Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια Πολλά!!! Με καλό τα μωράκια μας!

ZOUZOUNIARA καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Tingerbell που έμαθες αυτό για την FDP???

Βρε κοριτσάκια, έχω κάτι ζαλάδες και πονοκεφάλους, τα οποία δεν τα είχα στο πρώτο τρίμηνο. Επίσης, άρχισαν πάλι οι υπνηλίες...:-( Είμαι η μόνη που νιώθει έτσι???

QFX4p3.png

IkmQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Στεναχωρήθηκα πολύ για την FDP. Μετα που το ανεφερε η tingerbell μπήκα και το διάβασα στο φόρουμ! Τι κρίμα! :(

Οτίλια, πρόσεχε καλέ! Ασε τις ξεναγήσεις για αργότερα να βλέπει και ο μπέμπης!

Ζουζουνιαρα, στο Μητερα θα γεννησω αλλα στο Ηράκλειο! Και στην αυχενική αλλα και στον υπέρηχο καρδιας εμβρυου, δεν τεθηκε ποτέ θέμα να ειναι ο συζυγος μεσα. Και πήραμε dvd στην αυχενικη, λογικα θα παρουμε και τωρα.

'Αννα, εγω δεν νιωθω τπτ το ιδιαιτερο και οι υπνηλίες εχουν κοπεί κανενα διμηνο τωρα! Πάντως εχε υπόψη σου οτι εχουμε διαφορες ενοχλησεις κάθε που αλλάζουμε μηνα για κανα δυο μερες.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Βρε παιδιά σε ποιο φόρουμ μπήκατε??? Θα τρελαθώ!!! Πλάκα κάνετε! Πάντως αν ισχύει είναι κρίμα! Έσκασα τώρα!:(:(:(

Mamouna και μένα είχαν κοπεί, αλλά μάλλον τους έλλειψα και ξανάρθαν!:-) Λες να φταίει που αλλάζω μήνα??? Τα έχω σχεδόν μία εβδομάδα.

VrBCp3.png

un2ip3.png

κοριτσια δυστυχως ειναι αληθεια για την FDP...

αν μπειτε στις δυσκολες στιγμες στο θεμα διακοπη κυησης θα διαβασετε την ιστορια της... μου ρθε να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο απο το σοκ!

ο Θεος να της δωσει δυναμη και κουραγιο και συντομα η αγκαλια της να γεμισει!

υ.γ: βρε κοριτσακια θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπω...συμμαζεψτε λιγο τις υπογραφες σας.εχω μια σταλια οθονη και ξεστραβωνομαι για να διαβασω ενα μηνυμα...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Εγω χτες εβλεπα εφιαλτες ολη νυχτα εχω παθει μεγαλο σοκ με την FDP δεν εχω λογια....Ελπιζω μονο ο θεος να της χαρισει συντομα ενα υγειες μωρακι για να απαλυνει τον πονο της μετα απο ολα αυτα που εχει περασει.

oNg0p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αχ! τι το 'θέλα και ρώτησα χθες από που το μάθατε? Διάβασα το μνμ της FDP και έκλεγα δυο ώρες... είδε και έπαθε να με συνεφέρει ο αντρούλης μου.

Τρεις φορές ξύπνησα το βράδυ από εφιάλτες...

FDP μου, δεν ξέρω τι να πω κοπέλα μου... Εύχομαι μονάχα ο Θεός να σου στείλει σύντομα ένα αγγελούδι που θα μπορείς να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου και να το χαρείς για πάρα πάρα πολλά χρόνια!

RbiYp3.png

Ufr0p3.png

Nαι είναι πολύ συγκινητική η ιστορία της... Μένεις άφωνος.. Να της δώσει ο Θεός ένα μωράκι σύντομα.. Θα τα καταφέρει, είμαι σίγουρη! FPD ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!

Θσ συμφωνήσω με τη νεραϊδούλα μας ότι έχει μπουκώσει κι εμένα η οθόνη μου.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα τι κανετε??οι κοιλιτσες???χαθηκα αλλα ειχαμε μια μεγαλη ατυχια....πριν 2βδομαδες και παραπανω πηγαιναμε χαλκιδα στους κουμπαρους μας και πεταχτηκε ξαφνικα ενας με αυτοκινητο(Παραβιασε το στοπ)και επεσε πανω μας απο την μερια που ημουν εγω(του συνοδηγου)τα εχασα κοριτσια επαθα μια σχετικα μεγαλη αποκολληση και εμεινα 10μερες στο νοσοκομειο με 2φιαλες αιμα....ειμαι ακομα στο κρεβατι και σηκωνομαι μονο για τουαλετα και αυτο μου ειε σιγα-σιγα....η μικρη ευτυχως ειναι καλα αλλα η τρομαρα που πηρα δεν περιγραφετε με λογια....ευχομαι να ειστε ολες καλα δεν σας εχω διαβασει φιλια πολλα....

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

κοριτσια καλησπερα τι κανετε??οι κοιλιτσες???χαθηκα αλλα ειχαμε μια μεγαλη ατυχια....πριν 2βδομαδες και παραπανω πηγαιναμε χαλκιδα στους κουμπαρους μας και πεταχτηκε ξαφνικα ενας με αυτοκινητο(Παραβιασε το στοπ)και επεσε πανω μας απο την μερια που ημουν εγω(του συνοδηγου)τα εχασα κοριτσια επαθα μια σχετικα μεγαλη αποκολληση και εμεινα 10μερες στο νοσοκομειο με 2φιαλες αιμα....ειμαι ακομα στο κρεβατι και σηκωνομαι μονο για τουαλετα και αυτο μου ειε σιγα-σιγα....η μικρη ευτυχως ειναι καλα αλλα η τρομαρα που πηρα δεν περιγραφετε με λογια....ευχομαι να ειστε ολες καλα δεν σας εχω διαβασει φιλια πολλα....

Τι λες κοριτσάκι μου?!?!?! Απαπαπαπαπα!!!! Περαστικά και γρήγορα να είναι εύχομαι και με το καλό η μπουμπού σου

Από χθες μπαίνω να σας ευχηθώ αλλά διάβασα για την FDP και διαλύθηκα..... Τι να πω κοπέλα μου κουράγιο και υπομονή..... Ξέρω ότι τίποτα δε μπορεί να σε παρηγορήσει τώρα αλλά η σκέψη μας είναι μαζί σου.

Εμείς καλά είαμστε η κοιλούμπα μεγαλώνει και ο γιόκας μου με έχει ταράξει στην κωλοτούμπα:P:p:p:p:p Από κιλά δεν ξέρω δε ζυγίζομαι, με το μάτι καλά με κόβω πάντως:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βρε μπέμπα μου τι ήταν αυτό που πάθατε;;;;Τώρα τουλάχιστον εντάξει με την αποκόλληση;;; πω πω πω τι μπορεί να τύχει από την μια στιγμή στην άλλη....Ελπίζω να έχεις ηρεμήσει λίγο και να είσαι καλύτερα.Την αγάπη μου και όλα καλά να πάνε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

beba μου τι λες μωρε,α ρε κοριτσακι τι μπορεις να παθεις εγω αυτα τα φοβαμια πολυ!

κανε υπομονη και ολα θα πανε καλα.

κοριτσια αληθεια ας μικρυνετε λιγο τις υπογραφες ειναι λιγο σπαστικο εχει μεγαλωσει πολυ η εικονα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...