Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Καλό μήνα σε όλες μας!!!

FDP μου, περιμένουμε το συντομότερο δυνατό να μας στείλεις μήνυμα στο οποίο θα έχεις μόνο ευχάριστα να μας πεις!!!

Makon, μπήκα και τα είδα τα rings slings! Πολύ ωραία και βολικά φαίνονται! Άντε, με το καλό να βάλεις μέσα το μπεμπεκάκι σου για υπέροχες βόλτες!!!

vaRdp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου γεια σας.....

FDP με το καλο να μας πεις τα πιο ομορφα νεα του κοσμου κοριτσακι μου....ενα υγιες παιδακι για σενα και τον αντρουλη σου γρηγορα....εισαι γενναια σε αυτην την ιστορια.......σε ευχαριστουμε που μας σκεφτηκες.....

beba μου περαστικα ρε κοριτσι με την αποκολληση τι τραβηξες κι εσυ????ολα θα πανε καλα καλη μου...

ρενακι μου ολκα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι για το ενα νεφρο δεν ειναι καθολου σοβαρο απλα θα προσεχετε αυτα που σας ειπε ο γιατρος.....

νεφελη μου με συγκινησες με το μνμ σου....τα ιδια νιωθω κι εγω οταν με κλοτσαει η μπουμπουκα μου.....μια ευτυχια....να δεις που οταν το πιασεις το μωρο στα χερια σου θα ξεχασεις ολη την ταλαιπωρια της εγκυμοσυνης....να το δεις γλυκια μου....

κοριτσακια μου κι εμεις ειμαστε καλα,την προηγουμενη δευτερα ηταν η μικρουλα μου 655 γρ και κλοτσουσε ολη την ωρα....ανυπομονω να την κρατησω τη σκατουλα μου.......καμπυλη ζαχαρου κανω στις 13-05 κι επομενο ραντεβου στο γιατρο στις 20 -05.....

οσο για πραγματακια δεν εχω παρει ακομα περα απο ενα φορμακι,αλλα εχω κανει ερευνα αγορας κι εχω ψιλοαποφασισει τι θα παρω....αυριο θα παω να κοιταξω γι αυτοκολλητα και μπορντουρες για να καταληξω και στα χρωματα των τοιχων του δωματιου...καλαθουνα καθισμα αυτοκινητου και καποια ψιλοπραγματα τα εχω οποτε δεν θα παρω καινουρια ευτυχως.....σιγα σιγα θα αρχισω να εφοδιαζομαι παντως.... αυτα απο μενα κοριτσακια μου....σας φιλω....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα.

εχθες εκανα την β επιπεδου και επιβεβαιωσαμε οτι θα εχω και δευτερο μικρο αντρακι.

με στενοχωρησε μονο που βρηκαμε ηπια υδρονεφρωση.μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο στα αγορακια.αντιμετωπιζει καποια αλλη κοπελα τετοιο θεμα γιατι ψιλοανχωθηκα λιγο αν και μου ειπε ο γιατρος πως δεν ειναι τιποτα.θα κανω επανελενχο στην 32η εβδομαδα και ελπιζω να μην υπαρχει τοτε.ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα και το ζουζουνι μου δεν μας εκανε την χαρη να μας δειξει προσψπακι να βγαλουμε φωτο.

καλημερα κοριτσια!

FDP ευχομαι πολυ συντομα η αγκαλια σου να γεμισει με ενα τελειομηνο και υγειες μωρακι!

glam εφοσον ο γιατρος σου δεν ηταν ανησυχος μην ανησυχεις κι εσυ,ειμαι σιγουρη πως αν ηταν κατι αξιο ανησυχιας δεν θα το περνουσε στο ετσι!

christy@ εχεις ιδεα αν η καμπυλη ζαχαρου γινεται σε συγκεκριμενη εβδ?εμενα με εβαλε και την εκανα στην 20η.δεν την παλευω να την ξανακανω...

καναμε τη β' επιπεδου τη δευτερα,ολα καλα με το μικρο μας που ειναι ιδιο με το μπαμπα του οπως ειπε και η γιατρος!ειναι ηδη 600γρ. και εξεκολουθει να φαινεται πιο μεγαλο κατα 10 μερες.στις 19/05 εχω παλι ραντεβου!

αυτοι οι παλμοι που ενοιωθα τελικα ηταν το μωρο το οποιο εχει σφηνωσει το κεφαλι του πλαγια και χαμηλα στη λεκανη και οποτε κουνιεται μου προκαλει αυτο το πραγμα!

