Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 3

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πας στην επικοινωνία και στέλνεις μαιλ, email: [email protected] ,με αυτά που σου λέω παραπάνω.Μόλις φτάσουν τα πράγματα έχει μέσα και μια έντυπη φόρμα για να γίνεις μέλος αν θες γίνεσαι συμπληρώνοντας αυτή και στέλνοντας την πάλι πίσω ταχυδρομικά.

Οπότε για αρχή στείλε μόνο το μειλ για τα δείγματα λέγοντας ότι περιμένεις μωράκι με φύλλο και πητ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

α ωραια!θα το κανω,να σαι καλα για την πληροφορια!

εχω ακουσει κι απο αλλες κοπελες για διαφορες εταιρειες,αλλα δεν το εψαξα καθολου,ο καιρος ομως περναει γρηγορα οποτε...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Πήρα και από κάποιο άλλο αλλά ήταν πατάτα είχε μόνο διαφημιστικά φυλλάδια και ένα δείγμα σουντοκρεμ για 2 το πολύ αλλαξιές και πολύ λέω και μια κρέμα στήθους μουστέλα για μια φορά μόνο.Δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω αλλά θα ψάξω να το βρω να σας το πω και αυτό.

http://www.babyspace.gr/ στο τέλος της σελίδας πακέτο για την μέλλουσα μαμά.

Παμπερς, λίμπερο, τζόνσον φέρνουν μόνο στα μαιευτήρια μου είπαν.

καλημερα μανουλες!

makon μια απο τα ιδια κι εγω..9 παρα ειχαμε χθες ραντεβου 11 και φυγαμε!

πηγαμε να δουμε το μικρο μας το οποιο μικρο μας δεν ειναι και τοσο μικρο... και τι θελω να πω..το μωρο φαινεται αρκετα μεγαλυτερο(εχω αρχισει και αμφιβαλλω για το ποτε τελικα εμεινα εγκυος)..εχει παρει θεση με το κεφαλακι προς τα κατω κι αυτο ειναι καλο(και γι αυτο τον νοιωθω τοσο χαμηλα να χτυπαει) αλλα αν συνεχισει να παιρνει τοσο πολυ βαρος στο τελος θα γινει σαν εμενα και τον αντρα μου μαλλον...δηλ ενα μωρακι πανω απο 4500 κιλα!ο γιατρος ειπε οτι αν φτασει τοσο αποκλειεται να με αφησει να γεννησω φυσιολογικα και θα το παρει με καισαρικη(ειναι γενικα υπερ του φτ και χρησιμοποιει την κτ μονο οπου θεωρει απαραιτητο).δεν ξερω γιατι αλλα ενω χαρηκα με το μικρουλι..στεναχωρηθηκα...ονειρευομουν εναν φτ χωρις επισκληριδιο χωρις τιποτα και τωρα πια πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την καισαρικη:( τελοσπαντων ας ειμαστε ολοι καλα και η μεθοδος τοκετου ισως και να μην παιζει τοσο ρολο...

εσεις τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Καλησπερα!

λοιπον επειδη και εμενα το αγορακι μου ηταν μεγαλο εκανα προκληση τοκετου με επισκληριδιο μολις μπηκα στην 38η εβδομαδα και γεννηθηκε 4100 παιδαρος :-P με καισαρικη τελικα μετα απο 14 ωρες αλλα για αλλο λογο και οχι απο θεμα βαρους. (εμενα θα εφτανε 5 κιλα μεχρι το τελος θα πηγαινε κατευθειαν παιδικο ειπε ο γιατρος χιχι).οποτε μπορεις και εσυ να προσπαθησεις αν το θελεις για φτ αν συνενοηθεις με τον γιατρο σου.

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!

makon μια απο τα ιδια κι εγω..9 παρα ειχαμε χθες ραντεβου 11 και φυγαμε!

