Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Κορίτσια από κιλά πώς πάτε; Εγώ σήμερα χτύπησα το 10κιλο, είμαι 66κιλά από 56. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μου λένε ότι δε φαίνεται και ο αντρας μου δε γκρινιάζει καθόλου και μου λέει από μόνος του ότι δε με φοβάται κι ότι είμαι μια χαρά. Ήταν πάντα ο πιο αυστηρός κριτής! Τι να πώ; Έχει χαρεί τόσο με το μωρό;; Η αλήθεια είναι ότι δε νιώθω πρησμένη, δεν πρεπει να κάνω κατακρατηση υγρών, χέρια, πόδια πολυ νορμάλ, άρα αυτά μαλλον ειναι λιπος;; Καλά και το έμβρυο...

VbTYp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ωραία τα βιντεάκια!!!:P

Marroz90, άσε! Και 'γω είχα ετοιμασίες χθες γιατί ήταν να έρθουν κατά τις 5μ.μ. η ξαδέλφη μου με τον άντρα της για να δουν με τον δικό μου το Final Four και για να φάμε παρέα και ενώ την έπαιρνα όλο το πρωί τηλ. για να συνεννοηθούμε, το 'χε κλειστό και με πήρε τηλ. κατά τις 4μ.μ. για να μου 'πει ότι είχαν ξενυχτήσει τους πήρε ο ύπνος και ότι τελικά δεν θα 'ρθουν!!!:twisted::twisted::twisted: Και λέω εγώ τώρα: δεν θα μείνει κάποια στιγμή και 'κείνη έγκυος??? Τότε θα καταλάβει τι είναι να ετοιμάζεις το σπίτι για μουσαφίρη και να μην σου το ακυρώνει τελευταία στιγμή!

Οτίλια, εγώ από 60 κιλά έχω πάει στα 68!!!!:oops: Πέφτει πολυ γλυκό....

Zg5Kp3.png

9WOGp3.png

Άσε Άννα κι εγώ τα έχω αυξήσει τα γλυκά, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει... Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Οι μελιτζάνες επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη; Έχετε ακούσει τίποτα; Μου αρέσουν πολύ και είναι η δεύτερη φορά που τρώω. Επίσης, αυτή τη φορά τις μαγείρεψα μόνη μου στην κατσαρόλα και δεν ήξερα ότι έπρεπε να τις έχω αφήσει να ξεπικρισουν. Βγήκαν γλυκές και θεονόστιμες πάντως! Για μαγειρική λέω κορίτσια σορυ..

VbTYp1.png

Με τα κιλά έχω κι εγώ ένα θεματάκι, κορίτσια. Είμαι +9 και ο γιατρός μου με βρίσκει απαράδεκτη! Η αλήθεια είναι ότι δε στερούμαι τίποτα και το γλυκάκι μου το τρώω και από όλα αλλά όχι ότι τρώω και τραγικά περισσότερο από πριν. Μάλλον αποδίδεται στο ότι δε κινούμαι πάρα πολύ αλλά το περπάτημα πια με κουράζει. Υπομονή, δεν πειράζει ας είναι γερός ο μικρούλης μου και μετά θα πέσει ... πείνα ! Φιλιά σε όλες !

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,εμεις ειμαστε καλα,δεν προλαβαινω να γραψω αλλα ελπιζω απο την αλλη εβδομαδα που σταματαω να εχω χρονο.απο κιλα εγω ειμαι στο +1 και παλι αγχωνομαι γιατι μεχρι τελος θα φτασω τα 5-6 και δεν μου αρεσει.ξερω οτι ακουγεται κουλο αλλα σε καμια εγκυμοσυνη μου δεν πηρα πολλα και σε αυτη ειπα μπας και χασω και κανενα.θα κανει καμια τεστ γλυκοζης?εχω την αλλη εβδομαδα που θα σταματησω θα κανω αυτη με τα 50γρ γλυκοζης και βλεπουμε.φιλακια

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!:tongue:

Οτίλια μου, όταν ρώτησα τον γυναικολόγο και τη θεία μου για το τι επιτρέπεται να τρώω τώρα που είμαι έγκυος, μου είπαν και οι δύο τα πάντα (με μέτρο τα γλυκά) έκτος από κουκιά (γιατί δεν γνωρίζουμε για το μωρό μας μέχρι να γεννηθεί αν έχει ή όχι ένα ένζυμο, του οποίου η έλλειψη οδηγεί σε αιμολυτική κρίση σε περίπτωση κατανάλωσης κουκιών). Γιατί ρωτάς όμως? Άκουσες κάτι για τις μελιτζάνες???

Myrval, άσε... με το περπάτημα έχω πάρει διαζύγιο τώρα στην εγκυμοσύνη!:D Είμαι απ' τους ανθρώπους που λατρεύω την πεζοπορία, τους περιπάτους και γενικά το γρήγορο βάδην. Όταν απλώς περπατούσα, νόμιζαν οι άλλοι ότι τρέχω (σαν σβούρα πήγαινα) και τώρα... σέρνομαι.....:(:(:( Περπατάω αργά και λαχανιάζω στο λεπτό!

Rianna, καλώς μας ήρθες και πάλι! Μόνο ένα κιλό πήρες μέχρι τώρα???? Πως τα καταφέρνεις??? Ο γυναικολόγος σου τι σου λέει γι' αυτό?

wxwXp3.png

9WOGp3.png

Α ωραία, έχω το ρεκόρ των 13 κιλών παρ'ολο που κινούμαι αρκετά, δεν τρώω πολλά γλυκά κοκ. ωστόσο, καθόλου δεν με νοιάζει, ξέρω τον εαυτό μου, να πάνε όλα καλά εύχομαι μονάχα και θα ξαναγίνω στυλάκι. άλλωστε που χρήμα για καινούρια γκαρνταρόμπα!! χιχιχι.. φιλιά σε όλες!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημερα κοριτσια και εγω εβαλα αλλο ενα κιλο συνολο +10 καθε εβδομαδα και +1 κιλο να δω που θα φτασω:confused::confused:Laerta μια χαρα σε βρισκω +13 με διδυμα εγω εχω ενα.Καλα να ειναι τα μωρακια μας και τιποτα δεν υπαρχει που δεν φτιαχνεται.

oNg0p3.png

καλημέρα μανούλες!

