Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 10-15 εργάσιμες.

Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου σήμερα κ μιλήσαμε με εμβρυολόγο. Πιστεύει πως ευθύνεται η ποιότητα των εμβρύων. Συζητήσαμε για το pattern που όλα γίνονται 6 ημερών βλαστοκυστες και όχι 5. Είδε ξανά τις εξετάσεις σπέρματος και είπε πως είναι μέτριες για φυσική σύλληψη αλλά άριστες για εξωσωματική. Το γεγονός πως η ΑΜΗ είναι τόσο χαμηλή από τόσο μικρή ηλικία (πριν τα 25) σημαίνει πως είναι μάλλον κληρονομικό. Αρα απ’οτι φαίνεται έχω και λίγα ωάρια και μη ποιοτικά. Παρόλα αυτά μου προτείνει να συνεχίσω να προσπαθώ γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν άλλος θα με έστελνε για δότρια. αλλα λόγω του νεαρού της ηλικίας, μου είπε οπλισου με υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ψάξουμε να βρούμε το ένα το καλό. Προτείνει να δοκιμάσω μια φορά εντελώς φυσικό κύκλο, όχι τροποποιημένο μήπως ο οργανισμός ζορίζεται με τα λίγα φάρμακα κ επηρεάζεται η ποιότητα. Με έβαλε επι τόπου για υπέρηχο και είδαμε 2 ωάρια ( ένα ικανοποιητικού μεγέθους και ένα πάρα πολύ μικρό). Είπαμε λοιπόν να πάμε 2/1 να πάρουμε το ένα ωάριο χωρίς καθόλου φάρμακα να δούμε τι θα γίνει. 
      Είπε πως το prp δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος κ πως απλά κάποιοι γιατροί σου παίρνουν τα χρήματα, στο εξωτερικό δε το κάνουν καν οπότε δε το προτείνει. Επισης δεν έχει νόημα να πάμε με 3 ημερών λέει γιατί έτσι κ αλλιώς αν δε προχωράνε τα έμβρυα στο εργαστήριο μετά τις 3 ημερες, δε θα Προχωρούσαν ούτε μετά από την ετ. 
      Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως επειδή έχω πολύ μικρό κύκλο λέει (24-25 ημερών) ,ενδεχομένως επηρεάζεται η ποιότητα των ωαρίων γιατί δε προλαβαίνουν να αναπτυχθούν καλά. Αυτο είναι απλά ένα μακρινό σενάριο αλλά σίγουρα ο ο μικρός κύκλος δε βοηθάει. 
      Αυτα από εμένα. Δε ξέρω αν νιώθω πιο αισιόδοξα ή όχι απλά κυρίως απελπίζομαι που φαίνεται να υπάρχει θέμα και στην ποιότητα και αυτό μάλιστα ανεξήγητο (όπως και η ΑΜΗ). Αυτά από εμένα.

Εμένα μου άρεσε ο τρόπος αντιμετώπισης του γιατρού σου πάντως.

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δεν έχω κάποια ένδειξη που να μου έχει κάνει highlight ο γιατρός ανά τα χρόνια μιας και κάνω ορμονολογικές (FSH, AMH,E2 και LH) τα τελευταία 8 χρόνια συστηματικά γιατί το παρακολουθούσαμε για το θέμα της ΑΜΗ με τον κανονικό μου γυναικολόγο. Σε ενδοκρινολόγο που είχα πάει παλιά επίσης δε μου είχε πει κάτι. Εγώ με κύκλο 24-25 ημερών κάνω ωορρηξία την 10η ημέρα περίπου. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να αναπτυχθεί σε 10 μέρες το ωάριο; Σήμερα που το μετρήσαμε 7η μέρα χωρίς φάρμακα ήταν στα 15χιλ.

