Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

τέλεια Μακόν! Όλα καλά!

Ρένα κι εγώ αυτό θα σου έλεγα, ότι και ένα νεφρό να έχει τελικά, δεν έγινε και τίποτα. Γνωρίζω 2 άτομα με 1 νεφρό και ούτε που το καταλαβαίνεις.. Ούτε τα ίδια το καταλαβαίνουν! Το έμαθαν μάλιστα σε μεγάλη ηλικία! Στον δικό μου δε θυμάμαι να τα είδαμε και τα 2 νεφρά, αλλά η β' επιπέδου της Σουηδίας κράτησε 15λεπτά και γενικά δεν ήταν καθόλου "ζουμερή" σε σχέση με της Ελλάδας. Δε θυμάμαι καν τι είδαμε, μας είπε αυτή όλα καλά κι εγώ χάζευα το μωρό μου...

Μπέμπα ελπίζω να έκλεισε η αποκόλληση, εσύ πάντως ξεκούραση!

Κορίτσια εγώ ευτυχώς πάω κάθε μέρα τουαλέτα, αν δεν πάω μια μέρα θα σκάσω! Αλλά σίδηρο παίρνω ένα χαπάκι τη μέρα. Το στομάχι μου πάντως μετά το φαγητό γινεται τούμπανο! Κι εχω μειώσει την ποσότητα...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Ρενάκι μην σκας κοπέλα μου για το νεφρό! Και 'γω έχω πρόβλημα με τα νεφρά μου από μωρό, αλλά Δόξα τω Θεώ λειτουργούν ρολόι, δεν μου 'χουν δημιουργήσει προβλήματα. Τα παρακολουθώ κάθε χρόνο με εξετάσεις και αυτό είναι όλο! Το μόνο προβληματάκι που έχω, ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη, είναι που ανεβαίνει εξαιτίας τους η πίεση, αλλά παίρνω χαπάκια και τη ρυθμίζω!:P

Ξανθή και Makon συμφωνώ μαζί σας!!! Σκέτο άγχος αυτοί οι μήνες! Ωραίο να μεγαλώνει η κοιλίτσα και να νιώθεις τις κλωτσίες απ' το μωράκι, αλλά με τόσα προβλήματα που παραμονεύουν και δημιουργούν φοβίες σε κάθε έγκυο μήπως τα αποκτήσει... αισθάνεσαι πως δεν περνούν οι μήνες με τίποτα.

Makon, αφρατούλα η μικρή σου!!! Μια χαρά!!! Τι είναι το ring sling???

39rpp3.png

9WOGp3.png

καλημερα!!!βρε κοριτσια ξεκινησατε τις αγορες?makon τρελαινομαι για τα ring sling! απο τα γνωστα χειροποιητα που διαφημιζουν κι εδω πηρες?

σκεφτομαι οτι δευτερα εχω την β' επιπεδου κι αν μας πουν οτι ολα ειναι ενταξει να αρχισω σιγα σιγα τα παιρνω τα πρωτα πραγματακια που θα χρειαστουν.

εχω αρχισει και αγχωνομαι με το θεμα τοκετος και μαιευτηριο...πως πρεπει να προετοιμαστω,ποτε φτιαχνω βαλιτσα και τι βαζω μεσα...σιγουρα θα μου λυθουν μεχρι να ερθει η ωρα ολες αυτες οι αποριες αλλα θα ηθελα να ξερω τα παντα απο τωρα!

οσο για το νερακι...ισως να ειμαι υπερβολικη αλλα διψαω πολυ και πινω περιπου 3 λιτρα την ημερα!5-6 μπουκαλακια μισολιτρα...ας μην πω για τη συχνοουρια!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα σας...μακον το ρινγκ θα το κατά ευχαριστηθείτε με την μικρή σου....Στον γιο μου το χρησιμοποίησα τόσο πολύ που το καρότσι πραγματικά το θεώρησα περιττή αγορά.Φαντάσου καρότσι πήρα μόνο 3 φορές και μετά μόνο το σλινγκ.Του άρεσε και του μικρού πολύ και είχα πάντα χέρια ελεύθερα άσε που δεν είχα και πρόβλημα με τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια...

