Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήγαμε σήμερα για το Β-επιπέδου και ευτυχώς όλα καλά! Ο μπέμπης μας μεγαλώνει και είναι 409 γρ. ! Μόνο μια μέτρηση η Vp/H είναι εξω από τα φυσιολογικά (3.04). Ξέρει καμιά τι σημαίνει αυτό? Ξέρω ότι κάτι έχει να κάνει με τον εγκέφαλο. Είχε καμιά σας παρόμοια τιμή ? Ο γιατρός βέβαια μου είπε ότι είναι όλα μια χαρά, αλλά εγώ είδα αυτή τη μέτρηση στο σπίτι που κάθησα να τα μελετήσω ήσυχα ! Μήπως να αρκεστώ στο "όλα καλά" και να σταματήσω να ψάχνομαι ? Τι άγχος κι αυτό !

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε σήμερα για το Β-επιπέδου και ευτυχώς όλα καλά! Ο μπέμπης μας μεγαλώνει και είναι 409 γρ. ! Μόνο μια μέτρηση η Vp/H είναι εξω από τα φυσιολογικά (3.04). Ξέρει καμιά τι σημαίνει αυτό? Ξέρω ότι κάτι έχει να κάνει με τον εγκέφαλο. Είχε καμιά σας παρόμοια τιμή ? Ο γιατρός βέβαια μου είπε ότι είναι όλα μια χαρά, αλλά εγώ είδα αυτή τη μέτρηση στο σπίτι που κάθησα να τα μελετήσω ήσυχα ! Μήπως να αρκεστώ στο "όλα καλά" και να σταματήσω να ψάχνομαι ? Τι άγχος κι αυτό !

καλημερα ! μπραβο ολα καλα !

δεν ξερω αυτη την μετρηση,αλλα για να σου λεει ο γιατρος ολα καλα! σημαινει οτι ολα ειναι καλα! μη βασανιζεις το μυαλο σου.στο ιντερνετ το κοιταξες?

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια και οσες εχετε προβλημα με την δυσκοιλιοτητα.

εγω το ελυσα δεν ξερω αν ειναι μονο στον δικο μου αργανισμο η αν ειναι συμπωση.

πηγαινω τουαλετα καθημερινα και χωρις προβλημα και πινω και σιδηρο...ουτε πριν την εγκυμοσυνη ημουν ετσι,καραμελες επερνα.

πηρα απο τα LIDL κατι δημητριακα με σοκολατα ,τα τρωω τωρα δεκα μερες και σωθηκα εχω προσθεση στην διατροφη μου και φρουτα πορτοκαλια και μιλα πιο πολυ.

γαλα μαγνησιας δεν χρειαζεται να πινω τωρα γιατι οπως ειχα πει προκαλει διαρροια σε υπερκαταναλωση.τα δημητριακα λεγονται. NOYGAT PILLOWS.δεν εχετε να χασετε τιποτα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!!!!!!!!!!

Έχω πολύ καιρό να μπω......

Είπα να δηλώσω κι εδώ παρούσα......

Παρέα με το παληκαράκι μου!!!!!!

ΠΗΤ 14/8/2011!!!!!!!!

Γεια σου Ξανθή μου!!!!!!!!!!!

Κι εγώ δεν ξερω τι είναι αυτό αλλά αν είδες τον γιατρό σου ήσυχο και σου είπε ότι όλα είναι μια χαρά να βασιστείς σε αυτό που σου λέει γιατί αυτός ξέρει. Αν ήταν κάτι, θα σου το έλεγε. Αλλά για να ηρεμήσεις, γιατί δεν τον παίρνεις ένα τηλεφωνο να τον ρωτήσεις;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πήγα λοιπόν να ξανακάνω την Β' επιπέδου για να πάρω και δεύτερη γνώμη και βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή που το έκανα!!!! :evil::evil::evil:

Αυτός το μόνο που κατάφερε ήταν να με κάνει να πέσω ακόμα περισσότερο ψυχολογικά! Άρχισε που λέτε να κοιτάει και μετά από κανένα μισάωρο που κοίταζε σταμάτησε. Μου είπε να πάω να ουρήσω και να κάτσω λίγο στον καναπέ για να αλλάξει στάση το παιδί. Εγώ ξέρω ότι σε βάζουν και περπατάς για να αλλάξει στάση το παιδί, αλλά σκέφτηκα ότι αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει. Μόλις ξαναμπήκα στο γραφείο του μου είπε: "Λοιπόν, δεν έχω δει εκτός από το νεφρό (το οποίο είχα κάνει το λάθος και του το επισήμανα) την καρδιά, το αριστερό βραχίωνα, το πόδι και κάτι άλλο που τώρα από τα νεύρα δε θυμάμαι. Θέλεις να συνεχίσουμε την εξέταση????":shock::shock: Μόλις μου έκανε αυτή την ερώτηση εγώ άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου και είπα όχι, δε χρειάζεται, αλλά επέμεινε η μητέρα μου. Βλέπετε είχα και την ατυχία να λείπει ο σύζυγος εξωτερικό!!!! Με τα πολλά συνέχισε αυτός να κοιτάει και στο τέλος μου είπε ότι δεν μπόρεσε να δει την καρδιά και το νεφρό. Την καρδιά λόγω θέσης του μωρού...:confused: Όσο για το νεφρό αυτός επιμένει στην πιθανότητα να μην υπάρχει, εκτός κι αν είναι πολύ χαμηλά και λόγω θέσης να μπορούσε να το δει. Το γεγονός ότι οι άλλοι δύο γιατροί το είδανε μάλλον τον άφησε αδιάφορο. Στο τέλος μου πέταξε και την παρακάτω ατάκα κι εκεί με αποτελείωσε.... "Αν σε παρακολουθούσα εγώ θα σε έστελνα πρώτα σε παιδοκαρδιολόγο για να δει τι γίνεται και να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε και μετά σε παιδοουρολόγο..." Τέλος πάντων είπε διάφορα τέτοια καλά κι από εχθές είμαι χάλια....!!! Τη Μ. Δευτέρα θα πάω στον γιατρό μου (από τον οποίο περιμένω βρίσιμο που πήγα κι έκανα ξανά εξέταση χωρίς να του πω) και βλέπουμε!!!! Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά τουλάχιστον τα λέω σε εσάς που με καταλαβαίνετε :tongue:. Σας φιλώ όλες!:tongue:!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Ρε Ρενάκι τι να πώ?!?!?! Αυτόν πάντως για μ***** τον κόβω οπότε προσπάθησε μέχρι να πας στο γιατρό σου να μη δίνεις βάση σε αυτές τις αηδίες!!!!!! Υπομονή όλα θα είναι μια χαρά!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα

2. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  3. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  4. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. xanthi. ................8/08/2011
  7. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  8. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  9. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  10. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  11. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  12. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  13. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  14. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  15. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  16. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  17. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  18. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  19. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  20. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  21. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

22. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  23. rianna ...............23/08/2011..........12-08-2011 μαλλον στο Ρεα
  24. foula moula........24/08/2011
  25. mara76..............24/08/2011
  26. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  27. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  28. Anastasia81 ......27/08/2011
  29. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  30. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  31. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  32. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  33. stellakoly........... 29/08/2011
  34. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  35. mommyart..........30/08/2011

36. *tingerbell*.........31/08/2011
  37. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

