Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλφελι αν πρεπει να παρεις φαρμακα θα το κανεις.φυσικα θα το ξερει κ ο γυναικολογος σου

Να προσεξεις κ για επιλοχειο

Αν σωματικα δ εισαι καλα,κανε εξετασεις,παρε βιταμινες.να ξαναελεγξεις θυροειδη.το μαγνησιο αλλα κ οι βιτ του συμπλεγματος β βοηθανε κ σε τετοια θεματα διαθεσης

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Kalfeli ό,τι σε κάνει να νιώσεις έστω και λίγο καλύτερα κάνε, με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου, γιατί αν είναι να πέρνεις φάρμακα για να νιώθεις καλύτερα, αλλά να αισθάνεσαι ύστερα ενοχές για την επίδραση των φαρμάκων στο παιδί, τότε θα έχει γίνει μία τρύπα στο νερό... Απλά τα φάρμακα καταστέλλουν σκέψεις και συναισθήματα, δεν επιλύουν τη λύση του προβλήματος, για αυτό σε συμβουλεύουν και οι άλλες οι κοπέλες για ψυχανάλυση ή ψυχοθεραπεία... Απλά στη φάση που βρισκόμαστε, αυτό που προέχει είναι η δική σου καλή διάθεση, και αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις -έστω και λίγο - καλύτερα... Είναι δύσκολο πρόβλημα, αλλά όχι άλυτο.

Βρε κορίτσια, εμένα η κοιλιά μου δεν έχει μεγαλώσει πολύ ..!!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει κιλά, που κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα!!! Πάντως. τώρα που λέτε για το βάρος των μπεμπέ μας, εμένα η μπέμπα μετρήθηκε στα 449 γραμμάρια στις 22 εβδομάδες και τέσσερις ημέρες που έκανα τη β' επιπέδου!!! Λίγα δεν έιναι;;; Θα έπρεπε να ανησυχώ;;;

• Μου αρέσει 2

5Uz8p2.png

Κορίτσια να μαι κι εγώ! Σας διαβάζω καιρό και ήρθε η ώρα να γράψω. Σε 10 μέρες έχω β' επιπέδου κι έχω λιγάκι άγχος. Χαίρομαι που όσες την κάνατε πήγαν καλά όλα.

@Kalfeli κάποια φάρμακα επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη γι αυτό και σου το πρότεινε ο γιατρός σου. Η ψυχοθεραπεία δεν είναι αντένδειξη στην εγκυμοσύνη αλλά μόνο ο θεραπευτής μπορεί να κρίνει αν χρειάζεται παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή. Πάντως σε αυτό που λένε οι κοπέλες σχετικά με το θυροειδή θα συμφωνήσω. Ψάξ' το εκτενώς... ελπίζω να πάνε όλα καλά :mad:

• Μου αρέσει 2

zRCTp3.png

Καλησπέρα σε όλες ! 

@katja μια χαρά ήταν το βάρος του μωρου σου . Εάν ήταν λίγο θα στο έλεγε ο γιατρός . Όσο για την κοιλιά έχει να κάνει κ με την γυναίκα . Σε άλλες μεγαλώνει πολύ κ σε άλλες λιγότερο . 

@SFSI81 καλωσόρισες ! Ποτέ εχεις ΠΗΤ ; ξέρεις το φύλο ; καλή επιτυχία για την β επιπέδου !!! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Κατια αν στις εξετασεις που σου δωσανε οταν εκανες την β επιπεδου ηταν μεσα στο οριο το βαρος,δεν υπαρχει προβλημα!αν υπηρχε προβλημα να σαι σιγουρη οτι θα στο λεγανε.πολλα μωρακια περνουν αργοτερα βαρος,μην το σκεφτεσαι καν!

Sfsi81 σου ευχομαι να πανε ολα καλα στην β επιπεδου!!!!

Εμενα η κηλια μου ειναι τουμπανο,οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειμαι στον 8!τοσο πολυ.ανεκαθεν ομως οταν εβαζα βαρος το εβαζα μονο στην κηλια,οποτε δεν μου κανει εντυπωση!

• Μου αρέσει 3

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!!!Τι κάνετε?Σήμερα παρακολούθησα το σεμινάριο ανωδυνου τοκετού που διοργανωνει το site της nutricia. Ηταν φοβερά ενδιαφέρον και έμαθα πολλά πραγματάκια που δεν ήξερα. Μπράβο (αν θυμάμαι καλά, γιατι ειμαι και εγκυος και ξεχνάω) Mariachi που μας το προτείνες. Η μαία ήταν πολύ κατατοπιστική και απάντησε σε ολες μασ τις ερωτήσεις στο τέλος. Βέβαια είπε οτι είναι προτιμότερο νασυμμετέχουμε κατα το τρίτο τρίμηνο ώστε να τα έχουμε πιο φρέσκα. Τελος πάντον μη σας ζαλίζω αλλά κορίτσια οσες δεν έχετε τη δυνατότητα να παραακολουθήσετε απο κοντά ενα σεμινάριο με μαία εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά της nutricia. Αξίζει!!! Φιλιά σε όλες!!! Καλό βράδυ!!!

