Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Πιστεύω πως είναι νωρίς να σκέφτεσαι την δωρεά, ούτε πιστεύω πως θα χρειαστεί. Εγώ με αμη 1,4 ξεκίνησα και έπαιρνα 1-5 ωάρια με φουλ διέγερση. Γνωστή μου με 0,3 έδινε 10 ωάρια. Είναι συνδυασμός δεν λέει κάτι μόνη της. Πχ αυτή η γνωστή είχε άψογη FSH, εμένα είχε τσιμπήσει λίγο κάποιες φορές. Και μιλάω για ηλικίες μετά τα 37. Δύο χρόνια μου πήρε και οκτώ ωοληψιες. Ενδιάμεσα βέβαια προέκυψαν κι άλλα. Με τη δεύτερη θα τα καταφέρεις.

Εγκυούλες (και μη) από Κύπρο!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που επιθυμούν να γίνουν, στις οποίες συγκαταλέγομαι κι εγω! 

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιες από εσάς διαμένουν Κύπρο και την πληροφόρηση/εμπειρία που έχουν σχετικά με γυναικολόγο/εξετάσεις/κόστος για την Κύπρο. Δεν έχω κλείσει ακόμη χρόνο εδώ και επειδή εδώ και ένα εξάμηνο με τον αρραβωνιαστικό μου κάνουμε πλέον ελεύθερα σεξ για να μας έρθει με το καλό ένα μωράκι, έχω αρχίσει να ψάχνω για γυναικολόγο για να ξεκινήσω και τυπικά όλες τις εξετάσεις κλπ. Μένουμε ανάμεσα σε Λάρνακα και Λεμεσό. Αν κάποια από εσάς θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιο γυναικολόγο εδώ, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο!! :-P

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...