Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

ρενα εφριξα με τον τελευταιο γιατρο που πηγες!κανε λιγη υπομονη μεχρι ν πας στο δικο σου και μη δινεις σημασια!μια χαρα καταφερε και σε ταραξε!

ευχομαι και πιστευω το μικρο σου να ειναι μια χαρα!

εμυ θα συμφωνησω πως αν ο γιατρος εβλεπε κατι ανησυχητικο θα στο ελεγε,με το καλο το κοριτσακι σου!

εγω αυτην την εβδομαδα χορτασα γιατρους!

εκανα γενικη αιματος,ουρων και την καμπυλη ζαχαρου και βγηκαν μια χαρα.δευτερα θα παω να τις παρω αλλα απο το τηλ μου ειπε οτι ειναι οκ. πηγαμε και στον εμβρυοκαρδιολογο οπου μας βεβαιωσε οτι το μικρο μου καθαρματακι εχει μια υγιεστατη καρδουλα!οσο σκεφτομαι ποση στεναχωρια τραβηξα 2 μηνες τωρα με αυτα που μου ελεγε κ ο γιατρος μου κ η γεννετιστρια...δεν πειραζει,αφου ειμαστε καλα,χαλαλι και δοξα το Θεο!

πηαγ και οδοντιατρο προληπτικα,μου βγηκαν κατι θεματακια,μετα το πασχα θα τα φτιαξουμε.δευτερα εχω ραντεβου στο γιατρο και μετα 2 μαιοιυ ειναι η β επιπεδου.νοιωθω πως επιτελους πηρα μια ανασα!μακαρι να βγει κ η β καλη για να αρχισω να αναπνεω κανονικα!

γραφω πολλα παλι αλλα εχω μια απορια...ρε κοριτσια εσεις νοιωθετε καθολου πιεση χαμηλα στην κοιλια?αν και πινω πολυ νερο νοιωθω οτι η ποσοτητα ουρων που αποβαλω δεν ειναι ικανοποιητικη και δεν ξερω τι μπορει να φταιει..η μικροβιολογος επε οτι ειναι οκ οι αναλυσεις και μαλλον η μητρα πιεζει την κυστη αλλα πραγματικα δεν ξερω,εσεις το νοιωθετε?

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ήθελα να σε ρωτήσω Τίνκερμπελ, δεν είναι λίγο νωρίς που έκανες τώρα την καμπύλη ζαχάρου; Εμένα με έχουν προγραμματισμένη μετά το Πάσχα και θα είμαι στην 27η εβδομάδα... Έχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο; Μήπως είμαι πολύ αργά;

Και επειδή με αγχώνει πολύ αυτή η εξέταση, είναι πράγματι τόσο αηδιαστική όσο λένε; Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον εμετό και απο τώρα το σκέφτομαι...

Όσο για τα ούρα και την πίεση κάτω στην κοιλιά έχω αρκετή και εγώ. Αν και είναι δύο τα μωρά μου και σκέφτομαι πως κάπου είναι φυσιολογικό ( κάπως πρέπει να χωρέσουν και αυτά τα καημένα) ενώ νιώθω πως δεν θέλω τουαλέτα, μέσα σε δευτερόλεπτα νομίζω πως αν δεν πάω θα τα κάνω πάνω μου. Ίσως να κουνιούνται τα μωρά και να πατάνε την κύστη, δεν ξέρω... Και εγώ νιώθω πως τα υγρά που πίνω δεν είναι ανάλογα με την συχνότητα που πηγαίνω στην τουαλέτα.

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα τα δικα μου ,πηγα στον γιατρο εχθες,ο πλακουντας εχει ανεβει λιγο αλλα ακομα δεν εχει επανελθει δεκα μερες μου ειπε ακομα .

αυτο δεν με πειραξε οσο που το μωρακι ειναι σε ασχημη θεση ,δεν μπορω να την περιγραψω αλλα μου ειπε ο γιατρος δεν υπαρχει χειροτερη.

μου ειπε ξαπλα τελειος δεκα μερες μονο τουαλετα,μηπως και αλλαξει θεση..

αλλιως καισαρικη πριν μπω στον 8 μηνα.

Δεν καταλαβα αστερινα μου γιατι αυτο....για το θεμα του πλακουντα??????ολα θα πανε καλα πιστευω καλη μου μην ανησυχεις!!!!

Το τραγούδι του μήνα μας τιμής ένεκεν...

οντως το τραγουδι μας.......πολυ στεναχωρηθηκα με τον παπαζογλου....

κοριτσια καλημερα.....εγω μια χαρα ολα κλοτσαει η μπουμπουκιτσα μου......λεω απο σημερα να νηστεψω....εσεις?????δεν ξερω αν θα τα καταφερω κι απο γαλα τυρια και τετοια αλλα τουλαχιστον το κρεας μπορω να το νηστεψω.....