πηγαμε να δουμε το μικρο μας το οποιο μικρο μας δεν ειναι και τοσο μικρο... και τι θελω να πω..το μωρο φαινεται αρκετα μεγαλυτερο(εχω αρχισει και αμφιβαλλω για το ποτε τελικα εμεινα εγκυος)..εχει παρει θεση με το κεφαλακι προς τα κατω κι αυτο ειναι καλο(και γι αυτο τον νοιωθω τοσο χαμηλα να χτυπαει) αλλα αν συνεχισει να παιρνει τοσο πολυ βαρος στο τελος θα γινει σαν εμενα και τον αντρα μου μαλλον...δηλ ενα μωρακι πανω απο 4500 κιλα!ο γιατρος ειπε οτι αν φτασει τοσο αποκλειεται να με αφησει να γεννησω φυσιολογικα και θα το παρει με καισαρικη(ειναι γενικα υπερ του φτ και χρησιμοποιει την κτ μονο οπου θεωρει απαραιτητο).δεν ξερω γιατι αλλα ενω χαρηκα με το μικρουλι..στεναχωρηθηκα...ονειρευομουν εναν φτ χωρις επισκληριδιο χωρις τιποτα και τωρα πια πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την καισαρικη:( τελοσπαντων ας ειμαστε ολοι καλα και η μεθοδος τοκετου ισως και να μην παιζει τοσο ρολο...

εσεις τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Γιατί να κάνεις καισαρική γι' αυτό; Αφού έχει πάρει θέση ο μικρός σου! Εγώ ξέρω ότι και 5 κιλά να είναι το παιδί αν έχει πάρει τη σωστή θέση βγαίνει μια χαρά φυσιολογικά! Δεν έχει σχέση το βάρος ούτε η διάμετρος του κεφαλιού του που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να την ξέρεις ακριβώς. Ειλικρινά δεν έχει καμιά σχέση το βάρος, ξέρω περίπτωση που το μωρό ήταν 2100 και γεννήθηκε με καισαρική γιατί ερχόταν στραβά και δεν είχε διαστολή η μαμά και μωρό 4500 που γεννήθηκε φυσιολογικά μέσα σε 3 ώρες! Στη Σουηδία πάντως δε μετράνε καν το βάρος του παιδιού για να μην αγχώσουν τη μάνα, κοιτάνε μόνο τη θέση!

VbTYp1.png

Καλημέρα...Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου.

Τα φάρμακα για τις συσπάσεις σε συνδυασμό με τις ενέσεις για τα πνευμόνια μου έβγαλαν μια καμπύλη οριακή στα ψηλότερα όμως.Δεν είναι παθολογική αλλά με έστειλε σε ενδοκρινολόγο να το παρακολουθήσουμε να δούμε αν είναι όντως από τα φάρμακα η εκ φύσεως.Άρχισα μετρήσεις και ο θεός βοηθός.

Το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω με το καλό και να είναι καλά η μικρή μου τόσο δύσκολο είναι ποια;;;;

ξανθη μου ειδες τελικα πως μαλλον ηταν απο τα φαρμακα?ναμην αγχωνεσαι παντως τωρα που το παρακολουθεις ολα θα πανε καλα.....
κορίτσια, μπορεί να μου πει κάποια που ξέρει, τι ακριβώς ειναι αυτά τα πετρώματα;;;;:confused:
ειναι ενα πετρωμα στην κοιλια απο τον αφαλο περιπου και κατω....δεν ποναει απλα νιωθεις μια πααααρα πολυ σκληρη κοιλια σε λιγο περναει ομως....οι συσπασεις αυτες ειναι ακινδυνες αν ειναι λιγες μεσα στην ημερα αν ειναι πολλες ομως χρειαζεται ενημερωση ο γιατρος σου....
Άκουστε μπείτε στο www.babylino.gr και στείλτε τους ένα εμαιλ ότι θέλετε να σας στείλουν δείγματα από τα προϊόντα τους γιατί είσαστε έγκυες(πείτε και φύλλο και πητ) καθώς και κουπόνια.