38. glam...................01/09/2011

Ρένα τον αφήνω ασχολίαστο τον μάλλον γιατρό...Υποτίθεται ότι πήγες για καλύτερα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τελικά και άλλο κοριτσάκι....Μπράβο κρίστυ μου πολύ καλά τα νέα σας και τροφαντούλα η κόρη κάνεις καλή δουλειά....
μπραβο christy@ ειδες ολα καλα :D:D τελικα και εγω μετα την β΄επιπεδου αρχισα να απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου αντε ολες να πουν καλα νεα:D
μπράβο κουκλίτσα μου, χάρηκα πολύ για εσένα!! Κι εγώ το ίδιο σκεφτομαι, να ξεκινήσω σιγα- σιγά το δωμάτιο της μετά το Πάσχα.
σας ευχαριστω ολες ρε κοριτσια.....να στε καλα και μ ενα πονο να ερθουν τα μωρα μας..........
Πήγαμε σήμερα για το Β-επιπέδου και ευτυχώς όλα καλά! Ο μπέμπης μας μεγαλώνει και είναι 409 γρ. ! Μόνο μια μέτρηση η Vp/H είναι εξω από τα φυσιολογικά (3.04). Ξέρει καμιά τι σημαίνει αυτό? Ξέρω ότι κάτι έχει να κάνει με τον εγκέφαλο. Τι άγχος κι αυτό !
κοριτσακι μου αφου σου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα τοτε να μην ανησυχεις.............
κοριτσια και οσες εχετε προβλημα με την δυσκοιλιοτητα.

εγω το ελυσα δεν ξερω αν ειναι μονο στον δικο μου αργανισμο η αν ειναι συμπωση.

πηγαινω τουαλετα καθημερινα και χωρις προβλημα και πινω και σιδηρο...ουτε πριν την εγκυμοσυνη ημουν ετσι,καραμελες επερνα.

πηρα απο τα LIDL κατι δημητριακα με σοκολατα ,τα τρωω τωρα δεκα μερες και σωθηκα εχω προσθεση στην διατροφη μου και φρουτα πορτοκαλια και μιλα πιο πολυ.

βρε αστερινα κι εγω αυτα παιρνω που εχουν μουσλι μαλιστα....αυτα λες??????κι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την τουαλετα.......φρουτα κι εγω πολλα και τετοια.......λες τελικα να κανουν δουλεια?????
Ρε Ρενάκι τι να πώ?!?!?! Αυτόν πάντως για μ***** τον κόβω οπότε προσπάθησε μέχρι να πας στο γιατρό σου να μη δίνεις βάση σε αυτές τις αηδίες!!!!!! Υπομονή όλα θα είναι μια χαρά!!!!
καλα απαραδεκτος ο γιατρος........κοριτσαρα μου περιμενε να πας στον γιατρο σου εσυ και μην ανησυχεις.....θα πανε ολα καλα κουκλιτσα μου......

κοριτσια εγω εκανα κουρα ομνορφιας σημερα.....μετα απο 5 μηνες εβαψα το μαλλι μου στο φυσικο μου γιατι δεν ηθελα να ακουμπησει ριζα....ομως το κοκκινο δεν εφυγε εντελως και θα τα ξανα περασω το μαιο....ανανεωθηκα επιτελους και νιωθω πολυ καλα ψυχολογικα.....ειμαι μια μελαχροινη πλεον.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κοριτσια συγγνωμη για την ενοχληση!Παιρνω το θαρρος να ρωτησω αν εχει περισσεψει σε καποια κοπελα και ΔΕΝ τα χρειαζεται καποια φαρμακα που μου λειπουν για την τριτη προσπαθεια εξωσωματικης που αρχιζω τελη Μαιου..χρειαζομαι μεταξυ αλλων 2 κουτια ARVECAP 0.1 ΚΑΙ 3 κουτια ΜENOPUR 75IU.εαν εχουν περισσεψει σεκαποια κοπελα και δεν τα χρειαζεται πια ας μπει στον κοπο να μου στειλει ενα προσωπικο μηνυματακι.

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και με συγχωρειτε για την παρεμβαση

Καλημέρα σας.Πλησιάζει η Δευτέρα να δούμε και εμείς την μικρή μας και αν όλα είναι καλά.

Κάντυ καλά αποτελέσματα στην προσπάθειά σου.Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα στο καφέ της εξωσωματικής για τα φάρμακα ή στο παρεντς στο χαρίζονται φάρμακα;Εδώ από όσο θυμάμαι μία κοπέλα έχουμε μόνο που είχε κάνει εξωσωματική αν το δει και έχει θα σου πει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...