Νομίζω δε σου απάντησα νωρίτερα γιατί έβλεπα τα μηνύματα ενώ ήμουν γραφείο και δε μπορούσα να απαντήσω πλήρως. Αν όντως πάει κάτι πολύ λάθος στη κατασκευή του συστήματος είναι πολύ πιθανό να μη μπορώ να το φτιάξω και ποτέ. Αυτό είναι που με φοβίζει κυρίως. Δλδ αν ο οργανισμός έχει συγκεκριμένο τρόπο που λειτουργεί, τι θα αλλάξει; Πως φτιάχνει η ποιότητα αν είναι κατασκευαστικό; Εχουμε δείγμα από 7 ωοληψιες, τώρα θα κάνω την 8η πρακτικά. Το μόνο που ελπίζω είναι να αντιδράσει καλύτερα στον εντελώς φυσικό κύκλο. Είναι πιθανό να ζορίζεται τόσο με τα απλά φάρμακα τροποποιημένου κύκλου; Πλάκα θα έχει να φταίει αυτό τόσο καιρό. 

Κι εγώ είχα θέμα με τις ωοληψιες, Με μέτριο σπέρμα αλλά με άριστο κατακερματισμό. Είτε ανώριμα τα ωάρια είτε λίγα είτε ανύπαρκτα. Αλλά ήμουν 39-40. Άμη τελευταία φορά στο 1. Για αυτό σου λέει για την ηλικία σου. Και ναι, και σ'εμένα χρειάστηκε η όγδοη ωοληψια για να έχω αριστες βλαστοκύστες και παιδί.

Επίσης στους φυσικούς που δοκίμασα φάνηκε μια δυσλειτουργία που στα άλλα πρωτόκολλα "κρυβόταν": ανέβαινε απότομα η lh αλλά στην ωοληψια ή κανένα ωάριο ή ακατάλληλο.

Μόνο αν δοκιμάσεις πρωτόκολλα κτλ θα ξέρεις. Στη θέση σου θα δοκίμαζα δύο τρεις φυσικούς για να κάνεις διάλειμμα από φάρμακα. Πρέπει να"μελετήσετε"  πώς αντιδρά ο οργανισμός σου.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα Αυγουστομανούλες μου! Πήγα πρωί πρωί στο ΙΚΑ για τις μηνιαίες εξετάσεις μου κι εγώ (τι μηνιαίες δηλαδή που είχα από το Μάρτιο να κάνω πέρα από την καμπύλη που έκανα τον Απρίλιο:P:p:p) Ευτυχώς το ΙΚΑ μας είναι από τα πολύ καλά, δεν περιμένω ποτέ για τις εξετάσεις και ο γιατρός μου τα γράφει όλα. Μου έγραψε κι έναν υπέρηχο χθες και θέλω τώρα να πάρω να δω για πότε θα μου βάλουν ραντεβού για να δω το μπόμπο μου (μιας που όπως είπαμε ο γιατρός μου δεν είναι υπέρ των υπερήχων και θα με ξαναστείλει στο ντόπλερ με το καλό!)

Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά, ο μπόμπος δεν έχει ησυχία και η Λένα μου εχθές έβαζε το χέρι της στην κοιλιά μου και έλεγε στον άντρα μου "Μπαμπά σήμερα κουνάει πολύ ο αβεφούλης":p:p:p:p:p. Ετοιμαζόμαστε και για τη γιορτή της το Σάββατο το πρωί, τίποτα σπουδαίο απλά δε μου πήγαινε στην πρώτη της γιορτή (πέρσι τη βαφτίσαμε 29 Μαϊου οπότε δε γιόρτασε) να την αφήσω έτσι και θα έρθουν η ξαδερφούλα της που είναι 19 μηνών και μια άλλη φίλη της που είναι 25 μηνών:P:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου.

Τα φάρμακα για τις συσπάσεις σε συνδυασμό με τις ενέσεις για τα πνευμόνια μου έβγαλαν μια καμπύλη οριακή στα ψηλότερα όμως.Δεν είναι παθολογική αλλά με έστειλε σε ενδοκρινολόγο να το παρακολουθήσουμε να δούμε αν είναι όντως από τα φάρμακα η εκ φύσεως.Άρχισα μετρήσεις και ο θεός βοηθός.

