Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα! περαστικα anna ,ασε απο την μια στιγμη στην αλλη τι μπορουμε να παθουμε.οτιλια καλως ηρθες και καλη διαμονη, mommeart καλως ηρθες στην παρεουλα μας εχουμε πολλα να μοιραστουμε...

christy μονο εσυ μπορεις να καταλαβεις το σοκ που επαθα κ εγω οταν μου ειπαν κοριτσι ενω πριν το ειχα δεσει αγορι..μονο που τωρα το φοβαμαι να κανω ονειρα για φυλο και λεω οταν γεννηθη με το καλο θα το δω! ως τοτε ολα ουδετερα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!Καλώς ήρθατε οι καινούργιες! Βρε κορίτσια πώς είναι δυνατόν να κάνουν λάθος οι γιατροί στο αγόρι; Σε ποια εβδομάδα σας είπαν ότι είναι αγόρι και σε ποια το άλλαξαν; Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, αλλά απορώ. Εμείς το είδαμε με τα μάτια μας στη 18η οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Ο άντρας μου βέβαια πολύ θα ήθελε μια μπέμπα... Κι εγώ από αντίδραση για τους πανηγυρισμούς της πεθεράς μου...

VbTYp1.png

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες και σας ευχαριστώ για την υποδοχή!!!! Σήμερα είχα μια δύσκολη μέρα από τη στιγμή που ξύπνησα.Σηκώθηκα για τουαλέτα και στο χαρτί είδα μια σταλιά αίμα..Έβαλα λίγο χαρτί στο εσώρουχό μου και μετά από λίγο που ξαναπήγα είδα στο χαρτί λίγο περισσότερο αίμα.Τρελάθηκα!!!!!!!Την υπόλοιπη ημέρα μέχρι τώρα τίποτα.Όλα καθαρά.Με το γιατρό που μίλησα με ρώτησε αν κατάλαβα αν είναι από μπροστά ή από πίσω(Μπορεί να είναι κι αυτό, γιατί έχω πρόβλημα με τις αιμορροΐδες μου).Μου είπε ότι τόσο λίγο δεν σημαίνει τίποτα και να μην ανησυχώ.Αλλιώς θα είχα μεγάλη αιμορραγία.Να το παρακολουθώ και να τον ενημερώνω μου είπε αν ξαναδώ τίποτε άλλο. Έτοιμη ήμουν να πάω από εκεί.Σκέφτομαι μήπως φταίει ότι εχθές πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι την Κατερίνη.Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πολύ εχθές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σας κούρασα.πολλά είπα..

δεν ειναι και οτι καλυτερο το αιμα ,αλλα αφου σου ειπε ο γιατρος σου να μην ανησυχεις να τον ακους..αμα δεις ομως οτι συνεχιζεται να πας αμεσος!

καλο ειναι να μην κουραζεσαι,εγω επαθα πτωση πλακουντα απο κουραση.

απο που εισαι?

HouVp2.png

oVGVp2.png

δεν ειναι και οτι καλυτερο το αιμα ,αλλα αφου σου ειπε ο γιατρος σου να μην ανησυχεις να τον ακους..αμα δεις ομως οτι συνεχιζεται να πας αμεσος!

καλο ειναι να μην κουραζεσαι,εγω επαθα πτωση πλακουντα απο κουραση.

απο που εισαι?

asterina είμαι από Θεσσαλονίκη!Και σήμερα ευτυχώς δεν είχα καθόλου!Ελπίζω να το ξεπεράσαμε!Προσπαθώ να μην κουράζομαι.

Διαφημίσεις

asterina είμαι από Θεσσαλονίκη!Και σήμερα ευτυχώς δεν είχα καθόλου!Ελπίζω να το ξεπεράσαμε!Προσπαθώ να μην κουράζομαι.

πολυ ωραια ειχα περασει το καλοκαιρι...ειχα παει χαλκιδικη.

ναι σιγουρα να μην κουραζεσαι.εγω ειχα αποκολληση μεχρι τον 3 μηνα μετα ολα καλα! ειχα αιμα απλα δεν μπορουσαν να εξυγησουν απο που ηταν.

εγω ειμαι απο πατρα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τι κάνετε; Πώς νοιώθετε σήμερα;

Εχετε νοιώσει φαντάζομαι οι περισσότερες τα μωράκια σας!!

Να ανησυχήσω που δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα; Επειδή είναι το πρώτο μου δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αισθανθώ...και ότι μπορεί να έχω αισθανθεί το αποδίδω σε στομάχι, έντερα....

Κατά τα άλλα ξάπλα ακόμη......(..μέχρι πότε άραγε....;;;)

Σας φιλώ γλυκά εσάς και τις όμορφες κοιλίτσες σας!!!

:P:p:p

και γω πρωτομανουλα ειμαι..ουτε εγω καταλαβαινα οτι το ακουγα αλλα τα κοριτσια με βοηθησαν να το ακουσω.

εγω δεν ενιωθα πεταλουδισμα,αλλα σαν κατι να με γαργαλουσε απο μεσα και ημουν 16 εβδομαδα οχι 19 σιγουρα το ακους αλλα δεν το καταλαβαινεις...καλα τωρα μου δινει κατι κλωτσιες!

HouVp2.png

oVGVp2.png

πολυ ωραια ειχα περασει το καλοκαιρι...ειχα παει χαλκιδικη.

ναι σιγουρα να μην κουραζεσαι.εγω ειχα αποκολληση μεχρι τον 3 μηνα μετα ολα καλα! ειχα αιμα απλα δεν μπορουσαν να εξυγησουν απο που ηταν.

εγω ειμαι απο πατρα.

