Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Όχι δεν έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή. Τον είχα ελέγξει στην αρχή της κύησης και ήταν οκ. Το μωρό ναι αναπτύσσεται φυσιολογικά, όμως εγώ αισθάνομαι πολύ χάλια, γι' αυτό και ανησυχώ..

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

@Kalfeli μου ο θυροειδής μπορεί να αναπτυχθεί και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καλό είναι να το βλέπεις και αυτό. Ο γυναικολόγος σου τι σου λέει;; Που μπορεί να οφείλονται;

• Μου αρέσει 1

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γυναικολόγος όλα τα αποδίδει στην εγκυμοσύνη και στα προβλήματα που έχω με το γαστρεντερικό. Το θέμα είναι ότι βλέπω έγκυες μια χαρά, ενώ εγώ σέρνομαι και λέω γιατι. Και υποτίθεται το δεύτερο τρίμηνο είναι το πιο εύκολο. 

Το θέμα του βάρους προφανώς βέβαια οφείλεται από τη μία στο μεταβολισμό μου και από την άλλη σε κάποιο θεμα του εντέρου, γιατί έχω κατά διαστήματα διάρροιες και ίσως δε γίνεται καλή απορρόφηση. Απλώς και οι γαστρεντερολόγοι δεν μου λένε κάτι συγκεκριμένο, όλα επηρεάζονται από την εγκυμοσύνη και θέλει λίγο προσοχή στη διατροφή. Αν και δεν μπορώ να αποκλείσω τελείως κάποια τρόφιμα γιατί δε θα παίρνω και τα συστατικά που χρειάζομαι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

On 9/18/2017 at 1:46 ΜΜ, panagiotamk είπε:

Καλη σου μερα Katja και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Μολις διαβασα στο αγαπημενο μου site για  να λυνω απορίες για το προβλημα που σε απασχολεί και στο παραθετω παρακατω. Καθε εγκυμοσυνη εχει τις δυσκολιες της, αυτο να σκεφτεσαι και να παιρνεις δυναμη. Με τη βοηθεια των γιατρωνκαι του Θεου ολα θα παν καλα κοριτσι μου! Καθε κοπελα στις μερες μας δυστυχως καποιο θεματακι θα εχει. Να και εγω κανω ενεσεις σαν και εσενα και αγκομαχαω καθε πρωι, αλλα μπροστα στο πιο σημαντικο που ειναι το παιδακι μου θα κανω καθε θυσια.... Ελπίζω να σε ανακουφιζει το μηνυμα γιατι αυτος ηταν ο σκοπος του!!!! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε και να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη!!!!

https://www.eleftheia.gr/enimerosi/meeftiki/pathologia-tis-kyisis/435-epipwmatikos_epixeilios_plakoyntas

November rain επρεπε να σε ειχα απο μια μερια χθες το απογευμα!!! Απο τη ζεστη με πιασαν τα ψυχολογικα μου και ελεγα στον αντρα μου ποσο κουραστηκα να υποφερω με τη ζεστη!!!!Ευτυχως ο καημενος εχει μαθει τα κουμπια μου και καταληξαμε να γελαμε με το ξεσπασμα μου!!!!:oops::)

Mariachi το απογευμα θα μπω στο site της nutricia!!!thanks για την πληροφορια!!!

Φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα μανουλίτσες! Τώρα που πήρα θάρρος θα σας γράφω κάθε μέρα!!!

@panagiotamk Και εγώ αυτό το site είδα και μου κόπηκαν τα πόδια! Πήρα όμως τον γιατρό μου, (που είναι τέρας ψυχραιμίας) και μου είπε ότι το παρακολουθούμε και βλέπουμε! Θα πάω την άλλη Παρασκευή, τέλη του μήνα, για την καθιερωμένη εξέταση, και θα τα πούμε εκει! Πάντως πράγματι, έχω στο ιστορικό μου μία απόξεση και μία άλλη επέμβαση στη μήτρα, και ήμουν και καπνίστρια και άνω των 35 ετών! Άρα, δεν πρέπει να πέφτω και από τα σύννεφα....

