Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Συμφωνώ με το κομμάτι με τις κλωτσιες...εμένα το κοριτσάκι μου κάθεται ήσυχη (παναγίτσα) μόνο στον υπέρηχο....μετά πάρτυ μας αρέσει επίσης η μουσική και κινούμαστε όποτε διασκεδάζουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εδω +7 και πάει το σαβούρωμα ..... πολυ φαγητό και γλυκό... ούτε όταν έκοψα το κάπνισμα τόση βουλιμία....ήμαρτον αρχίζω και φοβάμαι που θα βγαλει όλο αυτό....σε μέγεθος ορκαλίας προβλέπω....συνεχόμενα εγκεφαλικά

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή Ανασταση και με γερά παιδάκια όλες μας! Η δική μου η μπουμπου ποτε είναι ησυχη και πότε κλωτσαει, άλλες φορές πιο δυνατά και άλλες πιο απαλά. Εγω παντως αν περάσουν ώρες χωρις να με΄'ενοχλήσει' ξαπλώνω ανασκελα και τότε δίνει πάντα το παρόν. Με τα κιλά μένω σταθερα στα +5 με 5,5, όχι ότι δεν έχω όρεξη αλλά έχω την υποχρεωτική διαιτα. Να που το ζάχαρο κανει και σε κάτι καλό;) Διαφορετικά θα είχα σίγουρα παραπάνω κιλά γιατί λιγουρευομαι τα πάντα ακόμα και φαγητά που δεν ετρωγα ποτε!!:tongue:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!

Ξανθή μου, δεν παρεξηγήθηκα……. αλίμονο καλέέέέ…….

Εμείς πάμε στο Πέρανι Αιαντείου…. Στα πεθερικά…. λες ν΄ανταμώσουμε καθοδόν????

Χαρούλα….. ποιο γιατρό έχεις??? Εμένα αυτή που με έχει αναλάβει βγαίνει σε άδεια την 1η Αυγούστου…. οπότε το πιο πιθανόν είναι να με ξεγεννήσει άλλος…. κάθε φορά που της κάνουμε όμως νύξη για γιατρό… λέει να μην αγχώνομαι…. γίνεται????

Ναι…. όντως μαζί είμαστε, αλλά εσύ στο τικεράκι σου έχεις βάλει ημ/νία σύλληψης???? Γιατί εγώ μετράω από Τ.Ε.Ρ. που είναι 7/11….. μπερδεύτηκα!!!! Αύριο μπαίνω στην 24η εβδομάδα…. κι από κιλά είμαι στα 5 ακόμη….. αποφεύγω να ζυγιστώ…. τρομάρα μου…. μου έχει δώσει περιθώριο ως 12 συνολικά…..

Augusta….. εμένα ο δικός μου ξεσαλώνει μόλις καθίσω στον καναπέ…. Την ώρα που ξαπλώνω…. και φυσικά μόλις φάμε!!!!! Εκεί γίνεται το PARTY!!!!! Γενικά όμως…. τον ακούω συνέχεια…. το χρυσούλι μου……. κ@λο δε βάζει κάτω!!!!!

Αχ….. θέλω κι εγώ καρπουζάκι….. γιαμ…. γιαμ….. προς το παρόν…. βολεύομαι με το MILKAKI μου…..

Νεφέλη…. (πολύ ωραίο όνομα…. εάν αξιωθώ να κάνω κορίτσι, θα το βγάλω σίγουρα Νεφέλη!!!!) πολύ καλή η ιδέα αυτή…. να ξαπλώνουμε για να δίνουμε στο νινί την ώρα του να ξεσαλώσει!!!!! Χεχεχε….. σωστώς!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!

Ξανθή μου, δεν παρεξηγήθηκα……. αλίμονο καλέέέέ…….

Εμείς πάμε στο Πέρανι Αιαντείου…. Στα πεθερικά…. λες ν΄ανταμώσουμε καθοδόν????

Χαρούλα….. ποιο γιατρό έχεις??? Εμένα αυτή που με έχει αναλάβει βγαίνει σε άδεια την 1η Αυγούστου…. οπότε το πιο πιθανόν είναι να με ξεγεννήσει άλλος…. κάθε φορά που της κάνουμε όμως νύξη για γιατρό… λέει να μην αγχώνομαι…. γίνεται????