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Όσον αφορά τον ψυχολόγο δε νομίζω ότι θα βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Όπως είπε και ο ψυχίατρος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει ψυχοθεραπεία, ούτε να αναμοχλεύουμε πράγματα που θα με κάνουν χειρότερα, λόγω του ότι είμαι σε μια ευαίσθητη περίοδο. 

Τώρα το τι φταίει και έπεσα τόσο πολύ, σίγουρα οφείλεται και στις ορμόνες τις εγκυμοσύνης αλλά και σε όλο αυτό που έχω περάσει όλο το καλοκαίρι που μπαινόβγαινα στις κλινικές, που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Καθώς και τα φάρμακα που έπαιρνα και παίρνω και έχουν ως παρενέργεια την κατάθλιψη. Είχα βέβαια και από πριν τα θέματά μου αλλά τόσο χάλια δεν ήμουν ποτέ. 

Τώρα όσον αφορά το θυρεοειδή δεν αρκεί να κάνω τις βασικές εξετάσεις? Ο γιατρός δεν θα μου έλεγε να το ξαναδώ αν ήταν απαραίτητο? Δεν ξέρω..

δεν θα συμφωνήσω με τον ψυχιατρο που σε παρακολουθεί και σου μιλαω σαν άνθρωπος απο τον ευρυτερο τομεα της υγειας. Βεβαια δεν ειναι να πας στον πρώτο που θα πετύχεις μπροστα σου, θελει ψαξιμο.

Τα φαρμακα χωρις ψυχοθεραπεια απλα σε κρατουν σε μια κατάσταση συντήρησης, το θεμα ειναι να αντιμετωπιστεί η δυσκολια κι οχι να κουκουλωθει το σύμπτωμα. 

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

@KalfeliΚαλημέρα συγγνώμη που λέω την γνώμη μου αλλά θα σου πω την εμπειρία μου.θα συμφωνήσω με την οντεν

Εγώ σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχαν όρεξη για τίποτα.εκτός του ότι κάθε μήνα τρέχαμε σε γιατρούς Γιατί όλο κ κάτι θα είχα.μου μιλούσαη και τους απαντούσα λες και μου σκότωσαν τίποτα.ένιωθα ότι πνίγομαι.δεν ήθελα να βλέπω κανεναν.στον άντρα μου δε συμπεριφερομουν πολύ άσχημα.ήθελα να φύγω κάπου μακριά από όλους και από όλα. Όταν γέννησα στο νοσοκομείο ήταν ότι χειρότερο.έκλαιγα όλη μέρα.δεν ακουμπούσα το μωρό ούτε κρατούσα χρόνο ενώ με πίεζαν για το πότε θα φάει.ελεγα όταν ξυπνήσει.ευτυχώς το μωρό έχασε γραμμάρια αλλά μεσα στα όρια που πρέπει.το σκέφτομαι κ νιώθω τύψεις.λόγω καισαρικής έπρεπε να σηκωθώ να περπατήσω(αφού άργησαν να με ενημερωσουν)ουτε αυτό ήθελα να κανω.δεν κοιμόμουν δεν έκανα τίποτα μόνο έκλαιγα.κάποια στιγμή έστειλα μνμ στον άντρα μου και του είπα ότι θα πάρω φορά και θα πηδήξω από το μπαλκόνι του νοσοκομείου. πήγαμε σπίτι και πάλι συνέχεια έκλαιγα.δεν ήμουν χαρούμενη.ποτέ δεν ένιωσα εκείνη την χαρά που λένε για την πρώτη μέρα μόλις το αγγίξεις κλπ.εγώ δεν ήθελα να την βλέπω.τώρα άρχισα να ηρεμώ να δενομαι με το μωρό.νιώθω απαίσια που δεν ένιωσα από την Πρώτη στιγμή την αληθινή αγσπη.να πετάω από την χαρά μου.ενώ ένιωθα ότι πνίγομαι ότι δεν μπορώ έφτασα σε σημείο να μετανιώνω Που έμεινα έγκυος.ναι ήμουν απαίσια μάνα στο νοσοκομείο.Μετά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτή η ψυχή δεν μου φταιει σε τίποτα. 

Για να φτάσω σε αυτό το σημειο εφταγαν και οι γιατροί Έτσι όπως μου φέρθηκαν.λες και ήμουν ένα κομμάτι κρέας.