Όσο για τις συσπάσεις.Αν έχετε συσπάσεις πετρώνει η κοιλιά από τον αφαλό και πάνω και η περιοχή γύρω από τον αφαλό πονάει αν την ακουμπήσεις.Το ξέρω καλά μιας και δυστυχώς από την Τρίτη με έχουν πιάσει πρόωρες συσπάσεις και τώρα κάθομαι σχεδόν ακούνητη να ηρεμήσει η μήτρα συν τα χάπια που παίρνω.Αγχώθηκα που άρχισαν από τώρα αλλά ευτυχώς δεν έχω ρήξη αμνιακού και δεν έχει πειραχτεί ο τράχηλος και με τα χάπια θα το ρυθμίσουμε.Θα κάνω βέβαια σε 2 εβδομάδες ενέσεις κορτιζόνης για παν ενδεχόμενο να είναι έτοιμα τα πνευμόνια της μικρής και ο θεός βοηθός.

Να σας πω ότι οι συσπάσεις ξεκίνησαν γιατί πλακώθηκα στις δουλειές και κουράστηκα πάρα πολύ οπότε το νου σας μην κάνετε τίποτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημεραααα κοριτσια xanp αν ξεκουραστεις θα πανε ολα καλα.Αυτο με τις ενεσεις κορτιζονης ειναι πολυ καλο προληπτικα συσπασεις ειχα και εγω ο γιατρος μου εδωσε youtopar αλλα δεν τα εχω παρει ακομα τα αγορασα να τα εχω αλλα φοβαμαι να τα πιω γιατι εχω ενα θεμα με τις ταχυπαλμιες απο πριν την εγκυμοσυνη .θα τα παρω αν δω οτι με πιανουν τακτικα αλλα τωρα εχουν σταματησει τελειως μονο με ξεκουραση ελπιζω και να μην χρειαστει καθολου.Οσο για τα ψωνια εχω αγορασει σχεδον τα παντα πηραμε κουνια , αλλαξιερα και πολλα αλλα .Απο ρουχαλακια δε δεν εχω αλλο χωρο στη ντουλαπα και αυτα ειναι μονο απο δωρα ελαχιστα εχω ψωνισει εγω.Το μονο που με νοιαζει ειναι να πανε ολα καλα μεχρι τελους μετραω πλεον μια μια τις μερες. Την αλλη εβδομαδα εχω γιατρο και δεν κρατιεμαι να δω τον μπεμπη μου:D:D.Sorry για το μεγαλο post φιλια σε ολες τις κοιλιτσες.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

xanp ξεκουραση!εγω χαζοκανω δουλειες κι αυτο για να μη γινει το σπιτι αχουρι...θα ερθει μεσα στο μαη η μαμα μου να κανει τα δυσκολα.προσπαθησε κι εσυ να τα φορτωνεις αλλου,μαμα,πεθερα η μια γυναικα που θα ερχεται καθε τοσο.

χαρουλα ζηλεψα που τα εχετε ολα ετοιμα!με το καλο να ερθει και το νινι να τα χαρειτε!αντε να φυγει η δευτερα να αρχισω κι εγω σιγα σιγα!

στις ταχυπαλμιες τωρα..ρε κοριτσια κι εγω ειχα ενα θεμα και πριν την εγκυμοσυνη,εδικα σε περιοδους αγχους,με επιαναν αρρυθμιες.τωρα στην εγκυμοσυνη παθαινω 4-5 κρισουλες μεσα στη μερα.ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω εχω ψιλοανησυχησει.μηπως πρεπει να επισκεφτω καρδιολογο?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα!!!βρε κοριτσια ξεκινησατε τις αγορες?makon τρελαινομαι για τα ring sling! απο τα γνωστα χειροποιητα που διαφημιζουν κι εδω πηρες?

σκεφτομαι οτι δευτερα εχω την β' επιπεδου κι αν μας πουν οτι ολα ειναι ενταξει να αρχισω σιγα σιγα τα παιρνω τα πρωτα πραγματακια που θα χρειαστουν.

εχω αρχισει και αγχωνομαι με το θεμα τοκετος και μαιευτηριο...πως πρεπει να προετοιμαστω,ποτε φτιαχνω βαλιτσα και τι βαζω μεσα...σιγουρα θα μου λυθουν μεχρι να ερθει η ωρα ολες αυτες οι αποριες αλλα θα ηθελα να ξερω τα παντα απο τωρα!

