Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες! Ειμαι καινουρια στο cafe με τις αυγουστομανουλες του '11. Εχω αρχισει να κανω ερευνα αγορας μεσω internet κ εχω επισκεφθει 2-3 μαγαζια με καροτσια-κουνιες κ.τ.λ.Εχω κανει λιστα που με βοηθαει πολυ και στα περισσοτερα εχω καταληξει απο που θα τα αγορασω.μηπως παρηγγειλε καμμια το διαφημιστικο βαλιτσακι απο την care ******;σημερα το παρηγγειλα κ ανυπομονω να ερθει!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

χαρουλα 800γρ ο μπομπιρακος σου?φτου φτου παιδαρος!αυτη την αισθηση οτι εφυγε ενα βαρος απο πανω μου την ειχα κι εγω μετα την β'επιπεδου.ειχαμε παρει τετοια λαχταρα με την αυχενικη που 2,5 μηνες μετα η β' ηταν η λυτρωση!

ρενα κι εγω ειχα κανει καρδιογραφημα εμβρυου,καλα θα κανεις!ολα μια χαρα θα ειναι ειμαι σιγουρη κι ακομα κι αν τελικα ειναι ενα το νεφρακι του μικρου σου δεν θα εχει κανενα προβλημα!οσο για τις καουρες..τις εχω καθε βραδυ απο την 6η-7η εβδομαδα κι ακομα καλα κρατουν!ανακουφιζονται με ξινομηλο (πλεον ομως δεν ειναι εποχη τους),σοδιτσες και παγωμενο γαλα.το γαλα βεβαια μετα μου φερνει αερια και δημιουργει αλλο προβλημα μιας και εχω και ευερεθιστο εντερο,λεω να δοκιμασω χωρις λακτοζη.αυτα κανω εγω και ψιλοβοηθανε,μην φανταστεις την απολυτη ανακουφιση ομως...αν ξερει καμια κατι καλυτερο ας μας πει μπας και σωθουμε!

glam μου αρεσαν παρα πολυ τα σχεδια απο το λινκ που ανεβασες αλλα καθοτι ξανθια δεν καταλαβα τον τροπο παραγγελιας:roll: εκτος κι αν δεν ειναι για αγορες(ηταν και περασμενη η ωρα που τα χαζευα)

marroz90 καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου,αγορακι η κοριτσακι?

η λιστα τι ακριβως ειναι?πας δηλ σ'ενα καταστημα πχ πρεναταλ και σου δινουν ενα κατεβατο με τα απαιτουμενα του μωρου?ακομα στον κοσμο μου ειμαι και δεν εχω ασχοληθει καθολου...

(παλι εκθεση εγραψα...:oops:)

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα σας.Μαρόζ καλώς ήρθες με το καλό το μωράκι σου.

Κορίτσια για αυτοκόλλητα δείτε και εδώ http://www.wallies.gr/index.php?lang=1

Επίσης από φίλη μου που γέννησε πρόσφατα τον Ιανουάριο για τις Αθηναίες μου είπε για ένα μαγαζί στο Περιστέρι που δίνει δώρο χωρίς υποχρέωση αγοράς σε κάθε εγκυμονούσα που το επισκέπτεται ένα μαξιλάρι θηλασμού και γενικά έχει καλές τιμές για εξοπλισμό.Σας βάζω λινγκ http://www.motherbaby.gr

Τέλος και στο διαφημιστικό έντυπο από το ΛΗΤΩ έχει λίστα τι χρειάζεται η μαμά και το μωρό στην αρχή οπότε θα σας φανεί χρήσιμη αν και δεν χρειάζονται όλα πραγματικά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα, συσπασεις και εγω δεν εχω η δεν τις καταλαβα ακομα:( αλλα ρε κοριτσια θελω να ρωτησω κατι εχει 2 μερες το βραδυ δεν την νιωθω εκει που με ξυπνουσε τωρα τιποτα και ολη μερα λιγοτερες φορες με κλοτσαει ενω μεχρι και την τριτη ολη μερα σχεδον τι γινεται?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

καλημέρα! να μαι και γω..!δυστυχως δεν προλαβαινω πια να μπαινω συχνα..

στα γρηγορα διαβασα τα νεα σας..

fdp, ευχομαι καλή δύναμη! απο δω και περα μονο χαρες..

ξανθη μου και εγω κανω συσπασεις μερικες φορες για αυτο παιρνω και μαγνησιο το οποιο απο οτι φαινεται εχει λυσει και το θεμα της δυσκοιλιοτητας.. παντως θελει πολύ ξεκουραση..

