Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε σήμερα?

Μόλις γύρισα απ' έξω και απ' ότι βλέπω στο τσακ γλύτωσα βροχή! Χαμός γίνεται. Πήγα και πήρα κάτι αυτοκόλλητα αφρολεξάκια για τον τοίχο του παιδικού υπνοδωματίου με τον Winnie και την παρέα του, καθώς επίσης και τρία καδράκια με το ίδιο θέμα.

Mamouna υπέροχα τα νέα σου! Εμένα ακόμα δεν μου είπε ο γιατρός πότε θα κάνω την καμπύλη, αλλά με το να κόψω το αλάτι λόγω πίεσης, το έχω ρίξει στα γλυκά και ούτε ξέρω τι θα δείξει η εξέταση!:confused:

UDWFp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!! Να ρωτήσω η άσχετη: αυτοκόλλητα για τον τοίχο που μπορεί να πάρει κανείς?? Προσπαθώ να απασχολώ το μυαλό μου με ευχάριστα πράγματα όπως βλέπετε για να μη φρικάρω εντελώς... :-P

120247mcv711uxx1.gif

Laerta μου, εγώ έχω πάρει ως τώρα από τρία διαφορετικά μαγαζιά. Από τα JUMBO, από τα MAX και από τα ΛΗΤΩ. Τις καλύτερες τιμές έχουν τα JUMBO, αλλά την καλύτερη ποιότητα τα ΛΗΤΩ. Απ' τα ΛΗΤΩ πήρα και την μπορντούρα τοίχου, έχουν μεγάλη ποικιλία!

UDWFp3.png

9WOGp3.png

Μην στενοχωριέσαι για αυτό. Εγώ έχω δίδυμα πανομοιότυπα αγοράκια και μου βρήκαν ήπια υδρονέφρωση και στους δύο στην β επιπέδου. Προχθές έκανα ξανά υπερηχογράφημα και έχει υποχωρήσει εντελώς!

Εκτός αυτού ακόμα και αν δεν φύγει στην χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστεί να πάρει το μωρό μόλις γεννηθεί αντιβίωση και το πρόβλημα διορθώνεται, δεν είναι κάτι σοβαρό.

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση.

πολυ ευχαριστο που εξαφανιστηκε και στα δυο σου τα αγορακια.

αν σε ρωτησω προσεξες κατι στην διατροφη σου η δεν εχει σημασια?σε ρωταω γιατι εμενα δεν μου ειπα τιποτα ουτε και απο τι μπορει να προκληθηκε.

επισης εφοσον εξαφανιστηκε μετα δε υπαρχει λογως για αντιβιωσεις κλπ σωστα?συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις το ανχος μου.ελπιζω οταν θα ξαναπαω να εχει εξαφανιστει και στο δικο μου αγορακι.

καλη συνεχεια λοιπον στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να ερθεις στο club των αγορομανων.

Διαφημίσεις

οσο για τα ρουχακια κοριτσια επισης αλλαζα και επαιρνα για 2-3-4 χρονων και φαντασου και παλι εχω αφορετα με τις ετικετες.

θα τα φορεσει ομως ο δευτερος γιοκας μου οτι δωρακια μαζεψει αυτος θα τα παρω ακομη πιο μεγαλα νουμερα για τον μεγαλο.φυσικα θα παρω και σε αυτον μερικα καινουργια.

αυτα οποτε αλλαξτε οσο πιο πολλα μπορειτε και παρτε τα μεγαλυτερα γιατι θα σας μεινουν κυριολεκτικα στο ραφι.

οσο αφορα την διακοσμηση του δωματιου δεν ξερω αν ασχολειστε με ον λαιν αγορες αλλα εγω πηρα αυτοκολλητα τοιχου απο e-bay σε παρα πολυ καλες τιμες.

στο πρωτο επειδη δεν ασχολιομουν και πολυ με ιντερνετ ειχα παρει απο χρωματοπωλειο παλι αυτοκολλητα με γαλαζια προβατακια τελεια και πρωτοτυπα γυρω στα 25 ευρω νομιζω εβγαιναν τοτε αλλα ηταν αρκετα και πιο μεγαλα απο οτι περιμενα.

http://www.decofun.com/

Καλησπέρα σας.

Τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ καλύτερα και κάνω από ελάχιστες εώς καθόλου συσπάσεις την μέρα και έχω πάρει τα πάνω μου.

Αχ τι καλά αρχίστε να βάζετε ιδέες για τα δωμάτια των μωρών μας να έχουμε υλικό, και τα ψώνια σας οι πρωτομανούλες να χαρούμε και εμείς μαζί σας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα σας.

Τις τελευταίες μέρες είμαι πολύ καλύτερα και κάνω από ελάχιστες εώς καθόλου συσπάσεις την μέρα και έχω πάρει τα πάνω μου.

Αχ τι καλά αρχίστε να βάζετε ιδέες για τα δωμάτια των μωρών μας να έχουμε υλικό, και τα ψώνια σας οι πρωτομανούλες να χαρούμε και εμείς μαζί σας...

Aυτό είναι ευχάριστο! Εγώ που δεν έχω κάνει ακόμα ούτε μισή σύσπαση δεν πρέπει να ανησυχώ; Θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, θα το προσπαθήσω δηλαδή γιατί έχω και το ινομοίωμα. Κάπου στον 6ο δεν αρχίζουν οι πρώτες συσπάσεις ούτως ή άλλως; Δε σου λέω τρελά πράγματα, αλλά έστω και λίγο, ίσα για να προετοιμάζεται το σώμα για φυσιολογικό τοκετό..

