Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα 

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει αυτο που πραγματικά ποθουμε ,για τις μέλλουσες μανούλες εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα νινακια τους στην αγκαλιά τους !!! 

Μην το βάζετε κάτω γιορτάστε φάτε πιείτε και ανεβάστε την ψυχολογία σας !!! P.s μην το ψάχνετε πολύ το σωστό timing θα μας έρθει και σε εμάς!!!

Με το καλό το 2025 με υγεία και πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!! 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 3

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

tingerbell μου, αν ήταν καλή η εξέταση που έκανες, δεν θα την ξανακάνεις. Εμένα μου είπε πως θα την ξανακάνω μόνο όταν κι αν ξαναμείνω έγκυος. Πάντως χθες φαινόμουν σαν μαστουρωμένη:shock:, ο γιατρός με το που με είδε μου 'πε: "δεν φαίνεσαι καλά, τι έχεις?" κι όταν του 'πα για τη γλυκόζη μου απάντησε: " πω-πω κατάλαβα! Πριν χρόνια την έκανα και 'γω... μια φορά πήρα αυτή τη μ@λ@κι@ και ακόμα το θυμάμαι..."

ByKGp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα λεγομαι κατερινα δεν ξαρω αυτα που θα πω αν κολλανε με το θεμα αλλα δεν ξερω που αλου να γραψω.Το θεμα ειναι οτι πριν τεσσερις μηνες ειχα μηνη εγκυος και απεβαλα ειχα στενοχωρηθει παρα πολυ αλλα μου ειπαν οτι τυχαινει συχνα παρολα αυτα τωρα ειμαι παλι εγκυος και χαιρομαι παρα πολυ μολις εκλεισα τον πρωτο μηνα και φαινεται οτι ολα πανε καλα με το μωρακι το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να σταθω ορθια ενω στην αρχη δεν ενιωθα τιποτα τωρα πεθαινω απο της αναγουλες εχω ολη μερα σιν τους αιμετους αν και οχι τοσο συχνα σιν το οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι ζαλιζομαι δεν ξερω τι να κανω πια πραγματικα...........και συγνωμη για τα πολλα λογια

Κατερινάκι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! Αυτά που νιώθεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Οι περισσότερες κοπέλες που μένουν σε ενδιαφέρουσα, το πρώτο τρίμηνο έχουν όλα αυτά τα συμπτώματα και ίσως ακόμα περισσότερα! Το θέμα είναι να πας να συμβουλευτείς (αν δεν το 'χεις κάνει ήδη) έναν γυναικολόγο. Εκείνος σίγουρα θα σου πει να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Η ξεκούραση, τα ελαφριά και μικρά γεύματα και ο ύπνος βοηθούν πολύ! Επίσης, αν θες μπορείς να γίνεις μέλος στις μανούλες του cafe Δεκεμβρίου '11 ή του Ιανουάρίου '12 (ανάλογα με το πότε θα γεννήσεις)!!! Ξέρεις πόσες συμπάσχουσες θα βρεις εκεί;)??? Πάντως μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε!!!

ByKGp3.png

9WOGp3.png

καλημερα λεγομαι κατερινα δεν ξαρω αυτα που θα πω αν κολλανε με το θεμα αλλα δεν ξερω που αλου να γραψω.Το θεμα ειναι οτι πριν τεσσερις μηνες ειχα μηνη εγκυος και απεβαλα ειχα στενοχωρηθει παρα πολυ αλλα μου ειπαν οτι τυχαινει συχνα παρολα αυτα τωρα ειμαι παλι εγκυος και χαιρομαι παρα πολυ μολις εκλεισα τον πρωτο μηνα και φαινεται οτι ολα πανε καλα με το μωρακι το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να σταθω ορθια ενω στην αρχη δεν ενιωθα τιποτα τωρα πεθαινω απο της αναγουλες εχω ολη μερα σιν τους αιμετους αν και οχι τοσο συχνα σιν το οτι δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι ζαλιζομαι δεν ξερω τι να κανω πια πραγματικα...........και συγνωμη για τα πολλα λογια

καλημερα..θα συμφωνησω με την αννα ολα αυτα που λες ειναι φυσιολογικα συμπωματα,και το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να συμβουλευτεις τον γιατρο σου...να κανεις ερωτησεις κιας νομιζεις οτι του σπας τα νευρα,να του λες ολες τις αποριες σου.

σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και προσπαθησε να μην εχεις το αγχος συμβουλο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σας κοριτσακι μου αυγουστομανουλες......τι κανετε???εγω πολυ καλα...μεγαλωνουμε κλοτσαμε και η μπεμπουλα μου το μονο που μου προκαλει ειναι κατι αυπνιες....ξυπναω απο τις 4 το πρωι και μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω.....απο κιλα κοριτσια μου δε ζυγιζομαι γιατι φοβαμαι....παντως στην 23η βδ ημουν +5,5 κιλα....τωρα δεν ξερω....δεν φαινεται οπμως να εχω παρει πολλα.....