@Kalfeli Και εγώ το αντιμετωπίζω αυτό, πολλές μέρες δεν αισθάνομαι καλά, νιώθω έντονη δυσφορία, επίσης τάση για εμετό, που δεν το είχα στο πρώτο τρίμηνο... Παίρνω και σίδηρο, και προσέχω (το κατά δύναμην) τη διατροφή μου ... Αλλά και πάλι, πολλές φορές, ιδίως όταν γυρνάω από τη δουλειά στο σπίτι που είμαι πτώμα, ούτε να φάω δεν θέλω και αναρωτιέμαι....που είναι οι λιγούρες που πιάνουν τις έγγυες;;; Γιατί ζαλίζομαι και θέλω να κάνω εμετό;;; Γιατί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου;;; Τις προάλλες που λες, είχα και ζήτημα στην τουαλέτα, έτρεχα κάθε τρεις και λίγο,  και εξαντλήθηκα!! Πράγματι, σε σύγκριση με άλλες γυναίκες δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά νομίζω ότι αν ο γιατρός σου δεν σου έχει πεί κάτι συγκεκριμένο, να μην ανησυχείς... Ίσως είσαι και εσύ από τις γυναίκες που δεν την περάσουν εύκολα μάλλον (εγώ πάντως σίγουρα είμαι μία από αυτές)! Πάντως το αποτέλεσμα μετράει...!!! Τα μπεμπίνια να είναι καλά, και το εννοώ αυτό, και εμείς όλα θα τα ξεπεράσουμε!!! :)

5Uz8p2.png

2 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Ο γυναικολόγος όλα τα αποδίδει στην εγκυμοσύνη και στα προβλήματα που έχω με το γαστρεντερικό. Το θέμα είναι ότι βλέπω έγκυες μια χαρά, ενώ εγώ σέρνομαι και λέω γιατι. Και υποτίθεται το δεύτερο τρίμηνο είναι το πιο εύκολο. 

Το θέμα του βάρους προφανώς βέβαια οφείλεται από τη μία στο μεταβολισμό μου και από την άλλη σε κάποιο θεμα του εντέρου, γιατί έχω κατά διαστήματα διάρροιες και ίσως δε γίνεται καλή απορρόφηση. Απλώς και οι γαστρεντερολόγοι δεν μου λένε κάτι συγκεκριμένο, όλα επηρεάζονται από την εγκυμοσύνη και θέλει λίγο προσοχή στη διατροφή. Αν και δεν μπορώ να αποκλείσω τελείως κάποια τρόφιμα γιατί δε θα παίρνω και τα συστατικά που χρειάζομαι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Λίγη ακόμη υπομονή και επιμονή. Αξίζει <3

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Καλησπερα κοριτσια!!!σημερα ειδαμε τον μικρο μας,850γρ,κοιμοτανε το πουλακι μου.με μετρησε το τραχηλο κολπικα,ολα οκ,αυριο το πρωι εχω να κανω καμπυλη για πρωτη φορα!!!!!!για να δουμε,3 μετρησεις μου εγραψε,αρα 2ωρες θα κρατησει.του ειπα για τα μουδιασματα στα χερια,ειναι φυσιολογικο ειπε,κ για την κηλια μου που σκληρενει,αν ειναι κατω απο 10 φορες την μερα δεν υπαρχει προβλημα.τωρα σε ενα μηνα ξανα ραντεβου!

• Μου αρέσει 7

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

@Faith 30  Ωραία, μια χαρά λοιπόν! Χαίρομαι!

@katja  Κι εσύ δύσκολα ε? Εγώ φαντάσου ότι δε δουλεύω, που να δούλευα κι όλας, δε νομίζω να την πάλευα.

