Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Οτίλια, λίγο που το έψαξα το θέμα δεν είδα να βλάπτει πουθενά. Ίσα-ίσα που κάνει πολύ καλό. Διάβασα πως η μελιτζάνα είναι καλή πηγή βιταμινών συμπλέγματος Β και κυρίως θειαμίνης, νιασίνης, φυλλικού και πυριδοξίνης, βιταμινών που η έλλειψή τους σχετίζεται με διαταραχές του κεντρικού νευρικού συστήματος και συνεπώς και του εγκεφάλου.

kB0Rp3.png

Txwjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας.Είμαι καλύτερες και χωρίς συσπάσεις αλλά εξασκούμαι για Βούδας...

Από κιλά είχα χάσει 6 και τώρα έχω πάρει τα 4 από αυτά οπότε είμαι -2 από όταν ξεκίνησα.Αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν έχω όρεξη γενικά αυτή την φορά.Ούτε για βλακείες δεν έχω όρεξη που συνήθως λυσσώ...

Την Παρασκευή πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων καθώς και την καμπύλη μου.Από τώρα την λιγουρεύομαι την γλυκόζη(ξέρω σας έχουν πει τα χειρότερα για την γλυκόζη αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ)....

Μελιτζάνες τρώω και έτρωγα ανέκαθεν δεν είδα ο γιος να έχει κανένα πρόβλημα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπέρα κορίτσια.

εχω παρει και εγω πια την ανοδο στα κιλά αλλά συγκρατημένα. ξεκινησα 51-52 εφτασα 49 με τις ναυτιες και τωρα ειμαι 56. γελικά δεν φαινομαι πολύ εγκυος και με καποια ρουχα λιγο πιο ανετα δεν φαινεται ουτε η κοιλιά πολυ.

καποιοι γνωστοι μου που με βλέπουν συχνα μολις πριν 1 εβδομαδα καταλαβαν οτι ειμαι εγκυος που εβαλα καλοκαιρινα ρουχαλάκια.

ακομα δεν εχω φορεσει ρουχα εγκυμοσυνης περα απο μια φουστιτσα και ενα παντελονακι το οποιο εχω μεταποιησει η ιδια. τα υπολοιπα τα φοραω με ανοιχτο το κουμπακι και λαστιχακι και με λιγο μακρυες μπλουζες δειχνει μια χαρα.

εγω πιο πολύ φοβαμαι για τα κιλά την περίοδο του θηλασμου παρα της εγκυμοσυνης.

το προβλημα μου ειναι οτι εχω εμφανισει ακμη εγκυμοσυνης και δεν ξερω τι να κανω. πλαινομαι με διαφορα αλλά δεν βλεπω βελτιωση ελπίζω να υποχωρήσει οταν με το καλο γεννησω :(

Έμι εγώ και την προηγούμενη και αυτή την φορά έχω ακμή από τις ορμόνες και φαντάσου ότι ούτε στην εφηβεία δεν είχα ακμή.Γενικά δεν βγάζω σπυριά.Ο Δερματολόγος που πάω είπε να μην κάνω τίποτα και να μην βάζω ούτε ενυδατική ακόμα.Αυτό κάνω και είδα βελτίωση.Αλλά να ξέρεις μόλις γεννήσουμε ως δια μαγείας εξαφανίζονται αμέσως...

Έμι εγώ και την προηγούμενη και αυτή την φορά έχω ακμή από τις ορμόνες και φαντάσου ότι ούτε στην εφηβεία δεν είχα ακμή.Γενικά δεν βγάζω σπυριά.Ο Δερματολόγος που πάω είπε να μην κάνω τίποτα και να μην βάζω ούτε ενυδατική ακόμα.Αυτό κάνω και είδα βελτίωση.Αλλά να ξέρεις μόλις γεννήσουμε ως δια μαγείας εξαφανίζονται αμέσως...

