Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Beba, περαστικά σου κοπέλα μου! Φοβερό αυτό που σου συνέβει. Η αποκόλληση έκλεισε καθόλου??

Με το να υπάρχουν μ@λ@κες οδηγοί την "πληρώνει" ο "άμαχος πληθυσμός".

Πάντως πρέπει να μας έχουν ματιάσει! Δεν εξηγείται διαφορετικά! Όλες κάτι έχουμε!

Από προχθές το βράδυ ήμουν χάλια. Είχα έντονες κρυάδες - ρίγη, ένιωθα πως θα λυποθυμήσω, είχα ταχυπαλμίες (122 παλμούς), τα χέρια μου ήταν παγωμένα και μουδιασμένα, κ.ά. Τελικά πήγα χθες έκανα γενική αίματος και ούρων και το απόγευμα πήγα στον γυναικολόγο (ήμουν κομμάτια, με 15 πίεση και 125 παλμούς). Οι εξετάσεις ήταν καλές, καθώς ανέβηκε ο αιματοκρίτης μου από το 28 στο 32!

Ο γιατρός μου 'πε πως έπαθα τροφική δηλητηρίαση και πως θα νιώθω έτσι για κανένα διήμερο ακόμα!

Το αντράκι μου έχει μεγαλώσει πολύ! Φτάσαμε τα 615γρ.!

Καρουμπαλάκια έχετε δει στις κοιλίτσες σας??? Χθες στον υπέρηχο μου πέταξε ένα καρούμπαλο... τεράστιο!!! Ήταν το κεφαλάκι του!:tongue: Έριξε και κάτι κλωτσιές στον γιατρό... τον τάραξε! Την ώρα που τις νιώθαμε τις βλέπαμε και στον υπέρηχο!:D

d9Fpp3.png

9WOGp3.png

Για τις ζαλάδες και τους πονοκεφάλους, ευτυχώς δεν ευθύνονται ούτε ο σίδηρος, ούτε ο αιματοκρίτης, αλλά τα χάπια που παίρνω για την πίεση. Μου είπε ο γιατρός πως τώρα που μπαίνω στον τελευταίο μήνα του δευτέρου τριμήνου, είναι λογικό να αρχίσω να νιώθω εύκολα κόπωση και να 'χω υπνηλία. Μου 'πε να μην κάνω δουλειές, για να μην κουράζομαι καθόλου.

EgvWp3.png

9WOGp3.png

Καλημέρα! Beba και Άννα περαστικά! Άννα μουδιάσματα κι εγώ νιώθω συχνά, ειδικά όταν κοιμάμαι. Επίσης, πονάκια χαμηλά. Βρε κορίτσια κάπου τώρα αρχίζουν οι συσπάσεις, πώς θα το καταλάβω;

VbTYp1.png

Καλημέρα κορίτσια! Έχω καιρό να μπω και μόλις διάβασα τα "καλά" που έχουμε...

FDP κουράγιο κοπέλα μου κι από εδώ και πέρα να είναι όλα ρόδινα για σένα!!!!

Beba περαστικά κι αγύριστα κοπέλα μου!!! Αυτό με το αυτοκίνητο είναι το μόνιμο άγχος μου!

Εγώ σήμερα ξαναπάω για να κάνω εξέταση για τα νεφρά του μικρού. Τελικά το πιο πιθανό είναι ότι ο αριστερός νεφρός είναι μικρότερος κι ακόμα δεν ξέρω αν λειτουργεί ή όχι... Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα! Αν ήταν στο χέρι μου... Μακάρι να πάνε όλα καλά σήμερα μπας κι ανέβει λίγο η ψυχολογία μου γιατί κουράστηκα να ακούω συνέχεια άσχημα νέα εδώ και 2 χρόνια περίπου!!!!

Σας φιλώ όλες και να προσέχετε τα μπουμπουκάκια σας!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Οτιλία, τα πονάκια χαμηλά τα 'χω και 'γω, κυρίως το πρωί όταν πάω να σηκωθώ απ' το κρεβάτι. Ο γιατρός μου 'πε πως είναι απ' τον μπέμπη που του αρέσει να πηγαίνει εκεί και να ξεκουράζεται με αποτέλεσμα το βάρος του να με πιέζει και να 'χω αυτές τις ενοχλήσεις.

