Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω...

το μωρακι ειναι 386 γρ και γενικα μου ειπε οτι ειναι ολα πολυ καλα!εκτος απο αυτο το θαματακι που μας προεκυψε. ενα μηνα μου ειπε ξαπλα, μεχρι το πασχα κοντα. οτι ειναι κοριτσακι δεν με πειραζει..απλα φοβαμαι μην ξανα παω και μου πει αγορι.χαχαχα

μαρα καλως ηρθες! και με το καλο το μωρακι σου...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!

Ειμαι κι εγώ πρωτομανούλα του Αυγούστου. ΠΗΤ 30/08 και περιμένω αγοράκι.

Μου κρατάτε συντροφιά από τη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου και έπαιρνα κουράγιο από όλες σας. Είχα μέχρις στιγμής δύσκολη εγκυμοσύνη καθώς δεν έχω σηκωθεί από το κρεβάτι εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχα και έχω με τον γιατρό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα σας.

Σήμερα, έχοντας μπει στην 19 εβδομάδα αρχίζω και νοιώθω πολύ καλύτερα. Αποφάσισα λοιπόν να μπω κι εγώ στην παρέα σας και να περάσουμε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μας!!!!

Με έναν πόνο...με το καλό τα μωράκια σας!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

n3oUp2.png

1. Anthi29................1/8/2011
  2. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  3. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  4. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. xanthi. ................8/08/2011
  7. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  8. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  9. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  10. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  11. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  12. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  13. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  14. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  15. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  16. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  17. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  18. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  19. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  20. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

21. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  22. rianna ...............23/08/2011
  23. foula moula........24/08/2011
  24. mara76..............24/08/2011
  25. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  26. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  27. Anastasia81 ......27/08/2011
  28. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  29. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  30. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  31. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  32. stellakoly........... 29/08/2011
  33. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  34. mommyart..........30/08/2011

35. *tingerbell*.........31/08/2011
  36. Laerta.................31/08/2011

37. glam...................01/09/2011

Η λίστα ανανεώθηκε....Καλώς ήρθες καλό υπόλοιπο..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπέλες!!!Σας γράφω από Ελλάδα!!!!!!!Τι ωραία που είναι, έχω και τη μαμά μου να με προσέχει και να μου μαγειρεύει!! Θα πάρω σίγουρα άλλα 2 κιλά μες στο 15θήμερο... Ο μικρός μου τη 18η εβδομάδα ήταν 190γραμμάρια, γιατί ακούω κάτι νούμερα κι έχω φρίξει.. Θα πάω την Τετάρτη για υπέρηχο εδώ και θα ρωτήσω το γιατρό! Επίσης, ακόμα δε φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι έγκυος και τσαντίζομαι.... Έβαλα κολλητό μπλουζάκι σήμερα να το καταλάβουν! Όλοι εκτός από τη μαμά μου μου λένε ότι έχω μικρή κοιλιά... Πολύ με εκνευρίζουν!

VbTYp1.png

Οτίλια καλώς ήρθες και καλή διαμονή.Μη μασάς και εμένα 18 εβδομάδες 206 γραμμάρια ήταν η μπουμπού μου και ακολουθεί του γιου τις μετρήσεις(18 εβδομάδες 228 γραμμάρια) ο οποίος είχε βγει τελικά 3400 οπότε νομίζω μια χαρά πας....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσακια μου γεια σας ειχα να γραψω εδω πολυ καιρο.......

Κοριτσια καλημερα,με λενε Μαρια και ειμαι 28ετων.....Ειμαι και εγω μανουλα αυγουστου με πητ 30/8 ειχα τελευταια περιοδο στις 23/11/2010 και σημερα ειμαι 17εβδομαδων και ειναι το πρωτο μου παιδακι...Μενω στους αγ.αναργυρους,και εργαζομαι στο ακτινολογικο του σωτηρια(βεβαια τωρα σταματησα λογω εγκυμοσυνης),και θα γεννησω με το καλο στο αττικο,θα χαρω πολυ να τα λεμε:D
καλως ηρθες μαρια και με το καλο το μωρακι σου..........
Παρ' όλα αυτά θα ξαναγυρίσω στη δουλειά, έχω 1 μήνα άδεια, διότι η συντονίστρια μου με απείλησε ότι θα με ανακαλέσει (είμαι αποσπασμένη στη Σουηδία και μου είπε ότι θα με στείλει πάλι πίσω αν ξαναπάρω άδεια καθώς και αν πάρω του χρόνου την ανατροφής).
κοριτσακι μου ειμαι συναδελφος απο ελλαδα....πολυ κριμα αυτα που σου κανουν εκει ρε γμτ.....η δουλεια μας ειναι δυσκολη και στην εγκυμοσυνη ακομα πιο πολυ.....ευχομαι να βρεις μια ακρη με την απαραδεκτη αυτη γυναικα.......
με ρούχα πως βόλεύεστε;σκέφτομαι ότι στα μέσα του επόμενου μήνα πρέπει να αγοράσω κα΄ποια για να βολευτώ για πάσχα και αργότερα μετά πιο μεγάλα.