η κουμπαρα μου μου δωσε ενα σωρο ρουχα και πραγματα για το μωρο και αγχωθηκα γιατι δεν εχω ιδεα τι να τα κανω και που να τα βαλω!μου φανηκαν παρα πολλα και υπολογιζω οτι σιγουρα κι εγω θα αγορασω καποια,σιγουρα θα μαζεψουμε και απο δωρα και τελικα,προλαβαινει ενα παιδακι να φορεσει ολο αυτο το ρουχομανι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Tingerbell χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω έχω ρούχα της μικρής με το ταμπλάκι αφόρετα!!!! Τα ρούχα που της φόραγα ήταν κορμάκια που βόλευαν εμένα και άντε να της φόραγα κάτι καλύτερο όταν βγαίναμε από το σπίτι :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσια!

FDP ευχομαι πολυ συντομα η αγκαλια σου να γεμισει με ενα τελειομηνο και υγειες μωρακι!

glam εφοσον ο γιατρος σου δεν ηταν ανησυχος μην ανησυχεις κι εσυ,ειμαι σιγουρη πως αν ηταν κατι αξιο ανησυχιας δεν θα το περνουσε στο ετσι!

christy@ εχεις ιδεα αν η καμπυλη ζαχαρου γινεται σε συγκεκριμενη εβδ?εμενα με εβαλε και την εκανα στην 20η.δεν την παλευω να την ξανακανω...

καναμε τη β' επιπεδου τη δευτερα,ολα καλα με το μικρο μας που ειναι ιδιο με το μπαμπα του οπως ειπε και η γιατρος!ειναι ηδη 600γρ. και εξεκολουθει να φαινεται πιο μεγαλο κατα 10 μερες.στις 19/05 εχω παλι ραντεβου!

αυτοι οι παλμοι που ενοιωθα τελικα ηταν το μωρο το οποιο εχει σφηνωσει το κεφαλι του πλαγια και χαμηλα στη λεκανη και οποτε κουνιεται μου προκαλει αυτο το πραγμα!

η κουμπαρα μου μου δωσε ενα σωρο ρουχα και πραγματα για το μωρο και αγχωθηκα γιατι δεν εχω ιδεα τι να τα κανω και που να τα βαλω!μου φανηκαν παρα πολλα και υπολογιζω οτι σιγουρα κι εγω θα αγορασω καποια,σιγουρα θα μαζεψουμε και απο δωρα και τελικα,προλαβαινει ενα παιδακι να φορεσει ολο αυτο το ρουχομανι?

Τι μωράκι έχεις; 600γραμμάρια, ώρε μάνα (στην κυριολεξία)! Πώς και στο βγάζουν μεγαλύτερο; Είχες μικρό κύκλο; Γιατί εμένα ο κύκλος μου είναι 29-31 μέρες και όντως μου το έβγαλαν 2 μέρες μικρότερο. Κι ο δικός μου είναι ίδιος ο πατέρας του. Το κακό είναι ότι ο άντρας μου μοιάζει και στην πεθερά μου, στο πιο όμορφο φυσικά και δε θέλω το μικρό μου να της μοιάζει... Δεν μπορούσε να παρει ΜΟΝΟ από το μπαμπά του αφού αποφάσισε να μοιάσει απο κει;;;Με εκνευρίζει πιο πολύ που θα πάρει μια χαρά αν δει την ομοιότητα... Ακούγομαι πολύ κατίνα ε; Όσο για τα ρούχα, ξέρω από τις αδερφές μου ότι τα περισσότερα πάνε στράφι, εγώ δε θα αγοράσω τίποτα! Ο,τι μου δώσουν!Κι ευτυχώς έχει και η αδερφή μου μπεμπη και ήδη με έχει φορτώσει!

VbTYp1.png

Τι μωράκι έχεις; 600γραμμάρια, ώρε μάνα (στην κυριολεξία)! Πώς και στο βγάζουν μεγαλύτερο; Είχες μικρό κύκλο; Γιατί εμένα ο κύκλος μου είναι 29-31 μέρες και όντως μου το έβγαλαν 2 μέρες μικρότερο. Κι ο δικός μου είναι ίδιος ο πατέρας του. Το κακό είναι ότι ο άντρας μου μοιάζει και στην πεθερά μου, στο πιο όμορφο φυσικά και δε θέλω το μικρό μου να της μοιάζει... Δεν μπορούσε να παρει ΜΟΝΟ από το μπαμπά του αφού αποφάσισε να μοιάσει απο κει;;;Με εκνευρίζει πιο πολύ που θα πάρει μια χαρά αν δει την ομοιότητα... Ακούγομαι πολύ κατίνα ε; Όσο για τα ρούχα, ξέρω από τις αδερφές μου ότι τα περισσότερα πάνε στράφι, εγώ δε θα αγοράσω τίποτα! Ο,τι μου δώσουν!Κι ευτυχώς έχει και η αδερφή μου μπεμπη και ήδη με έχει φορτώσει!