Όσο για τις συσπάσεις, είναι και νωρίς και δύσκολο να τις καταλάβεις, γιατί δεν είναι έντονες (και δεν πρέπει και να είναι έντονες! ). Εγώ κάποιες ελάχιστες που κατάλαβα (μετά από δουλείες που έκανα και κουράστηκα) ήταν περίπου όπως όταν κλωτσάει ο μπέμπης, αλλά κάτω χαμηλά, προς τον κόλπο (εκεί οπού φυσικά δεν μπορεί να βρίσκεται το μωρό!!! )

Ρενάκι, καλά αποτελέσματα κοπέλα μου!!! Όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι! Περιμένουμε νέα σου!

EgvWp3.png

9WOGp3.png

Κορίτσια γειά σας! Λυπάμαι απίστευτα γι'αυτό που συνέβη στην FDP, δεν το φανταζόμουν ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχω σοκαριστεί! Στην περιοχή μου υπήρχε μια κοπέλα που έπαθε αιμοραγία στους 5,5 μήνες και φυσικά γέννησε προώρα. Και όμως το μωράκι της επέζησε, εμεινε θερμοκοιτίδα και αφου μεγάλωσε το έχουν σπίτι! Μάλλον είναι τυχερά αυτά αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω απο δύναμη κ' κουράγιο για να τα αντιμετώπισεις. Ευχομαι όλοψυχα να αποκτήσεις όσα παιδάκια θέλεις, να είναι υγιή και να σε βοηθήσουν να ξεχάσεις όσα έζησες.

Είναι τρομέρο το πόσες ατυχίες συμβαίνουν στις έγκυες, λες και γίνεται επίτηδες! Ατυχήματα, αρρώστιες κλπ, να είναι περαστικά τουλάχιστον και να μην εμποδίζουν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Αχ! Τόσες αγωνίες καθημερινά, ένας μόνιμος φόβος: σε αυτή την κατάσταση είμαι κι εγώ. Καθημερινά αγωνιώ αν όλα πάνε καλά, έχω χάσει το ενδιαφέρον μου σχεδόν για τα πάντα και για όλους, το μόνο που σκεφτομαι είναι το να είναι καλά το μωράκι μου. Προσέχω όσο μπορώ, κάποιοι με λένε υπερβολική αλλά έχω τόσο μεγάλη λαχτάρα!

Προχθές έκανα τον υπέρηχο και η μικρή μου ήταν καλά! Ο γιατρός είπε ότι χαμογελούσε, εγώ δεν το κατάλαβα αλλά για να το λέει... Έβαζε το χερι στο στόμα και ήταν σε συνεχή κίνηση! Ζυγίζει 750 γρ. είναι ήδη κατά 6 μέρες πιο μεγάλη απο το κανονικό αλλά είναι ψηλή είπε ο γιατρός. Δεν είδε κατι ανησυχητικό πέρα απο τα όρια του αμνιακού υγρού που είναι στα ανώτερα φυσιολογικά. Λόγω ζαχαρου...και ο διαβητόλογος οπου πήγα μετά απο τον γυναικολόγο με στεναχώρησε. Είχα καταφέρει επι 2 εβδομάδες να το διατηρήσω όσο το δυνατόν σε πιο φυσιολογικά επίπεδα και μη ξεπερνώντας το όριο πάνω απο 10 μονάδες, κάποιες φορές. Και ευχαριστημένος δεν ήταν κι όμως, τρώω ότι μου συνέστησε και κάνω και τις ενέσεις. Τελικά μου τις αυξησε αλλά σήμερα είχα ήδη 2 κακές τιμές και έχω καταστεναχωρηθεί γιατί προσέχω τρομέρα και όμως δεν καταφέρνω τίποτα και ανησυχώ για το μωρό. Χθες το βράδυ δε, πέρασα άλλες 2 ώρες στην τουαλετα, η δυσκοιλιότητα καλά κρατεί.