εγω ακομα δεν εχω παρει εγκυμοσυνης βολευομαι με φορμες και κολαν και φαρδιες μπλουζες....απλα εχω πολλα νευρα γιατι δεν μου κανουν τα ρουχα μου και πρεπει να παω να ψωνισω κι αλλα....κι οχι τιποτ αλλο απλα δεν εχω αυτον τον καιρο χρηματα γιατι μας επεσαν κατι εξοδα ολα μαζι......θα παω ομως σε κανα ζαρα και τετοια....λεω να παρω ρουχα τα οποια δεν ειναι εγκυμοσυνης και θα τα φορεσω κι αργοτερα......
Γειά σας κορίτσια! Καινούρια στην παρεούλα σας και εγώ, μάλλον θα ανοίξω τον χορό με ΠΗΤ 1 Αυγούστου! Αρχίσανε οι κλωτσιές απο τα μικρούλια σας; Εγω έχω δύο και με έχουν ταράξει :)

καλως ηρθες στην παρεα μας....με το καλο τα μωρακια σου......

Τινκερ τα συλλυπητήριά μου.Να είσαστε καλά να τον θυμάστε.
συλληπητηρια τινκερ κι απο μενα.......
Καλημέρα κορίτσια.Είμαι κι εγώ καινούρια στην παρέα σας.Σας έβλεπα καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να συνδεθώ.:P Είμαι στην 20η εβδομάδα και το ΠΗΤ μου είναι 24 Αυγούστου αλλά θα γεννήσω με καισαρική.
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!

Ειμαι κι εγώ πρωτομανούλα του Αυγούστου. ΠΗΤ 30/08 και περιμένω αγοράκι.

πόνο...με το καλό τα μωράκια σας!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

καλως ηρθατε κοριτσια με το καλο τα μωρα σας.....

τωρα στα δικα μου κοριτσια.....στις 20 βδομαδες πηγα στο γιατρο μου.,......το μωρο μου μια χαρα 376γρ ηταν.....και εκει που τελειωσε τον υπερηχο του λεω:γιατρε το φυλο ισχυει αγορι?????και τι μου απανταει?????μαλλον κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!παθαινω ενα σοκ γιατι το ειχα δεσει οτι ηταν αγορι.........τεσπα βασικα εχω τρελλαθει απο τη χαρα μου οπως και να χει,απλα θελω να ξερω για να ετοιμαζω σιγα σιγα το δωματιο και ολα αυτα.......να παω να παρω τα επιπλα και τα σχετικα.....παντως μου ειπε θα το σιγουρεψουμε στη β επιπεδου που ειναι τη δευετερα.....αχ,ευχομαι μη μου το αλλαξει παλι.......παντως μην με αλλαξετε ακομα απο τον πινακα....τη δευτερα θα σας πω σιγουρα.....

χαρηκα πολυ που εχετε ολες καλα νεα....ξεχασα να το πω αυτο.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

mara και mommyart καλώς ήρθατε στην παρεούλα μας!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Οτιλία καλώς ήρθες στην Ελλάδα! Καλή διαμονή!!!

Κοριτσάκια πως τα περάσατε το Σαββατοκύριακο???

Εμείς περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο στο "Μητέρα"!!!!!!!!!! Ξημερώματα Σαββάτου (2:30) ξύπνησα με ρίγη και νόμιζα ότι είχα πυρετό. Τελικά είχα πίεση (είχα χτυπήσει ένα ωραιότατο 18!!!!! ). Πήρα τηλ. τον γιατρό, ο οποίος με έστειλε στο νοσοκομείο. Έκανα χίλιες εξετάσεις, μου περάσανε και ορό και βρήκαν ότι μου έλειπαν κάποια συστατικά. Ο αιματοκρίτης μου ήταν 30 (και είχα απορία πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει)!!! Τελικά με πλάκωσαν στα χάπια και συνήλθα! Ο μπεμπούλης μου πάντως είναι μια χαρά (άντρες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα!:D). Σήμερα το μεσημέρι γύρισα επιτέλους σπίτι και είμαι αρκετά κουρασμένη.

Αυτά είναι τα δικά μου νέα!

ZPX2p3.png

V9Yup3.png

Christy@ και Anna1985 καλώς σας βρήκα!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

mara και mommyart καλώς ήρθατε στην παρεούλα μας!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Οτιλία καλώς ήρθες στην Ελλάδα! Καλή διαμονή!!!

Κοριτσάκια πως τα περάσατε το Σαββατοκύριακο???