Σε παρακαλώ μην το αφήσεις έτσι πήγαινε σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο μιλα βγάλε από μέσα σου ότι σε ενοχλεί.φταίνε οι ορμόνες για όλα μερα την γέννα γίνετε ένα πάρτι.η ψυχολογία ανεβοκατεβαίνει πιο συχνά κ από ασανσέρ.μην το αφήσεις γιατί θα γίνεις χειρότερα

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

@Kalfeli συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια. Το ζαχαρωτό έχει δίκιο, όταν γεννήσεις θα είναι χειρότερα κι εκεί εξαρτάται και μια ζωούλα από σένα. Μένεις Αθήνα; πιθανόν κάποιες από εμάς να μπορούμε να σου συστήσουμε κάποιον ειδικό που μπορεί να σε βοηθήσει!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@Οντετ Πόσο εφικτό είναι όμως αυτή τη στιγμή να γίνει κανονική ψυχοθεραπεία, τη στιγμή που ακόμα και λίγο να σκεφτώ κάτι που ίσως με απασχολεί με κάνει χειρότερα? Το ζητούμενο δεν είναι να αισθανθώ καλύτερα, με το να μη σκέφτομαι αρνητικά πράγματα και να επικεντρώνομαι στα θετικά? 

@Ζαχαρωτο Κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά η αλήθεια είναι.. Απλώς ελπίζω ότι όταν γεννήσω και ευελπιστώ να σταματήσουν τα σωματικά προβλήματα, θα είμαι ίσως καλύτερα και ψυχολογικά. Γιατί τώρα ουσιαστικά υποφέρω και σωματικά συνεχώς και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω σκοπό βέβαια να το αφήσω έτσι, όμως δεν ξέρω ακόμα με ποιον τρόπο μπορώ να βοηθηθώ πιο αποτελεσματικά. 

Στη φαιναρέτη μόνο τηλεφωνικά μπορώ να απευθυνθώ ή και μέσω email? Γιατί με το τηλέφωνο δεν μου βγαίνει καθόλου δεν ξέρω..

@CME2205 Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη..

R2E1.png]

Νομίζω πως μπορείς και μέσω μέιλ.προσπάθησε το.

Όταν γεννήσεις μέσα σου θα γίνει μια έκρηξη μελαγχολίας.ή κατάθλιψη θα σε χτυπήσει άσχημα γι αυτό πρέπει να το παλεψεις τώρα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από τις αρχές συνέχεια κάτι είχα

1 μηνών εμετούς κολικοί εντερου

2 ζαλάδες εμετοί αποκολληση 

3 ζαλάδες εμετοί γανστρεντεριτιδα ημικρανίες πονοδοντος συπσασεις

4 ζαλάδες εμετοί ημικρανίες ισχιο πονοδοντος συσπασεις 

5 κολικοί νεφρού υπεφερααααα συσπάσεις

6 αμυγδαλιτιδα ισχιο

7 μύκητες Ουρολοίμωξη το ισχιο έδωσε ρέστα ξαπλωνα άλλαζα πλευρό και ουρλιαζα στο περπάτημα ασεε ο άντρας μου με φώναζε εκκρεμές.

8 τρελές συσπάσεις να μην μπορώ να κουνήσω

9πονοδοντος εχανα αμνιακα

Και η γέννα όταν πήγα στο νοσοκομείο Ένας εφιάλτης.

Και μέχρι τον πέμπτο είχα τρελή φαγούρα στην κοιλιά είχα κοκκινισει ολόκληρη έβγαζα κάτι περίεργα. Κοιμόμουν κ ξινομουν.πήγα στον συγγρο και λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.θα μου έδιναν κάτι κορτιζονουχα και θα έκανα ένεση για να μου περάσει η φαγούρα άμα δεν ήμουν εγκυος

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

kalfeli: Αυτοι που λενε οτι η εγκυμοσυνη ειναι η πιο ωραια περιοδος λενε βλακειες.θα κανεις υπομονη με τα σωματικα σου και να σκεφτεσαι οτι ειναι προσωρινο και οταν γεννησεις θα περασουν .μην σκεφτεσαι συνεχεια αρνητικα γιατι αν σου ρθουν χειροτερα πραγματα(που το απευχομαι) μετα τι θα κανεις;.να σκεφτεσαι το μωρο σου και οτι ο καιρος περασε και θα τα καταφερεις.ουτε 4 μηνες δεν ειναι...βρες να κανεις κατι να ξεχνιεσαι για μην σκεφτεσαι..ενα χομπυ..πχ μαθε πλεξιμο μεσω ιντερνετ...εγω λεω αν μπρεσεις και το αντιμετωπισεις μεχρι τον 8 τουλαχιατον αλλα μετα να ακολουθησεις την συμβουλη του ψυχιατρου (γιατι κ τα φαρμακα θελουν καποιο χρονο να δρασουν) γιατι οπως ειπε το ζαχαροτο μετα τη γεννα θα εχεις προβλημα ,αν σου φαινεται αυτο δυσκολο με το μωρο θα σου φανει βουνο. Δεν θελω να σε φοβισω αλλα δεν ειναι κακο να παρεις μια βοηθεια απο καποιον ειδικο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...