Υποφέρω με το ζάχαρο, με την δυσκοιλιοτητα κλπ και όμως το μόνο που με νοιάζει, το μόνο που σκεφτομαι είναι το μωρό μου. Να είναι αυτό καλά και ας γίνω χίλια κομμάτια. Και όσες φορές νιώθω κούραση ή γκρινιάζω απο όλα αυτά τα θέματα, όταν το νιώθω να με κλωτσαει είναι τόση η χαρά μου, τόση η ευτυχία μου που τα ξεχνάω όλα και λέω ας πάθω άλλα τοσα, εκείνο να είναι καλά. Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι είναι τόσο δύσκολο να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί.

Ας έχουμε απο εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα νέα και όλα να πάνε καλά για όλες μας!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη μου τα λες πολύ καλά, συμφωνώ σε όλα! Όσο για τη δυσκοιλιότητα, δεν κάνει να σφίγγεσαι, το ξέρεις ε; Εγώ είχα σφιχτεί μια φορά πάρα πολύ και πρήστηκε όλη η περιοχή κάτω και έβγαλα και μια αιμορροϊδα. Τώρα ευτυχώς είμαι καλά αλλα έφαγα βρισίδι από τη μαία, δεν κάνει να σφιγγόμαστε πολύ. Αφού μου έδωσε φάρμακα για τη δυσκοιλιότητα τα οποία τελικά δεν πήρα γιατί έλυσα το πρόβλημα με ακτινίδια και 1 καφέ τη μέρα. Επίσης, βοηθάει πολύ το νερό και το περπάτημα! Εμένα μου είπε ότι πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα τουαλέτα και να μην το αμελώ (λες και δε θέλω..)! Σχετίζεται η δυσκοιλιότητα με το ζάχαρο; Ξέρω ότι μάλλον σχετίζεται με τον υποθυροειδισμό που εγώ εχω, αλλά παίρνω καθημερινά το χαπάκι μου και τακτοποιείται, οπότε είναι σαν να μην έχω.

VbTYp1.png

κοριτσια τι κανετε?

μπεμπα καλη μου ευχομαι αλλο κακο να μη σας βρει κοριτσι μου!αν ειναι δυνατον εσυ να προσεχεις οσο μπορεις και να ερχεται απο το πουθενα ενας ασχετος και να σε τρακαρει! ελπιζω η αποκολληση σου να ειναι ενταξει τωρα και να μην εχεις κανενα θεμα πια.

νεφελακι υπομονη με το ζαχαρο και μην πιεζεσαι με τη δυσκοιλιοτητα...πολυ νερο και φυτικες ινες.οταν ειπα στο γιατρο μου οτι πλεον πηγαινω μια φορα στις 3 μερες παρτυ εκανε!που και να το φτασω σε καθημερινη βαση!

ρενα ειμαι σιγουρη οτι το μικρο σου θα ειναι μια χαρα κι ακομα κι αν υπαρχει προβλημα με το ενα νεφρακι του ειμαι σιγουρη πως δεν θα εχει κανενα αντικτυπο στην γενικοτερη υγεια του,ευχομαι τα καλυτερα!

οτιλια τωρα ειδα οτι κι εσυ τα ιδια ρωτας,για πονακια χαμηλα και συσπασεις!

κοριτσια χθες επαθα σοκ γιατι εβγαλα τις πρωτες ραγαδες στο στηθος μου...πονεσα και το ενιωσα σαν καψιμο και εβαλα το χερι μου και επιασα λοφους και φαραγγια!χαζο θεμα αλλα με πηρε πολυ απο κατω...η κοιλια καλα παει προς το παρον,μονο κατι τραβηγματα νοιωθω χαμηλα και χθες συνεβη το αλλο περιεργο(ολα χθες τα 'παθα): ενω ξαπλωνα χαλαρη κι ωραια ενιωσα κατι σαν σπασμους στην κοιλια χαμηλα και στα γεννητικα οργανα...σα να ειχε παλμο οοολη εκεινη η περιοχη απο την κοιλια μεχρι και τον πωπο(συγγνωμη για την υπεραναλυση)...εχει συμβει σε καμια σας κατι αντιστοιχο?φοβγθηκα μην ειναι αυτες οι συσπασεις που τις ακουω συνεχεια...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Κορίτσια σας λέω αλήθεια όταν μου λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι οι εννιά πιο όμορφοι μήνες για μια γυναίκα απαντάω ναι αν ζει σε ροζ σύννεφο και δεν ξέρει τι της γίνεται.