Καλημέρα σας!!! Να ρωτήσω η άσχετη: αυτοκόλλητα για τον τοίχο που μπορεί να πάρει κανείς?? Προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου με ευχάριστα πράγματα όπως βλέπετε για να μη φρικάρω εντελώς... :-P
αυτοκολλητα μπορεις να παρεις απο χρωματοπωλειο.εγω θα βαψω το δωματιο 2 χρωματα και σημερα παρηγγειλα και την μπορντουρα....απο ενα μαγαζι με κουρτινες....το θεμα στο δωματιο της μπεμπουλας μου θα ναι λουλουδια και πεταλουδες.....ειμαι ενθουσιασμενη....μεχρι και χαλι εχω βρει να παρω για το χειμωνα....
Βρε κορίτσια οσες εχετε κανει τις πρώτες αγορες ... καροτσι, κουνια, κλπ ρίξτε καμια ιδέα και σε μας! Εγω σε καμια εβδομαδα λεω να αρχισω να ψάχνω πιο εντατικά. Χθες πηρα ενα καταλογο απο το prenatal να παίρνω ιδέες. :rolleyes:

Βεβαια η μαμα μου ψαχνοντας σε μαγαζια σχεδια για κουβερτακι κλπ, εκανε την πρώτη αγορά μια ροζ σαλιαρα! :)

εγω τα πηρα κοριτσια αυτα που χρειαζονται.....εκανα ερευνα αγορας και τελικα πιο φτηνα απο το πρατηριο motherbaby στο περιστερι(οπου και μενω)δεν βρηκα πουθενα......πηρα μια κουνια απο εκει με το στρωμα της 380 ευρω....γινεται και κρεβατακι.....ομως επειδη δεν μου αρεσε η αλλαξιερα πηγα στα ικεα και πηρα μια ωραια λευκη απο εκει 52 υρω....την προικα την πηρα απο το λητω....ειμαι σχεδον ετοιμη λοιπον....οσες ειστε αθηναιες κοριτσια πηγαινετε στο motherbaby συμφερει πολυ απο τιμες....

Επίσης από φίλη μου που γέννησε πρόσφατα τον Ιανουάριο για τις Αθηναίες μου είπε για ένα μαγαζί στο Περιστέρι που δίνει δώρο χωρίς υποχρέωση αγοράς σε κάθε εγκυμονούσα που το επισκέπτεται ένα μαξιλάρι θηλασμού και γενικά έχει καλές τιμές για εξοπλισμό.Σας βάζω λινγκ http://www.motherbaby.gr

Τέλος και στο διαφημιστικό έντυπο από το ΛΗΤΩ έχει λίστα τι χρειάζεται η μαμά και το μωρό στην αρχή οπότε θα σας φανεί χρήσιμη αν και δεν χρειάζονται όλα πραγματικά.

αυτο ειναι το λινκ για το πρατηριο που τα πηρα εγω.....
Καλησπέρα σε όλες!Μήπως ξέρει καμμια να μου πει για το βάψιμο των νυχιών;Τι σας έχει συμβουλεύσει ο γιατρός σας;Μιας και μπαίνει σιγά σιγά το καλοκαίρι λέω να αρχίσω να τα βάφω.μέχρι τώρα φοβόμουν και δεν τα έβαψα.όμως δεν αντέχω άλλο.
εμενα ο γιατρος μου ειπε στα νυχια να κανω οτι θελω....τα βαφω κανονικα μονο που δεν βαζω τεχνητα....απο μαλλια μου εχει απαγορεψει να τα βαψω οποτε εγω στις 23 εβδομαδες τα περασα με χρωμογαλακτωμα στο φυσικο μου αλλα απο τη ριζα και κατω....δεν ακουμπησε καθολου στη ριζα....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Σήμερα έκανα και εγώ τις μηνιαίες αιματολογικές και την καμπύλη μου.Τελικά μόνο σε μένα αρέσει η γλυκόζη;;;;Την ήπια αμέσως και τόσο ευχάριστα που απόρησε και η μικροβιολόγος....

Αποτελέσματα από εβδομάδα.

Λοιπόν όσες είσαστε ασφαλισμένες ΟΠΑΔ να ξέρετε ότι από χθες άλλαξε ο τρόπος που μας γράφουν εξετάσεις και πρέπει λέει μόνο συμβεβλημένοι με ΟΠΑΔ γιατροί να μας γράφουν εξετάσεις που το αποδεικνύουν με μια σφραγίδα καινούρια (όπως γίνεται στο ΙΚΑ αν κατάλαβα καλά).Εμένα η γιατρός μου δεν είναι συμβεβλημένη αλλά ευτυχώς είναι σε δημόσιο νοσοκομείο και θα με εξυπηρετήσει με την σφραγίδα του νοσοκομείου οπότε όσες έχουν σε δημόσιο νοσοκομείο γιατρό μπορούν και με αυτό τον τρόπο...Απλά να ξέρετε να μην ταλαιπωρηθείτε γιατί εγώ τώρα πρέπει να πάω να μου τις ξαναγράψει.

