Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
      Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
      Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
      Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!! Συγχαρητήρια για ολα τα ζουζουνακια που ειχαν καλα αποτελεσματα στη β επιπεδου!!!

Οσο για τα ρουχαλακια, εγω της μικρης με το προδερμ της τα επλενα και παρολο που ειναι πολυ αλλεργικη και με το παραμικρο βγαζει εξανθηματα, το απορρυπαντικο δεν μας πειραξε ποτε!! Θελει ομως καλο σιδερωμα σε υψηλη θερμικρασια με ατμο. 

@katerina29 δεν πρεπει να απλωνουμε ποτε τα ρουχα μεσα στο σπιτι!!! Αναπτυσσονται μυκητες τοσο πανω στα ρουχα όσο και στην ατμοσφαιρα που εισπνεουμε!!! Στο λεω απο επαγγελματικη πειρα, δεν ειναι οτι το διαβασα καπου!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 ώρες πρίν, Faith 30 είπε:

Το μετρησε τον τραχηλο κ ειπε ολα καλα.επισης τον μετραει κ ο γυναικολογος μου,καθε φορα που παω για υπερυχο.

Παναγιωτα κ γω δεν βολευομαι,ξυπναω παρα πολλες φορες για να αλλαξω πλευρο,πιανομαι πολυ.εχω 2 μαξιλαρια για το κεφαλι,ενα αναμεσα στα ποδια κ ενα αγκαλια για να με στηριζει.κ φυσικα ο συζηγος οταν ροχαλιζει παει καναπε.εδω κ 2 μηνες γινετε αυτο

Κοριτσια μια ερωτηση!!!!!!!!!!

Σκεφτομαι να πλενω τα ρουχαλακια του μωρου κ να ταβαλω σε αεροστεγες σακουλες ρουχων,τωρα που ο καιρος ειναι καλος,θεωρειτε οτι ειναι νωρις?επισης διαβασα οτι το αρκαδι εχει τα λιγοτερα χημικα αλλα το προδερμ μυριζει τελεια,ποιο προτεινετε? 

Και τα δύο έχω χρησιμοποιήσει, το ίδιο καλά είναι, βρεφικά και τα δύο...

πρίν από 3 λεπτά , november rain είπε:

Και τα δύο έχω χρησιμοποιήσει, το ίδιο καλά είναι, βρεφικά και τα δύο...

Κορίτσια συγχαρητήρια στις εξετάσεις β επιπέδου που κάνατε! εύχομαι πάντα ευχάριστα νέα να έχουμε μέχρι το τέλος...

Εγώ στον ύπνο ένα μαξιλάρι στο κεφάλι έχω και ένα ανάμεσα στα πόδια και σχεδόν πάντα από αριστερά... αυτό που κάνω μέχρι και τώρα είναι ότι έχω ανοιχτη την μπαλκονόπορτα όλο το βράδυ, κατά τα ξημερώματα έχει παγώσει το δωμάτιο αλλά πολύ με ανακουφίζει αυτή η δροσιά.δεν την παλεύω με τίποτα την ζέστη...

• Μου αρέσει 3

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! 

@Faith 30 η αιμοσφαιρινη είναι κάτω από 10, που το φυσιολογικό για εμένα που έχω στίγμα είναι 12. Αν συνεχίσει να κατεβαίνει θα πρέπει να δω αιματολογο. 

Εγώ έχω πιάσει και τον εαυτό μου να κοιμάται μπρουμυτα. Δεν έχω πρόβλημα με την κοιλιά αλλά με το μεγάλο ζουζουνι που κοιμάται μαζί μας και μπορεί να με κλωτσησει. 

Όσο για τα απορρυπαντικα αρκαδι πήρα στον γιο μου και έτσι θα κάνω και στην μικρή. 

Επίσης αν έχετε στεγνωτηριο βολεύει πάρα πολύ....δεν χρειάζονται ούτε σίδερο μπρος πίσω.

• Μου αρέσει 1

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπερα! Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 23 Αυγ και εχω κυκλο 26 ημερων,ειχα επαφη με προφιλακτικο και οταν τελειωσε ξανα εγινε μετα απο ενα τεταρτο περιπου ελευθερα,τελειωσε εξω και εγω πηγα τουαλετα,ποσες πιθανοτητες υπαρχουν

πρίν από 7 λεπτά , Maria3012 είπε:

Καλησπερα! Η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 23 Αυγ και εχω κυκλο 26 ημερων,ειχα επαφη με προφιλακτικο και οταν τελειωσε ξανα εγινε μετα απο ενα τεταρτο περιπου ελευθερα,τελειωσε εξω και εγω πηγα τουαλετα,ποσες πιθανοτητες υπαρχουν

Σε ποια μερα του κυκλου σου εγινε?

