Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 3

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και γρήγορα να φύγουν οι πόνοι και οι ανησυχίες!!!!!! Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι καλά και ο μικρός δεν κάθεται λεπτό ήσυχος:tongue::tongue::tongue::tongue: Το τι κλωτσίδι έχω φάει όλο το Σαββατοκύριακο δε λέγεται:P:p:p:p:p:p:p

Επίσης, σε αυτή την εγκυμοσύνη το πρωτόγαλα μου ξεκίνησε νωρίτερα και κόντεψα να γίνω ρεζίλι το Σάββατο με τους λεκέδες στη μπλούζα, οπότε άρχισα πάλι τα μιαξιλαράκια μέσα από το σουτιέν:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα αυγουστομανουλες!

αστερινα περαστικα κοριτσακι!κοιτα να ξεκουραζεσαι ναι?

κι εγω ειχα πονους περιοδου και μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα πολυ καιρο να το νοιωσω... μαλλον συντονισμενες ειμαστε.

να κανω ερωτηση?αυτο με το πρωτογαλα ξεκιναει παντα πριν τον τοκετο?ειναι στανταρ δηλαδη η διαφερει απο γυναικα σε γυναικα?και επισης.υποδηλωνει κατι για την ποσοτητα γαλακτος μετα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

να κανω ερωτηση?αυτο με το πρωτογαλα ξεκιναει παντα πριν τον τοκετο?ειναι στανταρ δηλαδη η διαφερει απο γυναικα σε γυναικα?και επισης.υποδηλωνει κατι για την ποσοτητα γαλακτος μετα?

καλημέρα! όχι δεν είναι στάνταρ, μπορεί να έχεις νωρίτερα, μπορεί αργότερα ή και καθόλου και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει κάτι για το γάλα μετά. Εγώ είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη από τον 7ο και μετά πρωτόγαλα αλλά όχι τρελλές ποσότητες και η συνυφάδα μου δεν είχε ποτέ μέχρι που γέννησε. Θηλάσαμε και οι δύο κανονικότατα 11 μήνες εγώ και 15 εκείνη:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

ευχαριστω μαριλου!

εχω αρχισει και ψιλοψαχνομαι με τον θηλασμο απο τωρα...προσπαθω να ενημερωθω οσο περισσοτερο γινεται γιατι θελω να θηλασω και δυστυχως παιζει τρελη παραπληροφορηση...

σου ευχομαι να θηλασεις και το νεο μωρακι σου τοσο οσο θηλασες το πρωτο!μπραβο σου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ευχαριστω μαριλου!

εχω αρχισει και ψιλοψαχνομαι με τον θηλασμο απο τωρα...προσπαθω να ενημερωθω οσο περισσοτερο γινεται γιατι θελω να θηλασω και δυστυχως παιζει τρελη παραπληροφορηση...

σου ευχομαι να θηλασεις και το νεο μωρακι σου τοσο οσο θηλασες το πρωτο!μπραβο σου!

Ό,τι χρειαστείς πες μου!!!! Από την εμπειρία μου σου λέω να ενημερωθείς όσο μπορείς και από κει και πέρα να ακολουθήσεις το μωράκι σου που θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

μεγαλωνουμε και εμεις και φτασαμε τα 650γρμ.

ρωτησα και αλλους γιατρους για την υδρονεφρωση και με καθησυχασαν λιγο.ελπιζω οταν παω για επανελενχο νεφρων να εχει εξαφανιστει

κατι αλλο που με απασχολει τωρα.προχθες ενιωσα πονακια περιοδου και χτυπηματακια πολυ χαμηλα.συνεχομενα στο ιδιο σημειο.και σημερα νιωθω το ιδιο συνεχομενα χτυπηματακια στο ιδιο σημειο χαμηλα σχεδον στην κυστη.εχει καμια αλλη τετοια συμπτωματα.πηρα τον γιατρο και μου εδωσε μαγνησιο αλλα δεν καταλαβα ειναι αυτο συπασεις η οχι.

αν καποια κοπελα εχει τα συμπτωματα αυτα τι της συνεστισε ο γιατρος της και τελικα τι ειναι οι συσπασεις.πετρωμα στην κοιλια δεν εχω αν ακι εχω παραπανισια κιλα οχι τρελλα αλλα μηπως παιζει και αυτο ρολο? ευχαριστω.

Καλησπέρα σας....

Τινγκερ δεν είναι απαραίτητο να έχεις πρωτόγαλα πριν γεννήσεις.Εγώ δεν είχα καθόλου σημάδια και μόλις γέννησα μια χαρά θήλασα και εγώ τον μικρό και μάλιστα έτρεχε το γάλα ποτάμι στην αρχή από την ζέστη θυμάμαι.

Αν υποδήλωνε δεν θα καταφέρναμε να θηλάσουμε τόσο πολύ μην αγχώνεσαι.