Εμένα επίσης μετά το πρώτο τρίμηνο με αφήνει να βάψω και μαλλιά και νύχια αλλά από προσωπική άποψη δεν έβαψα μαλλί και για τα νύχια θα δω δεν καίγομαι κιόλας αρκεί να είναι περιποιημένα.

Επίσης σήμερα πήρα και ένα φορμάκι για την μπουμπούκα μας για να μη λέει ότι θα φοράει ρούχα μόνο του αδερφού της....

Τώρα θα αρχίσουμε να βάψουμε και το δωμάτιο και να το ετοιμάσουμε σιγά σιγά και προς το τέλος Ιουνίου λέω να πλύνω και να ετοιμάσω τα υπόλοιπα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, αχ επιτέλους Παρασκευή!!!! Να σας ρωτήσω κάτι;;; Έχω πάρα πολλά υγρά διάφανα τις τελευταίες μέρες και δε μπορώ καθόλου να θυμηθώ αν είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά, ο μπόμποσ είναι ζωηρός ζωηρός στην κοιλιά μου αλλά με έχει προβληματίσει αυτό.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γειά σας κορίτσια! Εγώ δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ρωτήσω τον γιατρό αν κάνει ή οχι να βαψω μαλλιά και νύχια. Οι αποψεις γενικα πανω σε αυτό το θέμα δυιστανται και προτιμώ να μην κάνω τιποτα απο αυτά γιατι ακολουθώ το ρητό 'φύλαγε τα ρουχα σου να έχεις τα μισα'.Δεν θέλω να πάρω ρίσκο σε καμια περίπτωση αν και τα μαλλιά, αχ, μου φύτρωσαν ενα σωρό καινούργια που όμως είναι λευκά! Κι έτσι έχω διχρωμια σκούρα απο την ρίζα μέχρι τα μισά, χάλκινες άκρες και λευκες αντάυγειες! Ωστοσο πρέπει να σας πω οτι η μητέρα μου όταν ήταν έγκυος σ'εμένα έβαφε κανονικότατα τα μαλλιά και μάλιστα ξανθά και όχι με φυτικές κρεμες ή χρωμογαλακτώματα και έβαφε επίσης και τα νύχια. Μέχρι και για να πάει να γεννήσει τα είχε β'αψει!!! Και εγώ δεν έπαθα τιποτα. Θεωρώ οτι είναι περισσότερο θεμα προσωπικό του καθενός, το πως αισθανεται. Εγώ είμαι πολύ φοβιτσιαρα. Να και τώρα με τον βήχα έχω καταστεναχωρηθεί και φοβάμαι μη βλάψω το μωρό. Ο γυναικολόγος μου είπε οτι καλό΄είναι να μη βήχω και μου συνεστησε να πάω στο ιασω,σε παθολόγο εκεί για να εξεταστώ. Όμως τώρα που ήμουν Αθηνα δεν προλαβα, έπρεπε να φύγω την ημερα που μου το είπε και να κάνω παλι ταξίδι ειδικά γι'αυτό είναι λίγο δύσκολο. Προσπαθώ με χαμομήλια και ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Εγώ σαν θέμα δωματίου έχω την κιττυ. Πήρα κατι πολυ ωραια αυτοκολλητα τοιχου αλλα δεν τα έχουμε βάλει ακομη. Ψώνισα επίσης τα πράγματα που θα χρειαστώ εγώ στο μαιευτήριο, να έχω έτοιμο το βαλιτσάκι μου για παν ενδεχόμενο. Πήρα και κάτι πολύ χαριτωμένα κορμάκια-φορμακια για τη μπεμπα. Αχ, ποσο αργά περνουν οι μέρες!!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλησπέρα σε όλες!

anna1985 κ εμένα με πείραξε πολύ η γλυκόζη.με έπιασε απίστευτη νύστα και ζάλη..δεν ήθελα να φάω γλυκό για τα επόμενα 10 χρόνια!!!με το που τελειώσαμε τις 4 μετρήσεις πήρα κ έφαγα μια τέλεια αραβική πίτα και κοιμήθηκα μέσα στο αυτοκίνητο..τον καημένο τον άντρα μου λυπάμαι που άκουγε τη γκρίνια μου για 3 ώρες! τα αποτελέσματα βγήκαν σε μια ώρα αλλά την τρίτη θα πάω στον γυναικολόγο να τα δούμε..

nefeli18 πολύ κοκέτα η μαμά σου,μπράβο!εγώ τώρα με την εγκυμοσύνη βαριέμαι να ασχοληθώ με τον εαυτό μου..έχω τεμπελιάσει!βλακεία,όμως...

m4rilou μου κ εγώ έχω τέτοια διάφανα υγρά.το συζήτησα με το γυναικολόγο μου κ μου είπε να μην ανησυχώ..κάνε κ εσύ το ίδιο!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλησπερα κοριτσια.εγω ειχα μια μικρη περιπετεια και ελπιζω να τελειωσει εδω!

