Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες!! Καλή εβδομάδα κορίτσια !! Όσον αφορά το θέμα λήψης κολποτραχηλικού υγρού, εγώ έκανα ένα τεστ παπ στον 3ο μήνα και θα ξανακάνω ένα στην 25η εβδομάδα. Δεν είνια επικίνδυνο απλά θα πρέπει ο γιατρός να ξέρει τι κάνει. Εγώ την δικιά μου την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια! Κατα τ'άλλα πως είστε? Εγώ έχω ήδη αγοράσει το καροτσάκι για να μην και τις επόμενες μέρες θα πάμε για τα έπιπλα του δωματίου για να μην μας πέσουν όλα μαζεμένα!! 

• Μου αρέσει 4

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Κι εμένα ο γιατρός την καλλιέργεια κολπικού την έχει μέσα στον προγεννητικό έλεγχο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, νομίζω κάπου κοντά στη β επιπέδου.

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημερα κοριτσια!ευχαριστω για τις γνωμες σας!θα την κανω κ γω οποσδηποτε!

@dimitroula30 τι ωραια που ξεκινησες τα ψωνια!οντος αν τα κανουμε ολα μαζι θα μας βγει ο κουκος αηδονη!δεν γινετε να τα παρουμε ολα μαζι.σε λιγες μερες θα μου φερουν πραγματα για το μωρο οι αδερφες μου,οποτε θα διαλεξω τι μου αρεσει κ τι χρειαζομαι,κ σε οτι ξεμεινω θα παω να το αγορασω.τον αλλο μηνα πρωτα ο 

Θεος λεμε να βαψουμε το δωματιο,κ μετα σιγα σιγα να το στηνω το δωματιο.

Το καροτσακι ωραιο?μεχρι ποσο μηνων ειναι να καθοντε στο βρεφικο καροτσι?

• Μου αρέσει 3

EpmQp3.png

1 hour ago, Faith 30 είπε:

Καλημερα κοριτσια!ευχαριστω για τις γνωμες σας!θα την κανω κ γω οποσδηποτε!

@dimitroula30 τι ωραια που ξεκινησες τα ψωνια!οντος αν τα κανουμε ολα μαζι θα μας βγει ο κουκος αηδονη!δεν γινετε να τα παρουμε ολα μαζι.σε λιγες μερες θα μου φερουν πραγματα για το μωρο οι αδερφες μου,οποτε θα διαλεξω τι μου αρεσει κ τι χρειαζομαι,κ σε οτι ξεμεινω θα παω να το αγορασω.τον αλλο μηνα πρωτα ο 

Θεος λεμε να βαψουμε το δωματιο,κ μετα σιγα σιγα να το στηνω το δωματιο.

Το καροτσακι ωραιο?μεχρι ποσο μηνων ειναι να καθοντε στο βρεφικο καροτσι?

Το καροτσάκι μας άρεσε πάρα πολύ πήρα το inglesina trilogy system και είναι τέλειο!! Οι προδιαγραφές του καροτσιού είναι μέχρι 9,5κιλά. Κι εγώ θέλω να βάψω το παιδικό λογικά μέχρι τέλος Οκτώβρη! Για να αρχίζω να το γεμίζω σιγά σιγά πριν μπω στον μήνα μου!

• Μου αρέσει 4

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! 

Τι ωραία που ξεκινήσαμε τα ψώνια !!! Περνάει ο καιρός ! 

Με γεια το καρότσι @dimitroula30! Καλές βόλτες ! 

Ευχαριστώ κορίτσι μου ανυπομονώ να τον βάλω μέσα!!!! <3

• Μου αρέσει 5

HBNJp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι ωραία που ξεκινήσατε τις μεγάλες αγορές!!Εμείς μόνο κάτι φορμάκια έχουμε ψωνίσει... Λέμε να βάψουμε το δωμάτιο μέχρι τέλος του μήνα κ για καρότσι μετά την β'επιπέδου. Στο καρότσι θα επενδύσουμε κ εμείς, άλλωστε πρώτα ο Θεός εκεί θα περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου του και στην κούνια. Κούνια έχω από την κουνιάδα μου :-D Κ εμείς το σκεφτόμαστε το inglesina και το peg perego... Αλλά θα τα δούμε κ από κοντά όταν έρθει η ώρα.. Γενικά Οκτώβρη-Νοέμβρη θα είμαστε υπ'ατμών για το μωρό... :-D Κ πιστεύω αν μπεις στον 8ο μετά βαραίνεις πολύ για να έχεις πολλά να κάνεις.... Ας έχω μόνο τη βαλίτσα....