μωρο θηριο αστα να πανε!γερο να ναι κι ειτε μικρο ειτε μεγαλο καμια σημασια δεν εχει!ο κυκλος μου ειναι καθαρος 28αρης αλλα το μπεμπε τσακωθηκε αμεσως μετα την περιοδο(μη με ρωτατε πως δεν εχω ιδεα,στις γονιμες μια φορα δεν ημουν),οποτε σκεφτομαι οτι γι αυτο φαινεται μεγαλυτερο.αν ηταν πανω στις γονιμες θα φαινοταν πιο μικρο.υποθεσεις κανω...

καλη μου μονο κατινα δεν ακουγεσαι..κι εμενα ο αντρας μου μοιαζει στον πατερα του αλλα στο πολυ πιο ομορφο φυσικα.με τον πεθερο εχω κακιστες σχεσεις και λεω θα παρει που θα παρει το ονομα(γκρρρρ!) κανε πλακα να παρει και τις χαρες.τουλαχιστον το μικρο μου να μοιαζει μονο του μπαμπα του...ισως ακουγεται μικροπρεπες ολο αυτο αλλα οταν εισαι αγανακτισμενος και πικραμενος απο συμπεριφορες καταλαβαινεις.

οσο για τα ρουχακια...θα κανω μια ωραιοτατη δωρεα στην εκκλησια για παορες οικογενειες.ολο αυτο το ρουχομανι και δεν χωραει πουθενα και δεν θα χρειαστει...βαλε και τα δωρα απο συγγενεις και φιλους...τιγκαραν οι ντουλαπες!

(αμαν η παρλα μου...καθε φορα εκθεση γραφω...να με συμπαθατε!)

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Λοιπόν κορίτσια τα ρούχα που θα φέρουν δεν χρειάζεται να τα κρατήσετε θα πάτε να πάρετε για 3,4,5,6 ετών ρούχα και θα τα βρείτε μπροστά σας.Εγώ ακόμα έχω ρούχα για τον γιο μου από την γέννα και την βάφτιση και είμαι καλυμμένη μέχρι 6 ετών.Κρίμα να πηγαίνουν χαμένα.Μην αγοράσετε πολλά για αρχή γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλάζουν νούμερο και πάνε πραγματικά χαμένα.Εγώ από ρούχα έχω του γιου ευτυχώς σε ουδέτερα χρώματα αλλά και μερικά γαλάζια.Δεν πειράζει αυτά θα φορέσει και η μικρή πρώτα ο Θεός..

Την καμπύλη την κάνουν κανονικά από 26-28 εβδομάδες με βάση τα όσα διαβάζω.Εγώ και την πρώτη φορά και τώρα στην 27 θα την κάνω.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε???

Εμείς μια χαρά, αν εξαιρέσουμε λίγο κάτι ζαλάδες...

Ξανθή, ωραία λύση αυτή για τα ρούχα!!!

tingerbell, υπέροχα τα νέα σου!!! Και μένα κοντά με το δικό σου είναι στο ύψος! (Πήγα την προηγούμενη Τετάρτη και ήταν 615γρ) Μακάρι να μας βγουν ψηλά και πάνω απ' όλα γερά και υγιή τα παιδάκια μας!!!

Απ' ότι βλέπω καμία μας δεν θέλει το μωράκι της να μοιάσει στα πεθερικά της!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πάντως και μένα, ενώ ο άντρας μου είναι κούκλος και 1,94 ύψος, ο πεθερός μου καμία σχέση (1,65 με μικρά μάτια και βαρελάκι), καλά για την πεθερά μου ας μην μιλήσω (τουλάχιστον είναι λίγο πιο ψηλή απ' τον πεθερό μου)!!!!!

Είχα δεν είχα πάλι έθαψα τα πεθερικά μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!! Ευτυχώς που δεν παρεξηγεί ο αντρούλης μου!:D

jgkLp3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

Μωρέ δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους αλλά είναι σπαστικό να περάσεις εσύ όλο το λούκι της εγκυμοσύνης και όλο τον πόνο να το γεννήσεις και να μη σου μοιάζει καθόλου! Και το χειρότερο να μοιάζει στα πεθερικά σου, ούτε καν στους γονείς σου... Να είναι ίδιο ο άντρας μου, εικόνα και ομοίωμα όμως, μιας και τον λατρεύω... Μη μοιάσει στα πεθερικά ή στον κουνιάδο μόνο... Θα πάρει και το όνομα του πεθερού, ε ας βάλουμε κι εμείς κατι.. Καλά κατα βάθος βλακείες λέμε, αν είναι γερό το παιδάκι μας θα είμαστε απλά όλες τρισευτυχισμένες και ούτε που θα νοιαστούμε πού μοιάζει!