μακον, και εγω δεν την αισθανομαι καθε μερα το ίδιο αλλά νομίζω ότι εχει να κανει και με την σταση που ειναι το μωρό καθε φορά. αλλες φορες χτυπαει στα τοιχωματα της κοιλιάς άλλες χαμηλά και άλλες απο μεσα οπότε δεν γινεται να ειναι παντα η ίδια αισθηση νομίζω.. βεβαια παρε και την γνωμη του γιατρου σου..

εμεις στον επαναλ. β επιπεδου πηγαμε μια χαρα.. ειχε καλυτερη σταση η μπεμπα και ειδαμε και τα 2 νεφρα αυτη τη φορά.. απλά το ενα ειναι λιγο πιο χαμηλά απο το άλλο αλλά αυτο μας ειπαν δεν παιζει κανενα ρολο..οποτε ολα καλά..

βλεπω οτι αρχισατε και τις αγορες... τι ωραια.. εγω προσ το παρον κοιταω κρεβατι για τον γιο μου ο οποιος δεν θελει να αποχωριστει το κρεβατακι του οποτε πρεπει να γινει η αλλαγη πριν ερθει η μικρη γιατι φοβαμαι θα το παρει στραβα..

μαλλον θα παρουμε κουκέτα απο νεοσετ. οι τιμες στα παιδικα δωματια παντως σε ορισμενα μαγαζια ειναι τρελες...

Διαφημίσεις

emi μου σε νιώθω για το κρεβάτι! Βέβαια εμείς της το πήραμε εδώ κι 1,5 μήνα! Την πήραμε μαζί μας και καλά για να διαλέξει το κρεβάτι της. Τώρα κοιμάται μια χαρά εκεί (αν και μερικές φορές τη βλέπω που πηγαίνει στην κούνια και ξαπλώνει).

Χαίρομαι που τουλάχιστον εσείς το βρήκατε το νεφρό!!!! :) Εμείς ακόμα το ψάχνουμε!!!!

marroz90 καλώς ήρθες στην παρέα μας!

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσια.

το σαιτ το εβαλα για να δειτε τα σχεδια.τα προβατακια τα αγορασα απο το χρωματοπωλειο.

πηγα και εγω στην νεοσετ για κουκετα.παρα πολυ ομορφες αλλα εφυγα με την οπισθεν.

τελικα αποφασισα να παρω ενα μονο οικονομικο κρεββατακι εφοσον η κουνια μου ειναι προεφηβικη να βγαλουμε τα επομενα 3-4χρονια και μετα μια και καλη θα κανω το παιδικο γιατι τωρα μες τα εξοδα δε παιζει και βασικα δεν χωραμε κιολας παιδικο κουνιες και αλλαξιερα εφοσον εχουμε μονο ενα δωματιο.

κατα τα αλλα και εγω δεν το καταλαβαινω με την ιδια συχνοτητα αυτες τις μερες και ψιλοανχωνομαι.ειμαι που ειμαι πολυ ανχωμενη με το θεμα της υδρονεφρωσης.ποτε θα περασουν 2μηνες για τον επανελενχο.

ρε κοριτσια εγω δεν καταλαβαινω συσπασεις η δεν ξερω ποιες ειναι αν και ντροπη μου μιας και ειμαι στο δευτερο.αλλα και το πρωτο επειδη μπηκα με προκληση και τελικα καισαρικη δεν καταλαβα συσπασεις.

ρινακι και μεις καπως ετσι το παμε για το κρεβατι. του εφερα προσπεκτουσ απο νεοσετ και καλά να διαλεξει και λεω και μεις να παμε να το δουμε και απο κοντα μαζι. την μια δειχνει να του αρεσει και την άλλη θελει το δικό του.. μαλλον πρεπει και εμεις να βιαστούμε για να εχει χρόνο να το συνηθισει.

ναι ευτυχως με το νεφρο ολα καλά. ηρεμησα.. εσεις θα το ψαξετε και άλλο ή ειναι σιγουρο οτι δεν εχει? παντως ειναι εντυπωσιακό ποσο αλλάζουν τα πραγματα απο υπερηχο σε υπερηχο.. που κανατε την εξεταση?

ναι glam, δεν ειναι και λιγα τα χρηματα για την κουκέτα αλλά και εμεις απο χωρο δεν εχουμε πολύ ανεση. ασε που σημερα ειμαστε εδω αυριο δεν ξερω που θα ειμαστε.. μια κουκετα ειναι παντα βολική. σε σχεση παντως με άλλα μαγαζιά η νεοσετ εχει και ομορφα και σχετικα οικονομικά πραγματα. εψαξα και στην ικεα αλλά οι κουκετες ηταν απαραδεκτες. σκεφτομαι ομως μηπως παρω τα στρωματα απο ικεα που ειναι αρκετα φθηνα.