Προσωπικά είναι οι 9 πιο αγχωτικοί μήνες μου με αγωνία και καθόλου ησυχία με χιλιάδες σκέψεις αν είναι καλά το μωρό με τόσες εξετάσεις που παρακαλάς απλά να είναι όλα εντάξει και τελικά χωρίς να ξέρεις μέχρι που θα φτάσεις και αν θα το πάρεις εντέλει αγκαλιά.

Και φανταστείτε ότι στα κανονικά μου αγχώνομαι πολύ δύσκολα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ Ξανθή μου!!! Εγώ πιστεύω πως άντρας είπε ότι είναι οι ωραιότεροι μήνες της ζωής σου!!!

Τελικά το νεφρό δεν το βρήκαμε (για άλλη μία φορά). Αυτό που μου είπανε είναι είτε έχει ένα νεφρό, είτε είναι κρυμένο πολύ καλά (είτε βρίσκεται στην ίδια πλευρά είτε χαμηλά και ο υπέρηχος δεν το πιάνει). Αυτό θα φανεί όταν με το καλό γεννηθεί και του κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Στη χειρότερη περίπτωση που έχει ένα θα πρέπει να προσέξουμε τα ατυχήματα και να προλαβαίνουμε τις ουρολημόξεις. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω κι ένα καρδιογράφημα μόνο και μόνο για ηρεμήσουμε εμείς πιο πολύ και μετά θα πάμε και σ΄ έναν παιδοουρολόγο για να μας πει τι πρέπει να προσέξουμε ακριβώς.

Αυτά τα νέα μας. Κατά τα άλλα ο κύριος είναι πολύ ζωηρός :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Νεφέλη μου τα λες πολύ καλά, συμφωνώ σε όλα! Όσο για τη δυσκοιλιότητα, δεν κάνει να σφίγγεσαι, το ξέρεις ε; Εγώ είχα σφιχτεί μια φορά πάρα πολύ και πρήστηκε όλη η περιοχή κάτω και έβγαλα και μια αιμορροϊδα. Τώρα ευτυχώς είμαι καλά αλλα έφαγα βρισίδι από τη μαία, δεν κάνει να σφιγγόμαστε πολύ. Αφού μου έδωσε φάρμακα για τη δυσκοιλιότητα τα οποία τελικά δεν πήρα γιατί έλυσα το πρόβλημα με ακτινίδια και 1 καφέ τη μέρα. Επίσης, βοηθάει πολύ το νερό και το περπάτημα! Εμένα μου είπε ότι πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα τουαλέτα και να μην το αμελώ (λες και δε θέλω..)! Σχετίζεται η δυσκοιλιότητα με το ζάχαρο; Ξέρω ότι μάλλον σχετίζεται με τον υποθυροειδισμό που εγώ εχω, αλλά παίρνω καθημερινά το χαπάκι μου και τακτοποιείται, οπότε είναι σαν να μην έχω.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το ζάχαρο, δεν το νομίζω κιόλας. Με τον σίδηρο σχετίζεται που παίρνω 3 αμπούλες την ημέρα. Τρώω κι εγώ ακτινίδια αλλά τον καφέ τον αποφευγω γιατί λέγεται οτι δεν κάνει καλο η καφεινη στην εκγυμοσύνη. Και βέβαια δεν σφίγγομαι και ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο έχω το προβλημα, γιατί περιμένω όλα να γίνουν απο μόνα τους και δεν γίνονται.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κοριτσια τι κανετε?

