Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημερα μπραβο κοριτσια!!!

Πολυ καλη αρχη καναμε με τις β επιπεδου,ετσι να παμε μεχρι τελους!!!

Δημητρα 5 η μικρη?δεν εχεις ζαλαδες?εμενα ειναι 9 με 7 σχεδον καθημερινα.καθε μερα την μετραω ετσι προληπτικα.να την μετρας κ συ προληπτικα.

Νασια για την αιμοσφαιρινη,τι παιζει?δεν εχω ιδεα!

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!Συγχαρητηρια για τα καλα αποτελέσματα στη β επιπέδου στα κορίτσια που την έκαναν χθες!!!! Με το καλο και οι υπόλοιπες!!! Κορίτσια εχει αρχισει καμια να ζορίζεται να βολευτει στο κρεββάτι στον υπνο και αν ναι πως το αντιμετωπίζει??Εγω εδω και ενα μηνα εχω αρχισει τα διπλά μαξιλάρια γιατι έχω καούρες αλλιώς, και εχω πάρει και ένα μακρύ κυλινδρικο μαξιλάρι που το παίρνω αγκαλια βάζω και το ενα ποδι επάνω του για να κοιμηθω!!!! Καλά, το ποσες φορες αλλάζω πλευρο μαζί με το κυλινδρικο μαξιλαρι αγκαλιά μην τα ρωτατε.Αλλα κατα ενα περιεργο τροπο ξεκουραζομαι.....Αβυσσος ο υπνος της εγκυου.Περιμένω τα δικα σας!!! :):-D

• Μου αρέσει 1

@rainbow ναι τον μέτρησε . 3,3 . Βασικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που δεν μετράει . Βλέπει την μήτρα . Την ΡΟΗ αίματος από σένα στο μωρό . Όλα του τα όργανα , τα δάχτυλα , καρδιά , κιλά , ρινικό οστό , μηριαίο . Τα πάντα ! 

@panagiotamk σίγουρα δυσκολεύομαι περισσότερο από ότι πριν αλλά ακόμα βολεύομαι με ένα μαξιλάρι που βάζω ανάμεσα στα πόδια . Με ξεκουράζει . Και πάντα κοιμάμαι από την αριστερή πλευρά ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Το μετρησε τον τραχηλο κ ειπε ολα καλα.επισης τον μετραει κ ο γυναικολογος μου,καθε φορα που παω για υπερυχο.

Παναγιωτα κ γω δεν βολευομαι,ξυπναω παρα πολλες φορες για να αλλαξω πλευρο,πιανομαι πολυ.εχω 2 μαξιλαρια για το κεφαλι,ενα αναμεσα στα ποδια κ ενα αγκαλια για να με στηριζει.κ φυσικα ο συζηγος οταν ροχαλιζει παει καναπε.εδω κ 2 μηνες γινετε αυτο

Κοριτσια μια ερωτηση!!!!!!!!!!

Σκεφτομαι να πλενω τα ρουχαλακια του μωρου κ να ταβαλω σε αεροστεγες σακουλες ρουχων,τωρα που ο καιρος ειναι καλος,θεωρειτε οτι ειναι νωρις?επισης διαβασα οτι το αρκαδι εχει τα λιγοτερα χημικα αλλα το προδερμ μυριζει τελεια,ποιο προτεινετε? 

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

@Faith 30 και εμένα τα έπλυνε η μαμά μου τα ρούχα του μωρου κ τα έχει βάλει σε τέτοιες συσκευασίες . Δεν ξέρω εάν είναι νωρίς αλλά ήθελε να μου τα δώσει έτοιμα ! Επίσης όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δυσκινητες γινόμαστε ... 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Μαρια εγω σκεφτομαι μην χαλασει ο καιρος κ αργησουνε να στεγνωσουνε οι κουβερτουλες κ τα χοντρα ρουχαλακια,δεν θελω να τα αφηνω εξω το βραδυ γιατι μενουμε κοντα στο περιφεριακο κ εχει πολυ καυσαεριο,ειδικα το βραδυ μυριζει πολυ.απο απορυπαντικο τι λες?αυριο πρωι λεω να τα πλυνω.

EpmQp3.png

και εγω τωρα αρχισα λιγο να δυσκολευομαι στον υπνο αλλα οχι πολυ ακομα ευτυχως..

οσο για τα ρουχαλακια οπως αισθανεται η καθεμια,εμενα η μαμαμου επλυνε καποια πραγματακια που μας εδωσαν λογω καιρου οπως ειπατε αλλα εγω δεν αισθανομαι ακομα ετοιμη να πλυνω δυο τρια πραγματα που πηρα δεν ξερω γιατι αλλα ενω χαιρομαι απο τη μια κατι με κραταει απο την αλλη μηπως κατι στραβωσει..κ ετσι το αφηνω για αργοτερα..μαλλον τελη οκτωβρη λεω μαζι με το δωματιο.ετσι και αλλιως αν φτασουμε τις 36 βδομαδες θα ειμαι ευχαριστημενη..

• Μου αρέσει 1

Εγω στο πρωτο μου παιδακι τα επλινα με προδερμ και τωρα με αυτο θα τα πλινω ειναι υπεροχο...επισης ποτε δεν τα απλωνα εξω ακομα και τη μερα με ανοιχτη μπαλκονοπορτα αλλα μεσα για να μην σκονιζονται πολυ...οτι ναναι θα μου πεις...αλλα αυρο εκανα στο πρωτο μου παιδακι τωρα δεν ξερω..παλι χωραφι εχουμε απο εξω γυρω γυρω οποτε παλι μεσα θα τα απλωνω..θα δουμε ακονα δεν αρχισα..απο τον Νοέμβριο θ αρχίσω να τοά πμενω μαλλων..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!Καλέ εσείς είστε ήδη προετοιμασμένες!!!!Έχετε ψωνίσει, πλένετε!!!!!Εγω πάλι τίποτε ακόμη!!!!Ο τρελομπαμπακος μας μας πήρε μια παοκτζιδικη στολη (είμαστε φίλαθλη οικογένεια,,χιχιχ) από το 1ο τρίμηνο κιόλας, για το οποίο ήδη πήραμε απορρυπαντικό προδερμ, την πλυναμε και την έχουμε και την καμαρωνουμε (εγώ τη μυρίζω και ονειρεύομαι το μωρο μου μιας και ουσιαστικά θα τη φορέσει αφού χρονισει) αλλά κατά τα άλλα περιμένουμε τον Οκτώβριο!!!

Faith30 πολύ σωστή σε βρίσκω!!!! 

Φιλιά σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια!! Ο μικρος με εχει τρελανει στις κλωτσιες απο χθες!! Εμενα μου μετραει τον τραχηλο συνεχεια λογω του loop που ειχα κανει και τωρα μου τον βρηκε 3,60. Πολυ καλα μου ειπε. Οσο για την πιεση @Faith 30 παντα ετσι χαμηλη ηταν δυστυχως αλλα το εχω πλεοΝ συνηθισει καο δεν ζαλιζομαι!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@Faith 30 δεν ξέρω για το απορρυπαντικό ! Νομίζω ότι κ εγώ το πράσινο Αρκάδι θα πάρω όταν έρθει η ώρα . όσο για τον καιρό σε καταλαβαίνω ! Όταν χειμωνιάσει Θεσσαλονίκη θες δυο και τρεις μέρες για να σου στεγνώσουν !!! 

@dimitroula30Αφου η πίεση σου ήταν χαμηλή γτ σου είπε για προεκλαμψία ; σε υψηλή πίεση δεν εμφανίζεται ; για να μαθαίνουμε κιόλας ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...