Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! 

Τι κάνετε? Έχω αρκετές μερούλες να μπω και σας έχασα...ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά :)

Εμάς τα νέα μας είναι ότι μάλλον έχουμε πρίγκηπα και όχι πριγκήπισσα, αλλά θα σιγουρευτούμε 100% στη β' επιπέδου την Τρίτη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω εκείνη την ώρα που ο γιατρός μας είπε ''βλέπω ένα πουλί'' χαχασχχαχαχαχαχα κι εγώ που ονειρευόμουν φορεματάκια και κοτσιδάκια τσάμπα...χαχαχαχα Επίσης μας είπε ότι είναι λίγο μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε, ήταν 480γρ, και ψηλό...τώρα από τις εξετάσεις που έκανα δεν φαίνεται να ευθύνεται το σάκχαρο, φαίνεται καλά ρυθμισμένο...αλλά στη β' επιπέδου θα μας πούνε αν απλά το παιδί είναι μεγάλο...

Εγώ πήρα και αντιβίωση εντωμεταξύ, γιατί τελικά βρέθηκε στρεπτόκοκκος στην καλλιέργεια ούρων...σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο ή σε κάποια γνωστή σας? ο γιατρός απόρησε κάπως είναι η αλήθεια...

Αυτά τα νέα μας τσούπρες, κατά τ'άλλα το μωράκι έδινε ρεσιτάλ κινητικότητας, είχε κάτι μπουτάκια για ζούληγμα, φαινόταν σαν παιδί κανονικό! χαχαχαχαχα η μάνα η κουκουβάγια! 

@vikib μου είχες γράψει νομίζω μια απάντηση, πρέπει να την ψάξω στα παλιά γιατί έχω καιρό να μπω...δεν έχω βαιμπερ, αλλά αν το κατεβάσω θα σου πω για να μου πεις πώς γίνεται με την ομάδα..είναι καλά όλα τα μωράκια με τις μαμάδες τους? να δώσεις χαιρετίσματα στα κορίτσια που μιλάτε και να μου φιλήσεις τα μικρά σου!!!

Κορίτσια μου φιλιά πολλά, θα προσπαθήσω να μπαίνω συντομότερα από δω και πέρα! 

@Kalfeli διάβασα τις τελευταίες δύο σελίδες και νιώθω ότι θέλω κι εγώ να σου γράψω κάτι. Σίγουρα οι σωματικές αλλαγές και τα σωματικά ενοχλήματα μπορούν να ρίξουν κάποια κοπέλα πολύ, απλά να σκέφτεσαι ότι θα περάσουν...όλα θα περάσουν..όμως αν υπάρχουν άλυτα θέματα στην ψυχή σου δεν θα περάσουν από μόνα τους, ούτε και αν τα αγνοήσεις θα εξαφανιστούν. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν νιώθεις έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου ή να νιώθεις άσχημα γι'αυτό. Όταν θα ασχοληθείς με τα εσωτερικά σου θέματα πρέπει να νιώθεις δυνατή και έτοιμη να το κάνεις, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Οπότε εγώ θα πρότεινα να προσπαθείς κάθε στιγμή να αναρωτιέσαι τι θα ήθελες να κάνεις (πχ, να ξαπλώσεις και να κοιτάς το ταβάνι?, να διαβάσεις ένα βιβλίο?, να ακούσεις ένα τραγούδι?, να δεις το ηλιοβασίλεμα?, κτλ) και να μην σκέφτεσαι όλη τη μέρα συνολικά ή τις υποχρεώσεις σου, να σπάσεις τη ρουτίνα και να επικεντρωθείς στην κάθε στιγμή. Χωρίς να προσπαθείς να γίνεις πιο ήρεμη ή πιο χαρούμενη με το ζόρι, αυτό δεν γίνεται. Μην νιώθεις τύψεις και πανικό, δεν είσαι η μόνη έγκυος που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.. Και η ιδέα της Φαιναρέτης δεν φαίνεται άσχημη, φαντάζομαι ότι θα υπάρχει εχεμύθεια και διακριτικότητα. 

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα, στα λέω με αγάπη και πιστεύω ότι θα βρεις  το δρόμο σου, γιατί το θέλεις! :)

302qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενα αν το κατεβασεις το κιν σου μου στελνεις πμ.ειναι σαν να μιλαμε ολες μαζι με μηνυματα,σαν μεσσεντζερ.κ.φωτο

Ολες μια χαρα

Φιλακια

(Κ μας απο αυχενικη ως β μας ελεγαν κοριτσι για τον μικρο)

7 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

@Οντετ Πόσο εφικτό είναι όμως αυτή τη στιγμή να γίνει κανονική ψυχοθεραπεία, τη στιγμή που ακόμα και λίγο να σκεφτώ κάτι που ίσως με απασχολεί με κάνει χειρότερα? Το ζητούμενο δεν είναι να αισθανθώ καλύτερα, με το να μη σκέφτομαι αρνητικά πράγματα και να επικεντρώνομαι στα θετικά? 