στις συσπασεις μπορει να αισθανεσαι να πετρωνει η κoιλιά σου για μερικα δευτερολεπτα ισως και λεπτο μπορει να συνοδευονται και απο πονο αλλά όχι πολύ μεγαλης εντασης.

και εγω στην πρωτη δεν θυμαμαι να εχω καθολου. τωρα με πιανουν και αγχωνομαι καμια φορα..

Κορίτσια θα ρωτήσω τώρα η πανάσχετη, τι είναι η κουκέτα; Είναι κούνια που μπορεί μετά να γίνει κρεβάτι; Εγώ μάλλον κάτι τέτοιο θα αγοράσω, το θεωρώ πολύ πρακτικό! Και στο ικεα ήταν απαράδεκτες;; Ωχ, από κει θα τα ψώνιζα όλα!marozz καλωσήρθες και με το καλό το μωράκι σου!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  5. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. marroz90...........16/08/2011

15. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  16. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  17. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

18. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  19. mara76..............24/08/2011
  20. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

Και η λίστα να μην ξεχνιόμαστε απλά έβγαλα όσες δεν συμμετέχουν αν με το καλό ξανάρθουν τις ξαναβάζουμε.Μαροζ πες μας αν ξέρεις τι μωράκι έχεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

στα ικεα ειδα και εγω κουκετα και ηταν οντως απαραδεκτες και για αυτο κατεληξα σε κρεββατι μονο.και εγω ειμαι των μετακομισεων και για αυτο θα παρω κουκετα λογω χωρου αλλα αργοτερα γιατι ετσι και αλλιως το μικρο μεχρι τα 4 θα κοιμαται στο κρεββατακι του.μετα θα κανω δωματιο κουκετα γραφεια ντουλαπα ολα τωρα δεν με περνει ρωτησα τιμη εοσετ για ολα αυτα και ειναι πολλα για εμενα αυτη την στιγμη.μετα βλεπουμε.παντως επειδη δουλευα σε μαγαζι για ξυλεια εκτος απο ντιζαιν δεν αξιζουν τοσο πολυ.ρωτηστε και σε αλλα καταστηματα με παιδικα δωματια και θα βρειτε τρελες διαφορες.οσο αφορα το στρωμα στα ικεα το φθηνοτερο που ειδα ηταν στα 105 για μονο πανατα και μετα 129 οποτε περιπου το ιδιο βγαινει με νεοσετ 130 μου ειχαν πει

Κορίτσια θα ρωτήσω τώρα η πανάσχετη, τι είναι η κουκέτα; Είναι κούνια που μπορεί μετά να γίνει κρεβάτι; Εγώ μάλλον κάτι τέτοιο θα αγοράσω, το θεωρώ πολύ πρακτικό! Και στο ικεα ήταν απαράδεκτες;; Ωχ, από κει θα τα ψώνιζα όλα!marozz καλωσήρθες και με το καλό το μωράκι σου!

κουκετα ειναι το κρεβατι πανω κατω.στα ικεα δεν ξερω αν υπαρχει κουνια που να γινεται κρεββατακι θα σε γελασω αλλα εγω τετοια πηρα και θα μου ειναι χρησιμο μεχρι να γινει και το δευτερο μωρο 4-5.σου το προτεινω λοιπον

καλως σας βρήκα κοριτσάκια!

tinkerbell, εχει πολλές λίστες στο internet και σε διάφορα μαγαζιά.πολλά απ'αυτά που αναγράφονται όμως δεν ειναι και τόσο απαραίτητα..εσύ θα κρίνεις ποιά θεωρείς χρήσιμα. επίσης ειναι σημαντικό να σκεφτείς ότι θα σου φέρουν πολλά δώρα.αν κάποιος σε ρωτά τι να σου πάρει δώρο, μπορείς να σβήνεις σιγάσιγά κάποια πράγματα από τη λίστα για να μη βρεθείς π.χ. με 35 φορμάκια για νεογέννητο και 15 μπιμπερό.

αυτά τα link δείχνουν δυο λίστες από τις πολλές που υπαρχουν στο internet:

http://www.babybaby.gr/showarticle.jsp?CMCCode=020330&extLang=

http://www.babymodi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=64&Itemid=71

θα ηταν καλό όμως να μιλήσεις και με τη μαία σου.αυτή ξέρει καλά τι χρειαζόμαστε και θα δώσει τιις πιο πολύτιμες συμβουλες.εγώ σήμερα θα κανονίσω συνάντηση που εχω εξέταση στο γυναικολόγο μου.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...