χαρηκα με τα χαρουμενα νεα σας.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Kαλημέρα κι απο μένα και καλό Πάσχα! Έπαθα σοκ με τον Παπάζογλου και κοντά κοντά με το Ρασούλη... Και τόσο νέος;;!!

Ο μικρός μου του δίνει και καταλαβαίνει από κλωτσιές. Χθες που βγήκαμε για "ποτό" με τον άντρα μου και φίλους, πήρα αναγκαστικά κοκα κόλα γιατί μόνο αλκόολ προσέφεραν, και ο μικρός έδινε ρεστα στις κλωτσιές! Αφού σε κάποια φάση με έπιασε νευρικό! Έκανε σαν τρελό! Τώρα του άρεσε; Δεν του άρεσε; Ήταν άσχετο; Ήταν η ώρα του; Ήταν η στάση μου; Είναι επειδή η κόκα κόλα είναι διεγερτική; Δεν ξέρω.. Με τον καφέ πάντως δεν κάνει έτσι..

Αστερίνα γιατί να στο πάρει νωρτίτερα; Και πριν μπεις στον 8ο; Όχι μόλις μπεις στον 8ο; Τι σχέση έχει η θέση του μωρού; Αυτά αλλάζουν θέση, μήπως εννοείς τη θέση του πλακούντα; Κι εμένα μου είπαν για καισαρική, αλλά όχι νωρίτερα, θα περιμένουμε σίγουρα μέχρι την 34εβδομάδα μήπως και εμπεδωθεί παρά το ινομοίωμα. Πάντως ό,τι και να γίνει, ας είναι γερό και το δικό σου και το δικό μου και όλων μας!

VbTYp1.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ήθελα να σε ρωτήσω Τίνκερμπελ, δεν είναι λίγο νωρίς που έκανες τώρα την καμπύλη ζαχάρου; Εμένα με έχουν προγραμματισμένη μετά το Πάσχα και θα είμαι στην 27η εβδομάδα... Έχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο; Μήπως είμαι πολύ αργά;

Και επειδή με αγχώνει πολύ αυτή η εξέταση, είναι πράγματι τόσο αηδιαστική όσο λένε; Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον εμετό και απο τώρα το σκέφτομαι...

Καμπύλη και εγώ στην 27η θα κάνω το ξέρω από καιρό κανονικά τότε την κάνουν.Εκτός και αν έχεις ένδειξη από τις απλές ζαχάρου οπότε σε στέλνει νωρίτερα.Πάντως ο διαβήτης κύησης από την 26η και μετά φαίνεται.

Τώρα να σου πω οι περισσότερες την βρίσκουν φριχτή την γλυκόζη.Εμένα την προηγούμενη φορά μου είχε αρέσει τόσο πολύ που όταν τελείωσα τις αιμοληψίες ζήτησα και ένα ποτηράκι έξτρα και ήπια.Ήταν τέλεια γεύση για τα δικά μου γούστα ήμουν και θεονήστικη και ξετρελάθηκα...Αλλά έχε στο νου σου ότι οι περισσότερες την βρίσκουν φριχτή μόνο άλλη μια ξέρω που της άρεσε τόσο πολύ όσο εμένα.

Κορίτσια της Αστερίνας η μικρή έχει κολλήσει από ότι κατάλαβα σε μια θέση σαν γ κάπως και δεν μπορεί να μετακινηθεί από εκεί λόγω του χαμηλού πλακούντα και έλλειψη χώρου.Γι αυτό της είπε ο γιατρός ότι αν δεν αλλάξει θα της το πάρει νωρίτερα γιατί θα δημιουργηθεί θέμα στη σπονδυλική στήλη.Είναι σαν σφηνωμένη για να καταλάβετε.

Επίσης παρόλο που ασθενής και διπόρος αμαρτία ουκ έχουν και εγώ λέω να νηστέψω.Ξεκίνησα από εχθές και συνεχίζω.Αν βέβαια δω ότι δεν αντέχω θα φάω γαλακτοκομικά.Κρέας δεν τρώω έτσι κι αλλιώς από τότε που έμεινα έγκυος έχω μια τρελή απέχθεια...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά χέρι άκρας υγείας και είναι 581 γραμμάρια.Χοντρομπουλούκα μου βγήκε.Κρίστυ βαδίζουμε στα ίδια...Θα κάνουμε μπράτσα με τις κόρες...

