Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια! δεν προλαβαίνω να πολυμπαινω και εγώ και σας έχω χάσει ελπίζω να είστε όλες καλά και εσείς και τα μωρούλια σας

εμείς πήγαμε χτες για β επιπέδου! το μωράκι ήταν σε πολύ άβολη στάση δυσκολεύτηκε αρκετά ο γιατρός να το εξετάσει αφου σε καποια στιγμη λέει" ουφ τι να δει κανείς εδώ μέσα!" με εστειλε για περπάτημα ανέβηκα και σκάλες και κάπως γύρισε μετά αλλά και πάλι ήταν δυσκολη η σταση του..γενικά όλα δείχνουν καλά, 401γρ βαρος , μόνο που δεν μπορούσε να δει καλά το ένα νεφρό οπότε θα επαναλάβω την εξέταση μετά από 2 εβδομάδες που θα είναι και μεγαλύτερο το μωρό. αγχωθηκα λιγάκι. ελπίζω απλά να μην φαινόταν λόγω στάσης και να μην είναι κάτι άλλο ..πάντως ο γιατρός δεν έδειξε ιδιαίτερη ανησυχία.

επίσης μας είπε ότι τελικά όντως είναι κοριτσάκι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρενακι πι να πω! αυτος δεν ειναι γιατρος.

περιμενε να πας στον γιατρο σου και πες του οτι θες να επαλαβεις την β επιπεδου σε αλλο γιατρο.(εγω αυτο θα εκανα)για να εισαι και σιγουρι ρε κοριτσακι.αλλα αυτος ειναι απαραδεκτος.

κριστη ναι αυτα ειναι,κοριτσια μακαρι να κανουν δουλεια και σε εσας.

emi αν ηταν κατι θα στο ελεγε,να κανεις λιγο υπομονη.και ολα θα πανε μια χαρα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Xanp, εγώ αυτή την αποστροφή την είχα μέχρι και πριν από 10 μέρες και καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι. Θα σου περάσει, δεν γίνεται... Η κουμπάρα μου ωστόσο νήστευε επί 9 μήνες λόγω αυτοάνοσου που έχει και μια χαρά όλακαι το μωράκι κι αυτή, όποτε μην ανησυχείς και σταμάτα να το σκέφτεσαι. Προτίμησε απλές τροφές, αυτούσιες, όχι μαγειρευτά μέχρι να επανέλθει η όρεξή σου. Απέφυγε το κρέας και φάε φρούτα ή στύψε χυμούς.

120247mcv711uxx1.gif

τωρα τα δικα μου ,πηγα στον γιατρο εχθες,ο πλακουντας εχει ανεβει λιγο αλλα ακομα δεν εχει επανελθει δεκα μερες μου ειπε ακομα .

αυτο δεν με πειραξε οσο που το μωρακι ειναι σε ασχημη θεση ,δεν μπορω να την περιγραψω αλλα μου ειπε ο γιατρος δεν υπαρχει χειροτερη.

μου ειπε ξαπλα τελειος δεκα μερες μονο τουαλετα,μηπως και αλλαξει θεση..

αλλιως καισαρικη πριν μπω στον 8 μηνα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα κοριτσια!

ρενα εφριξα με τον τελευταιο γιατρο που πηγες!κανε λιγη υπομονη μεχρι ν πας στο δικο σου και μη δινεις σημασια!μια χαρα καταφερε και σε ταραξε!

ευχομαι και πιστευω το μικρο σου να ειναι μια χαρα!

εμυ θα συμφωνησω πως αν ο γιατρος εβλεπε κατι ανησυχητικο θα στο ελεγε,με το καλο το κοριτσακι σου!

εγω αυτην την εβδομαδα χορτασα γιατρους!

εκανα γενικη αιματος,ουρων και την καμπυλη ζαχαρου και βγηκαν μια χαρα.δευτερα θα παω να τις παρω αλλα απο το τηλ μου ειπε οτι ειναι οκ. πηγαμε και στον εμβρυοκαρδιολογο οπου μας βεβαιωσε οτι το μικρο μου καθαρματακι εχει μια υγιεστατη καρδουλα!οσο σκεφτομαι ποση στεναχωρια τραβηξα 2 μηνες τωρα με αυτα που μου ελεγε κ ο γιατρος μου κ η γεννετιστρια...δεν πειραζει,αφου ειμαστε καλα,χαλαλι και δοξα το Θεο!

πηαγ και οδοντιατρο προληπτικα,μου βγηκαν κατι θεματακια,μετα το πασχα θα τα φτιαξουμε.δευτερα εχω ραντεβου στο γιατρο και μετα 2 μαιοιυ ειναι η β επιπεδου.νοιωθω πως επιτελους πηρα μια ανασα!μακαρι να βγει κ η β καλη για να αρχισω να αναπνεω κανονικα!

γραφω πολλα παλι αλλα εχω μια απορια...ρε κοριτσια εσεις νοιωθετε καθολου πιεση χαμηλα στην κοιλια?αν και πινω πολυ νερο νοιωθω οτι η ποσοτητα ουρων που αποβαλω δεν ειναι ικανοποιητικη και δεν ξερω τι μπορει να φταιει..η μικροβιολογος επε οτι ειναι οκ οι αναλυσεις και μαλλον η μητρα πιεζει την κυστη αλλα πραγματικα δεν ξερω,εσεις το νοιωθετε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

αστερινα μου δεν καταλαβα,ειναι χαμηλα ο πλακουντας κι αυτο μπορει να σε οδηγησει σε προωρο τοκετο?

