Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  5. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

15. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  16. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  17. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

18. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  19. mara76..............24/08/2011
  20. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

emi μου έχω κάνει δύο υπέρηχους στο ΓΑΙΑ (Β' επιπέδου) κι έναν στο ιατρείο κάποιου γιατρού. Και τις τρεις φορές τζίφος... Στην πρώτη που και καλά το είδαν ο τελευταίος μας είπε πως στη θέση του νεφρού έχει δημιουργηθεί κάτι σαν λίπωμα, το οποίο δημιουργήθηκε επειδή βρήκε κενό... όπως λέω εγώ βρήκε φως και μπήκε :)

Πλέον το ρίχνω λίγο στην πλάκα γιατί δεν αντέχεται άλλο η κατήφια μου! Πάντως αφού κανένας από τους γιατρούς δεν ανησυχεί γιατί να ανησυχήσω εγώ... Θα μου πείτε πως δεν είναι δικό τους παιδί!!! Τέλος πάντων, ας πάμε να κάνουμε και το καρδιογράφημα για να δούμε τι θα μας πούνε κι εκεί! Γερός να είναι κι ας έχει όσα νεφρά θέλει :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

renakig μου, σε καταλαβαινω. και εγω μεχρι να το βρουμε ειχα αρκετο αγχος αλλά προσπαθούσα να μη το σκεφτομαι. ευτυχως για εμας όλα πηγαν καλά το μονο που μας ειπε ειναι οτι το νεφρο που ειναι χαμηλά θα ειναι μελλοντικά πιο ευκολο στη δημιουργια πετρασ κλπ. οτι ειναι, ειναι.. δεν πειραζει. θα ξανακάνουμε υπέρηχο για το νεφρο οταν με το καλο θα ειναι 3 ημερων..

στο διαστημα μεταξυ των 2 υπερηχων παντως που ρωτησα γιατρους για το θεμα ήταν όλοι χαλαροί και μου έλεγαν οτι ακομα και αν δεν υπαρχει το νεφρο δεν είναι τοσο σοβαρό. τι να πω..

το καρδιογραφημα γιατι θα το κανετε? (σορυ λογικα το εχεις ηδη γραψει αλλά δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα στο φορουμ και εχω χασει επισοδεια)

μακάρι να ειναι κατα τα άλλα υγιέστατο το αγοράκι σου και με το καλό να το παρετε αγκαλίτσα:)

καλησπέρα κορίτσια! Υπαρχει καμια απο έσας που να χρειάστηκε να παρει ντεπον κατά την διαρκεια της εγκυμοσύνης; εγω είχα πάρει 2 στις αρχές γιατι είχα σηκώσει πυρετό και άλλο ένα σήμερα γιατι πάλι αρρώστησα και έκανα πυρετό. Και να φανταστείτε ότι μέχρι τώρα όποτε αρρώσταινα είχα του κόσμου τα συμπτώματα εκτός απο τον πυρετο. Ενώ τώρα με το πρώτο. Ο γιατρός μου είπε οτι είναι το μόνο φάρμακο που κάνει αλλά θέλω να το αποφευγω και πολύ στεναχωρήθηκα που αναγκάστηκα να το πάρω. Αλλά απο την άλλη και ο πυρετός βλάπτει το μωρό οπότε δεν είχα άλλη επιλογή. Χαίρομαι που όλες είστε καλά και μπορείτε και σκέφτεστε τις αγορές και τις προετοιμασίες, το ίδιο έκανα κι εγώ μεχρι την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τις τελευταίες μέρες έχω πέσει πολύ ψυχολογικά εξ'αιτίας του ζαχαρου που ξέφυγε τελείως απο τον έλεγχο. Και παρ'ολο που τρώω μόνο ότι πρέπει χωρίς καμία ατασθαλία, τρώω ποσότητες σπουργιτιού και κάνω τις ενέσεις ινσουλίνης που αυξησα και τις μονάδες στις μισές μου μετρήσεις μου βγαίνει πάνω απο το όριο. Και μετά παθαίνω και υπογλυκαιμίες. Είμαι πολυ χάλια, φοβάμαι για το μωρό κι ενώ είχα το επόμενο ραντεβού για υπέρηχο στις 24/5 έκλεισα κι άλλο ραντεβου για αυτή την Τρίτη γιατί φοβάμαι. Την τελευταία φορά το μωρό ήταν ηδη 6 μέρες μπροστά και το αμνιακό υγρο στα ανώτερα φυσιολογικά όρια, κι αν τα έχω ξεπεράσει; δεν μπορώ να περιμένω 3 εβδομάδες για να το μάθω. Αν έχει συμβεί κάτι θέλω να το προλάβω. Τρομερός εφιάλτης!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

