακρυα,12 μερουλες διαφορα εχουμε μονο.στον 7 μηνα μπαινουμε την 27 εβδομαδα?σημερα μου ειπαν οτι 3 οκτομβριου μπενω στον 7 κ ξαφνιαστικα.επιδη εχω πητ 3 ιανουαριου.εσυ σε μηνες μετρας η εβδομαδες?

Παναγιωτα εκανα εγω καμπυλη αλλα τους χαλασε το μηχανιμα κ μου ειπαν οτι πρεπει να την ξανακανω,οποτε μεστην βδομαδα θα την επαναλαβω.

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@panagiotamk μια χαρά είμαστε ! Τα ΣΚ συνήθως έχει ησυχία το καφέ μας !!! Δεν έχω κάνει ακόμα . Έχω ραντεβού στις 12/10 κ θα μου το γράψει τότε . Νομίζω η faith30 έχει κάνει ήδη . Υπομονή με την δίαιτα ! Τι να κάνουμε ; όλα θα τα υποστούμε !!! 

@Faith 30 μαζί γράφαμε ! Με τον μήνα μετράω . Με τις εβδομάδες δεν έχω βγάλει άκρη !!! Για τον 7 άλλοι λένε στην 26 η ότι μπαίνεις και άλλοι στην 27 η. Τέτοιες διάφορες βρίσκω συνέχεια , όποτε το πάω με τον μήνα κ ξέρω σταθερά κάθε 15 αλλάζω μήνα , Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Τσάμπα τραβηξες ολη την ταλαιπωρία με την εξέταση βρε Faith. Εγώ ενώ μόνιμα είμαι ήρεμη και χαλαρή σε όλη την εγκυμοσύνη αυτη η γλυκόζη που πήρα σήμερα με έχει ξετινάξει. Είμαι μες τα νεύρα!!!Εντάξει σίγουρα φταίει που δεν είχα και καλά αποτελέσματα!!!Αυριο θα πάω στην ενδοκρινολόγο όπως μου σύστησε ο γυναικολογος μου να δω τι θα μου πεί.Ο γυναικολόγος μου είπε οτι έχω διαταραγμένη ανοχή στη γλυκόζη!!!!Δεν έχω κληρονομικότητα και οι εξετάσεις σακχάρου ηταν πάντα καλές οποτε ελπίζω να τη σκαπουλάρω με καμια διατροφή!!!!

Εγω βλέπω εδω σε ποιο μήνα ειμαι, χιχι!!!!

http://www.onmed.gr/ygeia/story/337555/se-poio-mina-eimai-pos-tha-ypologisete-to-mina-egkymosynis

bYKGp3.png

• Μου αρέσει 2

κοριτσια σημερα εκανα και εγω την β επιπεδου..ολα καλα..480 γρ η μπουμπου αλλα μας πεδεψε λιγο καναμε 3 ωρες γιατι δεν γυρνουσε με τιποτα!κατι μου ανεφερε για τον νωτιαιο μυελο αλλα δεν την ανησυχισε πολυ ουτε εγω καταλαβα και πολλα να σας πω την αληθεια.

kalfeli: Κεφιρ δοκιμασες; η μαμα μου σωθηκε μου ειπε (ενταξει δεν εχει το ιδιο προβλημα ακριβως) αλλα δοκιμασε το για κανενα μηνα τουλαχιστον.

mariachi:εγω ακουσα παιδιατρο να λεει οτι επιρρεαζει τα παιδια και κανουν βρογχιολητιδες.αλλα τι να σου πω νομιζω περισοτερο κακο κανει που καπνιζουν και μετα περνουν αγκαλια το μωρο χωρις να πλυνουν το στομα τους παρα το τζακι.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!! Λοιπόν για την κάπνα από το τζάκι, μπορεί να πειράξει τα βρέφη γιατί στην ατμόσφαιρα βγαίνουν κάποια μικροσωματίδια που μπορεί να είναι ερεθιστικά για τα πνευμονάκια του. Επίσης απαγορεύεται διά ροπάλου το κάπνισμα μέσα στο σπίτι και αν κάποιος από τους δύο γονείς καπνίζει, πριν πάρει το μωρό αγκαλιά καλό είναι να πλένει τα χέρια του και να αλλάζει ρούχα γιατί ακόμα και προϊόντα καπνού που παραμένουν πάνω στις ίνες των ρούχων μπορεί να επηρεάσουν τον αναπτυσσόμενο πνεύμονα. Αυτά από επαγγελματική γνώση!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@rainbow συγχαρητήρια για την β επιπέδου ! Σας τυραννησε αρκετά το μωρό σας ! Χαλάλι του ! Σε ευχαριστώ κ για τις πληροφορίες 