Μόλις μου έφεραν μια κούτα κανονική με πάνες για νεογέννητο, ένα κανονικό πακέτο μωρομάντηλα, ένα βαμβάκι και ένα πακέτο σερβιέτες για μένα.

σε ευχαριστουμε πολυ ξανθη μας........θα στειλω κι εγω.....

κοριτσια εγω ειμαι και χαρουμενη και στεναχωρημενη.....χτες πηγαμε στο γιατρο η μπουμπου μας ειναι καλα 1136γρ μας ειπε ο γιατρος"παραμεγαλωσε "λεει....μας βρηκε και 3 μερες πιο μεγαλες......ολα καλα η μικρουλα παντως......

ομως στις εξετασεις ουρων μου βρηκαν λευκωμα.....αλλα δεν ειμαι πρησμενη καθολου οποτε μου ειπε ο γιατρος να περιορισω τα λιπαρα κι αυτα που τρωω και μου εγραψε μια επαναληπτικη σε 2 βδομαδες περιπου....το θεμα ειναι οτι προσεχα πααααρα πολυ στην αρχη και μονο αυτον τον μηνα εφαγα γλυκα και παγωτα κι αυτα οχι σε ποσοτητες τεραστιες και αμεσως οι εξετασεις εδειξαν λευκωμα......δηλαδη πρεπει ζω μεσα στη στερηση για να ναι ολα καλα????τεσπα παντως μου ειπε οτι μπορω να κανω και διαιτα αν δω οτι ξεφευγω....λεει επιτρεπεται κανονικοτατα η διαιτα των 1400 θερμιδων για να μην παρω πολλα κιλα....οχι οτι εχω παρει πολλα αλλα πρεπει να προσεχω λεει για τι τωρα θα παιρνω πολλα κιλα μαζι....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χθες το πρωί πήγα για τα πρώτα ψώνια του μπέμπη σε ένα πρατήριο στο περιστέρι..Παρήγγειλα την κούνια-κρεβάτι και πήρα σεντονάκια,κουβερτούλες και διάφορα άλλα χρήσιμα.Η παράδοση των επίπλων γίνεται εντελώς δωρεάν σε όλη την αττική.έχει απίστευτες τιμές και οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί και πραγματικοί επαγγελματίες.Επίσης να ξέρετε ότι κάνουν δώρο σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες ένα μαξιλάρι θηλασμού και μια κούπα για τον καφέ.Αξίζει να το επισκεφθείτε!!Όποια θέλει περισσότερες πληροφορίες, είμαι διαθέσιμη.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Χθες το πρωί πήγα για τα πρώτα ψώνια του μπέμπη σε ένα πρατήριο στο περιστέρι..Παρήγγειλα την κούνια-κρεβάτι και πήρα σεντονάκια,κουβερτούλες και διάφορα άλλα χρήσιμα.Η παράδοση των επίπλων γίνεται εντελώς δωρεάν σε όλη την αττική.έχει απίστευτες τιμές και οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί και πραγματικοί επαγγελματίες.Επίσης να ξέρετε ότι κάνουν δώρο σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες ένα μαξιλάρι θηλασμού και μια κούπα για τον καφέ.Αξίζει να το επισκεφθείτε!!Όποια θέλει περισσότερες πληροφορίες, είμαι διαθέσιμη.

απο το ιδιο μαγαζι ψωνισαμε......μακραν οι χαμηλοτερες τιμες που ειδαμε.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

γεια σας κοριτσια!

οτιλια μου ειπε απλα οτι θα ξεσκιστω και ειμαι κριμα...απο την αλλη η εμπειρια της μαμας μου με εμενα νεογεννητο κοντα 4600 δεν ηταν και η καλυτερη...χορτασε εσωτερικα ραμματα.εγω απλα θελω να ελπιζω οτι η φυση θα με βοηθησει και θα εχω εναν καλο φυσιολογικο τοκετο...ελπιζω, γιατι δεν σας κρυβω οτι απογοητευτηκα με την προοπτικη της καισαρικης...ειμαι και πολυ φοβιτσιαρα...