την παρασκευη ειχα πονους περιοδου και πηγα στο νοσοκομειο οπου εκανα εξετασεις και ολα καλα δεν ειχα καθολου συσπασεις ,με κρατησαν ομως για παρακουλουθηση.

και σημερα με δικη μου ευθυνη και την παρεμβαση του γιατρου μου εφυγα.αλλα μου ειπαν να ειμαι σε ετοιμοτητα μεχρι την τριτη γιατι φοβουντε για προωρο τοκετο,πριν της 30 εβδομαδες οταν ενεργοποιειται το τοκετος δεν εχει συσπασεις αλλα πονους περιοδου και σφιξιμο στην μεση.

βεβαιος αυτα τα ειπαν μολις εφυγα αν το ηξερα δεν θα εβγαινα,παντως ειμαι κατω και δεν κανω τιποτα.

ελπιζω εσεις να ειστς ολες καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.εγω ειχα μια μικρη περιπετεια και ελπιζω να τελειωσει εδω!

την παρασκευη ειχα πονους περιοδου και πηγα στο νοσοκομειο οπου εκανα εξετασεις και ολα καλα δεν ειχα καθολου συσπασεις ,με κρατησαν ομως για παρακουλουθηση.

και σημερα με δικη μου ευθυνη και την παρεμβαση του γιατρου μου εφυγα.αλλα μου ειπαν να ειμαι σε ετοιμοτητα μεχρι την τριτη γιατι φοβουντε για προωρο τοκετο,πριν της 30 εβδομαδες οταν ενεργοποιειται το τοκετος δεν εχει συσπασεις αλλα πονους περιοδου και σφιξιμο στην μεση.

βεβαιος αυτα τα ειπαν μολις εφυγα αν το ηξερα δεν θα εβγαινα,παντως ειμαι κατω και δεν κανω τιποτα.

ελπιζω εσεις να ειστς ολες καλα!

προσεχε τον εαυτό σου και ολα θα πανε καλα...ευχομαι το καλυτερο και να ξεπερασεις τον κινδυνο.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Αστερινα ελπιζω να σου πανε ολα καλα μεχρι το τελος ξεκουρασου οσο πιο πολυ μπορεις εξαλλου τον φαγαμε τον γαιδαρο η ουρα μας εμεινε υπομονη.Και εγω εχω πονους περιοδου αλλα μονο το πρωι για καμια ωρα και μετα τιποτα και πετρωματα εχω τα βραδυα μερικες φορες.Στο επομενο ρνβ με τον γιατρο θα τον ρωτησω.

oNg0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι γίνεται με αυτούς τους πόνους περιόδου; Όλες ταυτόχρονα μας πιάσανε; Κι εμένα σήμερα για πρώτη φορά, συσπάσεις δεν έχω κάνει ακόμα ούτως ή άλλως. Είχα για μερικές ώρες αυτά τα πονάκια, όχι πολύ έντονα και τώρα μου πέρασαν. Επίσης, δεν ξέρω αν το είπε η αστερίνα ή κάποια άλλη, αλλά έχω κι εγώ κάτι σαν ακμή στις θηλές και θα ρωτήσω αύριο τη μαμή. Ελπίζω όλα να μας πάνε καλά και να έχουμε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!

VbTYp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!

Οτίλια όντως, όλες ταυτόχρονα μας έπιασε μάλλον!!!

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά και 'γω χθες το μεσημέρι είχα για 3-4 ώρες πόνους περιόδου. Το Σάββατο είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο λόγω υπότασης (έπεσε κάτω από 8 η μεγάλη) και δεν ξέρω μήπως επηρεάστηκε το μωράκι μου απ' αυτό και γι' αυτό να είχα χθες τους πόνους. Το Σάββατο μίλησα με τη θεία μου και μου είπε πως όταν λιποθυμάμε, το σποράκι μας δεν οξυγονώνεται αρκετά. Πάντως, θα ρωτήσω σήμερα και τον γιατρό μου.

Μπορεί βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι χθες κανονικά -αν δεν ήμουν έγκυος- θα αδιαθετούσα και ίσως προέρχονται από 'κει οι πόνοι περιόδου. Μπερδεύτηκα τώρα...:confused:

Y5bap3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...