Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα @katerina29. Σε κάποια φάση της εγκυμοσύνης μας σε όλες μας συνέβη . Μπορεί να είναι αυτο που λένε ότι αλλάζεις μήνα ή αν κουράζεσαι πολύ κ σήκωσες βάρος . Το καλύτερο είναι να ξαπλώσει κ να πάρεις τον γιατρό σου . 

@Biscottinomum και εγώ θέλω να περάσω από το ΙΚΑ για να δω τι χρειάζεται στην περίπτωση μου (άνεργη με 200 ένσημα τα τελευταία 2χρονια) . Οποία μαθει πρώτη ενημερώνει ! 

@dimitroula30 εφόσον βρήκες γιατρειά με την ζώνη μια χαρά ! 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

@Mariachi Η αληθεια ειναι οτι κουραστικα λιγο παραπανω σημερα αυριο θα ειμαι ολη μερα ξαπλα.. δεν ξανα ειδα κατι...αν ηταν κατι ανυσυχητικο δεν θα συνεχιζα να ειχα??

• Μου αρέσει 1

Συνήθως το λίγο δεν είναι ανησυχητικό αλλά καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου γτ αυτός ξέρει κ έχει μεγαλύτερη εμπειρία . Επίσης κ για να αισθανθείς κ εσύ πιο ήσυχη κ ήρεμη 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

@katerina29 οπως σου ειπε και η μαρια πιο πανω ολες λιγο πολυ ειχαμε αιματακι , αλλα το καλυτερο ειναι να συμβουλευτεις τον γιατρο σου!!

@november rain κι εμενα το μυαλο μου στις συσπασεις πηγε αλλα δεν ενιωθα να πετρωνει η κοιλια μου που λενε ασε που δεν ξερω πως ειναι. Νομιζω ομως οτ επειδη εχω το συνδρομο ευερεθιστου εντερου οτι με πειραξαν οι φακες και απο τα αερια συγνωμη κιολας ειχα αυτους τους σφαχτες!! Δοξατω θεω απο το μεσημερι κ μετα νιωθω μονο τον μπεμπη να κανει κωλοτουμπες !!!! Χιχιιχιχιχι

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα,μολις τσακισα μια σοκολατα κ γινετε παρτυ εκει κατω!!!

Κατερινα αν συνεχιστει το αιματακι,επικοινωνισε με τον γιατρο,αν δεν ξαναδεις ειναι ανεφ σημασιας.

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

18 ώρες πρίν, katerina29 είπε:

Σημερα ειχα λιγο αιμα πολυ λιγο στο σκουπισμα..εχει συμβει σε καμια ειμαι στην 16 εβδομαδα..τι μπκρει ξα συμβαινει οταν ξανα πηγα τουαλετα δεν ειχα.. 

Κατερίνα είχα αίμα κάθε μα κάθε μέρα χοντρικα από την 6η μέχρι την 14η βδομάδα με ενα διάλειμμα και την 16η μια μέρα πριν την προγραμματισμένη μέρα αναχώρησης για διακοπές πάλι τα ιδία. Και κάθε φορά ακολουθούσε επίσκεψη στον γιατρο φόβος οτι κάτι συμβαίνει ματαίωση στενοχώρια κλάματα και όλα αυτά τα ευχάριστα.

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο απλά και μόνο για να ηρεμήσεις, έχω την βεβαιότητα όμως οτι δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό. Αν δεν εχεις πόνο, ροή, δεν εχεις τίποτα να φοβάσαι. αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, παλι δεν σημαίνει απαραίτητα οτι συμβαίνει κάτι κακό.

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

21 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλησπέρα @katerina29. Σε κάποια φάση της εγκυμοσύνης μας σε όλες μας συνέβη . Μπορεί να είναι αυτο που λένε ότι αλλάζεις μήνα ή αν κουράζεσαι πολύ κ σήκωσες βάρος . Το καλύτερο είναι να ξαπλώσει κ να πάρεις τον γιατρό σου . 