Ενυδατική δεν κάνει στην εγκυμοσύνη ή στο είπε για την ακμή; Εγώ φοράω από την αρχή μια κρέμα ημέρας της nivea πολύ ελαφριά, 95% από φυσικά υλικά και χωρίς parabenes. Η μαμή μου είχε πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και αντιηλικό φοράω!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!:P

Πήγα χθες το απόγευμα στον παθολόγο και μου είπε πως το λαχάνιασμα που νιώθω είναι από τον χαμηλό αιματοκρίτη, την ανάγκη του οργανισμού για περισσότερο οξυγόνο και απ' τη μήτρα που ανεβαίνει με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα όργανά μου να πιέζουν το διάφραγμα. Όσο για τον πόνο-ενόχληση είναι από την αλλαγή της στάσης του σώματος λόγω κοιλιάς.

z8aXp3.png

9WOGp3.png

καλημερα!

εχω φαει του κοσμου τις μελιτζανες τον τελευταιο καιρο!ειμαι εξαρτημενη κανονικοτατα!και εχω και λγες μερες που εχω πλακωθει στα σπαραγγια...μηπως υπερβαλουμε λιγακι ψαχνοντας τι κανει και τι δεν κανει για το καθε τροφιμο?

Ξανθη τι καλα που σταματησαν οι συσπασεις!αντε απο δω και περα να μην εχεις αλλα θεματακια!

ακμη εγκυμοσυνης δεν εβγαλα εχω ομως μια ωραια αλλεργια...μου 'χει κανει τα μουτρα σαν τον πισινο της μαιμους.κι εμενα για τις κρεμες ο γιατρος δε μου ειπε τιποτα.μου ειπε απλα να συνεχισω τη ζωη μου και να κανω οτι εκανα πριν με καποιες λιγες εξαιρεσεις.

αννα χαιρομαι που δεν εχεις τιποτα!τελικα τα μπεμπακια παραμεγαλωσαν πια και στην προσπαθεια τους να κανουν κι αλλο χωρο μας αλλαζουν τα φωτα!ταχυκαρδιες εχετε καθολου?ειδικα το βραδυ που ξαπλωνω νομιζω οτι θα μου φυγει η καρδια.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα.Κορίτσια μου είπε να μην βάζω ενυδατική και γενικά τίποτα εξαιτίας της ακμής αλλιώς επιτρέπονται όλα κανονικά.Αλλά και εγώ το βλέπω ότι όταν έβαζα ενυδατική φούντωναν τα σπυράκια μου.

Καλημέρα κορίτισια!!! Χάθηκα γιατί στη δουλειά γίνεται ο κακός χαμός και τα απογεύματα στο σπίτι με μονοπωλεί το κοριτσάκι μου το μεγάλο!!! Το τι παιχνίδι κάνουμε τον τελευταίο καιρό δε λέγεται, το καταευχαριστιέμαι:P:p:p

Από κιλά έγώ είμαι στο +8 και μέχρι τώρα πάω ακριβώς όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Γενικώς δε με αγχώνει το τώρα όπως πολύ σωστά είπε και κάποια άλλη (συγγνώμη δε θυμάμαι ποιά) η πρίοδος του θηλασμού είναι που με αγχώνει για τα κιλά:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξανθή μπράβο που πας καλύτερα με τις συσπάσεις σου, εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα ελάχιστες και τώρα προς το παρόν μη με ματιάσω δεν έχω καθόλου!!!

Αυτή τη βδομάδα περιμένω και το γιατρό να με πάρει να μου βάλει ραντεβού και να μου γράψει εξετάσεις γιατί έχω από αρχές Απρίλη που κάναμε τη Β' επιπέδου να τον δω το μπόμπο μας:D:D:D Βέβαια δίνει καθημερινό παρόν με κλωτσίτσες και μπουνίτσες και έχει αρχίσει και η κοιλιά μου να πηγαίνει πάνω κάτω και πολύ το ευχαριστιέμαι!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

tingerbell, πράγματι, μεγαλώνουν τα καμάρια μας και έχουν ανάγκη από περισσότερο χώρο!!!!:tongue: Οι παλμοί μου μερικές φορές φτάνουν 120 με 130! Μου 'πε όμως ο καρδιολόγος να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό, ειδικά αν ο αιματοκρίτης είναι χαμηλός!