Το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω με το καλό και να είναι καλά η μικρή μου τόσο δύσκολο είναι ποια;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπέρα σε όλες τις γλυκές μανούλες!!!σήμερα μου ήρθε το πακέτο από την εταιρεία babylino και ήταν πολύ καλό,κανονικές συσκευασίες όχι δείγματα!ήρθε σχετικά γρήγορα..και εντελώς δωρεάν. μπράβο τους!

xanp εύχομαι το καλύτερο για σένα και το μωράκι σου!!μη χαλάς τη διαθεσή σου...άκου το γιατρό σου κ όλα θα πάνε τέλεια!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημερα αυγουστομανουλες!!!πως εισαστε? εγω περιμενω πως κ πως αρχες του μηνος να κανω την μηνιαια μ επισκεψη στο γιατρο κ στις 6 ιουνιου θα κανω την εκσεταση doppler για να δουμε πως ειναι το νινακι μου!οφειλω να ομολογησω πως κ εγω νιωθω πετρωματα στη κοιλια κ τραβηγματα ....αλλα δεν ποναω...επισης εχω και πολλα υγρα διαφανα...αν κ ο γιατρος μ ειπε οτι θα το εχω αυτο εμενα με προβληματιζει λιγο!πλησιαζει ο καιρος ....κ ανηπομονω να πανε ολα καλα κ να εχουμε στην αγκαλιτσα μας τα νινακια μας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Τα φάρμακα για τις συσπάσεις σε συνδυασμό με τις ενέσεις για τα πνευμόνια μου έβγαλαν μια καμπύλη οριακή στα ψηλότερα όμως.Δεν είναι παθολογική αλλά με έστειλε σε ενδοκρινολόγο να το παρακολουθήσουμε να δούμε αν είναι όντως από τα φάρμακα η εκ φύσεως.Άρχισα μετρήσεις και ο θεός βοηθός.

Το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω με το καλό και να είναι καλά η μικρή μου τόσο δύσκολο είναι ποια;;;;

xanp είναι σίγουρο ότι η μικρή σου θα είναι καλά και θα πάνε όλα καλά! Πιστεύω ότι ειναι από τα φάρμακα οριακή η καμπύλη διότι απ' όσο ξέρω εσύ δεν τρως πολύ, μάλιστα είχες χάσει και βάρος αντί να πάρεις. Οι συσπάσεις σου πέρασαν; Σταμάτησες τα φάρμακα;

VbTYp1.png

μην ανησυχεις, νομίζω οτι οι ενέσεις για τα πνευμόνια έχουν κορτιζόνη έτσι δεν είναι; ε, η κορτιζόνη, το ξέρω θετικά αυτό, ευθύνεται για τις ανεβασμένες τιμές στο ζάχαρο. Οπότε σίγουρα θα επανέλθεις, θα το δεις:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κορίτσια, μπορεί να μου πει κάποια που ξέρει, τι ακριβώς ειναι αυτά τα πετρώματα;;;;:confused:

Νεφέλη μου εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ και δεν ξέρω τι είναι... Πάντως αν εχεις πετρώματα στην κοιλιά σημαίνει ότι εχεις συσπάσεις.

VbTYp1.png

Καλημέρα.Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.

Συσπάσεις έχω μέρες να ξανακάνω και έχω ηρεμήσει με αυτό και όσο για το ζάχαρο όλες οι μετρήσεις μου 2 μέρες τώρα είναι πολύ καλές γύρω στο 100 1 ώρα μετά το φαγητό και στο 82 οι νηστείας οπότε θέλω να πιστεύω ότι ήταν καθαρά από τα φάρμακα τα οποία τα έκοψα πλέον τα γιουτοπαρ για 2 εβδομάδες μου τα έδωσε μόνο προληπτικά μιας και δεν έχω συσπάσεις τώρα που δεν πολυκουράζομαι και από τις ενέσεις που ήταν όντως κορτιζόνης.Αρχίζω να πιστεύω έντονα ότι η καμπύλη ήταν έτσι λόγω φαρμάκων.Θα πάω τώρα την Τρίτη στον ενδοκρινολόγο με τις μετρήσεις και το πολύ να κάνω λίγε μετρήσεις ακόμα ή καινούρια καμπύλη θα δείξει.Πάντως χάρηκα που οι τιμές είναι φυσιολογικές.

Και κάνω και την διατροφή η οποία έχει πολύ περισσότερα από ότι έτρωγα.