Το θέμα είναι το εξής: πήγα και σε ψυχίατρο και μου είπε ότι χρειάζεται να πάρω φάρμακα. Η ψυχολογία μου έχει πέσει αρκετά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είμαι σε μεγάλο δίλλημα.. Από τη μια ίσως χρειάζομαι τα φάρμακα και δε γίνεται αλλιώς. Από την άλλη φοβάμαι για την επίδραση που μπορεί να έχουν στο μωρό...

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

Kalfeli,σιγουρα ταφαρμακα που θα σου προτεινουν δεν θα επηρεασουν το μωρο,αλλιως δεν θα τα προτειναν.αχ βρε κοπελα μου,προσπαθησε να βρεις τι ειναι αυτο που σου μαυριζει την ψυχη,ψαξε λιγο μεσα σου κ ξεριζοσε το,ειναι κριμα μια τετοια περιοδο στην ζωη σου να νιωθεις ετσι,δεν μπορει κατι θα φταιει,ειμαι σιγουρη πως οταν το βρεις κ το αλλαξεις θα γινεις αλλος ανθρωπος.πιστευω οτι στην ψυχη ειναι το προβλημα κ οχι στο σωμα.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Χθες κάναμε κι εμείς την β' επιπέδου και όλα ήταν τέλεια! Το μωρό είναι πολύ μεγάλο για την ηλικία του (540 γρ στις 21 εβδομάδες) και ο γιατρός μου είπε ότι θα γίνει δίμετρος!! :-P:-D:-D Αχ πως θα μαζεύω τα κοριτσάκια που θα τον κυνηγάνε (η χαζομαμά!) :-P:-P

@Kalfeli το θέμα της ψυχολογίας να το προσέξεις πολύ κυρίως αφού γεννήσεις, αφού η επιλόχιος κατάθλιψη είναι πολύ συνηθισμένη! Γιατί δεν δοκιμάζεις να πας σε κάποιον ψυχολόγο αντί για ψυχίατρο; Ίσως η συζήτηση και η ψυχοθεραπεία να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη ρίζα του προβλήματος

• Μου αρέσει 5

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα σε όλες ! @Kalfeli και εγώ θα σου πρότεινα καλύτερα την ψυχολόγο . Κατα τα αλλά να σκεφτεσαι θετικά όπως έχουμε πει κ με υπομονή θα πάνε όλα καλά ! 

@CME2205 συγχαρητήρια για το γιγαντακι σου ! Μπράβο ! Έτσι όλα καλά να μας πηγαίνουν ! 

@Faith 30 μεγαλώνει κ εσένα ! Αχ τι ωραία ! Καλή επιτυχία για την καμπύλη ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

11 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

@Faith 30  Ωραία, μια χαρά λοιπόν! Χαίρομαι!

@katja  Κι εσύ δύσκολα ε? Εγώ φαντάσου ότι δε δουλεύω, που να δούλευα κι όλας, δε νομίζω να την πάλευα.

Το θέμα είναι το εξής: πήγα και σε ψυχίατρο και μου είπε ότι χρειάζεται να πάρω φάρμακα. Η ψυχολογία μου έχει πέσει αρκετά. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είμαι σε μεγάλο δίλλημα.. Από τη μια ίσως χρειάζομαι τα φάρμακα και δε γίνεται αλλιώς. Από την άλλη φοβάμαι για την επίδραση που μπορεί να έχουν στο μωρό...

@Kalfeli Συγνώμη για την παρέμβαση. Γνώμη μου είναι να ξαναδείς έναν ενδοκρινολόγο για πλήρη έλεγχο θυρεοειδούς και όχι μόνο. Πολλές φορές τα ενδοκρινολογικά προβλήματα ταλαιπωρούν και την ψυχολογία μας. Και εγώ είχα υπερθυρεοειδισμό στην εγκυμοσύνη και μέχρι να το ανακαλύψω ήμουν χάλια... Δεν θα χάσεις τπτ να πάρεις και μία γνώμη από εκεί! Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Γερά μωρά σε όλες κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,τελιωσαμε κ με τις εξετασεις,τωρα αναμενουμε τα αποτελεσματα!