Και έχω να πω ότι και αυτή έχει την μύτη μου.Φάγαμε και μια μούντζα γιατί την ζόριζε να ανοίξει το χέρι να μετρήσει τα δάχτυλα και είπε να μας διευκολύνει η κυρία...Πήρα μια ανάσα μεγάλη και εύχομαι καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες κοπέλες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Κι εμείς προραμματίσαμε Β' επιπέδου στις 29 του μήνα....Η αλήθεια είναι ότι αγωνιώ πολύ διότι στην αυχενική δεν πήγαν καλά τα πράματα και μας έστειλε για λήψη......και τότε δεν είχα καθόλου άγχος!!!!

Τώρα έχω λίγο......

Περιμένω πώς και πώς να τον δούμε τον μπέμπη!!!!! Την προηγούμενη Δευτέρα που πήγα για υπέρηχο ήταν 300gr και έπαιζε με τον ομφάλιο λώρο τον είχε γραπώσει κανονικά!!!!!

Για καμπύλη ζαχάρου θα προγραμματίσω τον επόμενο μήνα όπως είπε ο γιατρός.

Φιλάκια σε όλες:tongue:

Να προσέχετε και καλές γιορτές!!!!!!

n3oUp2.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Πηγαμε και εμεις αποψε στο καθιερωμένο ραντεβου μας στο γιατρό. Η τζουτζουκα μεγαλώνει και εχει φτάσει τα 415 γρ. Μαζί με αυτήν και εγω τα σχεδόν +5 κιλά.

Τον ρώτησα πότε θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου και μου είπε μετά το επομενο μας ραντεβου δλδ σε 3-4 εβδομαδες. Τον ρωτησα ποση ωρα θα κανω και μου ειπε οτι θα κανω αυτο που διαρκει 1 ωρα. Οσες την κανει, πόσες ώρες κανατε?

Καλό βραδυ!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Γεια σας κορίτσια! Χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα όλων σας! Ξανθή γι' αυτό δεν παίρνεις βάρος, στο έχει πάρει όλο η μικρή! Κι εμένα ο μικρός μου ειναι μια χαρά, χθες πήγα στη μαμή και μετρήσαμε τους παλμούς της καρδούλας του και μου είπαν ότι είναι εξαιρετικοί! Μου μέτρησε και πίεση, μια χαρά κι αυτή. Εγω καμπύλη ζαχάρου δε θα κάνω κορίτσια, δεν προβλέπεται εδώ αν δεν έχεις ένδειξη από τις μηνιαίες εξετάσεις αίματος-ούρων. Μάλιστα την τελευταία φορά που έκανα αίματος (πριν 2 βδομάδες) το ζάχαρο μου βγήκε πολυ χαμηλό, 60 και το όριο είναι 70! Αφού μου είπε η μικροβιολόγος να τρώω κανα γλυκάκι! Πρώτη φορά στη ζωή μου με προτρέπουν να φάω γλυκό!Ο γιατρός το άφησε ασχολίαστο, είπε απλά ότι είναι όλα καλά και να αρχίσω σίδερο.

VbTYp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!! Τι κάνετε???

Έχω να μπω καιρό γιατί έχω προβληματάκια με την πίεση και τους παλμούς μου (ειδικά τους παλμούς, οι οποίοι ανεβαίνουν στα καλά καθούμενα πάνω από 100 με 110). Εξαιτίας αυτού του προβλήματος μου 'πε ο γιατρός ότι θα γεννήσω με καισαρική και μάλιστα στις αρχές του Αυγούστου.:-(

Με όλα αυτά έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, μου 'χουν δημιουργήσει φοβία.

Το Σάββατο πήγα και έκανα την Β' επιπέδου και είναι όλα πάρα πολύ καλά, Δόξα τω Θεώ! Το μωράκι μου μεγαλώνει και ζωηρεύει, το νιώθω όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνά!:-)

6znQp3.png

vd55p3.png

Άννα για τις ταχυκαρδίες θα κάνεις καισαρική; Κι εγώ έχω ταχυκαρδίες όλη την ώρα, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό αφού στην εγκυμοσύνη ανεβαίνουν οι παλμοί σου μιας και το σώμα δουλεύει πιο έντονα για το μωράκι. Μήπως για την πίεση στο είπε; Έχεις υψηλή και φοβάται για προεκλαμψία; Δηλαδή σε ποια εβδομάδα θα στο πάρει; Εγώ που νόμιζα ότι είμαι κυρία με το χαμηλό ζάχαρο, μόλις διάβασα διάφορα στο ίντερνετ ότι και το χαμηλό είναι πρόβλημα κι ότι μπορεί να είναι ένδειξη για διαβήτη κύησης στο 3ο τρίμηνο... Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Η άλλη η χαζή γιατί μου είπε να τρώω το γλυκάκι μου; Ο γιατρός βέβαια δε μου είπε κάτι, αλλά δεν τον ρώτησα συγκεκριμένα για το ζάχαρο, ελπίζω να το είδε. Μου είπε ότι γενικά οι εξετάσεις μου είναι καλές.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, για τις ταχυπαλμίες μπορεί να ευθύνεται η χαμηλή αιμοσφαιρίνη (κοινώς η αναιμία κάνει την καρδιά να δουλεύει πιο έντονα). Παραπάνω σίδηρος και θα λυθεί το θέμα. Εάν δεν ευθύνεται αυτό, πρέπει να διορθωθεί η διατροφή, δλδ να τρώτε περισσότερα γκρέιπφρουτ, λεμόνια, σκόρδο, κτλ και να αποφεύγετε ό,τι ανεβάζει την πίεση, δλδ παντζάρια και τέτοια. Εγώ μάλλον πάω για αντιπηκτική αγωγή, βγήκαν τα αποτελέσματα σήμερα και είναι πάλι χάλια. :( Περιμένω τον γιατρό να με πάρει τώρα.