Κοριτσάκια στο πρόσωπό μου βάζω και κρέμα και make up και απ' όλα! Στον γιατρό πάντα βαμμένη πάω και ποτέ δεν μου 'κανε παρατήρηση. Άρα είναι καθαρά θέμα ακμής το να μην βάζεις κρέμες και καλλυντικά. Υπομονή Ξανθή μου, λίγοι μήνες έμειναν! Μετά θα 'σαι όπως πριν!

Uggip3.png

adGwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Πήγαμε και κάναμε και το καρδιογράφημα κι όλα ήταν τέλεια!!!! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να πάμε σ' ένα παιδοουρολόγο συμβουλευτικά και μόνο (για να μας πει τι πρέπει να προσέχουμε και πάνω από όλα να τον γνωρίσουμε κιόλας στην περίπτωση που μας χρειαστεί).

Εγώ σήμερα ξεκίνησα αντιβίωση για το βήχα γιατί πάω από το κακό στο χειρότερο. Από την Πέμπτη βήχω, αλλά αρνιόμουνα να πάρω αντιβίωση. Αλλά μετά από τα επανωτά ξενύχτια δεν αντέχω άλλο κι υπέκυψα. Μου έδωσε ο γυναικολόγος μου Augmentin, το οποίο με διαβεβαίωσε ότι είναι το υπηότερο απ' όλα. Βέβαια αυτό το είχα πάρει και στο πρώτο τρίμηνο λόγω της ωτίτιδας... Τους είπα ότι αν αρχίσουμε και ψάχνουμε και τίποτα άλλο στο μωρό θα αρχίσω να τους κυνηγάω όλους :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα κορίτσια! Πήγαμε και κάναμε και το καρδιογράφημα κι όλα ήταν τέλεια!!!! Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να πάμε σ' ένα παιδοουρολόγο συμβουλευτικά και μόνο (για να μας πει τι πρέπει να προσέχουμε και πάνω από όλα να τον γνωρίσουμε κιόλας στην περίπτωση που μας χρειαστεί).

Εγώ σήμερα ξεκίνησα αντιβίωση για το βήχα γιατί πάω από το κακό στο χειρότερο. Από την Πέμπτη βήχω, αλλά αρνιόμουνα να πάρω αντιβίωση. Αλλά μετά από τα επανωτά ξενύχτια δεν αντέχω άλλο κι υπέκυψα. Μου έδωσε ο γυναικολόγος μου Augmentin, το οποίο με διαβεβαίωσε ότι είναι το υπηότερο απ' όλα. Βέβαια αυτό το είχα πάρει και στο πρώτο τρίμηνο λόγω της ωτίτιδας... Τους είπα ότι αν αρχίσουμε και ψάχνουμε και τίποτα άλλο στο μωρό θα αρχίσω να τους κυνηγάω όλους :)

Μπράβο!!! Πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά με το μωράκι σου! Βήχα έχω κι εγώ,ο πονόλαιμος για τον οποίο είχα μιλήσει εξελίχθηκε σε βήχα και βαρύ σιναχι,δυστυχώς. Δεν έχω πάρει τίποτα, πίνω μόνο χλιαρά χαμομηλια και γάλα. Δυστυχώς, το μέλι που είναι το φάρμακο του βήχα δεν μπορώ να το πλησιάσω λόγω ζαχάρου κι έτσι υπομένω

DVymp3.png

Gfjgp3.png

λοιπόν κορίτσια να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Απο κιλά είμαι +4,5, ήμουν +5,5-6 αλλά λόγω του ξεσπάσματος του ζαχάρου των τελευταίων ημερών μείωσα τις ποσότητες των φαγητών κι έτσι έχασα κιλά.