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ξεκινάει και αυτή η βδομάδα και δεν έχω καθόλου κέφι... Πολύ φορτωμένη από δουλειά... Το Σάββατο είχαμε πάει σε μία επίσκεψη και κάποια στιγμή άρχισα να έχω πολύ έντονο πόνο από κάτω, στην είσοδο του κόλπου. Δεν το έχω ξαναπάθει αλλά μου θύμισε τον πόνο που είχα όταν γεννούσα τη μικρή μου (ένα τμήμα του πόνου μάλλον!). Αγχώθηκα πάρα πολύ γιατί ταυτόχρονα ένιωθα και μικρές συσπάσεις στην κοιλιά. Ήπια ένα έξτρα μαγνήσιο και ξάπλωσα και μου πέρασε τελείως. Χθες δεν είχα καμία ενόχληση. Το έχει πάθει καμία αυτό;

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα CME2205! Αυτό που περιγράφεις το έπαθα μια φορά μετά απο μια πολυ κουραστική μέρα, με δουλειες, ορθοστασια και ταξίδι με καραβι.Οταν εφτασα στο σπιτι μου πονουσα αρκετα μεχρι που εκλαιγα απτο φοβο.Τις δυο επόμενες μερες ξεκουραστηκα και ημουν ΟΚ.Ο γιατρός μου ειχε πει οτι ειναι απ'την κουραση και δεν υπαρχει λογος να ανησυχώ, και μονο αν με πιασει πολυ εντονος πονος να παω να δει τον τραχηλο. Οταν σταματησα να ποναω πηγα στο γιατρο μονο κ μονο για να δω το μωρακι μου και μου είχε πει οτι ολα ηταν ΟΚ. Γενικά σε συμβουλεύω οτι νιωθεις να το λες στο γιατρο σου.Γιαυτό δεν τους πληρωνουμε αλλωστε??? Καμιά ερωτηση δεν ειναι χαζή ή περιττή, 2 λεπτά απτο χρονο τους παρέχουν σε εμας ψυχικη ηρεμια!!! Περαστικα σου κοριτσι και μη στενοοχωριεσε!!!Φιλιά!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα στις ταλαιπωρημενες μανουλες!!Συμφωνω με Ραnagiota ολα πρεπει να τα λεμε οποιαδηποτε ωρα της ημερας γιατι ανθρωποι ειμαστε,ολα σε εμας συμβαινουν..ασχετα που εγω κανω ακριβως το αντιθετο,αν δεν φτασει ο κομπος στο χτενι δεν σηκωνω τηλ,,,κακως...τα λεω και σε μενα να τ'ακουω..εγω κοριτσια που ειμαι απο τις τελευταιες του μηνα εχω την εντυπωση πως εχω αρχισει να καταλαβαινω μικρες κινησεις της μπουμπους μου.και στα αλλα παιδια μου μετα τις 20 βδομαδες ενιωθα αυτο το φτερουγισμα,ισως επειδη η κοιλια μου ειναι τοσο μεγαλη που εχει πολυ χωρο το μωρο να κινειτε και εγω χαμπαρι δεν περνω..για να δουμε λογικα αυτη τη βδομαδα θα καταλαβω στα σιγουρα το παιδακι μου...ειμαι στην 21 βδομαδα.Αντε να δροσισει λιγο κοριτσια γιατι ψοφησαμε...οι ορμονες σε συνδυασμο με τη ζεστη με εχουν εξασθενησει.οτι και να κανω λαχανιαζω και χολενω...σαν γρια κανω.Καλη βδομαδα να εχουμε ολες και υπομονη κοριτσια ,ερχονται ωραιες μερες...

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ! Είδατε που δημιουργήθηκαν κ οι μανούλες Μαΐου ; Αχ ποτέ δημιουργήσαμε την δίκη μας ομάδα , ποτέ πέρασε τόσος καιρός ! Αντε να περάσει κ ο υπόλοιπος κ να πάρουμε τα βλαστάρια μας αγκαλιά ! 

Επισης έχετε ακουστά το site της nutricia? Είναι αρκετά ενδιαφέρον κ έχει πολλά on line σεμινάρια που μπορείς να παρακολουθήσεις 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

Καλημέρα σε όλες! Πρώτη φορά γράφω, αλλά σας διαβάζω από την αρχή του φόρουμ... Ήμουνα λίγο επιφυλακτική να γράψω (και ναι το παραδέχομαι, ήθελα πρώτα να κάνω β' επιπέδου και μετά να σας γράψω). Κορίτσια τα φώτα σας...