@Ζαχαρωτο Κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά η αλήθεια είναι.. Απλώς ελπίζω ότι όταν γεννήσω και ευελπιστώ να σταματήσουν τα σωματικά προβλήματα, θα είμαι ίσως καλύτερα και ψυχολογικά. Γιατί τώρα ουσιαστικά υποφέρω και σωματικά συνεχώς και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω σκοπό βέβαια να το αφήσω έτσι, όμως δεν ξέρω ακόμα με ποιον τρόπο μπορώ να βοηθηθώ πιο αποτελεσματικά. 

Στη φαιναρέτη μόνο τηλεφωνικά μπορώ να απευθυνθώ ή και μέσω email? Γιατί με το τηλέφωνο δεν μου βγαίνει καθόλου δεν ξέρω..

@CME2205 Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη..

Γνωρίζω εξαιρετικο ψυχολογο στη Θεσσαλονικη που ειμαι σιγουρη οτι μπορει να σε βοηθησει. Αν σε ενδιαφερει πες μου να σου στειλω πμ με στοιχεια!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@Ζαχαρωτο  Κι εσύ πέρασες καταπληκτική εγκυμοσύνη βλέπω.. Εγώ πάλι μέχρι τον 4ο είχα πολλούς εμετούς με αποτέλεσμα να χάσω αρκετό βάρος και στον 5ο το πρόβλημα είναι κυρίως οι πόνοι στο στομάχι κεφάλι και έντερο καθώς, οι ταχυκαρδίες και η ζάλη. Με το έντερο έχω σοβαρό πρόβλημα, με επίμονες διάρροιες που πραγματικά δεν ξέρω πως θα λυθεί. Και δεν μπορώ έτσι να βάλω βάρος. Ψάχνω έναν καλό γαστρεντερολόγο να μου πει τι πρέπει να προσέχω.

Από εκεί και πέρα, επικοινώνησα και με τη Φαιναρέτη και οκ, είναι ψυχολογική στήριξη μέσω τηλεφώνου. Μέχρι στιγμής μόνο ερωτήσεις μου έκανε. Θα ξαναμιλήσουμε βέβαια.

Απλώς επειδή αυτές τις μέρες είχα έντονο πρόβλημα με το έντερο δεν ασχολήθηκα περεταίρω με το ψυχολογικό.

@CME2205 Ναι αν θέλεις στείλε μου τον ψυχολόγο, μπορεί να μου χρειαστεί.

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

Κούκλα μου εγώ από μικρή έχω θέμα με το έντερο.ανακάλυψα ότι εω διάρροια λόγω αγχος.στην εγκυμοσύνη ο γυναικολόγος μου επέτρεπε να πάρει ιμοντιουν για τις διαρροιες και ζεντακ για το στομάχι.τις ταχυκαρδίες της είχα και εγώ.πήγα σε καρδιολόγο όλα καλά Ήταν.για τα κιλά και εγώ μέχρι τον 5 σχεδόν τίποτα.στον 6 ξαφνικά έβαλα 6 κιλά ακόμα αναρωτιέμαι πως.τρομαξε ο γιατρός συνέχεια καμπύλη ζαχαρου υπέρηχο για να δούμε ότι όλα είναι καλα

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες ! Πως πάτε ; είχαμε καμία καινουρια β επιπέδου ; αυτή την εβδομάδα έχει καμία ραντεβού ; 

κοριτσια έχετε ακούσει κάτι για το τζάκι και τα μωρά ότι δεν κάνει ; γτ φέραμε να μας το καθαρίσουν κ μας είπαν ότι δεν κάνει να το εχεις το μωρό στον ίδιο χώρο με το τζάκι . 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

22 minutes ago, Ζαχαρωτο said:

Κούκλα μου εγώ από μικρή έχω θέμα με το έντερο.ανακάλυψα ότι εω διάρροια λόγω αγχος.στην εγκυμοσύνη ο γυναικολόγος μου επέτρεπε να πάρει ιμοντιουν για τις διαρροιες και ζεντακ για το στομάχι.τις ταχυκαρδίες της είχα και εγώ.πήγα σε καρδιολόγο όλα καλά Ήταν.για τα κιλά και εγώ μέχρι τον 5 σχεδόν τίποτα.στον 6 ξαφνικά έβαλα 6 κιλά ακόμα αναρωτιέμαι πως.τρομαξε ο γιατρός συνέχεια καμπύλη ζαχαρου υπέρηχο για να δούμε ότι όλα είναι καλα

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω αποκλειστικά διάρροια. Θεραπεύουμε τη διάρροια και μετά έχω πόνους από εγκλωβισμένα στεραιά κόπρανα ενώ ταυτόχρονα έχω και όχι στεραιά.. Τι να κάνω δεν ξέρω.. Το θέμα είναι πως να προλαμβάνω τις διάρροιες. Επίσης είμαι αρκετά ελιποβαρής.

