Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλη σου μερα Katja και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Μολις διαβασα στο αγαπημενο μου site για  να λυνω απορίες για το προβλημα που σε απασχολεί και στο παραθετω παρακατω. Καθε εγκυμοσυνη εχει τις δυσκολιες της, αυτο να σκεφτεσαι και να παιρνεις δυναμη. Με τη βοηθεια των γιατρωνκαι του Θεου ολα θα παν καλα κοριτσι μου! Καθε κοπελα στις μερες μας δυστυχως καποιο θεματακι θα εχει. Να και εγω κανω ενεσεις σαν και εσενα και αγκομαχαω καθε πρωι, αλλα μπροστα στο πιο σημαντικο που ειναι το παιδακι μου θα κανω καθε θυσια.... Ελπίζω να σε ανακουφιζει το μηνυμα γιατι αυτος ηταν ο σκοπος του!!!! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε και να δινουμε δυναμη η μια στην αλλη!!!!

https://www.eleftheia.gr/enimerosi/meeftiki/pathologia-tis-kyisis/435-epipwmatikos_epixeilios_plakoyntas

November rain επρεπε να σε ειχα απο μια μερια χθες το απογευμα!!! Απο τη ζεστη με πιασαν τα ψυχολογικα μου και ελεγα στον αντρα μου ποσο κουραστηκα να υποφερω με τη ζεστη!!!!Ευτυχως ο καημενος εχει μαθει τα κουμπια μου και καταληξαμε να γελαμε με το ξεσπασμα μου!!!!:oops::)

Mariachi το απογευμα θα μπω στο site της nutricia!!!thanks για την πληροφορια!!!

Φιλια σε ολες!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια κ απο μενα!

Καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια κ καλους υπερυχους!

Κατια με το καλο!

Εγω κοριτσια εχω μουδιασματα στα χερια κ η κηλια μου σκληρενει συχνα σε ενα συγκεκριμενο σημειο.δεν ξερω τι ειναι,συσπασεις,η το μωρο ???

Μαγνησιο δεν περνω ακομη,την τεταρτη εχω ραντεβου κ θα δουμε τι θα με πει ο γιατρος.

Κοριτσια ξεκουραση οταν νιωθουμε πονακια κ θα περασουν!!!

EpmQp3.png

Katja:ολα θα πανε τελεια και μην σκεφτεσαι αρνητικα και προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος σου γιατι αυτο κανει χειροτερο κακο στο μωρο απ'οτι ο πλακουντας!να πας να παρεις ενα φορμακι για το καλο..και τα υπολοιπα οποτε θεωρεις οτι εισαι ετοιμη...και εγω φοβαμαι να παρω πραγματα πριν κλεισω μια σιγουρη βδομαδα αλλαολοι οι υπολοιποι τρεχουν...

• Μου αρέσει 2

katja: Και σε εμενα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες για προωρο τοκετο λογω ανεπαρκειας τραχηλου πιστευω απο 32 και μετα..αν και εχω μια ελπιδα οτι θα φτασω τις 36...

λιγοι μηνες εμειναν...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, katja είπε:

Καλημέρα σε όλες! Πρώτη φορά γράφω, αλλά σας διαβάζω από την αρχή του φόρουμ... Ήμουνα λίγο επιφυλακτική να γράψω (και ναι το παραδέχομαι, ήθελα πρώτα να κάνω β' επιπέδου και μετά να σας γράψω). Κορίτσια τα φώτα σας...

Έκανα β' επιπέδου την Παρασκευή, όλα καλά, επιβεβαιώσαμε ότι είναι κοριτσάκι, καλές οι μετρήσεις και καλός ο τράχηλος... Το πρόβλημα είναι ότι διαγνώστηκα επίσημα με επιπωματικό πλακούντα... Περιμέναμε από την αυχενική ότι θα ανέβει, αλλά αυτός τίποτα... Αιμοραγία δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής,.... Και να σημειώσω ότι κάνω και αντιπηκτικές καθε μέρα και παίρνω και σαλοσπίρ... Με αυτά που διάβασα, τα έχω λίγο παίξει, γιατί όπου και να διαβάσω, μιλάνε για σοβαρή επιπλοκή, και μέχρι και για υστερεκτομή διάβασα... Αν και είμαι 38 ετών, είναι το πρώτο μου παιδάκι και θα ήθελα να κάνω άλλο ένα... Έχω λίγο γχωθεί, όποια μπορεί ας με διαφωτίσει... Τον γιατρό θα τον καλέσω σήμερα για να τον δώ την εβδομάδα αυτή ή την άλλη και να λύσω και εκεί απορίες...