VbTYp1.png

Χαχαχα!!! Οτίλια μου ωραία τα γράφεις και έχεις και δίκιο!!!:P:p:p

Μωρέ εγώ επαναλαμβάνομαι (μάλλον είμαι χαζομαμά και καμαρώνω από τώρα)!! Αμάν!... Το καβάλησα!!! Τώρα είδα πως τα δικά μου νέα για το αγοράκι μου σας τα έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα!:P:p:p

Beba τι κάνεις κοπέλα μου??? Πως πάει η αποκόλληση??? Το μωράκι σου τι κάνει??? Ελπίζω να είσαι καλά και 'συ και το μικράκι σου!

tv8Fp3.png

9WOGp3.png

ειναι αυτο που ειπε η Οτιλια τελικα,να περνας ολο το λουκι της εγκυμοσυνης και τον τοκετο και να καμαρωνουν απο πανω οτι το παιδι τους μοιαζει!''απο το σοι μας τραβηξε!ιδιο ο αντρας μου βγηκε,εεεμ εχουμε ισχυρο γονιδιο!''να ακουσεις την πεθερα να πεταει κανα τετοιο να σου φυγει το κεφαλι.

και φυσικα ανεξαρτητα απο το που θα μοιαζουν το μονο που μας νοιαζει ειναι να ειναι γερα και οταν με το καλο τα παρουμε αγκαλια σιγα μην αντικρυσουμε στα ομορφα μουτρακια τους τη φατσα του πεθερου/πεθερας!

Ξανθη οντως σωστη η λυση με τα ρουχα!

βρε λετε να με βαλει να την κανω ξανα την καμπυλη ζαχαρου? οταν την εκανα παντως βγηκε οτι εχω υπογλυκαιμια,παιζει να αλλαξει αυτο μεχρι τελους?δεν θελω να ξαναπιω αυτη την αηδιααα!

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα.

εχθες εκανα την β επιπεδου και επιβεβαιωσαμε οτι θα εχω και δευτερο μικρο αντρακι.

με στενοχωρησε μονο που βρηκαμε ηπια υδρονεφρωση.μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο στα αγορακια.αντιμετωπιζει καποια αλλη κοπελα τετοιο θεμα γιατι ψιλοανχωθηκα λιγο αν και μου ειπε ο γιατρος πως δεν ειναι τιποτα.θα κανω επανελενχο στην 32η εβδομαδα και ελπιζω να μην υπαρχει τοτε.ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα και το ζουζουνι μου δεν μας εκανε την χαρη να μας δειξει προσψπακι να βγαλουμε φωτο.

Μην στενοχωριέσαι για αυτό. Εγώ έχω δίδυμα πανομοιότυπα αγοράκια και μου βρήκαν ήπια υδρονέφρωση και στους δύο στην β επιπέδου. Προχθές έκανα ξανά υπερηχογράφημα και έχει υποχωρήσει εντελώς!

Εκτός αυτού ακόμα και αν δεν φύγει στην χειρότερη περίπτωση ίσως χρειαστεί να πάρει το μωρό μόλις γεννηθεί αντιβίωση και το πρόβλημα διορθώνεται, δεν είναι κάτι σοβαρό.

ixhPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Άργησα να γράψω τα νέα μας! Κάναμε και εμείς τη β' επιπέδου την περασμένη Τετάρτη και ευτυχώς όλα καλά με το σπόρο μας. Βεβαιώθηκε για τρίτη φορά οτι είναι κορίτσι και μου μοιαζει! Τουλάχιστον απο χείλη καλά πάμε, πήρε τα δικά μου το μόνο σίγουρο ... χαχαχα. Ελπίζω να μην μου γυρίσει τούμπα γιατι ο αντρας μου εχει δυο ανηψιές, μια απο τον κάθε αδερφό του και ειναι φτυστές οι πατεράδες τους!:shock:

Στις 16 του μήνα που θα ειμαι στην 26η εβδ θα κανω και την καμπύλη ζαχάρου αλλα μου είπε οτι επειδή παω καλα μεχρι τώρα με το ζάχαρο να μην κάνω των 100γρ γλυκόζης αλλά των 50 και βλέπουμε.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...