Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Οτίλια μου, λόγω πίεσης θα κάνω καισαρική. Φοβάται μήπως απ' το ζόρι ανεβάσω πάνω από 22 και πάθω καμιά βλάβη στον εγκέφαλο. Μου 'πε πως θα με ξεγεννήσει γύρω στις 5-6 Αυγούστου, αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, για να γλιτώσω και λίγο τη ζέστη (του είπα ότι σε ζεστούς χώρους ανεβάζω παλμούς και με πιάνει ζάλη). Θα δούμε μέχρι τότε βέβαια μήπως γίνει κανένα θαύμα και σταθεροποιήσω την πίεση και έτσι αποφύγω τη "σφαγή". Όταν θα πλησιάσουν εκείνες οι μέρες θα δω και τον καρδιολόγο μου.

Εσύ όταν ανεβάζεις παλμούς είναι ξαφνικό?? Πώς νιώθεις? Εμένα με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ότι θα μου κοπεί η ανάσα, ζαλίζομαι και αιθάνομαι να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

E3y4p3.png

9WOGp3.png

Kατάλαβα, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος! Ξαφνικά με πιάνουν κι εμένα οι ταχυπαλμίες, πίεση όμως έχω χαμηλή. Δεν νιώθω το αίμα στο κεφάλι, απλά νιώθω την καρδιά μου να κάνει έντοντα γκνουπ γκνουπ έτσι στο άσχετο και μετά περνάει. Κανά δυο φορές έχω νιώσει εφίδρωση..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα...μπαινω στα γρηγορα στην παρεα σας για να σας ρωτησω μηπως καποια απο σας εχει στο ψυγειο της καποιο πακετο gonal που δεν το χρειαζεται πια....το χρειαζομαι για την επομενη προσπαθεια εξωσωματικης που κανω συντομα στην Αθηνα!

αν ειμαι τυχερη λοιπον ..ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα!

Χιλια ευχαριστω!Να'στε ολες καλα!

Kατάλαβα, τότε υπάρχει σοβαρός λόγος! Ξαφνικά με πιάνουν κι εμένα οι ταχυπαλμίες, πίεση όμως έχω χαμηλή. Δεν νιώθω το αίμα στο κεφάλι, απλά νιώθω την καρδιά μου να κάνει έντοντα γκνουπ γκνουπ έτσι στο άσχετο και μετά περνάει. Κανά δυο φορές έχω νιώσει εφίδρωση..

Μπορεί να είναι άσχετο αλλά με έβαλαν σε σκεψεις οι τιμές του ζαχαρου σου. Εγω αυτά τα συμπτώματα: ταχυκαρδία και εφιδρωση τα έχω όταν παθαίνω υπογλυκαιμία. Ενω η πιεση μου είναι πάντα χαμηλή. Ισως λοιπόν να εχουν σχεση με το χαμηλο ζαχαρο

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα αλλά μου είπε να τις ξανακάνω άλλη μια (τρίτη δλδ) φορά την άλλη βδομάδα πριν ξεκινήσω τις αντιπηκτικές ενέσεις. Δεν έχω άγχος, το έχω πάρει απόφαση να κάνω ό,τι είναι απαραίτητο χωρίς γκρίνια ή στενοχώρια. Το θέμα προέκυψε στον έλεγχο ρουτίνας που μου κάνει ο γιατρός και ανάμεσα σε άλλες εξετάσεις παρήγγειλε και εξέταση πρωτεϊνης S που βγήκε ιδιαίτερα χαμηλή. Πάντως, Οτίλια, οι ταχυπαλμίες ψιλοστάνταρ οφείλονται σε χαμηλό σίδηρο και θα δεις σε καμιά βδομάδα θα χαλαρώσουν οι παλμοί.. Για το σάκχαρο δεν ξέρω να πω την αλήθεια...

120247mcv711uxx1.gif

Μπορεί να είναι άσχετο αλλά με έβαλαν σε σκεψεις οι τιμές του ζαχαρου σου. Εγω αυτά τα συμπτώματα: ταχυκαρδία και εφιδρωση τα έχω όταν παθαίνω υπογλυκαιμία. Ενω η πιεση μου είναι πάντα χαμηλή. Ισως λοιπόν να εχουν σχεση με το χαμηλο ζαχαρο

