Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλίτσες και Χρόνια σας Πολλά!!!

Δεν μπαίνω συχνά αλλά προσπαθώ να είμαι up to date με τα νέα σας!!!Εύχομαι σε όλες να πηγαίνουν όλα καλά και με το καλό τα μωράκια σας!!

Κι εγώ με τον μπέμπη μου μια χαρά δόξα το Θεό!!Επιτέλους μετά από τόσους μήνες κατάκλισης ξεκίνησα να σηκώνομαι και να ασχολούμαι με μικροπράγματα που με ευχαριστούν. Δεν διαρκεί πολύ αυτό βέβαια (:-() γιατί κουράζομαι πολύ σύντομα και έτσι και πάλι ξάπλα...:)

Αύριο πάω για εξετάσεις αίματος, ούρων και καμπύλη ζαχάρου των 100. Δεν έχω ξανακάνει αλλά επειδή είμαι πολύ γλυκατζού νομίζω ότι θα το αντέξω.xxxxx

Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τι κρεμούλα βαζετε στις κοιλίτσες σας, στήθος και ίσως και γλουτούς????

Εγώ ειχα ξεκινήσει με baby oil και τώρα την preventia της FREZYDERM για την πρόληψη κατά των ραγάδων. Είναι όμως ακριβή και θέλω να βαζω πολύ και λυπάμαι να μην τελειώσει γρήγορα. Τι χρησιμοποιείται εσείς? Έχω ακούσει και βαζελίνη αλλά δεν ξέρω....

Θα περιμένω νέα σας

Φιλιά σε όλες σας!!!!

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οτιλια για το ξεπικρισμα δεν ξερω να σου πω...εγω ποτε δεν τις ξεπικριζω εκτος κι αν ξερω απο πριν οτι ειναι πικρες(π.χ απο αυτες που φυτευουμε στο μπαξε ξερω καθε χρονο πως πικρες θα ειναι οι τελευταιες που θα βγουν).νομιζω οτι ειναι αποκλειστικα θεμα γευσης και συγγνωμη αλλα νομιζα ρωτουσες γενικα για τις μελιτζανες.ειπαμε διαβαζω βιαστικα και γραφω πολλα παναθεμα με!

για τις ταχυκαρδιες το μονο που με ανησυχει ειναι οτι τις ειχα και πριν την εγκυμοσυνη αλλα μονο σε περιοδους αγχους.

τα νυχια μου τα εβαφα απο την αρχη οποτε ηθελα και ο γιατρος αν και τα ειδε δε μου ειπε κατι.η μικροβιολογος παντως ειχε πει πως οι ουσιες του μανο δεν περνανε στο αιμα και κατεπεκτασιν στο μπεμπε οποτε δεν πειραζει σε κατι.

νεφελη το συνδυασμο μελιτζανα-τουαλετα τον προσεξα κι εγω,χαχαχαχα!αν σου ριχνει και το ζαχαρο ενα παραπανω!

ρενα πολυ χαιρομαι που το καρδιογραφημα ηταν οκ!περαστικα τωρα με το βηχα ακι σε σενα και στη νεφελη!

ασχετο και παλι:εχω αρχισει και σκεφτομαι απο τωρα τα καλοκαιρινα μπανια αλλα στα μαγιω μου δεν χωραω ουτε κατα διαννοια...το πανω μερος δε μου κανει πια το κατω ειναι ενταξει ακομα... καμια ιδεα για μαγιω σε τεραστια νουμερα που να μη θυμιζουν καπη?και τι προτιμαμε?ολοσωμο η μπικινι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλίτσες και Χρόνια σας Πολλά!!!

Δεν μπαίνω συχνά αλλά προσπαθώ να είμαι up to date με τα νέα σας!!!Εύχομαι σε όλες να πηγαίνουν όλα καλά και με το καλό τα μωράκια σας!!