Διαφημίσεις

κορίτσια, μπορεί να μου πει κάποια που ξέρει, τι ακριβώς ειναι αυτά τα πετρώματα;;;;:confused:

εγω οταν πηγα στο νοσοκομειο νομιζα οτι ειχα πετρωματα γιατι η κοιλια πετρωνε γινοταν πολυ σκληρη.ο γιατρος μου ειπε οτι αυτα ειναι τεντωματα του μωρου πετρωμα ειναι ι να γινετε η κοιλια πετρα ολη η κοιλια και το νιωθεις σαν μαγκωμα.πιστεψε με αν το παθεις θα το καταλαβεις!

και εννοειται οτι ειναι συσπασεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημεραααα, κοριτσια χθες πηρα τα αποτελεσματα ολα καλα δοξα το θεο, η coobs αρνητικη ,καμπυλη ζαχαρου μεσα στα ορια, αιματοκρ. 32 και το βραδυ πηγαμε γιατρο:tongue: 21.00 μπηκαμε 23.00 βγηκαμε ο γιατρος πορωθηκε του εκανα παραπονο οτι εχω να δω την φατσα της απο πριν την β επιπεδου και προσπαθουσε με τα χιλια ζορια να την δω αλλα τιποτα η σκατουλιτσα μας, μου κουνουσε την κοιλια περπατουσα εφαγα γλυκο βρε τιποτα αυτη χα χα. εχει την καταλληλη θεση για γεννα η μικρη αφου στο τελος λεω τον γιατρο μηπως να μου κανεις υπερηχο πλατης:D:D:D

περα απο την πλακα ειμαι χαρουμενη που ολα ειναι καλα, μου εκανε και dopler και διαφορες μετρησεις,το βαρος της ειναι 1380 γρ! θα την φαω......

IEJ0p3.png lqkDp3.png

εγω ειμαι μια χαρα τωρα.

το μονο που καταλαβα ειναι οτι θελει πολυ προσοχη! οι πονοι περιοδου δεν ειναι αθωει αλλα ουτε και να πανικοβαλομαστε.ευχομαι να φτασουμε μεχρι το τελος.φιλακια

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα μανουλες!

makon μια απο τα ιδια κι εγω..9 παρα ειχαμε χθες ραντεβου 11 και φυγαμε!

πηγαμε να δουμε το μικρο μας το οποιο μικρο μας δεν ειναι και τοσο μικρο... και τι θελω να πω..το μωρο φαινεται αρκετα μεγαλυτερο(εχω αρχισει και αμφιβαλλω για το ποτε τελικα εμεινα εγκυος)..εχει παρει θεση με το κεφαλακι προς τα κατω κι αυτο ειναι καλο(και γι αυτο τον νοιωθω τοσο χαμηλα να χτυπαει) αλλα αν συνεχισει να παιρνει τοσο πολυ βαρος στο τελος θα γινει σαν εμενα και τον αντρα μου μαλλον...δηλ ενα μωρακι πανω απο 4500 κιλα!ο γιατρος ειπε οτι αν φτασει τοσο αποκλειεται να με αφησει να γεννησω φυσιολογικα και θα το παρει με καισαρικη(ειναι γενικα υπερ του φτ και χρησιμοποιει την κτ μονο οπου θεωρει απαραιτητο).δεν ξερω γιατι αλλα ενω χαρηκα με το μικρουλι..στεναχωρηθηκα...ονειρευομουν εναν φτ χωρις επισκληριδιο χωρις τιποτα και τωρα πια πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την καισαρικη:( τελοσπαντων ας ειμαστε ολοι καλα και η μεθοδος τοκετου ισως και να μην παιζει τοσο ρολο...

εσεις τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Άκουστε μπείτε στο www.babylino.gr και στείλτε τους ένα εμαιλ ότι θέλετε να σας στείλουν δείγματα από τα προϊόντα τους γιατί είσαστε έγκυες(πείτε και φύλλο και πητ) καθώς και κουπόνια.

Μόλις μου έφεραν μια κούτα κανονική με πάνες για νεογέννητο, ένα κανονικό πακέτο μωρομάντηλα, ένα βαμβάκι και ένα πακέτο σερβιέτες για μένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...