Εμείς περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο στο "Μητέρα"!!!!!!!!!! Ξημερώματα Σαββάτου (2:30) ξύπνησα με ρίγη και νόμιζα ότι είχα πυρετό. Τελικά είχα πίεση (είχα χτυπήσει ένα ωραιότατο 18!!!!! ). Πήρα τηλ. τον γιατρό, ο οποίος με έστειλε στο νοσοκομείο. Έκανα χίλιες εξετάσεις, μου περάσανε και ορό και βρήκαν ότι μου έλειπαν κάποια συστατικά. Ο αιματοκρίτης μου ήταν 30 (και είχα απορία πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει)!!! Τελικά με πλάκωσαν στα χάπια και συνήλθα! Ο μπεμπούλης μου πάντως είναι μια χαρά (άντρες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα!:D). Σήμερα το μεσημέρι γύρισα επιτέλους σπίτι και είμαι αρκετά κουρασμένη.

Αυτά είναι τα δικά μου νέα!

Περαστικά Αnna1985.Καλή ανάρρωση και καλή ξεκούραση!!

ZPX2p3.png

V9Yup3.png

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

Άννα περαστικά και αγύριστα. Ηρεμία από εδώ και πέρα και το Μητέρα να το ξαναδείς μόνο για την γέννα.

Καλώς ήρθαν οι νέες μανούλες. Μπράβο και σε όσες είχαν πολύ καλές εξετάσεις Β επιπέδου. Αλλαγές φύλου είναι πολύ συχνές και όσο και να είναι σε χαλάνε.

Για τον πλακούντα εύχομαι γρήγορα να ανεβει και να μη θυμάσαι τίποτα απ' όλα αυτά.

Τα δικά μας τα νέα είναι πως το παιδάκι μας χτυπάει ιδιαίτερα τα βράδια. Χθες είχα μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα και κατέλειξα να καβγαδίσω πολύ άγρια, με αποτέλεσμα να φοβάμαι πως κάτι κακό του έκανα. Τελικά το βράδυ με τάραξε στις κλοτσιές, έτσι σαν τιμωρία που αναστατώνομαι.

Ο αιματοκρίτης σας μου κάνει τρομερή εντύπωση. Ο δικός μου είναι 28 και δεν με τρομοκράτησε καθόλου ο γιατρός μου, εκτός που ανεβάσαμε την δόση.

Β' επιπεδου έχουμε στις 18, που θα είμαι στα μέσα της 22ης και το περιμένουμε με χαρά.

Καλή συνέχεια σε όλες.

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες και σας ευχαριστώ για την υποδοχή!!!! Σήμερα είχα μια δύσκολη μέρα από τη στιγμή που ξύπνησα.Σηκώθηκα για τουαλέτα και στο χαρτί είδα μια σταλιά αίμα..Έβαλα λίγο χαρτί στο εσώρουχό μου και μετά από λίγο που ξαναπήγα είδα στο χαρτί λίγο περισσότερο αίμα.Τρελάθηκα!!!!!!!Την υπόλοιπη ημέρα μέχρι τώρα τίποτα.Όλα καθαρά.Με το γιατρό που μίλησα με ρώτησε αν κατάλαβα αν είναι από μπροστά ή από πίσω(Μπορεί να είναι κι αυτό, γιατί έχω πρόβλημα με τις αιμορροΐδες μου).Μου είπε ότι τόσο λίγο δεν σημαίνει τίποτα και να μην ανησυχώ.Αλλιώς θα είχα μεγάλη αιμορραγία.Να το παρακολουθώ και να τον ενημερώνω μου είπε αν ξαναδώ τίποτε άλλο. Έτοιμη ήμουν να πάω από εκεί.Σκέφτομαι μήπως φταίει ότι εχθές πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι την Κατερίνη.Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πολύ εχθές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σας κούρασα.πολλά είπα..

Τι κάνετε; Πώς νοιώθετε σήμερα;

Εχετε νοιώσει φαντάζομαι οι περισσότερες τα μωράκια σας!!

Να ανησυχήσω που δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα; Επειδή είναι το πρώτο μου δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αισθανθώ...και ότι μπορεί να έχω αισθανθεί το αποδίδω σε στομάχι, έντερα....

Κατά τα άλλα ξάπλα ακόμη......(..μέχρι πότε άραγε....;;;)

Σας φιλώ γλυκά εσάς και τις όμορφες κοιλίτσες σας!!!

:P:p:p

n3oUp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η Πέμπτη για να πάω να δω το φασολάκι μου!!! Έχουμε Β' επιπέδου κι ελπίζω να είναι όλα καλά, γιατί η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρα πολύ άγχος μετά από αυτά που άκουσα! Δύο φίλες μου που ήταν κι αυτές έγκυοι τα χάσανε και τώρα είμαι λίγο τρομοκρατημένη.

Το κακό είναι ότι ο σύζυγος πάλι δεν θα μπορέσει να το δει γιατί θα λείπει εξωτερικό!!! :(

Θα σας πω νεότερα την Πέμπτη!

Σας φιλώ και να έχετε μία τέλεια ημέρα!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...