Ξανθη εστειλα μειλ στα babylino και μου απαντησαν αμεσα οτι θα μου στειλουν δειγματα και κουπονια!μπραβο τους που ανταποκριθηκαν τοσο γρηγορα!

christy@ μου το αλατι προσπαθησε να κοψεις τελειως και μην αγχωνεσαι..και μια φιλη μου παρουσιασε λευκωμα και το ειχε μεχρι τελους αλλα δεν της δημιουργησε καποιο θεμα. ευχομαι μεχρι την επομενη αναλυση σου να εχει εξαφανιστει!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Κρίστυ εκτός απο λεύκωμα έχεις και πίεση;Εσένα η αδερφή σου είχε κάνει προεκλαμψία;;;Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να συνεχίσεις ήρεμη.

Εγώ με τις μετρήσεις πάω καλά πιστεύω δεν έχω και εμπειρία άλλη αλλά μια ώρα μετά τα γεύματα έχω γύρω στο 92-94 πλέον.ε σήμερα έφαγα και παστίτσιο και μετρήθηκα και είχα 94 μετά οπότε πιστεύω ήταν καθαρά από τα χάπια και τις ενέσεις.

Τινκερ να δεις και πόσο γρήγορα θα στα στείλουν δεν θα το πιστεύεις.Μπράβο τους και από μένα.

απο το ιδιο μαγαζι ψωνισαμε......μακραν οι χαμηλοτερες τιμες που ειδαμε.....

christy μου, βρήκα ακόμα πιο χαμηλές τιμές για προίκα και καρότσι.θα τα παραγγείλω από internet.αλλά για τα υπόλοιπα δεν το συζητώ...είναι top αυτό το πρατήριο!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Κρίστυ εκτός απο λεύκωμα έχεις και πίεση;Εσένα η αδερφή σου είχε κάνει προεκλαμψία;;;Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να συνεχίσεις ήρεμη.

Εγώ με τις μετρήσεις πάω καλά πιστεύω δεν έχω και εμπειρία άλλη αλλά μια ώρα μετά τα γεύματα έχω γύρω στο 92-94 πλέον.ε σήμερα έφαγα και παστίτσιο και μετρήθηκα και είχα 94 μετά οπότε πιστεύω ήταν καθαρά από τα χάπια και τις ενέσεις.

Τινκερ να δεις και πόσο γρήγορα θα στα στείλουν δεν θα το πιστεύεις.Μπράβο τους και από μένα.

οι τιμές σου είναι πολύ καλές, σου το λέω εγώ που έχω πλέον τεράστια εμπειρια στο θέμα. Δεν έχεις πρόβλημα ζαχάρου, ήταν καθαρά θέμα κορτιζόνης.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

ξανθη μου ειδες τελικα πως μαλλον ηταν απο τα φαρμακα?ναμην αγχωνεσαι παντως τωρα που το παρακολουθεις ολα θα πανε καλα.....

ειναι ενα πετρωμα στην κοιλια απο τον αφαλο περιπου και κατω....δεν ποναει απλα νιωθεις μια πααααρα πολυ σκληρη κοιλια σε λιγο περναει ομως....οι συσπασεις αυτες ειναι ακινδυνες αν ειναι λιγες μεσα στην ημερα αν ειναι πολλες ομως χρειαζεται ενημερωση ο γιατρος σου....

σε ευχαριστουμε πολυ ξανθη μας........θα στειλω κι εγω.....

κοριτσια εγω ειμαι και χαρουμενη και στεναχωρημενη.....χτες πηγαμε στο γιατρο η μπουμπου μας ειναι καλα 1136γρ μας ειπε ο γιατρος"παραμεγαλωσε "λεει....μας βρηκε και 3 μερες πιο μεγαλες......ολα καλα η μικρουλα παντως......