@dimitroula30 καλορίζικο το καρότσι σας!! Τι χρώμα πήρες;; Αν πάρουμε αυτό σκεφτόμαστε το amarena. Με μονή ή διπλή λαβή;; Προδιαγραφές καροτσιού εννοείται 9,5 κιλά... Το βάρος του μωρού είναι παραπάνω...

• Μου αρέσει 4

tt1d93c4

Οοοο με γειά τις αγορές!!!! Να περνάτε ομορφες στιγμές με αυτά! Κι εγώ σιγά σιγά ψάχνω γιατί μετα έχω ακουσει οτι βαραίνεις πολύ και κουράζεσαι!!! Κι εγώ εκανα εξέταση για κολπικά...στην αρχη 4ου αν θυμαμαι καλά! 

• Μου αρέσει 3

gLKFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και είδα ότι πήρα ένα κιλό μέσα σε 4 μέρες!! Έφαγα μεγάλη φρίκη!! Βέβαια συνολικά 2,5 έχω πάρει, αλλά 1 κιλό σε 4 μέρες;;;;;; Πρέπει να μαζευτώ λίγο...

Τι ωραία που ξεκινήσατε ψώνια!! Εμείς θα αργήσουμε ακόμα, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μετακομίσει σε άλλο σπίτι που δεν είναι ακόμα έτοιμο, οπότε δωματιάκι θα φτιάξω κατευθείαν εκεί. Το έχω βάψει ήδη μπεζ και σκέφτομαι να το συνδυάσω με λεπτομέρειες μπλε σκούρο. Καρότσια και τα σχετικά έχω από τη μικρή, οπότε ευτυχώς δεν θα έχω ιδιαίτερα έξοδα. Θέλω μόνο να πάρω έναν μάρσιπο. Στη μικρή δεν είχα, την πήγαινα παντού με το καρότσι, αλλά τώρα με τα δύο δεν γίνεται!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα σε όλες ! 

Εμεις χθες πήγαμε στην γιατρό . Είδαμε τον μικρό μας . Έχει μεγαλώσει πολύ ! Έκανε συνέχεια βόλτες κ είναι πλέον 400 γρ! Την άλλη εβδομάδα η β επιπέδου ! 

@CME2205 Αχ τι ωραία ! Καινούριο σπιτι κ αμέσως μετά κ το νέο μέλος ! 

Εγω τα χαζεύω από το Ίντερνετ  . Δεν ξέρω ακόμα ποτέ θα πάμε να τα δούμε κ από κοντά . 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! 

Εμεις χθες πήγαμε στην γιατρό . Είδαμε τον μικρό μας . Έχει μεγαλώσει πολύ ! Έκανε συνέχεια βόλτες κ είναι πλέον 400 γρ! Την άλλη εβδομάδα η β επιπέδου ! 

@CME2205 Αχ τι ωραία ! Καινούριο σπιτι κ αμέσως μετά κ το νέο μέλος ! 

Εγω τα χαζεύω από το Ίντερνετ  . Δεν ξέρω ακόμα ποτέ θα πάμε να τα δούμε κ από κοντά . 

Ναι κι εγώ ανυπομονώ γιατί το παλεύουμε πολλά χρόνια αυτό το σπίτι!! Ελπίζω μόνο να καταφέρουμε να μετακομίσουμε πριν γεννήσω, αλλιώς μετακόμιση μέσα στο καταχείμωνο με ένα βρέφος θα είναι πολύ δύσκολο!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Για όσες ενδιαφέρονται για κάθισμα αυτοκινήτου δείτε αυτό:

Τυχαία το είδα αλλά είναι όντως πολύ καλής ποιότητας και χρησιμοποιείται από τη γέννηση (δεν χρειάζεται να πάρεις αυγό ή κάτι άλλο)

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημερα κ απο μενα!

@Mariachi να χαιρεσε τον ποδοσφαιριστη σου!κ μενα υπερικητικος ηταν στην β επιπεδου,ετσι μας ειπε η γιατρος.αντε με το καλο να γινει η β επιπεδου να ηρεμισεις,εκει θα χορτασεις να το βλεπεις τοση ωρα στο υπερυχο.δινουν κ ωραιες φωτο προφιλ 3  d.

@CME2205 σε καταλαβενω με την μετακομιση,κ μεις ανα 2 με 3 χρονια μετακομιζουμε πολη λογο εργασιας συζηγου.

Τι καλα @november rain που εχεις πραγματα απο τα προηγουμενα ζουζουνια σου.εισαι πλεον μια εμπειρη μανα κ δεν ανχωνεσε με το παραμικρο οπως εμεις.βαζω στοιχημα οτι αλλαζεις πανα με κλειστα ματια!χαχαχα ενω εμεις θα σνχωνομαστε ακομη κ γιαυτο!

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...