Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!! Εχω απο χθες εντονο πονο στη μεση μολις κουραστω λιγο με πιανει και δεν με αφηνει!! Ειμαι ξαπλα απο το μεσημερι και δε λεει να περασει. Φοβαμαι μηπως ειναι τιποτε συσπασεις γιαι ουτρ ξερω πως τις νιωθεις. Ωστοσο νιωθω και κατι τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια. 

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε αμα ειναι τοσο ψηλα δεν νομιζω ισως να κρυωσες η λογω κουρασης.αλλα παρε για κολο και για κακο.εμενα στην αρχη με πονουσε στην λεκανη κ μου ειπε ειναι αντακλαστικος ονος της μητρας

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τιποτε το ανησυχητικο απλα μαλλον κουραστηκα γιατι σημερα ετρεχα σε υπηρεσιες!! Μου συστησε αναπαυση και βλεπουμε.

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@dimitroula30 ξεκουράσου οσο μπορείς!!!!

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω ..επειδή δεεν γνωρίζω τιποτα από αυτα! Στο ΙΚΑ ποτε πάμε? Τι ακριβώς διαδικασία κανουμε? Εμένα τελειώνει το συμβολαιο μου (σεζον) 30/10 οποτε αφου εχω ΠΗΤ 3/1 δεν θα πάρω άδεια!

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

11 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Κοριτσια μου τιποτε το ανησυχητικο απλα μαλλον κουραστηκα γιατι σημερα ετρεχα σε υπηρεσιες!! Μου συστησε αναπαυση και βλεπουμε.

Καλημέρα!! Πάντως είχα κι εγώ πριν 3-4 εβδομάδες το ίδιο. Έντονο πόνο στην μέση αλλά ψηλά, σχεδόν στην πλάτη, ο οποίος σχετιζόταν με την κούραση. Ξεκινούσε μετά το μεσημέρι και το βράδυ δεν μπορούσα να αναπνεύσω από τον πόνο. Πήρα μαγνήσιο σε φουλ δόση για 2-3 μέρες (από μόνη μου) και πέρασε τελείως. Το είπα στον γιατρό εκ των υστέρων και μου είπε πως ήταν συσπάσεις της μήτρας και αν με ξαναπιάσει να πάρω πάλι μαγνήσιο. Δεν με ξαναέπιασε όμως.

11 ώρες πρίν, Biscottinomum είπε:

@dimitroula30 ξεκουράσου οσο μπορείς!!!!

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω ..επειδή δεεν γνωρίζω τιποτα από αυτα! Στο ΙΚΑ ποτε πάμε? Τι ακριβώς διαδικασία κανουμε? Εμένα τελειώνει το συμβολαιο μου (σεζον) 30/10 οποτε αφου εχω ΠΗΤ 3/1 δεν θα πάρω άδεια!

Αφού δεν θα δουλεύεις όταν θα γεννήσεις γιατί να πας στο ΙΚΑ;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 Καλημέρα! Εννοώ για το επίδομα μητρότητας που το παίρνεις ακόμα και όταν δεν είσαι σε εργασιακή σύμβαση. Βασικά, αναλυτικά τα αναφέρει εδώ: http://www.forologikanea.gr/news/paroxes-stis-egkuous-apo-ika-kai-oaed/ 

gLKFp3.png

1 ώρα πρίν, Biscottinomum είπε:

@CME2205 Καλημέρα! Εννοώ για το επίδομα μητρότητας που το παίρνεις ακόμα και όταν δεν είσαι σε εργασιακή σύμβαση. Βασικά, αναλυτικά τα αναφέρει εδώ: http://www.forologikanea.gr/news/paroxes-stis-egkuous-apo-ika-kai-oaed/ 

Α κατάλαβα! Λοιπόν θα σου πω τι έκανα εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που όμως ήμουν μισθωτή, οπότε προσάρμοσέ το στη δική σου κατάσταση για να καταλάβεις!

Κάποια στιγμή περίπου στον 6ο μήνα έκλεισα ένα ραντεβού με γυναικολόγο του ΙΚΑ, όπου του πήγα την Αυχενική Διαφάνεια για να μπορεί να υπολογίσει ΠΗΤ (ή τη β επιπέδου αν θες). Αυτός συμπλήρωσε μία βεβαίωση και την πήγα στον εργοδότη μου (αυτό το βήμα προφανώς θα το παραλείψεις), μου έδωσε διάφορα χαρτιά και ένα πρωί τα πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου. Αυτοί τακτοποίησαν και την άδεια και το επίδομα! Όταν γέννησα, πήγε ο άντρας μου στο ΙΚΑ τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού (δεν θυμάμαι αν ζήτησαν και κάτι άλλο, μου τα είχαν πει αναλυτικά όμως την πρώτη φορά που πήγα στο ΙΚΑ). Γενικά πολύ απλή διαδικασία!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Biscottinomum είπε:

Α κατάλαβα! Λοιπόν θα σου πω τι έκανα εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που όμως ήμουν μισθωτή, οπότε προσάρμοσέ το στη δική σου κατάσταση για να καταλάβεις!