Καλωσόρισες κορίτσι!! Με το καλό η μπέμπα σου :eek:

Μην αγχώνεσαι κ όλα θα πάνε καλά. Έχεις τον γιατρό σου που θα σε βοηθήσει να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου...

Προσωπικά δεν ξέρω για επιπωματικο πλακούντα αλλά σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά :)

1 hour ago, Faith 30 είπε:

Καλημερα κοριτσια κ απο μενα!

Καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια κ καλους υπερυχους!

Κατια με το καλο!

Εγω κοριτσια εχω μουδιασματα στα χερια κ η κηλια μου σκληρενει συχνα σε ενα συγκεκριμενο σημειο.δεν ξερω τι ειναι,συσπασεις,η το μωρο ???

Μαγνησιο δεν περνω ακομη,την τεταρτη εχω ραντεβου κ θα δουμε τι θα με πει ο γιατρος.

Κοριτσια ξεκουραση οταν νιωθουμε πονακια κ θα περασουν!!!

Αχ κι εγώ αυτό έπαθα...

Με έπιασε 2 φορές μούδιασμα στα δάχτυλα του δεξιού χεριού μου. Ο γυναικολόγος μου μού είπε ότι πολλές έγκυες παθαίνουν σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κ μουδιάζουν στα χέρια. Το συζήτησα κ με νευρολόγο (λόγω του ιστορικού μου) κ μου είπε δεν είναι ανησυχητικό :)

Κ εμένα σκληραίνει η κοιλιά μου σε συγκεκριμένα σημεία. Κάποιες φορές παρατήρησα ότι είναι εκεί που χτυπάει ο μπέμπης. Μιλήσαμε με τον γιατρό μου κ μου είπε ότι οι ανησυχητικές συσπάσεις είναι πολλές φορές την ημέρα (εγώ το πάθαινα το πολύ δύο φορές την ημέρα) κ όταν πιάνει ολόκληρη την κοιλιά. Παρόλαυτα μου μείωσε το ασβέστιο σε μέρα παρά μέρα κ μου αύξησε το μαγνήσιο σε κάθε μέρα. Κ όντως μειώθηκαν οι συσπασούλες. 

• Μου αρέσει 2

tt1d93c4

@katja καλωσόρισες στην παρέα μας! Ούτε εγώ ξέρω για τον επιπωματικο πλακούντα αλλά θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε μια χαρά ! Να σκεφτεσαι θετικά μόνο , βοηθάει πολύ η καλή ψυχολογία κ εσένα κ τα μωράκια μας ! 

@Faith 30 αυτο με τα μουδιασματα κάπου το διάβασα , καρπιαιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο κ είναι πολύ σύνηθες στις εγκύους . Φεύγει μετά την γεννά . Μην ανησυχείς . Για την κοιλιά δεν ξέρω . Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως είναι οι συσπάσεις 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

@ekrs ειναι συσπαση δηλαδη?με πιανει μονο σε ενα σημειο,κραταει δευτερολεπτα,με πιανει 5 με 6 φορες την μερα.παντα ομως στο ιδιο σημειο.χωρις πονο.

@Mariachi μαρια κ γω δεν εχω ιδεα απο συσπασεις,πρωτη φορα μου συμβενει κ δεν ξερω τι γινετε!

EpmQp3.png

@Mariachi Ευχαριστώ πολύ! Αυτό προσπαθώ, να μην κάνω κακές σκέψεις αλλά όσο να ναι το μυαλό πηγαίνει σε τέτοια θέλοντας και μη!

@ekrs Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Ο γιατρός μου είναι πολύ αναλυτικός και της λεπτομέρειας, και ελπίζω να με βοηθήσει να μην έχω πρόβλημα! Όπως λέει και ο ίδιος, η ιατρική επιστήμη δεν είναι θετική επιστήμη, δεν είναι "ένα και ένα κάνουν δύο", γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική με τις δικές τις ιδιαιτερότητες! Μακάρι να πάνε όλα καλα!