120247mcv711uxx1.gif

Κορίτσια, για τις ταχυπαλμίες μπορεί να ευθύνεται η χαμηλή αιμοσφαιρίνη (κοινώς η αναιμία κάνει την καρδιά να δουλεύει πιο έντονα). Παραπάνω σίδηρος και θα λυθεί το θέμα. Εάν δεν ευθύνεται αυτό, πρέπει να διορθωθεί η διατροφή, δλδ να τρώτε περισσότερα γκρέιπφρουτ, λεμόνια, σκόρδο, κτλ και να αποφεύγετε ό,τι ανεβάζει την πίεση, δλδ παντζάρια και τέτοια. Εγώ μάλλον πάω για αντιπηκτική αγωγή, βγήκαν τα αποτελέσματα σήμερα και είναι πάλι χάλια. :( Περιμένω τον γιατρό να με πάρει τώρα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Αφού εντοπίσατε το πρόβλημα και υπάρχει λύση, μην ανησυχείς! Για την πίεση που λες, εγώ έχω πάντα χαμηλή, επίσης κάτω από το όριο, πίεση και ζάχαρο κάτω από το όριο και πάντα χαίρομαι... Βασικά μου λένε "όλα καλά" και χαίρομαι. Αλλά για το ζάχαρο μάλλον δε θα 'πρεπε...Παρ' όλα αυτά έχω ταχυπαλμίες...

VbTYp1.png

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Αφού εντοπίσατε το πρόβλημα και υπάρχει λύση, μην ανησυχείς! Για την πίεση που λες, εγώ έχω πάντα χαμηλή, επίσης κάτω από το όριο, πίεση και ζάχαρο κάτω από το όριο και πάντα χαίρομαι... Βασικά μου λένε "όλα καλά" και χαίρομαι. Αλλά για το ζάχαρο μάλλον δε θα 'πρεπε...Παρ' όλα αυτά έχω ταχυπαλμίες...

Α ξέχασα να σου πω, ότι ξεκίνησα σίδηρο γιατί όντως είχα πολύ χαμηλή φεριτίνη. Λες από αυτό να ευθύνονται οι ταχυπαλμίες; Εσένα πώς προέκυψε το πρόβλημα με την πήξη; Πρέπει κι εμείς να το ψάξουμε; Δε μου έχει πει κανείς τίποτα... Και κατι ακόμα.. Κορίτσια, το στήθος μου βγάζει κάτι υγρό, τι είναι αυτό τωρα;; Απο τώρα;

VbTYp1.png

Ωραία, απάντησα στον εαυτό μου πριν.... χαχα! Τα 3 τελευταία μηνύματα απευθύνονται σε σενα Λαέρτα, ενημέρωσε μας για το τι θα σου πει ο γιατρός και όχι αγχος!

VbTYp1.png

Οτίλια μου, λόγω πίεσης θα κάνω καισαρική. Φοβάται μήπως απ' το ζόρι ανεβάσω πάνω από 22 και πάθω καμιά βλάβη στον εγκέφαλο. Μου 'πε πως θα με ξεγεννήσει γύρω στις 5-6 Αυγούστου, αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, για να γλιτώσω και λίγο τη ζέστη (του είπα ότι σε ζεστούς χώρους ανεβάζω παλμούς και με πιάνει ζάλη). Θα δούμε μέχρι τότε βέβαια μήπως γίνει κανένα θαύμα και σταθεροποιήσω την πίεση και έτσι αποφύγω τη "σφαγή". Όταν θα πλησιάσουν εκείνες οι μέρες θα δω και τον καρδιολόγο μου.

Εσύ όταν ανεβάζεις παλμούς είναι ξαφνικό?? Πώς νιώθεις? Εμένα με πιάνει τρέμουλο, νιώθω ότι θα μου κοπεί η ανάσα, ζαλίζομαι και αιθάνομαι να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

E3y4p3.png

9WOGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...