Τώρα για τον θηλασμό όπως είπε η μαριλού είμαστε εδώ και εμείς να βοηθήσουμε αλλά κάνε τον κόπο και μπες στο τοπικ του θηλασμού στο παρεντς θα λύσεις πολλές απορίες και θα έχεις σωστή ενημέρωση.Να ξέρεις ότι η Αγλαία βοηθάει πολύ.Επίσης να ξέρεις ότι ίσως είσαι τυχερή και δεν αντιμετωπίσεις πρόβλημα αλλά συνήθως οι περισσότερες δυσκολεύονται.Αν κάνεις όμως υπομονή μετά τον μήνα μέχρι τις 40 μέρες περίπου στρώνουν τα πράγματα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κορίτσια καλημέρα! Διαβασα αυτα που γράψατε για τους πόνους περιόδου και αγχώθηκα γιατί κι εγώ προχθές τους ένιωσα στην κοιλια και την μέση, ελαφρά ομως. Να κράτησαν για μια ώρα, δεν νομίζω παραπάνω. Πήγα και ξάπλωσα και μετά μου πέρασαν. Το απέδωσα στα τραντάγματα απο τον βήχα αλλά τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω. Όμως για να συμβαίνει σε όλες μας σχεδόν, μήπως είναι φυσιολογικό;:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Λοιπόν λέω να ηρεμήσουμε όλες μας.Αποδώστε τους πόνους στην κούραση εκτός και αν είναι μεγάλης έντασης και συνεχόμενοι...

Αν πάμε έτσι από τώρα δεν θα τα βγάλουμε πέρα μέχρι το τέλος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γεια σας και απο μενα καλη βδομαδα να εχουμε και εσεις με τους πονους παραστικα γρηγορα και πολυ ξεκουραση και εγω ετυχε 2 βραδια να με ποναει η κοιλια επιφανειακα κοιμηθηκα και μου περασε. εγω σημερα εκανα το πρωι γενικη αιματος, γενικη ουρων, εμμεση coobs και καμπυλη ζαχαρου

xanp η γλυκοζη οντως μου αρεσε και εμενα ανετα την ξαναεκανα τεσπα, τα αποτελεσματα την τεταρτη, η κουραση απλα ειναι οτι περιπου 3 ωρες ειμουν εκει αλλα ευτυχως ειχα και τον αντρουλη μου μαζι και μια ακομα αυγουστομανουλα (σισσυ κανε εγγραφη να μιλαμε:tongue:) που γνωρισα εκει και περασε γρηγορα η ωρα.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Asterina μην ανησυχείς ολα θα πάνε καλά!!!! Σου εύχομαι το καλύτερο και να ξεκουράζεσαι πολύ πολύ!!!

Να πω την αλήθεια ενώ νοιώθω κι εγώ διάφορα να μου συμβαίνουν δεν μπορώ να καταλάβω τις συσπάσεις μιας και είναι η 1η μου εγκυμοσύνη και δεν έχω εμπειρία..Νοιώθω κάτι πόνους απότομους σαν χτύπους πολύ χαμηλά αλλά έχω υποθέσει μήπως είναι ο λόξυγγας του μπέμπη ...?

Επίσης να σας αναφέρω (μήπως συμβαίνει και σε εσάς) έχω γεμίσει ειδικά στον λαιμό μου μπροστά πολύ μικρές εξέχουσες ελίτσες. Σχεδόν ανύπαρκτες αλλά από κοντά φαίνονται και είναι σαν κουκκίδες!!! Το παράξενο είναι ότι δεν τις είχα. Ρώτησα τον γιατρό μου τηλεφωνικά και μου είπε να μην ανησυχώ.....

Γενικά το σώμα μου και το δέρμα μου έχει υποστεί πολλές αλλαγές και δεν θα το λεγα προς το καλύτερο σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!!

Την καμπύλη την έκανα την Παρασκευή. Ήταν ουδέτερη για μένα.Δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να πιω κι άλλο αλλά για την εξέταση ήταν υποφερτό. 4 τρυπήματα και δύσκολα γιατί οι φλέβες μου δεν ήταν και οι καλύτερες!!! Τρυπητήρι έγινα!! Δύσκολα πέρασαν οι ώρες είχα κι εγώ την 1η ώρα έντονα την αίσθηση νύστας-ζάλης και εμετού. Όλα καλά όμως πήγαν και τα αποτελέσματα απ'ότι μου είπε ο γιατρός μου τηλεφωνικώς ότι πήγε καλά και από θέμα μετρήσεων-τιμών.

Όσο για το ΙΚΑ, κι εγώ δεν το προτιμώ αλλά τώρα που τα οικονομικά δεν πάνε καλά...ότι μπορεί να γλυτώσει κανείς καλό είναι!:)

Σας ζαλισα!!! Εύχομαι σε όλες να 'στε καλά, να μη κουράζεστε πολύ (όσο μπορείτε) και..

τα λέμε και πάλι!!