nefeli, χαλάρωσε, σε έχει κυριεύσει το άγχος και η αγωνία (λογικό είναι βέβαια) αλλά πρέπει να ξαναβρεις την ισορροπία σου. ίσως πρέπει να βάλεις λίγη κίνηση στην καθημερινότητά σου ώστε να καις έξτρα ενέργεια. συζήτησέ το με τον γιατρό σου. όσον αφορά το ντεπόν κι εγώ έχω πάρει μερικές φορές λόγω των ημικρανιών που με ταλαιπωρούν ιδιαίτερα (πρώτη φορά εμφανίστηκαν κατά την εγκυμοσύνη) κι άλλα φάρμακα ακόμη πιο δυνατά. τι να κάνεις, αφού πρέπει-πρέπει. από τα δύο κακά επιλέγουμε πάντα το λιγότερο οπότε αφού χρειάστηκε, πάρε και μην το σκέφτεσαι. η φίλη μου έπαιρνε λοναρίντ (!) και στα δυο μωράκια της λόγω ημικρανιών αφού το ντεπόν δεν της έκανε τίποτα και γέννησε υγιέστατα μωρά. όλες έχουμε κάτι που μας ταλαιπωρεί, αλλά we must stay positive!!! μη στενοχωριέσαι και καλά κάνεις που το παρακολουθείς στενά: ο γιατρός σου είναι είναι ο καλύτερός σου φίλος αυτή τη στιγμή..

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

emi μου το καρδιογράφημα θα το κάνουμε μόνο και μόνο για να μας φύγει εντελώς κάθε άγχος. Μας είπαν ότι καρδιά, νεφρά, μάτια πάνε μαζί, οπότε αν λειτουργούνε καλά δεν έχουμε κάνενα απολύτως θέμα!!!! Οπότε για να μην λέω ότι μπορούσα να κάνω και αυτό και δεν το έκανα θα κάνουμε και το καρδιογράφημα!!!! Άλλη μία εξέταση στις τόσες... Μετά οι επόμενες εξετάσεις για το νεφρό του μικρού θα γίνουν όταν με το καλό γεννηθεί!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλησπερα κοριτσια.Μarroz καλως ηρθες και σου ευχομαι να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.Νεφελη το ντεπον ειναι ακακο για αυτο μην αγχωνεσαι καθολου ειχα παρει και εγς πριν ενα μηνα περιπου που ειχα πονοδοντο και πρηστικα πολυ αλλα εγω πηρα και αμοξιλ φαντασου γιατι πεθαινα απο τον πονο οποτε καλαβαινεις οτι δεν υπαρχει κινδυνος τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει εμενα ο γυναικολογος.Περαστικουλια λοιπον

oNg0p3.png

καλημερα κοριτσια . ελπιζω ολες να ειστε καλα.

νεφελη εγω παιρνω συνεχεια ντεπον εχω ρωτησει των γιατρο μου γιατι εχω πονοκεφαλους και μου ειπε αφοβα.βεβαιος οχι και σαν καραμελιτσες οταν δεν το αντεχω παιρνω.

καλως ηρθες marro.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, με καθησυχάσατε! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πάρω άλλο ντεπόν, δεν ξανανεβασα πυρετό και με το λεμόνι θεράπευσα και τον λαιμό που δεν με πονάει πια. Γενικά σήμερα είμαι καλύτερα. Έχετε δίκιο για την ψυχολογία και την ψυχραιμία είναι τα πιο σημαντικά τελικά για να μπορούμε να αντιμετώπιζουμε τις δύσκολες καταστάσεις που μας βασανίζουν. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος δυστυχώς, είμαι όπως είπε και ο διαβητολόγος μου αγχωτική και τελικά αυτό είναι το χειρότερο που έχω! Θα προσπαθήσω όμως για χάρη της μπέμπας μου να ελέγχω την ψυχολογία μου και να σκέφτομαι θετικά.

:D Πάντως με βοηθάει απιστευτα που μιλάω μαζί σας, χαίρομαι πολύ για την υπέροχη παρέα μας!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες του αυγούστου!

nefeli μου δε χρειαζεται να ανησυχεις και να ριχνεις την ψυχολογία σου με σκέψεις.είναι σημαντικό να σκεφτείς ότι τα μωράκια μας καταλαβαίνουν τα πάντα.ειδικά όταν έχουμε έντονα συναισθήματα, συμμετέχουν κ αυτά είτε είναι χαρά, αγωνία, λύπη...γι' αυτό το καλύτερο είναι να προσέξεις τον εαυτό σου και το μωρό σου όσο περνάει απ' το χέρι σου και να είσαι ήρεμη. σαφώς υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο. πρόσεξε τη διατροφή σου, ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού σου κ όλα θα πανε καλά.

να εισαι θετική, αυτό ειναι το παν!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες καλη βδομαδα να εχουμε! θεσ/νικη χθες βραδυ βροχη ολη νυχτα πολυ νερο αφου αναψαμε καλοριφερ ειχε παγωνια και σημερα συννεφια και αερα ελεος καλοκαιριασαμε να βαλουμε κανενα φορεματακι ελεοςςςςςςς :mad::mad::mad:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

καλησπερα σε όλες! ειμαι πτωμα σήμερα γιατί χθες είχα κόσμο στο σπίτι (γύρω στα 15 άτομα). ευτυχώς τους καλέσαμε μόνο για βάφλα και κρέπα.ευτυχώς, επίσης, που ο άντρας μου έχει άδεια και με βοήθησε πολύ σήμερα που συμμαζέψαμε..ήταν ένα ευχάριστο τελείωμα της εβδομάδας γιατί από σήμερα κόβω γλυκά και λιπαρά λόγω της καμπύλης που θα κάνω την παρασκευή..με έχει αγχώσει λιγάκι....

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...