Κάποια στιγμή περίπου στον 6ο μήνα έκλεισα ένα ραντεβού με γυναικολόγο του ΙΚΑ, όπου του πήγα την Αυχενική Διαφάνεια για να μπορεί να υπολογίσει ΠΗΤ (ή τη β επιπέδου αν θες). Αυτός συμπλήρωσε μία βεβαίωση και την πήγα στον εργοδότη μου (αυτό το βήμα προφανώς θα το παραλείψεις), μου έδωσε διάφορα χαρτιά και ένα πρωί τα πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου. Αυτοί τακτοποίησαν και την άδεια και το επίδομα! Όταν γέννησα, πήγε ο άντρας μου στο ΙΚΑ τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του μωρού (δεν θυμάμαι αν ζήτησαν και κάτι άλλο, μου τα είχαν πει αναλυτικά όμως την πρώτη φορά που πήγα στο ΙΚΑ). Γενικά πολύ απλή διαδικασία!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια καλημέρα , ο πόνος στη μέση συνεχίζει όπως και ο πόνος στο έντερο. Έχω την εντύπωση ότι από την δυσκοιλιότητα έπαθα κολικό εντέρου. Από εκεί που έκανα να πάω τουαλέτα 1 βδομάδα τώρα πάω δυο φορές την ημέρα μέχρι να αλλάξει πάλι. Το έντερό μου τα έχει παίξει. Κι εγώ μαζί, δεν ξέρω τι με πονάει και τι με αφήνει κάθε μέρα. Σε μία εβδομάδα θα πάω για την β' επιπέδου! Για να δούμε τι θα  πει και ο doctor!!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

1 ώρα πρίν, Faith 30 είπε:

Δημητρα μηπως χρειαζεσε μια ζωνη στιριξης?δεν γνωριζω λεπτομεριες,στο ιντερνετ διαβασα οτι βοηθαει για την μεση.

Εαν σου πω σξμερα φορουσα μια ζωνη για τη μεση ισα ισα να την κραταει λιγο ζεστη και αυτη τη στιγμη που γραφω δεν νιωθω καθολου πονο στη μεση. Μαλλον θα την χρειαστω ! Σε ευχαριστω για την ιδεα!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

22 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Εχω απο χθες εντονο πονο στη μεση μολις κουραστω λιγο με πιανει και δεν με αφηνει!! Ειμαι ξαπλα απο το μεσημερι και δε λεει να περασει. Φοβαμαι μηπως ειναι τιποτε συσπασεις γιαι ουτρ ξερω πως τις νιωθεις. Ωστοσο νιωθω και κατι τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια. 

Για την μέση μην αγχώνεσαι είναι που ανοίγει η λεκάνη σου και από το βάρος της κοιλιάς, για τα τσιμπήματα να μιλήσεις με τον γιατρό σου να σου δώσει τίποτα μην είναι συσπάσεις.αποδω και πέρα θα χουμε και τέτοια...

18 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Α! τώρα το είδα το μνμ....οκ !

On 5/9/2017 at 1:22 ΜΜ, Faith 30 είπε:

Καλημερα κ απο μενα!

@Mariachi να χαιρεσε τον ποδοσφαιριστη σου!κ μενα υπερικητικος ηταν στην β επιπεδου,ετσι μας ειπε η γιατρος.αντε με το καλο να γινει η β επιπεδου να ηρεμισεις,εκει θα χορτασεις να το βλεπεις τοση ωρα στο υπερυχο.δινουν κ ωραιες φωτο προφιλ 3  d.

@CME2205 σε καταλαβενω με την μετακομιση,κ μεις ανα 2 με 3 χρονια μετακομιζουμε πολη λογο εργασιας συζηγου.

Τι καλα @november rain που εχεις πραγματα απο τα προηγουμενα ζουζουνια σου.εισαι πλεον μια εμπειρη μανα κ δεν ανχωνεσε με το παραμικρο οπως εμεις.βαζω στοιχημα οτι αλλαζεις πανα με κλειστα ματια!χαχαχα ενω εμεις θα σνχωνομαστε ακομη κ γιαυτο!

Μπορεί να έχω μια σχετική εμπειρία λόγω αριθμού τέκνων αλλά θα το πιστέψεις ότι έχω το ίδιο άγχος και καρδιοχτύπι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σαν να ήταν το πρώτο μου παιδί; δεν μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα αυτό... είναι στον χαρακτήρα μου τελικά

Κορίτσια μου σήμερα είχα ραντεβού μετά από 40μερες να δω το σπορακι μου... τελικά κοριτσάκι είναι...250γραμ.μου είπε ότι είναι πολύ μεγάλη για τις εβδομάδες που είναι...(εμ βέβαια τόσο που τρώει η μαμά τί θα κάνει και το μωρό;;) είναι μια χαρά, μια κουκλίτσα ζωγραφιστη... που το είδα τώρα αυτό μην με ρωτάτε...!!!

Όσο για την β επιπέδου μάλλον τελευταία είμαι... στις 3/10 ραντεβού τώρα... καλή επιτυχία στις κοπέλες που έχουν σύντομα την εξέταση,να μας ανοίξετε τον δρόμο...

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...