Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Μπραβο μαρια,ηρεμισες τωρα?νομιζω ηρθε η ωρα να απολαυσουμε την εγκυμοσυνη μας!κ μεις μετα την β επιπεδου πηγαμε για καφε κ ειμασταν σαν χαζοχαρουμενα!βλεπαμε συνεχως τις φωτο κ τα χαρτια που μας εδωσαν!

Καλη συνεχεια στις υπολοιπες,ετσι θετικα να συνεχισουμε ως το τελος!

• Μου αρέσει 2

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοτιτσια μου καλημερα!! Εχω παρει μια συγχυση απο χθες το βραδυ και εχω μεινει αυπνη!! Ο κουνιαδος μου κανονισε γαμο στις μερες που ειναι να γεμνησω. Ο αντρας μου ειναι εξω φρενων αφου μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παμε. Φυσικα κατι τετοιο ειναι ανεφικτο πιτευω αλλα δεν μπορουσε να το κανει ενα μηνα πριν? 8 χρονια σχεσης εχουνε. Επισης η αγαπημενη μου συνυφαδα η οποια κανει κουμαντο δε θελει ο γαμος να γινει εδω σ εμας αλλ στο δικο της μερος που απεχει 60 χλμ. Πειτε μου ρε κοριτσια πως να μη συγχυζομαι παλι;

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Καλημερα δημητρα! Καταρχας μην συνχιζεσε,καλα σου ειπε ο αντρας σου,δεν ειστε υποχρεωμενοι να πατε,αφου θα εισαι στις μερες σου η θα εχεις ηδη γεννησει.δικαιωμα τους ειναι να κανονισουν το γαμο τους οποτε κ οπου θελουν ,ΟΜΩΣ αν ηθελαν πραγματικα να εισασταν κ σεις παρων,επρεπε να το σκεφτουν.γαιδουρια εκ μερους τους,αλλα ζωη τους ειναι,δεν μπορεις να τους πεις τιποτα.οπως κ δικαιωμα σου ειναι να βαλεις πανω απο ολα εσενα κ το μωρακι σου κ να πραξεις αναλογα.κ γω αν ημουν στην θεση του αντρα σου θα στεναχωριομουν πολυ,αν ημουν στην δικη σου οχι κ τοσο.παντως γυναικειο χερι μου μυριζετε πισω απο ολα αυτα,συνυφαδας,πεθερας,δεν ξερω......κ κατι ασχετο,θα προτειμουσα ανηξη να κανω το γαμο κ οχι μεσα στο καταχειμωνο!

Κ κατι τελευταιο!!!πες με υπερβολικια αλλα θα σκεφτομουν κ το γεγονος οτι θελουν να επισκιασουν το χαρμοσυνο γεγονος της γεννησης του παιδιου μου,με τον γαμο τους.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Καλημέρα σε όλες ! Ναι ηρέμησα @Faith 30 και εμείς έτσι κάναμε ! 

@dimitroula30 φυσικά κ εάν δεν αισθάνεσαι άνετα να φύγεις από εκεί που θα είναι η κλινική κ ο γιατρός σου κανείς δεν θα σου πει τίποτα ! Θα είσαι στις μέρες σου κ θα εχεις άλλες αγωνίες! Πρώτα από όλα η ηρεμία μας κ το καλό μας ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Ας κανουν οτι θελουν εχετε δικιο κοριτσια μου. Εδω το κανονισαν κ ο αντρας μου δεν ηξερε τιποτε. Ουτε η μανα του δεν του μαρτυρουσε. Πρωτη φορα βλεπω τετοια οικογενεια. Ας γεννηθει με το καλο το μωρακι μιυ κι ας χτυπαν τον κωλο τους κατω. 

Κατι ασχετο. @Mariachi μου εκανα την απονευρωση την δευτερα αλλα μολις ακουμπησει κατι πανω στο δοντι μου μεποναει. Εσυ που μιυ ειπες οτι εχεις κανει ειχες τετοιο θεμα δυο μερες μετα;

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Για αυτο πηγαίνεις κ άλλη φορά , για να ελέγξει εάν όντως έχουν απονευρωθεί όλα τα νευράκια . Ουσιαστικά στην άλλη επίσκεψη σου βάζει κάτι χαρτάκια κ το ελέγχει . Τώρα μπορεί ή να μην απονευρωθηκε καλά ή να είναι ακόμα ευαίσθητο από την όλη διαδικασία . Πάρε τον οδοντίατρο κ ανέφερε του το

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Mariachi είπε:

Για αυτο πηγαίνεις κ άλλη φορά , για να ελέγξει εάν όντως έχουν απονευρωθεί όλα τα νευράκια . Ουσιαστικά στην άλλη επίσκεψη σου βάζει κάτι χαρτάκια κ το ελέγχει . Τώρα μπορεί ή να μην απονευρωθηκε καλά ή να είναι ακόμα ευαίσθητο από την όλη διαδικασία . Πάρε τον οδοντίατρο κ ανέφερε του το

μου είπε να τον πάρω τρεις μέρες μετά. Εάν δεν έχει απονευρωθεί καλά θα περάσω πάλι τα ίδια?

HBNJp3.png

dimitroula 30:ρωτα την πεθερα σου αν γεννας τη μερα του γαμου αυτη τη θα κανει;δεν θα ειναι στην γεννηση του εγγονου;και μη σου πω ρωτα και το ζευγαρι στα ισια μηπως δεν σας θελουν στο γαμο γι'αυτο το κανουν;αλλα να ειναι και ο αντρας σου μποροστα..δεν ξερω εμενα πολυ κακοπροερετα μου φαινονται.και εγω στη θεση σου θα ειχα νευριασει πολυ γιατι εκεινο τον καιρο ουτε ο αντρας σου θα θες να ειναι μακρια αλλα ουτε οι γονεις σου.

• Μου αρέσει 3

@dimitroula30 θέλω να πιστεύω πως είναι απλά ευαισθησία . Ίσως για αυτο σου είπε μετά από τρεις μέρες . Δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η απονεύρωση . Να σκεφτεσαι θετικά , ότι όλα πήγαν καλά 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Εγκυούλες καλησπέρα!!!!

Σήμερα ανακάλυψα την όμορφη  συζητηση σας και αποφάσισα να γινω μελος και να συμμετάσχω και εγώ μιας και ειμαι και εγω στην ιδια φάση με σας!!!!Είμαι στην 22η εβδομάδα με ΠΗΤ 18/01/18!!!Μένω Αλεξανδρούπολη και μόλις έκανα τη β επιπέδου, σε δόσεις γιατι ο μπεμπάκος ειναι πολύ ζωηρός και ο γιατρός δεν τον προλαβαίνει!!! Χαίρομαι που σας ανακάλυψα κορίτσια!!! Έστω και στα μισά της διαδρομής!!!Ελπίζω να κάνουμε καλή παρέα!!!!! Φιλιά και καλο κουράγιο σε όλες!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Mariachi είπε:

Ναι η Δήμητρα ! Καλή επιτυχία  @dimitroula30! Θα περιμένουμε νέα ! 

Κοριτσια μου ευχαριστω!!! Ελπιζω να ειναι ολα ενταξει !! Αυριο βραδυ θα σας εχω νεα! Σας φιλω καλο βραδακι<3

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...