@CME2205 οντος μεγαλωσε πολυ το μωρακι σου! Εμενα στις 22 εβδ ηταν 504 γρ!!!γιγαντακος!

EpmQp3.png

Όσον αφορά τον ψυχολόγο δε νομίζω ότι θα βοηθήσει σε αυτή τη φάση. Όπως είπε και ο ψυχίατρος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει ψυχοθεραπεία, ούτε να αναμοχλεύουμε πράγματα που θα με κάνουν χειρότερα, λόγω του ότι είμαι σε μια ευαίσθητη περίοδο. 

Τώρα το τι φταίει και έπεσα τόσο πολύ, σίγουρα οφείλεται και στις ορμόνες τις εγκυμοσύνης αλλά και σε όλο αυτό που έχω περάσει όλο το καλοκαίρι που μπαινόβγαινα στις κλινικές, που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Καθώς και τα φάρμακα που έπαιρνα και παίρνω και έχουν ως παρενέργεια την κατάθλιψη. Είχα βέβαια και από πριν τα θέματά μου αλλά τόσο χάλια δεν ήμουν ποτέ. 

Τώρα όσον αφορά το θυρεοειδή δεν αρκεί να κάνω τις βασικές εξετάσεις? Ο γιατρός δεν θα μου έλεγε να το ξαναδώ αν ήταν απαραίτητο? Δεν ξέρω..

R2E1.png]

kalfeli: Τι φαρμακα παιρνεις τωρα;και εγω ειχα πεσει πολυ ψυχολογικα ειδικα στο πρωτο τριμηνο νομιζω μια μικρη καταθληψη την περασα αλλα ακομα και τωρα ειναι μερες που δεν ειμαι κ τοσο καλα..λιγο οι ορμονες λιγο καποια αλλα θεματα που με στεναχρουν..ολα επηρρεαζουν.το εχεις συζητησει με τον συζηγο σου;μηπως να πατε μια εκδρομη να αλλαξεις παραστασεις ..δεν ξερω δεν ειμαι πολυ υπερ τον φαρμακων σε αυτη τη φαση μετα τη γεννα ναι .αλλα καλυτερα ξερεις εσυ τον εαυτο σου συζητα το και με τον γυναικολογο σου και οτι ειναι καλυτερο για σενα..

Παίρνω φάρμακα για το στομάχι, παντοπραζόλη κυρίως αλλά και το ζαντακ. Το θέμα είναι ότι αντιμετωπίζω μεγάλο άγχος, σε βαθμό που να μην θέλω να φύγω μακριά από νοσοκομεία - κλινικές. Νομίζω ότι κάτι θα μου συμβεί και γι' αυτό το σενάριο της εκδρομής φαντάζει απλά ακατόρθωτο αυτή τη στιγμή. Συν ότι ζαλίζομαι πολύ και δεν μπορώ πολλές μετακινήσεις. Δεν ξέρω αν μπορώ να βγω από αυτή τη φάση χωρίς φάρμακα, καθώς έχω φτάσει στο σημείο να μη με ενδιαφέρει τίποτα από αυτά που με ενδιέφεραν πριν και να μην μπορώ να λειτουργήσω. Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθώ πάρα πολύ μέσα μου, δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω μόνη μου.

R2E1.png]

kalfeli: Αν ειναι ετσι συζητα το και με τον γυναικολογο σου και αν ειναι να παρεις οσο το δυνατον μικροτερη δοση προς το παρον και αφου γεννησεις να την αυξησεις.ετσι και αλλιως ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που παιρνουν τετοια φαρμακα στην εγκυμοσυνη.απλα γνωμη μου μετα την γεννα να πας και σε ψυχολογο(,μια φιλη μου με παρομοια θεματα την βοηθησε αρκετα.)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...