Κι εγώ με τον μπέμπη μου μια χαρά δόξα το Θεό!!Επιτέλους μετά από τόσους μήνες κατάκλισης ξεκίνησα να σηκώνομαι και να ασχολούμαι με μικροπράγματα που με ευχαριστούν. Δεν διαρκεί πολύ αυτό βέβαια (:-() γιατί κουράζομαι πολύ σύντομα και έτσι και πάλι ξάπλα...:)

Αύριο πάω για εξετάσεις αίματος, ούρων και καμπύλη ζαχάρου των 100. Δεν έχω ξανακάνει αλλά επειδή είμαι πολύ γλυκατζού νομίζω ότι θα το αντέξω.xxxxx

Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω είναι τι κρεμούλα βαζετε στις κοιλίτσες σας, στήθος και ίσως και γλουτούς????

Εγώ ειχα ξεκινήσει με baby oil και τώρα την preventia της FREZYDERM για την πρόληψη κατά των ραγάδων. Είναι όμως ακριβή και θέλω να βαζω πολύ και λυπάμαι να μην τελειώσει γρήγορα. Τι χρησιμοποιείται εσείς? Έχω ακούσει και βαζελίνη αλλά δεν ξέρω....

Θα περιμένω νέα σας

Φιλιά σε όλες σας!!!!

καλως την!αμα εισαι γλυκατζου μια χαρα θα τα πας με την καμπυλη...εγω ειδικα την πρωτη ωρα νομιζα οτι η θα λιποθυμισω η θα κανω εμετο!καλα αποτελεσματα!

οσο για τις ραγαδες...μαλλον ισχυει αυτο που λενε..αν ειναι να κανεις θα κανεις οτι κι αν βαλεις!εγω βαζω χαμομηλελαιο η αμυγδαλελαιο,αναλογα τι μου βρισκεται...η κοιλια μου καλα τα παει αλλα το στηθος μου εγινε χαλια...

επισης λενε οτι στην κοιλια αν κανεις ραγαδες τις κανεις αφου γεννησεις..ισχυει αυτο η βγαζεις οποτε να ναι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Ρενάκι, μπράβο κοπέλα μου! Πολύ χάρηκα που βγήκε καλό το καρδιογράφημα! Περαστικά με το βήχα σου!

Marroz90, όπως είπαν και τα κορίτσια, δεν παθαίνει κάτι το μωρό αν βάφεις τα νύχια σου, δεν περνάει στο αίμα κάποια ουσία.

Mommyart, αύριο πάω και 'γω για καμπύλη ζαχάρου. Μου 'πε ο γιατρός να κάνω των 85 για δύο ώρες?!? (δεν πολυκατάλαβα).

Τις τελευταίες εβδομάδες βάζω στην κοιλιά μου την κρέμα Prevenstria, την έχουν τα φαρμακεία και κάνει περίπου 25€. Πάντως όπως είπε και η tingerbell, αν είναι να κάνει το δέρμα ραγάδες, τις κάνει ότι κι αν του βάλεις (απλά μπορεί να μην γίνουν μεγάλες και βαθιές με τις κρέμες).:(

RABIp3.png

9WOGp3.png

γεια σας κορίτσια,

εύχομαι να είστε όλες καλά και τα μωράκια μας υγιη και να μεγαλώνουν σωστά.

εμένα στην β επιπέδου το κοριτσάκι μου το βρήκαν πολύ καλά σε όλες τις μετρήσες και ευχομαι τα πράγματα να συνεχίσουν έτσι μέχρι να το πάρω αγκαλία. εμένα ο γιατρός μου είπε ότι ο πλακούντας είναι πρόσθιος και χαμηλά αλλά συνήθως όπως ανεβαίνει το μωρό ανεβαίνει και ο πλακόυντας αρά ακόμη δεν μας ανησυχει απλά το παρακολουθολυμε. μετά μου έκανε μέτρηση τραχήλου και ήταν 2,5 εκατοστά και μου είπε να μην κουράζομαι πολύ, τέρμα η γίογκα και κομμένο το περπάτημα και αρχές ιουνίου στην επόμενη επίσκεψη θα τον ξαναμετρήσουμε. μου είπε ότι κοντός τράχηλος μπορεί να ελοχεύει πρόωρος τοκετός (από 1,5 εκατοστό και κάτω). θα προσπαθήσουμε με κρέμα προγεστερόνης και λίγη ξεκούραση για αρχή να τον διατηρήσουμε στο ίδιο μέγεθος... έχει καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία και πως εξελίχθηκε?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! τωρα γυρησα απο τον γιατρο,ολα καλα! και ο παλκουντας εχει ανεβει και μου ειπε οτι παμε για φυσιολογικο τοκετο εκτος απροοπτου.το μωρακι ειναι 950 γρ και η θεση του ειναι πολυ καλη,πολυ ξεκουρασει μου ειπε γιατι ολα μπορει να αλλαξουν απο στιγμη σε στιγμη.