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!!!!!χαχαχαχαχα!Δεν έχει τύχει να περάσω από τα μέρη σου αν και είχα φτάσει μέχρι Μεσολόγγι.Νομίζω ότι είναι κοντά!!? Εμένα μου είπε ότι είναι χαμηλά ο πλακούντας μου.Που σημαίνει από ότι μου είπε ο γιατρός μου το πολύ πολύ να γεννήσω με καισαρική.Αυτό έτσι κι αλλιώς θα γίνει όμως.

Ήθελα να ρωτήσω κορίτσια τώρα που είμαι στην 20η εβδομάδα πρέπει να το ακούω κάθε μέρα και πόσο συχνά μέσα στην ημέρα?Δηλαδή αν νιώσω μόνο ένα φτερούγισμα όλη μέρα είναι φυσιολογικό?Και άλλη μέρα συνέχεια?Και άλλη μέρα τίποτα?:!::?::!::?:

geia σας κοριτσια μου τι κανετε??Εγω ειμαι χαλια κολλησα γαστρεντεριτιδα και για 2μερες ημουν αγκαλια με την τουαλετα σημερα ειμαι καλα αλλα το στομαχι μου χαλια τρωω μονο ρυζι λαπα και πινω τσαγακι με λεμονι....να καλοσωρισω και εγω με την σειρα μου τις νεες μανουλες

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ναι στην αρχη δεν το ακους συνεχεια και καθε μερα, αν διαβασες τα προηγουμενα 20η το ενιωθα ενα σαβ/ακο συνεχεια και απο δευτερα μεχρι παρασκευη τιποτα απολυτως το σαβ πηγα για β' επιπεδου και στην αρχη δεν κοιτουσα τον υπερηχο γιατι λεω κατι εγινε:-(:sad: και μου λεει ο γιατρος εεε κοιτα εδω ειναι το σπορακι σου:D:D κουνιεται σαν τρελο, και εγω χαμπαρι.....τελικα το απογευμα εφαγα μια γερη κλοτσια και εστρωσα χαρακτηρα!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

και να συνεχισω απο τοτε την μια μερα την νιωθω εντονα την αλλη ισα ισα που την καταλαβαινω χθες ενω σημερα με το που ηρθα δουλεια το πρωι με ταραξε,τωρα μαλλον κοιμαται....σσσσσσσσ........:tongue::tongue:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Εγώ κορίτσια,

ακομή δεν έχω καταλάβει κατέ. βέβαια όλη την ημερα ασχολούμαι με την δουλειά ΄και έχω και πολύ πίεση με υπηρεσίες αποφάσεις και διεκπεραιώσεις και λέω μήπως δεν έχω καταλάβει λόγο της έντασης στην οπόια βρίσκομαι...

Γεια σας κοριτσια και καλως ηρθατε και απο μενα με το καλο τα μωρακια σας.Απο προχτες ζω ενα δραμα εχω τετοιο πονοδοντο που δεν μπορω να φαω ουτε και να κοιμηθω.Σημερα το πρωι αισθανθηκα σαν να εχω κατι στο προσωπο μου και τελικα εχω παραμορφωθει τελειως εχω ενα οιδημα που τρομαξα μολις με ειδα.Πηρα τον γιατρο μου και μου εδωσε αμοξιλ αλλα φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρακι μου.Εχει παρει καμια σας αντιβιωση?Υποφερω απο τον πονο αλλα και φοβαμαι μην κανω κανενα κακο.:-(:sad::-(

oNg0p3.png

καλημερα! περαστικα anna ,ασε απο την μια στιγμη στην αλλη τι μπορουμε να παθουμε.οτιλια καλως ηρθες και καλη διαμονη, mommeart καλως ηρθες στην παρεουλα μας εχουμε πολλα να μοιραστουμε...

christy μονο εσυ μπορεις να καταλαβεις το σοκ που επαθα κ εγω οταν μου ειπαν κοριτσι ενω πριν το ειχα δεσει αγορι..μονο που τωρα το φοβαμαι να κανω ονειρα για φυλο και λεω οταν γεννηθη με το καλο θα το δω! ως τοτε ολα ουδετερα!

γεια σας κοριτσια και περαστικα σε οσες ειναι αρρωστες.....χαρουλα μην ανησυχεις η αμοξιλ ειναι απο τις λιγες αντιβιωσεις που δινουν οι γιατροι στην εγκυμοσυνη....μην αγχωνεσαι....

αστερινα σοκ επαθα κι εγω αστα να πανε....οχι οτι δεν χαρηκα αλλα τα ειχα οργανωσει ολα στο μυαλο μου.....τωρα θα δω στην β επιπεδου....θα μας τα αλλαξει παλι??????κοριτσια.....να σας ρωτησω...μονο κοιλιακος υπερηχος δεν γινεται στη β επιπεδου??????

Γεια σας κορίτσια!Καλώς ήρθατε οι καινούργιες! Βρε κορίτσια πώς είναι δυνατόν να κάνουν λάθος οι γιατροί στο αγόρι; Σε ποια εβδομάδα σας είπαν ότι είναι αγόρι και σε ποια το άλλαξαν; Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο, αλλά απορώ. Εμείς το είδαμε με τα μάτια μας στη 18η οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Ο άντρας μου βέβαια πολύ θα ήθελε μια μπέμπα... Κι εγώ από αντίδραση για τους πανηγυρισμούς της πεθεράς μου...
οτιλια στη 16η εβδ. ειδαμε κατι σαν τσουτσουνι και μας ειπε ο γιατρος να μην το δεσουμε ομως γιατι μπορει να ναι ο ομφαλιος λωρος.....στην 20η εβδ μας ειπε οτι φαινεται για κοριτσακι......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...