Φιλιά

n3oUp2.png

Κορίτσια, τα πετρώματα που λέτε τι ακριβώς είναι;; Τι νιώθει κανείς;;

Εμένα, δεν μου έφταναν οι ενέσεις της ινσουλίνης μου προστέθηκαν τώρα και άλλες 2 την ημέρα για την θρομβοφιλία. Δεν τις γλύτωσα τελικά:-( Τουλάχιστον πάλι καλά που δεν είχα να τις κάνω απο την αρχή της εγκυμοσύνης. Το θέμα είναι ότι με τόσα που προκυπτουν, με τόσες ανησυχίες κλπ κλπ νιώθω οτι ο χρόνος έχει κολλήσει και δεν περνούν οι μέρες με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Mommyart, πολύ χάρηκα για τα αποτελέσματα της καμπύλης! Όσο για τις ελίτσες και την αλλαγή στο δέρμα σου γενικά μην ανησυχείς! Είναι απ' τις ορμόνες και θα φύγουν όταν με το καλό γεννήσεις!

Νεφέλη μου, υπομονή κοπέλα μου, όπως είπες και η ίδια, πάλι καλά που δεν έκανες τις ενέσεις απ' την αρχή! Η αλήθεια είναι ότι όντως οι μέρες δεν περνάνε, γιατί όλες έχουμε κάτι να μας βασανίζει, να μας ενοχλεί, να μας προβληματίζει ή να μας αγχώνει. Σκέψου όμως ότι τον φάγαμε τον γάιδαρο και μας έχει μείνει μόνο η ουρά (άντε και το ένα απ' τα πίσω πόδια:-)). Όσο για πέτρωμα στην κοιλιά, εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει ακόμα κάτι.

Κοριτσάκια τηλεφώνησα στον γυναικολόγο μου και τον ενημέρωσα για τα πονάκια περιόδου που είχα χθες. Μου είπε πως δεν είναι τίποτα και πως πρέπει να οφείλεται στο ότι κανονικά τέτοια μέρα θα αδιαθετούσα. Όσο για την πίεσή μου -η οποία μοιάζει περισσότερο με ανελκυστήρα- μου είπε να μειώσω τα χάπια της πίεσης (τα είχα μειώσει ούτως ή άλλως από το Σάββατο) από τρία σε ένα την ημέρα. Επίσης, μου 'πε να μην κουράζομαι καθόλου, να πίνω πολλά υγρά και να αποφεύγω τη ζέστη, καθώς, τους τελευταίους μήνες η υπόταση κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις εγκύους.

Καληνύχτα κοριτσάκια!!!!

HLn9p3.png

9WOGp3.png

Γεια σας κορίτσια, έχω γίνει βρικόλακας και μπαίνω άκυρες ώρες... Σήμερα έκανα υπέρηχο ενδοκολπικό για να δούμε τον τράχηλο λόγω του ινομοιώματος που είχε εντοπιστεί την προηγούμενη φορά. Τελικά δε φάνηκε τίποτα, φρίκαρε ο γιατρός... Μου λέει είναι παααααρα πολύ σπάνιο να φύγει μόνο του και μου έδωσε διάφορες εξηγήσεις για το τι μπορεί να ήταν αυτό την προηγούμενη φορά. Το καλό είναι ότι τελικά ο τράχηλος είναι καθαρός και πάμε για φυσιολογικά! Το κακό είναι ότι με ταλαιπώρησε για πολλή ώρα ψάχνοντας το "ινομοίωμα" με αποτέλεσμα να με πονέσει. Μου έκανε και γυναικολογική εξέταση! Δεν έχω πονέσει ποτέ τόσο σε εξέταση, στο παπ ρε κορίτσια δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μου ειπε ότι είναι πιο ευαίσθητη εκεί η περιοχή λόγω της εγκυμοσύνης και ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το μωρό απ' όλα αυτά! Τι να πώ; Τον εμπιστεύομαι, μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Σήμερα πάντως ο μπέμπης μου εκνευρίστηκε και είναι υποτονικός! Του χτύπησε και κανα 2 φορες το κεφάλι (μου πίεζε την κοιλιά με τα χέρια) επειδή ο μικρός το είχε βάλει στην περιοχή που ήθελε να εξετάσει... Παρεπιπτόντως ο μπέμπης έχει πάρει θέση με το κεφάλι προς τα κάτω και δεν κουνιόταν και με τίποτα! Πολλά είπα! Μέσα στη ταλαιπωρία ανέκυψαν και πολλές ελπίδες για φυσιολογικό τοκετό... Ας είναι γερό βέβαια και δε με νοιάζει πλέον τίποτα!

VbTYp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Οτίλια μπράβο κοπέλα μου!!! Πολύ χαίρομαι που έφυγε το ινομύωμα! Όλα καλά θα πάνε!!! Πάντως δεν ήξερα ότι κάνουν τεστ Παπ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

DHDqp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...