Η μπέμπα μου δίνει κι εμένα το παρόν καθημερινά και πολλές φορές της ημέρας! Μερικές φορές κλωτσάει, κάτι άλλες βλέπω την κοιλιά μου να τεντώνεται σε διάφορα σημεία, μάλλον αλλάζει θέση ή κάνει τούμπες! Στον υπέρηχο που έκανα χθες την είδαμε να χασμουριεται και μετά να πιπιλάει την πατούσα της:tongue: Ευτυχώς όλα ήταν καλά, είναι 5 μέρες μπροστά (όχι 6 όπως ήταν), το αμνιακο υγρό λιγο πάνω απο τον μέσο όρο αλλά είχε λιγοστέψει απο την προηγούμενη φορά που ήταν στα ανώτερα φυσιολογικά και φοβόμουν μη τα ξεπεράσω. Ολα φυσιολογικά μου είπε ο γιατρός, να μην ανησυχώ, οπότε ηρέμησα. Και ζυγίζει 950 γρ! Τώρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες που είναι το κανονικό ραντεβού, γιατί το χθεσινό ήταν εκτακτο.

Για τις μελιτζάνες αυτο που έχω να πω είναι οτι δεν ξέρω αν κάνουν κάπου κακό, που δεν το νομίζω κιόλας, αλλά εμένα μ'εχουν βοηθήσει απίστευτα σε 2 πράγματα: όποτε τρωω φαγητό που τις περιλαμβάνει - ακόμα και μουσακά!!- το ζάχαρο διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα και επίσης, όποτε τις φάω, πάω αμεσως τουαλέτα. Τις έχω λοιπον ως αντιδιαβητικές και κατά της δυσκοιλιότητας!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα σε όλες!Μήπως ξέρει καμμια να μου πει για το βάψιμο των νυχιών;Τι σας έχει συμβουλεύσει ο γιατρός σας;Μιας και μπαίνει σιγά σιγά το καλοκαίρι λέω να αρχίσω να τα βάφω.μέχρι τώρα φοβόμουν και δεν τα έβαψα.όμως δεν αντέχω άλλο.YcaKp3.png

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Μαρρόζ δε νομίζω ότι πειράζει να βάψεις τα νύχια σου! Τόσες και τόσες έγκυες τα βάφουν! Εμένα πάντως μου δε μου απαγόρευσαν κανένα καλλυντικό!

Τινγκερμπελ, ρώτησα συγκεκριμένα αν πειράζει που έφαγα μελιτζάνες χωρίς να τις αφήσω να ξεπικρίσουν (είδα μετά ότι τις βάζεις σε αλατόνερο για να ξεπικρίσουν και σκέφτηκα μήπως αυτή η "πικρίλα" είναι κάτι κακό). Γενικά τρωω τα παντα, φέτα, γαρίδες που έχω διαβάσει ότι πρεπει να αποφευγονται, έχω φάει συκώτι, πίνω καφέ αλλά ακολουθώ τη γραμμή του γιατρού μου "τρως ο,τι θες"! Όσο για τις ταχυκαρδίες και τη δύσπνοια Άννα και τινγκερμπελ, έχω κι εγώ στο φουλ αλλά δε δίνω σημασία διότι ήξερα ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά στην εγκυμοσύνη. Με το σίδηρο που ξεκίνησα τώρα μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα, γιατί πολύ σωστά είπες Άννα ο χαμηλός αιματοκρίτης κάνει ταχυκαρδίες και δύσπνοια και η εγκυμοσύνη που προχωράει. Ξέρω έγκυο που στον 9ο παραλίγο να βάλει μάσκα οξυγόνου και ο γιατρός το θεωρούσε νορμάλ (είχε τεράστια κοιλιά)!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...