οσο για το νερακι...ισως να ειμαι υπερβολικη αλλα διψαω πολυ και πινω περιπου 3 λιτρα την ημερα!5-6 μπουκαλακια μισολιτρα...ας μην πω για τη συχνοουρια!

κι εγώ που νόμιζα οτι το 1,5 λιτρο που πίνω είναι πολύ:shock:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημέρα κορίτσια! Δουλειες δεν κανω ΚΑΘΟΛΟΥ, μόνο μαγειρευω, πλένω πιάτα και στρώνω το κρεβάτι. Ηπια πραγματα δηλαδη. Σιδερο κάνει η μητέρα μου και όλα τα υπολοιπα μια γυναικά που έρχεται κάθε 15 μέρες. Και κάπου καπου βάζει σκουπα ηλεκτρική ο σύζυγος. Όσο για τα ψώνια,έχω ήδη κουνια, λικνο, καλάθι και προικούλα μωρού αλλά δεν τα έχω στήσει ακόμη,είναι όλα ακομη στα κουτιά τους. Λεγαμε γι'αυτό το σαβ/κο αλλά τελικά ο σύζυγος δουλευει και δεν μπορώ μόνη μου. Οπότε μέσα στην εβδομάδα ελπίζω. Παρήγγειλα αυτοκολλήτα τοιχου για να διακοσμήσω το δωμάτιο και έχω κάνει λίστα με όλα όσα χρειάζεται να αγοράσω για το μωρό και για εμένα. Με βοήθησαν ένας κατάλογος απο το prenatal που μου είχε φέρει η συνυφάδα μου και άλλος ένας απο το mothercare που τον 'κατέβασα' απο το ιντερνετ. ΤΟυς μελέτησα και κατέληξα τι θέλω και τι χρειάζεται, τα κατέγραψα σ'ενα μπλοκάκι και την επόμενη φορά που θα πάω Αθήνα για τον υπέρηχο στις 24/5, πρώτα Θεός, θα τα ψωνίσω, τα περισσότερα τουλάχιστον.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Κορίτσια εγώ δεν έχω πάρει τίποτα! Νωρίς δεν είναι; Αφού με φόρτωσε η αδερφή μου κάτι μωρουδιακά ρουχαλάκια επειδή δεν κάνουν πια στον δικό της (3 μηνών πλέον) και λέω τι από τώρα;;;!! Τα είδα και αγχώθηκα! Χριστέ μου θα κάνω μωράκι! Εγώ δεν ξέρω καν να το κρατάω! Εμείς σε 15 μέρες έχουμε μετακόμιση, μένουμε στο ενοικιο και θα αγοράσουμε ένα πιο μεγάλο σπιτι για το νέο μέλος. Λογικά τότε θα αγοράσω και όλα τα απαραίτητα (κούνια, αλλαξιέρα κτλ). Από δουλειές δεν κάνω τίποτα! Σπάνια κανά σίδερο ή κανα μαγείρεμα. Κατα τ' άλλα όλα ο άντρας μου! Ευτυχώς του αρέσουν οι δουλειές, ειδικά το μαγείρεμα.. και είναι και ένα μόνιμο πτώμα από τη δουλειά (εφημερίες κτλ)!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπέρα και καλό μήνα...τωρα που ηρέμισα λιγάκι, μπήκα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λογάκια και την παρέα σας...να σας ευχηθώ σούπερ συνέχεια στην κάθε μία και με το καλό τα μωράκια σας...θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας...

hOszp3.png

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε,

Anna1985 το ring sling ειναι μαρσιπος υφασματινος σαλ παρεο ενα πραγμα αν πατησεις στο google θα το δεις.

xanp πως εισαι? ευχομαι να σταματησαν οι συσπασεις, μην κανεις τιποτα!

F D P και εσυ γρηγορα να σου φερει ο θεος ενα μωρακι!!!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

F D P τις καλύτερες ευχές μου για ένα υγιές μωράκι σύντομα.

Κορίτσια αυτές τις μέρες που δεν κάνω σχεδόν τίποτα ηρέμησα και χθες όλη μέρα δεν έκανα καθόλου συσπάσεις.Συνεχίζω να κάθομαι και να μην κουράζομαι καθόλου και ελπίζω όλα θα πάνε καλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...