Εσύ πως ξεπέρασες την κατάθλιψη? Πήρες φάρμακα, έκανες θεραπεία ή μόνη σου? Και μετά από πόσο καιρό?

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

πρίν από 34 λεπτά , Kalfeli είπε:

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω αποκλειστικά διάρροια. Θεραπεύουμε τη διάρροια και μετά έχω πόνους από εγκλωβισμένα στεραιά κόπρανα ενώ ταυτόχρονα έχω και όχι στεραιά.. Τι να κάνω δεν ξέρω.. Το θέμα είναι πως να προλαμβάνω τις διάρροιες. Επίσης είμαι αρκετά ελιποβαρής.

Εσύ πως ξεπέρασες την κατάθλιψη? Πήρες φάρμακα, έκανες θεραπεία ή μόνη σου? Και μετά από πόσο καιρό?

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω θεραπευτεί πλήρως.όταν βραδιάζει πνίγομαι με πιάνει ψυχοπλακωμα.όταν γύρισα σπίτι μου έλεγε Καλημέρα ο άντρας μου κ εγώ έκλαιγα.πολλές φορές κρυβομουν στην τουαλέτα για να κλάψω έφταιγε και η έλλειψη ύπνου.κάνεις δεν με είχε προετοιμάσει γι όλη αυτή την δυσκολία.οι πόνοι της καισαρικής ανυπόφορη όταν πήγαινα να σηκωθώ από το κρεβάτι.η μικρή με χτυπούσε στην τομη.ο πρώτος ενάμιση μήνας είναι πάρα πολύ δύσκολος.είχα να κοιμηθώ από τον μείνω έγκυος.ειδικά στο τέλος ούτε για 1 Ώρα δεν κοιμόμουν. Για τις διαρροιες Μήπως έχεις θέμα με τον αγχος;

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Έχω θέμα με το άγχος σίγουρα, απλώς αυτό είναι πολύ δύσκολο να λυθεί εντελώς και μάλιστα σε αυτή τη φάση. Βέβαια ίσως με πειράζουν και κάποια φαγητά όπως λαχανικά και φρούτα, αλλά και τι να κάνω να μην τρώω καθόλου? Μόνο ρύζια και κρέατα? Κάποια τρόφιμα όπως το γάλα και τα όσπρια τα έχω κόψει τελείως σε αυτή τη φάση.

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

Εγώ φασολάδα γίγαντες Ρεβίθια ούτε να τα μυρίσω γιατί με έπιανε.επίσης πρασο με κρέας και λάχανο με κρέας ενώ τα λατρεύω από μακριά και αγαπημένη.και με το σπανάκι μεγαλο θέμα.Πρέπει να κουμαντάρεις το αγχος σου.εγώ άρχισε να έχω σημάδια λόγου άγχους. Ψυχοσωματικά. Εμφάνισε σμηγματοροικη δερματιτιδα πολύ φαγούρα πληγές και φαίνεται λες καΙ έχω ψορα. 

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Πως πάτε ; είχαμε καμία καινουρια β επιπέδου ; αυτή την εβδομάδα έχει καμία ραντεβού ; 

κοριτσια έχετε ακούσει κάτι για το τζάκι και τα μωρά ότι δεν κάνει ; γτ φέραμε να μας το καθαρίσουν κ μας είπαν ότι δεν κάνει να το εχεις το μωρό στον ίδιο χώρο με το τζάκι . 

Καλησπερα μαρια :-) εγω εχω β επιπεδου αυριο το πρωι κι εχω πολλη αγωνια! Για το τζακι δεν εχω ακουσει τιποτα κ δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να ειναι βλαβερο...μηπως αν το τζακι καπνιζει δεν ειναι καλο?

• Μου αρέσει 2

302qp2.png

@elenakith καλή επιτυχία για αύριο ! Να ευχαριστηθείς το μωράκι σου !!! Όσο για το τζάκι μας είπε ότι η καπνά που βγάζει είναι καρκινογόνα . Δεν ξέρω το ρισκάρεις ; 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Χαθήκαμε!!!Τι κάνετε? Επιτέλους δρόσισε  και νιώθω υπέροχα!!! Κορίτσια έκανε καμιά καμπύλη σακχάρου??? Εγω έκανα σήμερα και είναι λιγο ανεβασμένο ρε γαμώτο!!! Κάποιος πρέπει να κάνει διαιτααα!!!!Καλή επιτυχία στα αυριανά κορίτσια για τη β επιπέδου, ολα να παν τέλεια!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...