Anna1985 είναι τραγικό να ετοιμάζεις για ξένους.εκτός από το φαγητό, πρέπει όλο το σπίτι να είναι στην εντέλεια!:oops:

κορίτσια εγώ ειμαι 68 από 62 κιλά.τρώω τα πάντα όπως και πριν, περπατάω όσο μπορώ-περίπου 4 φορές την εβδομάδα για μια ώρα.πιστεύω οτι δεν πήρα κιλά γιατί το πρώτο 3μηνο ετρωγα πολύ λίγο.τα 6 κιλά τα πήρα από τον 4ο μήνα κ μετά.εχω αγχωθεί όμως για το τελικό αποτέλεσμα...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!χρονια πολλα για προχθες σε ολες τις μανουλες!

κοριτσια πεφτει τρελη κλωτσια τελευταια και το καλυτερο ειναι οτι φαινεται και με το ματι πλεον!μη μιλατε για κιλα γιατι ποναει!ενω κρατιεμαι για να μην φαω οοοοολα αυτα που θελω να φαω ειμαι στα +9!κι εχω απορια τωρα στις 19 που εχω παλι ραντεβου να δω ποσο θα με δειξει...του σπιτιου μου παντως η ζυγαρια σα να μαλακωσε λιγο μαζι μου και δειχνει οτι εχασα 2 κιλακια...για να δουμε...οχι οτι με πιανει υστερια απλα αγχωνομαι να μην παρω πολλα και δεν μπορω να τα χασω μετα..η αληθεια οπως και να χει ειναι οτι πειναω συνεχεια κι ολο κατι θελω να μασουλαω...απλα κοιταω να αποφευγω τα σουβλακοειδη και τα γλυκα,ασε που γλυκα δεν θελω ετσι κι αλλιως...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

κιλα??? συν 16 :shock: ειπατε κατι? ξεκινησα 55 και τωρα ειμαι 71:D:D:D εχω τεραστια κοιλια μοιαζει για 8 μηνων τουλαχιστον ή με ρωτανε αν εχω διδυμα χα χα που θα φτασει περπαταω σαν αρκουδα να το πω πιγκουινος να το πω δεν ξερω στο γραφειο με φωναζουν τορνερο και εγω με αποκαλω (η φαλαινα η ορκα)

οσοι με βλεπουν λενε σου πανε τα κιλα γιατι με εβλεπαν κοκαλο.

στον γαμο μου τον σεπτεμβριο ειμουν 52 κιλα! καλα να ειμαστε και στην βαφτιση παλι στυλακια θα ειμαστε ολες;)

δουλευω ακομα περπαταω κινουμαι ολη μερα, που να ειμουν και ξαπλα....

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κοριτσάκια, τα κιλά είναι λίγο πρόβλημα! Το καλό όμως είναι πως όσα κι αν πάρουμε τώρα στην εγκυμοσύνη κανένας δεν πρόκειται να μας πει κάτι (εκτός του γυναικολόγου)!!! Αφήστε που σε μερικές πάει περισσότερο ή δεν τους φαίνεται!;)

Το απόγευμα θα πάω στον παθολόγο μου, γιατί έχω κάτι σαν πόνο-ενόχληση στους πνεύμονες μου και μου δημιουργεί δυσφορία. Με έχει αγχώσει γιατί μου πρωτοεμφανίστηκε την Πρωτομαγιά και δεν λέει να υποχωρήσει.

Tingerbell, όντως δίνουν κάτι δυνατές τα μικρά μας (μερικές πονάνε κιόλας):tongue::tongue::tongue:... Η κοιλιά μου μοιάζει με κατσαρόλα που σκάνε μέσα της ποπ-κορν!!! Ο μικρός μου ξετρελένεται με εκκλησιαστικούς ύμνους, βυζαντινή μουσική και κλασική!!!:P

cSD6p3.png

9WOGp3.png

γεια σας κοριτσια,εμεις ειμαστε καλα,δεν προλαβαινω να γραψω αλλα ελπιζω απο την αλλη εβδομαδα που σταματαω να εχω χρονο.απο κιλα εγω ειμαι στο +1 και παλι αγχωνομαι γιατι μεχρι τελος θα φτασω τα 5-6 και δεν μου αρεσει.ξερω οτι ακουγεται κουλο αλλα σε καμια εγκυμοσυνη μου δεν πηρα πολλα και σε αυτη ειπα μπας και χασω και κανενα.θα κανει καμια τεστ γλυκοζης?εχω την αλλη εβδομαδα που θα σταματησω θα κανω αυτη με τα 50γρ γλυκοζης και βλεπουμε.φιλακια

rianna γιατί να χάσεις στην εγκυμοσύνη; Ακολουθείς κάποια διατροφή λόγω διαβήτη; Με το καλό το μωράκι σου!

VbTYp1.png

Άννα μου δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο για τις μελιτζάνες, ξέρω ότι γενικά κάνουν καλό, απλά έχουν και μια ουσία που δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ή τουλάχιστον σε μεγάλη ποσότητα. Πάντως κι εμενα μου είχε πει ο γιατρός χαρακτηριστικά "τρως ο,τι θες"!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...