ομως στις εξετασεις ουρων μου βρηκαν λευκωμα.....αλλα δεν ειμαι πρησμενη καθολου οποτε μου ειπε ο γιατρος να περιορισω τα λιπαρα κι αυτα που τρωω και μου εγραψε μια επαναληπτικη σε 2 βδομαδες περιπου....το θεμα ειναι οτι προσεχα πααααρα πολυ στην αρχη και μονο αυτον τον μηνα εφαγα γλυκα και παγωτα κι αυτα οχι σε ποσοτητες τεραστιες και αμεσως οι εξετασεις εδειξαν λευκωμα......δηλαδη πρεπει ζω μεσα στη στερηση για να ναι ολα καλα????τεσπα παντως μου ειπε οτι μπορω να κανω και διαιτα αν δω οτι ξεφευγω....λεει επιτρεπεται κανονικοτατα η διαιτα των 1400 θερμιδων για να μην παρω πολλα κιλα....οχι οτι εχω παρει πολλα αλλα πρεπει να προσεχω λεει για τι τωρα θα παιρνω πολλα κιλα μαζι....

σ'ευχαριστώ για την απαντηση σου, ήταν πολύ κατατοπιστική. Για το λευκωμα, δεν ξέρω τι είναι αυτό, ελπίζω στην επαναληπτική σου να μην το έχεις, γιατί απο εξέταση σε εξέταση τα δεδομένα αλλάζουν ριζικά. Καλά αποτελεσματα λοιπόν! Οσο για τις στερήσεις, ρώτα εμένα που τις περνάω απο την αρχή της εγκυμοσύνης και έχω καταλήξει να τρέφομαι με λαχανικά και όσπρια και λίγο κρέας,το τελευταίο οχι οτι δεν κάνει αλλά εγω δεν το έτρωγα ποτέ εκτος απο μπιφτέκια και κανένα κοτοπουλο φιλέτο ψητό και έτσι οι επιλογές μου είναι ακόμη πιο περιορισμένες απο το αν ήμουν κρεατοφάγος. Λοιπον, είναι δράμα ειδικα όταν είσαι με άλλους που τρώνε μπροστά σου τα αγαπημένα σου φαγητά κι εσύ φοβάσαι ακόμη και να τα μυρίσεις,ομως...εχει και τα καλά του. Δεν έχω ξεπεράσει τα +5 κιλά και είμαι κομψότατη! Μπορώ και φοράω ακόμη και φορέματα που δεν είναι ριχτά και διαγράφουν το σώμα χωρίς προβλημα γιατί το μόνο που έχω είναι η κοιλιά και τιποτα άλλο!:) Σε όλα τα αρνητικά που συμβαίνουν, υπαρχουν και θετικά και αυτά πρέπει να προσπαθούμε να βλέπουμε για παίρνουμε κουράγιο και δύναμη.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

γεια σας κοριτσια!

οτιλια μου ειπε απλα οτι θα ξεσκιστω και ειμαι κριμα...απο την αλλη η εμπειρια της μαμας μου με εμενα νεογεννητο κοντα 4600 δεν ηταν και η καλυτερη...χορτασε εσωτερικα ραμματα.εγω απλα θελω να ελπιζω οτι η φυση θα με βοηθησει και θα εχω εναν καλο φυσιολογικο τοκετο...ελπιζω, γιατι δεν σας κρυβω οτι απογοητευτηκα με την προοπτικη της καισαρικης...ειμαι και πολυ φοβιτσιαρα...

Ξανθη εστειλα μειλ στα babylino και μου απαντησαν αμεσα οτι θα μου στειλουν δειγματα και κουπονια!μπραβο τους που ανταποκριθηκαν τοσο γρηγορα!

christy@ μου το αλατι προσπαθησε να κοψεις τελειως και μην αγχωνεσαι..και μια φιλη μου παρουσιασε λευκωμα και το ειχε μεχρι τελους αλλα δεν της δημιουργησε καποιο θεμα. ευχομαι μεχρι την επομενη αναλυση σου να εχει εξαφανιστει!

κι εγώ έστειλα μειλ στο babylino αλλά δεν μου απάντησαν:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...