Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

και γω πρωτομανουλα ειμαι..ουτε εγω καταλαβαινα οτι το ακουγα αλλα τα κοριτσια με βοηθησαν να το ακουσω.

εγω δεν ενιωθα πεταλουδισμα,αλλα σαν κατι να με γαργαλουσε απο μεσα και ημουν 16 εβδομαδα οχι 19 σιγουρα το ακους αλλα δεν το καταλαβαινεις...καλα τωρα μου δινει κατι κλωτσιες!

Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω...για παράδειγμα σήμερα ενώ ήμουν ανάσκελα όχι τελείως ξάπλα ....ένοιωσα λίγο πιο κάτω από την περιοχή του αφαλού κάτι......(δεν ξέρω αν μπορω να το περιγράψω κιόλας σωστά:rolleyes:) σαν.....τι να μπω σαν κράμπα? μπαλονι να σκάει? ένα κτυπο όμως που επαναλαμβανόταν κάθε ένα λεπτό σχεδόν (τόσο συχνά) για αρκετή ώρα.

Τετοιου είδους συμπτώματα είχα και την προηγούμενη εβδομάδα πιο ελαφριά όμως και ακόμα πιο αραιά. Τι λέτε κορίτσια να είναι?? Είναι ο μπέμπης μου ή.....????

Το μπεμπάκι μου είναι σίγουρα αγοράκι διότι εκανα λήψη τροφοβλάστη και από τη βιοψία μου είπαν και το φύλο. Δεν το έχω δει ακόμα πολύ καλά στον υπέρηχο. Την Δευτέρα έχω ραντεβού (πέρασε ένας μήνας από τη τελευταια φορά που το είδαμε!!) να το απολαύσω!!! Β επιπέδου ακόμα δεν έχω κανονίσει...λογικά τη Δευτέρα θα μου πει ο γιατρός μου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι σίγουρη για το φύλο του μωρού είναι απολαυστικό!!! Από τη στιγμή που το έμαθα σκέφτομαι "μπλε"!!! Τα πάντα σε μπλε...τρέλα!!!!!τρέλα σας λέω!!!! όπου έχω επιλογή επιλέγω μπλέ!! Τι σε πιάτο που θα φάω, τι ποτήρι, τι θα φορέσω...έχω ήδη γίνει μια χαζομαμά!!!!Και φυσικά το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα!!!!!

Many kisses!!!:D:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Μακάρι όντως να μην ξαναανεβάσω πίεση, ειδικά 18!

Πήρα τις εξετάσεις αίματος που μου 'καναν στο νοσοκομείο. Τελικά είδα ότι ο αιματοκρίτης μου είναι στο 28! Απλά μας είχαν πει στο 30 γιατί είδαν ότι είμασταν όλοι (ειδικά εγώ) πολύ ανήσυχοι.

Στο διπλανό κρεβάτι από μένα ήταν μία κοπέλα η οποία ήταν στην 21η εβδ. και της είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις, λόγω κούρασης. Της είπε ο γιατρός της ότι έτσι και ξεκινήσουν δεν σταματούν, απλά με χάπια και ξάπλα τις περιορίζει για να μην αρχίσουν οι ωδίνες! Τελικά θέλει μεγάλη προσοχή!!! Δεν πρέπει να εξαντλούμε τις δυνάμεις μας, ούτε να ξεχνάμε την κατάσταση στην οποία είμαστε!

Mommyart, αυτό που νιώθεις είναι σίγουρα το μπεμπάκι σου, μερικές φορές κλωτσάνε σε σημεία που υπάρχουν νεύρα και έχει ως αποτέλεσμα να αισθανόμαστε κάπως περίεργα. Το ίδιο ένιωθα και 'γω στο νοσοκομείο και ρώτησα τον γιατρό μου, ο οποίος μου είπε πως τώρα που είναι ακόμα μικρό βαράει όπου βρίσκει!!!:tongue:

FxqCp3.png

iZJfp3.png

μαρα μου ειναι τελεια στην χαλκιδικη ,αλλα και εδω ειναι πολυ ωραια, γενικα ζουμε αλλαδα!