εγω ειμαι +11 .

στο στηθος εχω βγαλει κατι σαν ακμη .

ξανθη και εμενα μου αρεσε πολυ η γλυκοζη

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλησπέρα!

δεν ηξερα οτι οι ενυδατικες κανουν χειρότερα την ακμη!!! και εγω την εβαζα κανονικά.. ευχαριστω για την πληροφορια θα την σταματήσω μηπως και δω βελτίωση.

για τις ραγαδες βαζω την salba mama uno. την ξερει καμιά? την εβαζα και την πρωτη φορά αλλά καποιες ραγάδες βγήκαν οχι πολλές και αυτες στον 9ο μηνα 2 εβδομαδες πριν γεννησω.. παντως στην αρχή φαινονται πολύ που εχουν και αυτο το μελανο χρωμα αλλά μετά υποχωρουν καπως. απο ο,τι ξερω για να μην μεινουν εντονα τα σημαδια θελει προσοχη στον ηλιο ειδικά όταν ειναι προσφατες.

ρινακι μπραβο πολύ χαιρομαι που όλα πηγαν καλά με το καρδιογραφημα!

φιλάκια σε όλες καλό βράδυ!

οσο για τις ραγαδες...μαλλον ισχυει αυτο που λενε..αν ειναι να κανεις θα κανεις οτι κι αν βαλεις!

*tingerbell* ναι ειναι αλήθεια το έχω ακούσει κι εγώ αλλά καλό είναι εά μπορούμε να αποτρέψουμε το χειρότερο να το κάνουμε....κάτι καλύτερο θα κάνουν αυτές οι κρέμες.:)

Μελιτζάνες τρώω συνέχεια...μιαμ-μιαμ...δεν τις ξεπικρίζω.:)

Mommyart, αύριο πάω και 'γω για καμπύλη ζαχάρου. Μου 'πε ο γιατρός να κάνω των 85 για δύο ώρες?!? (δεν πολυκατάλαβα).

Τις τελευταίες εβδομάδες βάζω στην κοιλιά μου την κρέμα Prevenstria, την έχουν τα φαρμακεία και κάνει περίπου 25?. Πάντως όπως είπε και η tingerbell, αν είναι να κάνει το δέρμα ραγάδες, τις κάνει ότι κι αν του βάλεις (απλά μπορεί να μην γίνουν μεγάλες και βαθιές με τις κρέμες).:-(

Anna1985 εγώ για 3 ώρες!!! Απ'ότι κατάλαβα κάθε μια ώρα ( 3 φορές στο σύνολο) θα μου κάνουν εξέταση (παίρνουν αίμα?). Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα 'μαι στο ικα για 3 ώρες τουλαχιστον γιατί εκεί θα την κάνω!!!!!!

Την ίδια κρέμα χρησιμοποιούμε! Την βρίσκω ακριβή και ψάχνω κάτι πιο οικονομικό γιατί μέχρι τον Αύγουστο έχουμε μέλλον!!