@Biscottinomum και εγώ θέλω να περάσω από το ΙΚΑ για να δω τι χρειάζεται στην περίπτωση μου (άνεργη με 200 ένσημα τα τελευταία 2χρονια) . Οποία μαθει πρώτη ενημερώνει ! 

@dimitroula30 εφόσον βρήκες γιατρειά με την ζώνη μια χαρά ! 

@Mariachi μου εφόσον έχεις τα ένσημα δικαιούσαι από το ΙΚΑ τα επιδόματα κυοφορίας (πριν τη γέννα) και λοχείας (μετά τη γέννα). Νομίζω μόνο αυτά. Κ υπολογίζονται με βάση τον τελευταίο μισθό που πήρες. Τώρα πως ακριβώς δεν ξέρω... Αν μάθεις κάτι παραπάνω μπορείς να μας πεις. Καλή τύχη! :-D

Κορίτσια πώς πάτε οι υπόλοιπες;;; Περιμένουμε τα αποτελέσματα των β' επιπέδου τώρα!! Εμείς θα πάμε σε περίπου 2 εβδομάδες.... Άντε να φεύγει κ αυτό το μαξιλαράκι να ξεμπερδεύουμε... Έχουμε ωραία πράγματα να ασχοληθούμε :cool:

• Μου αρέσει 1

tt1d93c4

Διαφημίσεις

@ekrs σε ευχαριστώ ! Ναι το ξέρω κ πάλι καλά ! Από ένα καφέ εδώ μέσα το έμαθα και αυτο . Θα περάσω από το ΙΚΑ της περιοχής μου κ θα ρωτήσω την διαδικασία γτ το τηλέφωνο δν το σηκώνουν 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

@ekrs σε ευχαριστώ ! Ναι το ξέρω κ πάλι καλά ! Από ένα καφέ εδώ μέσα το έμαθα και αυτο . Θα περάσω από το ΙΚΑ της περιοχής μου κ θα ρωτήσω την διαδικασία γτ το τηλέφωνο δν το σηκώνουν 

Δεν ξέρω μήπως βολεύει και το μέιλ... Μια συνάδελφος όταν ήταν να βγει σε άδεια εγκυμοσύνης είχε επικοινωνήσει μέσω μέιλ κ της είχαν απαντήσει!!!! Καλό είναι να αποφεύγουμε τα μικρόβια.... Τα δικαιολογητικά φαντάζομαι είναι τα ίδια με των εργαζόμενων μόνο που αντί για τη βεβαίωση από τον εργοδότη δίνεις βεβαίωση ενσήμων... Έτσι υποθέτω τουλάχιστον...

tt1d93c4

@ekrs λες να απαντήσουν σε μειλ;  θα ετοιμάσω ένα κ θα το στείλω . Δεν θα πήγαινα η ίδια να ρωτήσω , θα έστελνα τον άντρα μου ! Και εγώ αυτο φαντάζομαι ότι αλλάζει εκτός εάν θέλουν κάτι από τον ΟΑΕΔ . Θα δούμε ! 

S4bRp3.png

για σας κοριτσιαα! Β επιπέδου σημερα και ολα πήγαν καλά!! Πήραμε κ μια γεύση απο τη φατσουλα του μπέμπη! Σχεδον 450 γρ!Εδω και μια βδομάδα περίπου αρχίσαμε και τις κλωτσιές και έτσι πλέον τον αισθάνομαι κ νοιώθω τελεια !

• Μου αρέσει 4

Τελεια...να σου ζησει ο μπεμπης... εμεις αργουμε λιγο στις 6 οκτ.εχουμε τη β επιπεδου..ανυπομονωωω να παμε εχουμε και ενα ραντεβου με το γιατρο βεβαια πιο πριν..αλλα το β επιπεδου ειναι το κατι αλλο... ξα δουμε οτι ολα ειναι καλα και να συνεχισουμε ητεμες το υπολοιπο της εγκυμοσυνης..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...