Σ' ευχαριστώ Νεφέλη! Εσύ τι κάνεις γι΄αυτό; Έχεις κάποια ειδική καθοδήγηση για το χαμηλό ζάχαρο ;Εμένα δε μου είπε τίποτα ο γιατρός.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι καλά τα αποτελέσματα αλλά μου είπε να τις ξανακάνω άλλη μια (τρίτη δλδ) φορά την άλλη βδομάδα πριν ξεκινήσω τις αντιπηκτικές ενέσεις. Δεν έχω άγχος, το έχω πάρει απόφαση να κάνω ό,τι είναι απαραίτητο χωρίς γκρίνια ή στενοχώρια. Το θέμα προέκυψε στον έλεγχο ρουτίνας που μου κάνει ο γιατρός και ανάμεσα σε άλλες εξετάσεις παρήγγειλε και εξέταση πρωτεϊνης S που βγήκε ιδιαίτερα χαμηλή. Πάντως, Οτίλια, οι ταχυπαλμίες ψιλοστάνταρ οφείλονται σε χαμηλό σίδηρο και θα δεις σε καμιά βδομάδα θα χαλαρώσουν οι παλμοί.. Για το σάκχαρο δεν ξέρω να πω την αλήθεια...[/quote

Εγώ δεν έχω τσεκαριστεί ειδικά για αυτή την πρωτεϊνη S! Φαίνεται κάτι κι από τη γενική αίματος; Με το σίδηρο πάντως ήδη νιώθω πιο δυνατή!

VbTYp1.png

Καλημέρα.Οτίλια γιατί δεν πας μόνη σου στις 27 εβδομάδες να κάνεις καμπύλη ζαχάρου έστω την μικρή;;;Όχι τίποτα άλλο να σου φύγει η ιδέα.

Καλημέρα! Δεν στην κάνουν εδώ αυτή την εξέταση αν δεν εχουν λόγο. Επίσης, δεν υπάρχει ιδιωτικό εδώ, δηλαδή να πας από μόνος σου και να πληρώσεις. Επειδή τα πάντα τα πληρώνει το κράτος, είναι λητοί στις εξετάσεις που σε παραπέμπουν. Αλλά και στην Ελλάδα που ήρθα δε μου είπε κάτι ο γιατρός. Επίσης, η αδερφή μου στην Ελλάδα δεν την έκανε σε κανένα από τα 2 παιδιά. Θεωρώ ότι αν είναι κάτι θα μου πουν.

VbTYp1.png

Οτίλια, λόγω δίδυμης κύησης κάνω πολλές εξετάσεις που θεωρούνται περιττές στη μονή. Από τη γενική δεν φαίνεται κάτι σχετικό. Μην ανησυχείς για τίποτα, εμπιστεύσου τους ειδικούς και όλα θα πάνε μια χαρά.

120247mcv711uxx1.gif

Γι αυτό πάνε μπροστά οι άνθρωποι εκεί...

Κοίτα εδώ οι περισσότερες την κάνουν προληπτικά γιατί όπως μου έχει πει η γιατρός μου δεν φαίνεται αν υπάρχει πρόβλημα από τις μηνιαίες εκτός και αν είναι προχωρημένη κατάσταση οπότε το βλέπουμε και από εκεί.

Το ότι η αδερφή σου δεν την έκανε είναι θέμα γιατρού.Κάτσε να δεις όταν γεννήσουμε με το καλό τι θα λέει για τα μωρά ο κάθε παιδίατρος.Άλλα θα τρων τα πάντα άλλα λίγα αλλά από τον 5 άλλα στον 6.Θέλω να πω ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο.

Λοιπόν επειδή πρόσφατα και λόγω του ότι δεν έτρωγα συχνά με πιάνανε ζαλάδες μέχρι που λιποθύμησα μου είπε η γιατρός ότι μπορεί να έχω υπογλυκαιμίες και το μόνο που θέλει είναι να έχω μια σοκολάτα γάλακτος όμως μαζί να τρώω όταν με πιάνει να ανεβαίνει το ζάχαρο.Αυτό μέχρι να κάνω την καμπύλη να δούμε τι γίνεται.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

1. Anthi29................1/8/2011
  2. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  3. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  4. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. xanthi. ................8/08/2011
  7. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  8. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  9. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  10. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  11. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  12. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  13. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  14. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  15. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  16. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  17. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  18. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  19. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  20. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

21. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  22. rianna ...............23/08/2011
  23. foula moula........24/08/2011
  24. mara76..............24/08/2011
  25. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  26. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  27. Anastasia81 ......27/08/2011
  28. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  29. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  30. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  31. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  32. stellakoly........... 29/08/2011
  33. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  34. mommyart..........30/08/2011

35. *tingerbell*.........31/08/2011
  36. Laerta.................31/08/2011

37. glam...................01/09/2011

και η λίστα να μη την ψάχνουμε αργότερα.Λαέρτα ξέρεις τι είναι τα μωράκια σου;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...