@CME2205 σε ευχαριστώ για την απάντηση ! 

Αρα φέτος δεν το ανάβουμε κ του χρόνου βλέπουμε μπας κ το κάνουμε ενεργειακό ! 

Καλημερα σε όλες ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλημερα σε ολες! Ωραια παμε με τις β επιπεδου,χερομαι!!!!

Ωστε ετσι με το τζακι,δεν το ηξερα καθολου κ γω οτι πειραζει,η αδερφη μου που εχουνε τζακι το αναβε κανονικα κ στα 3 παιδια που γεννηθηκαν χειμωνα,ο μεσαιος ομως εχει συνεχεια βροχικα,δεν ξερω αν επαιξε ρολο αυτο.μαρια για να εισαι καλυμενη,αστο για φετος!!!

Panagiota περιμενουμε νεα απο ενδοκρινολογο!!!

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου μου χθες. Όλα ήταν άψογα... Ο μικρός έφτασε 430γρ. κ είδαμε κ τη φατσούλα του :)

Επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα κ στην 27η εβδομάδα θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου... Άντε να φεύγουν ένα ένα...

Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας αγορών για το μωράκι μας :-D

Κάθε συμβουλή για καρότσι κ βρεφικά δεκτή. Μόνο μερικά φορμάκια κ μία κουβέρτα αγκαλιας έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Αλλά κ την κούνια από την κουνιάδα μου... Ανυπομονώ να καταπιαστώ με το δωμάτιο :cool:

• Μου αρέσει 3

tt1d93c4

πρίν από 3 λεπτά , ekrs είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου μου χθες. Όλα ήταν άψογα... Ο μικρός έφτασε 430γρ. κ είδαμε κ τη φατσούλα του :)

Επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα κ στην 27η εβδομάδα θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου... Άντε να φεύγουν ένα ένα...

Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας αγορών για το μωράκι μας :-D

Κάθε συμβουλή για καρότσι κ βρεφικά δεκτή. Μόνο μερικά φορμάκια κ μία κουβέρτα αγκαλιας έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Αλλά κ την κούνια από την κουνιάδα μου... Ανυπομονώ να καταπιαστώ με το δωμάτιο :cool:

Συγχαρητήρια για τον μπέμπη σας!! Δυστυχώς εμείς ενώ ήμασταν έτοιμοι να μετακομίσουμε πριν τα Χριστούγεννα σε μεγαλύτερο σπίτι, τελικά αναβάλλεται για οικονομικούς λόγους... οπότε δωμάτιο γιοκ! Προς το παρόν στο λίκνο στο δωμάτιό μας και βλέπουμε!

Λοιπόν για καρότσι θα κοιτάξεις να είναι ελαφρύ, να στρίβει εύκολα, να χωράει στο ασανσέρ σας και όταν κλείνει να χωράει στο αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα επιλογές υπάρχουν πολλές! Να προμηθευτείς οπωσδήποτε πιπίλες, μπιμπερό και αποστειρωτή (έστω και δανεικά) γιατί ακόμα και αν θηλάσεις και δεν τα χρειαστείς τελικά, καλό είναι να υπάρχουν εφεδρικά. Εμείς στο πρώτο μας επειδή είχα μεγάλο πρόβλημα με το θηλασμό αναγκαστήκαμε να της δώσουμε συμπλήρωμα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα που ούρλιαζε και δεν ηρεμούσε με τίποτα (γιατί δεν χόρταινε το πουλάκι μου, δεν είχα γάλα και ήταν νηστικό). Δεν ξέρεις ποτέ! Είχα κακή εμπειρία εγώ! Αυτά όμως τα βρεφικά, όπως και σαπούνια, πάνες κλπ μπορείς να τα πάρεις πολύ αργότερα!