μπεμπα καλη μου ευχομαι αλλο κακο να μη σας βρει κοριτσι μου!αν ειναι δυνατον εσυ να προσεχεις οσο μπορεις και να ερχεται απο το πουθενα ενας ασχετος και να σε τρακαρει! ελπιζω η αποκολληση σου να ειναι ενταξει τωρα και να μην εχεις κανενα θεμα πια.

νεφελακι υπομονη με το ζαχαρο και μην πιεζεσαι με τη δυσκοιλιοτητα...πολυ νερο και φυτικες ινες.οταν ειπα στο γιατρο μου οτι πλεον πηγαινω μια φορα στις 3 μερες παρτυ εκανε!που και να το φτασω σε καθημερινη βαση!

ρενα ειμαι σιγουρη οτι το μικρο σου θα ειναι μια χαρα κι ακομα κι αν υπαρχει προβλημα με το ενα νεφρακι του ειμαι σιγουρη πως δεν θα εχει κανενα αντικτυπο στην γενικοτερη υγεια του,ευχομαι τα καλυτερα!

οτιλια τωρα ειδα οτι κι εσυ τα ιδια ρωτας,για πονακια χαμηλα και συσπασεις!

κοριτσια χθες επαθα σοκ γιατι εβγαλα τις πρωτες ραγαδες στο στηθος μου...πονεσα και το ενιωσα σαν καψιμο και εβαλα το χερι μου και επιασα λοφους και φαραγγια!χαζο θεμα αλλα με πηρε πολυ απο κατω...η κοιλια καλα παει προς το παρον,μονο κατι τραβηγματα νοιωθω χαμηλα και χθες συνεβη το αλλο περιεργο(ολα χθες τα 'παθα): ενω ξαπλωνα χαλαρη κι ωραια ενιωσα κατι σαν σπασμους στην κοιλια χαμηλα και στα γεννητικα οργανα...σα να ειχε παλμο οοολη εκεινη η περιοχη απο την κοιλια μεχρι και τον πωπο(συγγνωμη για την υπεραναλυση)...εχει συμβει σε καμια σας κατι αντιστοιχο?φοβγθηκα μην ειναι αυτες οι συσπασεις που τις ακουω συνεχεια...

Όσο για νερό πινω τουλάχιστον 1,5 λίτρο την ημέρα! Και μάλιστα για να καίω γλυκόζη περπατάω συχνά και με μάλωσε ο γιατρός, είπε δεν κάνει πάνω απο μισή ώρα την ημέρα. Αυτό που περιγράφεις δεν το έχω νιώσει πάντως ξέρω ότι το μαγνήσιο το χορηγούν ακριβώς για πρόληψη των συσπάσεων. Εσύ παίρνεις;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

9 καλυτεροι μηνες?? χα χα χα χα οποια ακουω οτι εμεινε θα της λεω ωωωωωχχχχχχ κουραγιο τετοιο αγχος δεν ειχα στη ζωη μου κιλα δυσκολοια υπνου και κινησεις αχ. λοπον αυγουστομανουλες μετα το σοκ με την FDP τωρα να σας πω οτι την τριτη το βραδυ πηγα στον γιατρο ειδαμε την φραουλιτσα μου ειναι 810 γρ :tongue: λιωνωωω εχει το κεφαλι κατω και μας ειχε γυρισμενη πλατη οποτε φατσα δεν ειδαμε κλωτσουσε και τον γιατρο;) αχ πλατουλα τελεια σβερκαδι τελειο αυτακι τελειο θελω να την δαγκωσω λεμεεεεε.του ειπα οτι καποιες φορες εχω υγρα ασπρα και καποιες διαφανα μου λεω για να σε δω και απο κατω:mad::mad: δεν ειναι αμνιακα μου ειπε ειναι μια ελαφρια κολπιτιδα αλλα δεν πειραζει, μετρησε τραχηλο μου ειπε πολυ καλα οποτε ξανα σε 3 με 4 βδομαδες ξανα! φιαλια σε ολες και καλο σκ να εχουμε!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...