Ναι…. όντως μαζί είμαστε, αλλά εσύ στο τικεράκι σου έχεις βάλει ημ/νία σύλληψης???? Γιατί εγώ μετράω από Τ.Ε.Ρ. που είναι 7/11….. μπερδεύτηκα!!!! Αύριο μπαίνω στην 24η εβδομάδα…. κι από κιλά είμαι στα 5 ακόμη….. αποφεύγω να ζυγιστώ…. τρομάρα μου…. μου έχει δώσει περιθώριο ως 12 συνολικά…..

Augusta….. εμένα ο δικός μου ξεσαλώνει μόλις καθίσω στον καναπέ…. Την ώρα που ξαπλώνω…. και φυσικά μόλις φάμε!!!!! Εκεί γίνεται το PARTY!!!!! Γενικά όμως…. τον ακούω συνέχεια…. το χρυσούλι μου……. κ@λο δε βάζει κάτω!!!!!

Αχ….. θέλω κι εγώ καρπουζάκι….. γιαμ…. γιαμ….. προς το παρόν…. βολεύομαι με το MILKAKI μου…..

Νεφέλη…. (πολύ ωραίο όνομα…. εάν αξιωθώ να κάνω κορίτσι, θα το βγάλω σίγουρα Νεφέλη!!!!) πολύ καλή η ιδέα αυτή…. να ξαπλώνουμε για να δίνουμε στο νινί την ώρα του να ξεσαλώσει!!!!! Χεχεχε….. σωστώς!!!!!!!

Ζουζουνιαρα εγω εχω τον Λιαργκοβα ειναι πολυ καλος.Για το τικερακι μου τωρα εχω βαλει ημ συλληψης επειδη ξερω ποτε εγινε και επειδη Τ.Ε.Ρ ειχα 25/10 αλλα εχω πολυκυστικες ωοθηκες με αρκετα πιο μεγαλο κυκλο.Καλη Ανασταση σε ολες και με γερα μωρακια.

oNg0p3.png

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ....... συν-γκαστρουλίτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!

Ό,τι επιθυμείτε μανούλες...... υγεία κι ευτυχία σε κάθε σπιτικό!!!!!!!!!

Με έναν πόνο να γεννήσουμε όλες τα μικράκια μας!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Υ.Σ.: Ποιό καλό κοριτσάκι θα μου πει..... πώς βάζουμε τικεράκι?????

Θέλω κι εγώώώώώ...........

Χρόνια πολλά κορίτσια! Χριστός Ανέστη!

Με το καλό τα μωρά μας!

Ζουζουνιάρα ... τρισευτυχισμένη με την κοιλιτσα σου, ε???? :D

Το να βαλουμε φωτο τις κοιλιές μας το σκεφτομουν και εγώ προχθες! Πλάκα θα έχει! :rolleyes:

Υ.Γ.: Δεν περνανε οι μέρες ... την Τετάρτη έχω β' επιπέδου και τοοοοση αγωνία!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Ράνια!!!!!!!!!!!

Χριστός Ανέστη!!!!!!!! Ό,τι επιθυμείς κορίτσι μου & με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!

Πότε έχεις ΠΗΤ??? Κοντά είμαστε πάντως... εγώ σήμερα μπήκα στην 24η εβδομάδα!!!!

Μην έχεις καθόλου άγχος για τη Β΄ Επιπέδου.... πού θα την κάνεις????

Εγώ την έκανα πριν 2 Σαββάτα & ήταν μία υπέροχη εμπειρία....... εννοείται είχα και τον αντρούλη μου μαζί & κατευχαριστηθήκαμε τον μικρούλη μου..... τί κλωτσίτσες είδαμε.... χεράκια-ποδαράκια σε κίνηση.... ήταν τέλεια!!!!!!! Ο πιο απολαυστικός υπέροχος της ζωής μου ως τώρα!!!!!!!!!! Να πάνε όλα καλά γλυκειά μου!!!!!!! Τί μωράκι περιμένεις???? Εμάς μας είχανε πει για αγοράκι από την Αυχενική & στη Β΄ απλώς επιβεβαιώθηκε............ θα περιμένω νεάκια σου!!!!!!!!!

Όσον αφορά στη φώτο, από τη στιγμή που βεβαιώθηκα στη Β΄ Επιπέδου πως όλα βαίνουν καλώς... γιατί να μην δείξω την κοιλούμπα μου???? Είμαι πολύύύύ υπερήφανη.... άλλωστε συνέχεια καμαρώνω τα...... βουναλάκια που μου προκαλεί ο μικρός μου χορευτής!!!!!!!