ευχομαι να πανε ολα καλα και για σενα και για το μικρουλι σου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

κορίτσια καλημέρα! Όσες έχετε θεματάκια μην ανησυχείτε γιατί είναι απίστευτο το πως αλλάζουν τα δεδομενα απο την μια εβδομάδα στην άλλη. Σας το λεώ αυτό απο προσωπική μου εμπειρια. Μια ήταν η περίπτωση με το υπερηχογενές έντερο που εξαφανίστηκε ως δια μαγείας (πάλι καλά) και η άλλη περίπτωση με τις εξετασεις θρομβοφιλιας που πριν 15 μέρες παραλίγο να με βάλουν να ξεκινήσω ενέσεις αντιπηκτικές ενώ στις επαναληπτικές εξετάσεις που έκανα προχθές βγήκαν όλα φυσιολογικά!!! και θα τις ξανακάνω πλέον μετα απο 1 μήνα. Θα δείτε ότι όλα θα φτιάξουν στην πορεία:D

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Αστερίνα μου ξάπλωσε εσύ και θα κουνηθεί η μικρή να πάρει πιο σωστή θέση μην ανησυχείς.Τα κοριτσάκια είναι αγωνίστριες και πιο ανθεκτικά έμβρυα....

Εύχομαι να μην χρειαστεί να γεννήσεις νωρίτερα και να φτάσεις μέχρι το τέλος μαζί μας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσια συγγνωμη για την ενοχληση!Παιρνω το θαρρος να ρωτησω αν εχει περισσεψει σε καποια κοπελα και ΔΕΝ τα χρειαζεται καποια φαρμακα που μου λειπουν για την τριτη προσπαθεια εξωσωματικης που αρχιζω τελη Μαιου..χρειαζομαι μεταξυ αλλων 2 κουτια ARVECAP 0.1 ΚΑΙ 3 κουτια ΜENOPUR 75IU.εαν εχουν περισσεψει σεκαποια κοπελα και δεν τα χρειαζεται πια ας μπει στον κοπο να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι.

Δυστυχώς μετά από 7 εξωσωματικές όχι φάρμακα δεν έχω, ούτε σύριγγα μου έχει μείνει. Επειδή πλέον τα πλήρωνα όλα από την τσέπη μου, αγόραζα μόνο όσα έπρεπε.

Αστεράκι, σίγουρα θα αλλάξουν τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά. Θα εισαι Αυγουστομανούλα σίγουρα.

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες καναμε και εμεις τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου και όλα πήγαν πολύ καλά! Οσα μπορουσε να δει σε αυτο το σταδιο και οσα δεν μπορουν να προβλεφθούν μεχρι να παρει την πρώτη αναπνόη το μωρο μόλις γεννηθεί και δουλεψουν δλδ τα πνευμονακια του, ειναι όλα καλα.

Μας ταλαιπώρησε η ζουζουνα γιατι ενώ ηταν στην καταλληλη θέση είχε ορθιο το χερακι και σκίαζε με τον αγκώνα της την καρδούλα. Οσο και να την κουνουσε η γιατρός τπτ αυτη! Εφαγα πολύ μπουνια απο τη γιατρό για να την κουνησει αλλα τπτ εκεινη, δεν καταλάβαινε, ετρωγε αναισθητη. Τέλος καλό, όλα καλά και αυτό εχει σημασια ... ξεχναω τους πόνους της κοιλιας μου :D

Επόμενος στόχος η β' επιπέδου στις 27 του μηνα! Ουφφφφφ ....

Ρενάκι τσάμπα αγχώνεσαι πιστεύω! Καλα να μην βλεπουν 2 γιατροι το ενα νεφρο ας πουμε αλλα μου κανει πολύ εντύπωση ο ενας να βλέπει ολα τα υπόλοιπα μέλη και ο άλλος οχι .... τετοια στραβωμάρα πια! Μάλλον ο δευτερος ειναι για τα μπαζα! Ολα καλα θα ειναι θα δεις! ;)

Αστερινα πως μπορει να κρινει ο γιατρος απο τωρα οτι το μωρο δεν θα αλλαξει θέση.... αυτα δεν κανουν τουμπες ολη μερα βρε κορίτσια? ή καταλαβαίνω κάτι λάθος? Ευχομαι όλα καλα!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Πολυ ευχαριστα τα νεα σου μαμουνα.Κοριτσια εχω μια απορια!!!Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε υπερηχο καρδιας εσεις θα κανετε ?Αν ναι που?γινεται και σε δημοσια νοσοκομεια αυτη η εξεταση?

oNg0p3.png

καλημερα!

χαρουλα25 δε συστηνεται σε ολες ο υπερηχος καρδιας.σε μενα ας πουμε συσταθηκε γιατι η αυχενικη διαφανεια ηταν στο 2,4.οι δεικτες για τρισωμιες βγηκαν καλοι αλλα μου ειπαν πως επρεπε να τσεκαρουμε καρδουλα.αν οι μεχρι τωρα εξετασεις σου ειναι οκ μην ανησυχεις και βασανιζεσαι με τετοια θεματα!

καλη μεγαλη βδομαδα να εχουμε κοριτσια!! αν και θεσ/νικη εχουμε αερα βροχες και κρυοοοοοοο ελεος θελω να βαλω μακρια καλοκαιρινα φορεματα να ειμαι ανετη βαρεθηκα το παντελονι και τις μποτες

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...