φιλάκια :))))

n3oUp2.png

καλησπερα αυγουστομανουλες!!!!!εχω να μπω απ τη β επιπεδου που δοξα το θεο βγηκε καλη.....η κοριτσαρα μου εχει δυναμωσει κ μερα νυχτα κλωτσαει κ κανει κολοτουμπες!η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυ κ φοβαμαι πως δεν θα αποφυγω τις ραγαδες παρολο που βαζω baby oil και vaseline intensive care απ το φαρμακειο...δυστηχως ξεκινησε η εγκυμοσυνη μου με 50 κιλα κ εχω φτασει στα 70 απο τωρα....δεν εχω δει ποτε ξανα τον εαυτο μου με τοσα κιλα....η καμπυλη ζαχαρου βγηκε πολυ καλη κ το μονο που εχω να το ειναι πωσ την γλυτωσα γιατι την εχω κανει δυο φορες εως τωρα!το βραδυ με δυσκολια κοιμαμαι...ποναω παντου κ δεν βολευομαι πουθενα....εχω και καουρες!αυτα τα ολιγα....ανυπομονω να παρω αγκαλιτσα τη κορουλα μου κ ειμαι πανευτυχης και μονο στη σκεψη ;) να ναι καλα το μωρο μου τιποτα αλλο δεν θελω ....ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλησπερα σε ολες! εγω δε βάζω κάποια κρέμα στην κοιλιά μου..κάθε φορά που κάνω μπάνιο, βάζω από τη body lotion που έβαζα και πριν.προς το παρόν δεν έχω βγάλει ραγάδες στην κοιλιά.στο στήθος είχα λίγες πριν την εγκυμοσύνη.όσο για την ακμή...είχα πριν την εγκυμοσύνη και τώρα το δέρμα μου έχει γίνει λείο και απαλό όσο ποτέ! παρ'όλο που πριν ακολουθουσα διάφορες θεραπείες,δεν είδα αποτέλεσμα!ο μπέμπης μου είναι το καλύτερο φάρμακο!

mommyart και anna1985, πως πήγε η καμπύλη; εγώ αυριο θα παω στο λητώ για τα 100ml.τι ακριβώς σας έκαναν;σας πήραν αίμα 3 φορές; τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως;YcaKp3.png

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε???

Τελείωσα απ' την εξέταση κατά τις 12.00 (ήμουν εκεί απ' τις 9.30) και μόλις γύρισα σπίτι γιατί είχα δουλειά.

Είμαι κομμάτια... Η γλυκόζη σαν γεύση δεν με πείραξε, αλλά μ' έχει πιάσει μια ζάλη και μια υπνηλία... άλλο πράγμα! Το θέμα είναι ότι δεν είχα παρέα, γιατί ο άντρας μου είχε δουλειά και όταν είπα στον γιατρό ότι οδηγώ, φοβήθηκε πολύ. Μου 'πε να πηγαίνω σιγά κι αν ζαλιστώ να σταματήσω αμέσως. Πρώτη φορά έχω τέτοια υπόταση (εγώ, που είμαι υπερτασική).

Marroz90, μου πήραν αίμα τρεις φορές: μία πριν πάρω τη γλυκόζη, μία 1 ώρα αφού την πήρα και άλλη μία 2 ώρες μετά που την πήρα.

Μιας και με τρύπησαν είπα να κάνω και μια γενική αίματος να δω τον αιματοκρίτη. Τα αποτελέσματα θα τα πάρω κατά τις 6.00μ.μ. και μπορεί να πάω κατ' ευθείαν στον γυναικολόγο.

Mommyart, όντως πανάκριβες οι κρέμες! Λίγο που το έψαξα όμως, όλες οι κρέμες που είναι για ραγάδες έχουν πάνω κάτω την ίδια τιμή.:-(

Νεφέλη μου, μια χαρά η μπεμπούλα σου!!!:tongue: Και ζωηρούλα και αφρατούλα!!!:tongue::tongue:

cxAjp3.png

9WOGp3.png

mommyart και anna1985, πως πήγε η καμπύλη; εγώ αυριο θα παω στο λητώ για τα 100ml.τι ακριβώς σας έκαναν;σας πήραν αίμα 3 φορές; τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως;YcaKp3.png

marroz90 Καλησπέρα!!