@Faith 30 τα χέρια μου και τα πόδια μου είναι τούμπανα, ήδη από τις αρχές του πέμπτου, με αποτέλεσμα να αρχίσω αντιπηκτικές ενέσεις... Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ όταν ξυπνάω τιο πρωί, τα χέρια μου τα νιώθω δύσκαμπτα και πιασμένα! κάποιες φορές επίσης μουδιάζουν, αναλόγως πώς κάθομαι...

• Μου αρέσει 1

5Uz8p2.png

3 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

@ekrs ειναι συσπαση δηλαδη?με πιανει μονο σε ενα σημειο,κραταει δευτερολεπτα,με πιανει 5 με 6 φορες την μερα.παντα ομως στο ιδιο σημειο.χωρις πονο.

@Mariachi μαρια κ γω δεν εχω ιδεα απο συσπασεις,πρωτη φορα μου συμβενει κ δεν ξερω τι γινετε!

Κατι τετοιο νοιωθω κ γω εδω κ καιρο.. καποιες φορες μπορει να ναι μια φορα μεσα στη μερα καποιες 2 -3. Χωρις πονο παντα αισθανομαι σ ενα σημειο χαμηλα σαν να σφιγγει λιγο η κοιλια να σκληραινει κ καποιες φορες ειναι σαν να πεταει εξογκωμα απο τη μια πλευρα.. μια απο τις πρωτες φορες ειχα φοβηθει κ ειχα παει για υπερηχο την επομενη μερα κ ολα οκ. Οταν το περιεγραψα στο γιατρο μου δε μ ανεφερε κατι για συσπαση .. ηταν πολυ χαλαρος... σαν να ναι κατι φυσιολογικο.. κ μου πε οτι αυτο π θα μας ανησυχουσε ειναι αν αισθανομουν πονο και κυριως αν ήταν πονος περιοδικος που δλδ σε συχνα σταθερα διαστηματα αισθανομαι να ρχεται κ να φευγει.. παντως απ οτι βλεπω πολλες εχουμε νοιωσει κατι αντιστοιχο ! Απλα καλο ειναι με το παραμικρο που νοιωθουμε να το λεμε στο γιατρο γιατι καθε περιπτωση μπορει να ναι διαφορετικη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Δεν μου το ονόμασε σύσπαση... Αλλά μου είπε αν ήταν σε όλη την κοιλιά, ή πολλές φορές (πάνω από 10 την ημέρα) ή με πόνο εκεί θα ανησυχούσαμε. Επίσης μου είπε πως εκεί θα παρακολουθούσαμε κ πιο πολύ τον τράχηλο... Εμένα μου τον μέτρησε κοιλιακά κ ήταν καλός, αλλά κανονικά γίνεται κολπικά.

tt1d93c4

Κορίτσια γεια σας και πάλι, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι εξετάσεις σας λέει ο γιατρός σας να κάνετε κάθε μήνα (από αίμα, ούρα κτλ), μπας και κάνω κι εγώ και μπορέσω να βγάλω κάποια άκρη με αυτά που με ταλαιπωρούν?

Κατά τα άλλα και μένα μουδιάζουν τα χέρια μου και έχω συνεχώς προβλήματα, έχω καταφέρει κι έχω βάλει 1 κιλό αλλά και πάλι κάτω του φυσιολογικού είμαι. Τι να πω..

R2E1.png]

Εγω κανω γενικη αιματος,γενικη ουρων,tsh,ft4,(λογο θυροειδη),κ στην αρχη εκανα τα αντισωματα,οπου τα ξαναεκανα στον 5 μηνα.αυριο ειπε οτι θα μου γραψει κ καμπυλη ζαχαρου για πρωτη φορα.

Kalfeli, εφοσον το μωρο αναπτυσετε φυσιολογικα δεν παιζουν ρολο τα κιλα σου,μηπως εχεις προβλημα με το θυροειδη γιαυτο εισαι τοσα λιγα?

EpmQp3.png

Όχι δεν έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή. Τον είχα ελέγξει στην αρχή της κύησης και ήταν οκ. Το μωρό ναι αναπτύσσεται φυσιολογικά, όμως εγώ αισθάνομαι πολύ χάλια, γι' αυτό και ανησυχώ..

R2E1.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...