Έκανα β' επιπέδου την Παρασκευή, όλα καλά, επιβεβαιώσαμε ότι είναι κοριτσάκι, καλές οι μετρήσεις και καλός ο τράχηλος... Το πρόβλημα είναι ότι διαγνώστηκα επίσημα με επιπωματικό πλακούντα... Περιμέναμε από την αυχενική ότι θα ανέβει, αλλά αυτός τίποτα... Αιμοραγία δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής,.... Και να σημειώσω ότι κάνω και αντιπηκτικές καθε μέρα και παίρνω και σαλοσπίρ... Με αυτά που διάβασα, τα έχω λίγο παίξει, γιατί όπου και να διαβάσω, μιλάνε για σοβαρή επιπλοκή, και μέχρι και για υστερεκτομή διάβασα... Αν και είμαι 38 ετών, είναι το πρώτο μου παιδάκι και θα ήθελα να κάνω άλλο ένα... Έχω λίγο γχωθεί, όποια μπορεί ας με διαφωτίσει... Τον γιατρό θα τον καλέσω σήμερα για να τον δώ την εβδομάδα αυτή ή την άλλη και να λύσω και εκεί απορίες...

• Μου αρέσει 1

5Uz8p2.png

@panagiotamk τον πήρα τηλέφωνο το γιατρό το Σάββατο το βράδυ και μου είπε κι αυτός ότι είναι από κούραση. Να ξεκουραστώ και αν με πιάσει πάλι να τον ξαναπάρω. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ για να τον πάρω τηλέφωνο περιμένω τελευταία στιγμή! Αφού να φανταστείτε στην κόρη μου είχαν σπάσει τα νερά Σάββατο πρωί και επειδή δεν είχε τρέξει μεγάλη ποσότητα, μόνο λίγο όπως έχεις περίοδο, δεν έδωσα σημασία και δεν το είπα σε κανέναν! Την επόμενη ημέρα το πρωί τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε να πάω στο μαιευτήριο και όταν πήγα μου λένε να κάνω εισαγωγή και τους λέω "καλέ δεν χρειάζεται, ήρθα να κάνω εξετάσεις και θα φύγω!!" Μέχρι και στη μαμά μου είπα ότι δεν χρειάζεται να έρθει!! :-D:-D

@katja καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας! Δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι γενικά πρέπει να προσέχεις και να μην κουράζεσαι, απαγορεύεται το σεξ και σίγουρα θα πας για καισαρική. Κατά τα άλλα δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι! Μια χαρά θα είναι η μπεμπούλα σου!! Πότε έχεις ΠΗΤ;

@Mariachi δεν ξέρω για το συγκεκριμένο site, όμως όλα τα καταστήματα βρεφικών διοργανώνουν μαθήματα για τοκετό, θηλασμό κλπ που είναι δωρεάν και είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

katja:καλως ηρθες.! Εχω διαβασει λιγα σχετικα με τον πλακουντα οποτε δεν ξερω να σου πω με σιγουρια κατι.αλλα μια συναδελφος μου μου ειχε πει οτι ειχε το ιδιο προβλημα και εχει δυο παιδακια τωρα ,αλλα δεν την ειχα ρωτησει πολλα τοτε.απλα εσυ να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις να μην σηκωνεις καθολου βαρος..ουτε κατσαρολα μη σου πω...και φανταζομαι ισως χεειαστεις καισαρικη .αλλα ολα πιστευω θα πανε μια χαρα...δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να κανεις δευτερο παιδι

• Μου αρέσει 1

@CME2205 @rainbow Κορίτσια ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Απλά είναι ένα θαύμα όλη αυτή η εγκυμοσύνη και έχω πολύ άγχος! ΠΗΤ έχω 14-1-18, πρώτα με το καλό, γιατί απ' ότι διαβάζω, γύρω στο 44% των περιπτώσεων με επιπωματικό πλακούντα έχουν πρόωρες κυήσεις! Δεν με πειράζει, αρκεί να πάνε όλα καλα!

Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στα κορίτσια που περνάνε δύσκολα, περαστικά, κουράγιο και δύναμη! Όλα για τα μικράκια μας! 

Να φανταστείτε πάντως ότι ούτε κουδουνίστρα δεν έχω πάρει από το άγχος και την ανασφάλειά μου! Φαντάζομαι ότι θα πηγαίνω να γεννήσω και θα έχω το κινητό και θα λέω: "Να, αυτό εδώ το καροτσάκι να πάρουμε!" 

• Μου αρέσει 1

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...