• Μου αρέσει 4

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@ekrs συγχαρητήρια !!! Αντε αυτο λέω και εγώ να φεύγουν για να έρθει το μωράκι μας !!! 

@CME2205 κρίμα που δεν θα μετακομίσετε πριν τα Χριστούγεννα . Δεν πειράζει , καλά να είσαστε κ όλα θα γίνουν σιγά σιγά ! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

@elenakith καλή επιτυχία με τη β' επιπέδου! Θα σιγουρευτείτε και για το φύλο σήμερα!

@rainbow Συγχαρητήρια για τη β' επιπέδου!

@ekrs Επίσης θερμά συγχαρητήτρια για τη β' επιπέδου!

Κορίτσια, εγώ όλα καλα, πάω για το καθιερωμένο ραντεβού στον γιατρό την Παρασκευή! Μία χαζή ερώτηση μόνο.... Την μπέμπα την νιώθω, αλλά όχι να με κλωτσάει δυνατά... Απλά σαν αίσθημα όταν κουνιλεται την αντιλαμβάνομαι... Είμαι πλέον 24 εβδομάδων και τριών ημερών... Να ανησυχώ;;

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

@Ζαχαρωτο Εμένα ο γαστρεντερολόγος μου είπε ότι δεν είναι ψυχοσωματικό. Υπάρχει κάποιος ερεθισμός σε συγκεκριμένο σημείο του εντέρου, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω κολονοσκοπήσεις και τέτοια. Μόνο αν επιδεινωθεί η κατάσταση και έχω και άλλα πιο σοβαρά συμπτώματα. 

Κατά τα άλλα μήπως πρέπει κι εσύ να πάρεις ψυχολογική βοήθεια αφού ακόμα δεν είσαι τελείως καλά?

@rainbow Συγχαρητήρια για τη β επιπέδου! Το κεφίρ το πίνω αλλά ούτε αυτό βοηθάει. Με βοηθούσε πριν την εγκυμοσύνη αλλά τώρα όχι δυστυχώς..

R2E1.png]

1 ώρα πρίν, Kalfeli είπε:

@Ζαχαρωτο Εμένα ο γαστρεντερολόγος μου είπε ότι δεν είναι ψυχοσωματικό. Υπάρχει κάποιος ερεθισμός σε συγκεκριμένο σημείο του εντέρου, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω κολονοσκοπήσεις και τέτοια. Μόνο αν επιδεινωθεί η κατάσταση και έχω και άλλα πιο σοβαρά συμπτώματα. 

Κατά τα άλλα μήπως πρέπει κι εσύ να πάρεις ψυχολογική βοήθεια αφού ακόμα δεν είσαι τελείως καλά?

..

Κούκλα μου το ξέρω ότι θέλω.αλλά τώρα με την μικρή ουτε να κατουρησω προλαβαίνω.το μετάνιωσα που δεν πήγα νωρίτερα

Πφφφ τι τραβάς;Όσο υπομονή και να κάνεις το ξέρω κάποια στιγμή δεν αντέχεις άλλο.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

mariachi: Ενταξει αν αναψετε και 2-3 φορες το τζακι δεν νομιζω να γινει και κατι.εμεις ειχαμε σομπα στο σπιτι απο τοτε που γεννηθηκα και δεν αντιμετωπισα ποτε αναπνευστικο προβλημα ουτε εγω ουτε η αδερφη μου.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια ! Αληθεια βλεπετε κ σεις εφιαλτες? Εγω καθε βραδυ τελευταια!... οχι απαραιτητα με εμενα μεσα ή σχετικα μ γεννα .. πολλες φορες ειναι ολοκληρα σεναρια αστυνομικης ταινιας θριλερ! Αλλα καθε βραδυ θα δω κατι ενοχλητικο!τι να πω να ναι αγχος? Δεν αισθανομαι ιδιαιτερα αγχωμενη στο ξυπνιο μου .. τι να πω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...