Δυστυχώς ενώ ταλαιπωρήθηκα το πρωι αρκετα και δεν μου την έκαναν την καμπύλη ζαχάρου. Ένας από τους λόγους είναι ότι έπρεπε να είχα πάρει (αγοράσει) τη γλυκόζη εγώ και να τους την πάω. Δεν είχα ενημερωθεί ειλικρινά!! Μέχρι και το νερό και το ποτήρι εγώ θα το πάω....έχω πάθει ένα μικρό σοκ αλλά επειδή δεν είχα ξανά εμπειρία......τι να πω....

Στο ΙΚΑ αυτα... ιδιωτικά δεν ξέρω εάν γίνεται με αυτόν τον τρόπο.

Αύριο η καμπύλη!!!!! Τα λέμε αύριο λοιπόν!

Τα φιλιά μου σε όλες τις μανουλίτσες!!!!!

n3oUp2.png

mommyart, ήξερα ότι είναι υπό διάλυση το δημόσιο αλλά πίστευα ότι σε αυτό το θέμα, θα ήταν λίγο πιο ευαίσθητοι...γι' αυτό αναγκαζόμαστε και πηγαίνουμε στα ιδιωτικά, μήπως μας αντιμετωπίσουν σαν ανθρώπους.τέλος πάντων..Μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο..ευτυχώς θα έχω παρέα τον άντρα μου μπας και περάσουν οι 3 ώρες!τα λέμε αύριο...φιλάκια σε όλες!!:-)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλά Mommyart, τι φρίκη είναι αυτή με το ΙΚΑ???? Αν είναι δυνατόν!!! Και 'γω παλιά στο ΙΚΑ ήμουν ασφαλισμένη, αλλά ποτέ δεν έκανα κάποια εξέταση εκεί, εκτός από μία φορά που κόντεψε να μου βρουν πως έχω πρόβλημα στον προστάτη :lol::lol::lol:!!!!! Την εξέταση την έκανα στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (με το νέο μου ταμείο) μια χαρά κι ωραία!!! Στα ώπα-ώπα με είχαν!!!

Πήρα χθες το απόγευμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία είναι πάρα πολύ καλά! Ακόμα και ο αιματοκρίτης βελτιώνεται, έφτασε στο 33! Η γλυκόζη όμως με πείραξε πολύ... Όλη τη μέρα χθες ήμουν σαν ζαλισμένο κοτόπουλο... υπνηλία, ατονία, αδυναμία, υπόταση, ζάλη... όλα τα είχα (εκτός από τάση προς έμετο). Πήγα και στον γυναικολόγο για να δει εκείνος τα αποτελέσματα των εξετάσεων και για να δω εγώ τον μπέμπη μου, ο οποίος είναι μια χαρά! Μεγαλώνει και κλωτσάει:tongue:! Έχει κάνει μια κοιλίτσα... σου 'ρχεται να την τσιμπήσεις - να τη φας, σαν λουκουμάς είναι!!!:tongue::tongue::tongue:

ByKGp3.png

9WOGp3.png

καλημερα!!!

γεια σου ρε αννα λουκουμαδοκοιλιτσα!μπραβο για την καμπυλη!κι εγω ετσι χαλια ειχα γινει απο την γλυκοζη συν ταση για εμετο την πρωτη ωρα...ελπιζω να μη με ξαναβαλει να την κανω...εχω κανει τη μικρη μαζι με τον προγεννητικο και στην 21η νομιζω εκανα τη μεγαλη,μονο που εμενα με τρυπησαν 4 φορες και οχι 3 οπως λετε...1 πριν τη ληψη της γλυκοζης και 1 ανα 1 ωρα για 3 ωρες....

οσο για το ΙΚΑ δεν μπορω να εκφρεω αποψη,δεν ξερω αλλα ολα αυτα ακουγονται τραγικα...αυτο μας ελειπε να κουβαλαμε εμεις τη γλυκοζη!τι να πεις!καλα αποτελεσματα στα κοριτσια που θα την κανουν σημερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...