Υ.Σ.: Βρε Ξανθή μου.... είμαι απαράδεκτη..... το ξέρω.......

Βρε κοριτσάκι..... κι εσύ δεν είχες τη Β΄ Επιπέδου ως τις 25 του μηνός???? Την έκανες???? Όλα καλά με τη μπουμπούκα σου???

Καλημέρα Ζουζουνιάρα! Εχω ΠΗΤ 28/8 και ειναι κοριτσι!

Την β' επιπέδου θα την κάνω στο Μητερα στο γιατρό που μου εκανε και την αυχενική!

Οσο για το τικερακι που ρώτησες πατα πάνω σε οποιο σου αρεσει και θα σε βγαλει σε αναλογο σαιτ να φτιάξεις το δικό σου. Σου βγαζει ενα λινκ το οποίο βάζεις στην υπογραφή σου και εισαι έτοιμη! :)

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλημέρα Ζουζουνιάρα! Εχω ΠΗΤ 28/8 και ειναι κοριτσι!

Την β' επιπέδου θα την κάνω στο Μητερα στο γιατρό που μου εκανε και την αυχενική!

Οσο για το τικερακι που ρώτησες πατα πάνω σε οποιο σου αρεσει και θα σε βγαλει σε αναλογο σαιτ να φτιάξεις το δικό σου. Σου βγαζει ενα λινκ το οποίο βάζεις στην υπογραφή σου και εισαι έτοιμη! :)

Καλησπέρα Mamouna!!!!!

Με το καλό να κάνεις τη Β΄.... και πάλι σου λέω θα την κατευχαριστηθείς αυτή την εξέταση.... είναι πάάάάρα πολύ αναλυτική.....

Εγώ την έκανα στο ΛΗΤΩ.... ενώ είχα κλείσει και στο ΕΛΕΝΑΣ, αλλά ήθελα οπωσδήποτε τον άντρα μου μέσα.... τελικά, εκ των υστέρων έμαθα, πως οι μεγάλοι υπέρηχοι στο ΕΛΕΝΑΣ γίνονται σε άλλα μηχανήματα κι είναι κι ο σύζυγος μέσα.... αλλά δεν πειράζει.... πήραμε και DVD!!!!!

Φιλιά κι όλα να σου πάνε καλά!!!!!! Στο ΜΗΤΕΡΑ γεννάς???? Εγώ στο ΕΛΕΝΑΣ 14/8......

Ευχαριστώ για τις οδηγίες!!!!!!

καλημερα και χρονια πολλα!

κοριτσακια αν θελετε μικρυνετε λιγακι τις υπογραφες σας γιατι ξεχειλωσε η εικονα.

βρε κοριτσια εχει καμια απο σας επαφη με την FDP?αν καταλαβα καλα εχασε το μικρακι της,το διαβασα χθες και με εχει καταπλακωσει σαν τσιμεντο...καταστεναχωρηθηκα. συγγνωμη κιολας που το αναφερω δεν ξερω καν αν μου επιτρεπεται...αλλα στεναχωρηθηκα παρα πολυ,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συμβαινουν τετοια πραγματα...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα και χρονια πολλα!

κοριτσακια αν θελετε μικρυνετε λιγακι τις υπογραφες σας γιατι ξεχειλωσε η εικονα.

βρε κοριτσια εχει καμια απο σας επαφη με την FDP?αν καταλαβα καλα εχασε το μικρακι της,το διαβασα χθες και με εχει καταπλακωσει σαν τσιμεντο...καταστεναχωρηθηκα. συγγνωμη κιολας που το αναφερω δεν ξερω καν αν μου επιτρεπεται...αλλα στεναχωρηθηκα παρα πολυ,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συμβαινουν τετοια πραγματα...

H αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να εμφανιστεί.. Μη μου λες τέτοια; Να είναι καλά η κοπέλα... Και δυνατή αν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο...

Ειχαν έρθει οι γονείς μου για Πασχα Σουηδία να μας δουν και τους έκανα ατελείωτες ξαναγήσεις, μας έκανε και καλοκαίρι με αποτέλεσμα να περπατάω πάνω από 2 ώρες τη μέρα επι μια βδομάδα!Χθες ο οργανισμός απέδειξε ότι δεν αντέχει με μια σταγόνα μαύρο στο εσώρουχο και πόνο... Σήμερα τα ίδια και φυσικά είμαι ξάπλα! Από κιλά είμαι +9, τρώω τα πάντα! Χριστός Ανέστη!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...