εγω ειχα ακουσω το μωρακι κοντα 3 η 4 μερες δεν θυμαμαι και τρομαξα..γιατι ο γιατρος μου ειπε οτι απο την στιγμη που το ακουσα πρεπει να το ακουω καθε μερα,αλλα δεν υφισταται ομως κατι τετοιο...γιατι αν ρωτησεις μανουλες θα δεις οτι δεν το ακους καθε μερα στην αρχη...μετα εννοειται

HouVp2.png

oVGVp2.png

Γεια σας κοριτσια και καλως ηρθατε και απο μενα με το καλο τα μωρακια σας.Απο προχτες ζω ενα δραμα εχω τετοιο πονοδοντο που δεν μπορω να φαω ουτε και να κοιμηθω.Σημερα το πρωι αισθανθηκα σαν να εχω κατι στο προσωπο μου και τελικα εχω παραμορφωθει τελειως εχω ενα οιδημα που τρομαξα μολις με ειδα.Πηρα τον γιατρο μου και μου εδωσε αμοξιλ αλλα φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρακι μου.Εχει παρει καμια σας αντιβιωση?Υποφερω απο τον πονο αλλα και φοβαμαι μην κανω κανενα κακο.:-(:sad::-(

περαστικα ρε κοριτσακι σε καταλαβαινω....

τι εγινε με την β επιπεδου ? δεν εχω διαβασει πιο κατω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω...για παράδειγμα σήμερα ενώ ήμουν ανάσκελα όχι τελείως ξάπλα ....ένοιωσα λίγο πιο κάτω από την περιοχή του αφαλού κάτι......(δεν ξέρω αν μπορω να το περιγράψω κιόλας σωστά:rolleyes:) σαν.....τι να μπω σαν κράμπα? μπαλονι να σκάει? ένα κτυπο όμως που επαναλαμβανόταν κάθε ένα λεπτό σχεδόν (τόσο συχνά) για αρκετή ώρα.

Τετοιου είδους συμπτώματα είχα και την προηγούμενη εβδομάδα πιο ελαφριά όμως και ακόμα πιο αραιά. Τι λέτε κορίτσια να είναι?? Είναι ο μπέμπης μου ή.....????

Το μπεμπάκι μου είναι σίγουρα αγοράκι διότι εκανα λήψη τροφοβλάστη και από τη βιοψία μου είπαν και το φύλο. Δεν το έχω δει ακόμα πολύ καλά στον υπέρηχο. Την Δευτέρα έχω ραντεβού (πέρασε ένας μήνας από τη τελευταια φορά που το είδαμε!!) να το απολαύσω!!! Β επιπέδου ακόμα δεν έχω κανονίσει...λογικά τη Δευτέρα θα μου πει ο γιατρός μου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι σίγουρη για το φύλο του μωρού είναι απολαυστικό!!! Από τη στιγμή που το έμαθα σκέφτομαι "μπλε"!!! Τα πάντα σε μπλε...τρέλα!!!!!τρέλα σας λέω!!!! όπου έχω επιλογή επιλέγω μπλέ!! Τι σε πιάτο που θα φάω, τι ποτήρι, τι θα φορέσω...έχω ήδη γίνει μια χαζομαμά!!!!Και φυσικά το μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα!!!!!

Many kisses!!!:D:D:D:D:D:D

η αγοραρα σου ειναι!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εμένα τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά...

Έκανα υπέρηχο στο Ιασώ με τον "εδώ" γιατρό και μου βρήκε ένα ινομοίωμα 35Χ31mm και μάλιστα σε άσχημη θέση (πάνω στον τράχηλο ακριβώς στο σημείο απ' όπου θα εξέλθει το μωρό)... Μου είπε ότι μάλλον θα χρειαστεί να κάνω καισαρική διότι θα δυσκολευτεί το μωράκι να βγει φυσιολογικά... Κατ' άλλα όλα καλά, για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα γερό αγοράκι που αναπτύσσεται φυσιολογικά. Έχει φτάσει μάλιστα 325 γραμμάρια από 190 που ήταν την προηγούμενη βδομάδα. Α και τώρα μου τον μεγάλωσαν πάλι, μου είπαν ότι είμαι 19 και 5... Στεναχωρέθηκα πάντως με την καισαρική.. Μου είπε βέβαια ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να εμπεδωθεί κι έτσι...