VbTYp1.png

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση.

πολυ ευχαριστο που εξαφανιστηκε και στα δυο σου τα αγορακια.

αν σε ρωτησω προσεξες κατι στην διατροφη σου η δεν εχει σημασια?σε ρωταω γιατι εμενα δεν μου ειπα τιποτα ουτε και απο τι μπορει να προκληθηκε.

επισης εφοσον εξαφανιστηκε μετα δε υπαρχει λογως για αντιβιωσεις κλπ σωστα?συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα καταλαβαινεις το ανχος μου.ελπιζω οταν θα ξαναπαω να εχει εξαφανιστει και στο δικο μου αγορακι.

καλη συνεχεια λοιπον στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να ερθεις στο club των αγορομανων.

Μην με ευχαριστείς, στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλες! Για την διατροφή δεν μου είπαν τίποτα. Είμαι στην 28η εβδομάδα και έβαλα 11 κιλά οπότε όπως βλέπεις δεν προσέχω καθόλου!

Απο ότι μου είπε ο γιατρός καθώς και ένας νεογνολόγος που ρώτησα, αυτό προκαλείται επειδή στα αγοράκια η απόσταση της ουρήθρας απο την κύστη είναι μεγαλύτερη και πολλές φορές φράζει από διάφορους λόγους. Συνήθως εξαφανίζεται απο μόνο του πριν καν γεννηθεί το μωρό. Ακόμα και αν δεν φύγει όμως διορθώνεται με παρακολούθηση και αντιβίωση μετά την γέννα. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να ανοίξει το σωληνάκι χειρουργικά ( φαντάσου το σαν ξυλάκι για τα αφτιά που περνάει μέσα απο την ουρήθρα). Είναι όμως αρκετά σπάνιο, τις περισσότερες φορές φεύγει απο μόνο του ή με αντιβίωση.

Όχι, αν φύγει απο μόνο του δεν ξαναβγαίνει απο ότι ξέρω οπότε δεν χρειάζεται και θεραπεία.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Εγώ και τα αγοράκια μου σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου, ανυπομονούμε να μπούμε στο κλάμπ!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Aυτό είναι ευχάριστο! Εγώ που δεν έχω κάνει ακόμα ούτε μισή σύσπαση δεν πρέπει να ανησυχώ; Θέλω πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, θα το προσπαθήσω δηλαδή γιατί έχω και το ινομοίωμα. Κάπου στον 6ο δεν αρχίζουν οι πρώτες συσπάσεις ούτως ή άλλως; Δε σου λέω τρελά πράγματα, αλλά έστω και λίγο, ίσα για να προετοιμάζεται το σώμα για φυσιολογικό τοκετό..

Ναι Οτίλια τώρα αρχίζουν οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις της μήτρας.Αλλά το πολύ να κάνουμε λίγες 2-3 την μέρα.Εμένα με είχαν πιάσει πολλές για αυτό ανησύχησα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι Οτίλια τώρα αρχίζουν οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις της μήτρας.Αλλά το πολύ να κάνουμε λίγες 2-3 την μέρα.Εμένα με είχαν πιάσει πολλές για αυτό ανησύχησα.

Nαι βέβαια, για να ανησυχήσει και ο γιατρός σου σίγουρα θα είχες πολλές! Εγώ δεν έχω τίποτα, εκτός αν ακόμα δεν το έχω πάρει χαμπάρι, διότι πρώτη φορά κάνω έγκυος...

VbTYp1.png

Καλησπερα κοριτσια σημερα ειδα και εγω το αγορακι μου ολοκληρα 800γραμμαρια ειναι ολα καλα μου ειπε ο γιατρος. ειμαι λες και εφυγε ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου ξεχασα και τα 9 κιλα που εχω παρει:D:D:D xanp πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα και να συνεχισουν τα παραγματα να ειναι ετσι.Και μπραβο για τα καλα νεα στα κοριτσια που εκαναν την β επιπεδου.Ειμαι πολυ χαρουμενη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

oNg0p3.png

Βρε κορίτσια οσες εχετε κανει τις πρώτες αγορες ... καροτσι, κουνια, κλπ ρίξτε καμια ιδέα και σε μας! Εγω σε καμια εβδομαδα λεω να αρχισω να ψάχνω πιο εντατικά. Χθες πηρα ενα καταλογο απο το prenatal να παίρνω ιδέες. :rolleyes:

Βεβαια η μαμα μου ψαχνοντας σε μαγαζια σχεδια για κουβερτακι κλπ, εκανε την πρώτη αγορά μια ροζ σαλιαρα! :)

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Ξανθή μου χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα! Άντε μία μία να ανεβαίνουμε λιγάκι!!!

Εγώ την Τρίτη πάω να κάνω προληπτικά καρδιογράφημα του μωρού ώστε να είμαι 100% σίγουρη ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα έστω κι αν τελικά έχει ένα νεφρό! Αυτές τις μέρες έχω απίστευτα νεύρα και νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη γιατί με όλα αυτά δεν καταφέρνω να κοιμηθώ τα βράδια! Με πιάνει δύσπνοια όταν είμαι ξαπλωμένη κι ανακουφίζομαί μόνο όταν είμαι όρθια. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνουν τα μάτια μου από τη νύστα κι εγώ να μην μπορώ να οριζοντιοθώ!!!!!

Κορίτσια πως αντιμετωπίζετε τις καούρες? Από το πρωί μέχρι το βράδυ με πεθαίνουν...

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...