VbTYp1.png

καλημερα! οτιλια δεν πειραζει πως θα γεννησουμε και εμενα λογο που επεσε ο πλακουντας θα παω καισαρικη.σημασια εχει να μην ειναι σοβαρο αυτο το ινομοιωμα

να ειναι γερη και η μανουλα! και ολα τα αλλα δεν ειναι τιποτα!

εγω νυσταζω πολυ συνεχεια ,και βαριεμαι πολυ..ειναι που εκοψα και το τσιγαρο τωρα μου λειπει...αλλα ειναι και που δεν μπορω να βγω εξω.

αλλα δεν πτοουμαι...ολα καλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

αχχχχχχχ το τσιγαρο τι ειπες τωρα, αφου λεω μολις γεννησω και σηκωθω ειπα την αδερφη μου να μου φερει τσιγαραααααααα (καπνιζα γυρω στα 8 τη μερα εδω και απο τα 18 μου και τωρα μου λειπειιιιιιιιιιι) αυτα!

οτιλια τι καισαρικη τι φυσιολογικα το ιδιο κανει εσυ και το μωρο να ειστε καλα μονο αυτο εχει σημασια!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Δεν με αναστάτωσε ο γιατρός, προφανώς δεν είναι σοβαρό. Μου είπε ότι δεν ενοχλεί το μωρό εκτός από τη στιγμή του τοκετού που θα το εμποδίζει να βγει. Δεν ήθελα με τίποτα καισαρική γιατί είναι το πρώτο μου, κι έτσι προδικάζω επόμενες γένες... Αλλά ας μην είμαι και αχάριστη, αρκεί που το παιδί μου είναι γερό και μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Aστερινα ολα καλα στη β επιπεδου το αγορακι μου μεγαλωνει φυσιολογικα ειναι και λιγες μερες πιο μεγαλο ηταν 425gr.

μπραβο!! τι λες ? εμενα ειναι 386γρ

εσενα ειναι παιδαρος ..εμενα ειναι κοριτσι γιαυτο!:D

HouVp2.png

oVGVp2.png

Γεια σας κοριτσια και καλως ηρθατε και απο μενα με το καλο τα μωρακια σας.Απο προχτες ζω ενα δραμα εχω τετοιο πονοδοντο που δεν μπορω να φαω ουτε και να κοιμηθω.Σημερα το πρωι αισθανθηκα σαν να εχω κατι στο προσωπο μου και τελικα εχω παραμορφωθει τελειως εχω ενα οιδημα που τρομαξα μολις με ειδα.Πηρα τον γιατρο μου και μου εδωσε αμοξιλ αλλα φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρακι μου.Εχει παρει καμια σας αντιβιωση?Υποφερω απο τον πονο αλλα και φοβαμαι μην κανω κανενα κακο.:-(:sad::-(

Πήρα κι εγώ αντιβίωση για ουρολοίμωξη και ευτυχώς όλα καλά ! Μην ανησυχείς το amoxil μου έχει πεί ο γιατρός μου είναι τελείως ακίνδυνο και μπορείς να το πάρεις ακόμα και πριν από τον 3ο μήνα που οι άλλες αντιβιώσεις πρέπει να αποφεύγονται. Περαστικά !

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Σε ευχαριστώ πολύ...Να περάσουν γρήγορα οι δύο μήνες σου να ηρεμήσεις και εσύ....Να πω την αλήθεια ήθελα να έρθω κι άλλο αλλά άρχισε η καινούρια τμηματάρχης να με βάζει να κάνω πράγματα που εκνευρίζομαι και όλη μέρα φωνάζω στο τηλέφωνο σαν υστερική.Μου είπε κιόλας να κουβαλήσω μόνη μου πόσο βάρος και μόνο που δεν την έβρισα....Νομίζω ήρθε η ώρα να την κάνω.

Και ο μικρός με περιμένει πως και πως να πηγαίνουμε βόλτες και κούνιες....Λέω να μη του χαλάσω χατήρι.

Μακάρι να μπορούσατε όλες να κάτσετε σπίτι να ηρεμήσετε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...