Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Tingerbell τα συλληπητήριά μου. Φοβερός καιρός σήμερα δεν συμφωνείτε; Καλή επάνοδο στην πατρίδα Οτίλια. Στο θέμα με τις εβδομάδες το +_ 2 μου το είχε επισημάνει και εμένα ο γιατρός ως φυσιολογικό. Οπότε μην αγχώνεστε. Στην αρχή και εγώ γαργαλητό ένιωθα όχι κάθε μέρα. Ετοιμάσου γιατί έρχεται η πρώτη κλωτσιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

tingerbell τα συλληπητηρια και απο μενα. καλο ταξιδι Οτιλια να εχεις απο το βραδυ ειπαν οτι θα φτιαξει ο καιρος και αυριο ανοδο της θερμοκρασιας.Μακαρι περιμενω πως και πως να ερθει το καλοκαιρακι.Αυριο πρωι πρωι θα κανω την β επιπεδου και αγχος μου δεν περιγραφεται ευχομαι να εχω και εγω μονο ευχαριστα να σας πω αυριο προσπαθω να ειμαι οσο πιο αισιοδοξη γινεται αλλα μεσα μου τρεμω.

oNg0p3.png

Καλημερα κοριτσακια μου και κοιλιτσες......βροχεροσ ο καιρος για σημερα....αλλα μ'αρεσει...χτες εμεινα στην μαμα μου ωραια ηταν σαν πασας ενιωθα:tongue::tongue:..Σημερα εχω ραντεβου στον γιατρο να του παω και τις εξετασεις να κανουμε και τον καθιερωμενο υπερηχο,και ν ακλεισουμε για β'επιπεδου...Ζυγιστηκα κι ολας σημερα και ειμαι +8αχ που θα φτασω δεν ξερω θα με κραξει ο γιατροοοοοοος......Στο θεμα το χτεσινο εμενα δεν μου παιρνει παντα επισκεψεις εχω παει 4-5φορες στο ιατρειο μου εχει παρει 3φορες επισκεψη......τινκερ μου συλληπητηρια:(....ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του....

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα κορίτσια! Τινκερ έχεις και τα δικά μου συλληπητήρια! Κι εγώ έχω απο χθες το βράδυ που κλαίω. Δηλ. εκλαψα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωι αλλά για διαφορετικούς λόγους. Χθες με στεναχωρησε μια υψηλη τιμη ζαχαρου που δεν την περίμενα κι επειδή λόγω μαθηματων έφαγα αργα δεν είχα περιθώριο να περιμένω να πέσει η τιμή ώστε να πιω να ποτήρι γάλα πριν κοιμηθώ για να αποφύγω την νυχτερινή υπογλυκαιμία που τελικά την έπαθα το ξημέρωμα. Και είπα σήμερα το πρωι να ξεκινήσω την μέρα μου πιο αισιόδοξα μέχρι που μου τηλεφώνησαν απο το μικροβιολογικό για να μου πουν ότι βρηκαν ανεβασμένη μια τιμη σε κατι εξετάσεις που κάνω για θρομβοφιλία και ζήτησαν το τηλ. του γυναικολόγου μου για να επικοινωνήσουν απ'ευθείας μαζι του. Εγώ φυσικά καταστεναχωρήθηκα γιατί ξέρω οτι αυτο σημαίνει επιπλέον ενέσεις. Με πήρε τηλ. μετά ο γυναικολόγος και μου είπε να τις ξεκινησω 2 φορές την ημέρα (+3 η ινσουλινη, να τρυπιεμαι δηλ. 5 φορές την ημέρα) αλλά να επικοινωνήσω πρώτα με τον αιματολόγο για να δούμε αν συμφωνεί και αυτός. Περιττό να πω οτι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μου να μην κλάψω, πλάνταξα όχι γιατί φοβάμαι τις ενέσεις, αλλιμονο, τις έχω συνηθίσει πια, αλλά γιατί φοβάμαι για το μωρό με τοσες ενέσεις και τόσα θέματα που προκύπτουν σύνεχεια και με πήρε και το παράπονο, πρέπει δηλαδη να μου τυχαινουν διαφορα καθε λίγο και λιγάκι;; Ευτυχώς ο αιματολόγος δεν εκρινε απαραίτητο να ξεκινήσω αμέσως τις ενέσεις, προτεινε επανάληψη των εξετάσεων μετα απο 15 μέρες και ανάλογα θα πράξουμε. Οσο για τον αιματοκρίτη εχω 31 και ο γυναικολόγος πρότεινε να παίρνω σίδηρο 2 αμπουλες επι 2 φορές την ημέρα. Θεε μου, έχω και το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας ουτε να το σκεφτομαι δεν θέλω τι έχω να τραβήξω τώρα που μου 2πλασιασε την ποσοτητα σιδήρου. Ας έχω τουλαχιστον καλά νεα την Τεταρτη στην β' επιπεδου γιατι έχει αρχίσει να με παίρνει απο κάτω:-(

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli μην απελπίζεσαι να δεις που θα πάνε όλα καλά και μετά τη β' επιπέδου δεν θα σε νοιάζει τίποτα. Απλά θα κάνεις ότι σου πουν οι γιατροί που σε παρακολουθούν. Δεν θα σου έδιναν κάτι που θα έκανε κακό στο παιδάκι σου. Εμένα πάντως η δυσκοιλιότητα μου πέρασε από τότε που πήρα το σίδηρο. Ούτε που το πίστευα ότι θα είχα καθημερινό ραντεβού με την τουαλέτα μιας και είχα διαβάσει ότι με το σίδηρο τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Σου εύχομαι να λειτουργήσει και σε εσένα όπως ακριβώς και σε εμένα.

tingerbell συλληπητήρια για τον παππού σας, nefeli το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα θα το δεις και μην στεναχωριεσαι γιατι ολα θα πανε καλα ξερεις ποσες κοπελες βαρανε ενεσεις οσο ειναι εγκυες ουουουουουου πολλες, γυρω μου ξερω 5 που εκαναν και ολα πηγαν μια χαρα:P!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Νεφελάκι,μην στεναχωριέσαι με τις ενέσεις. και εγω διπλη υπαρινη κάνω καθημερινά και φαντάσου πόσο απεχθάνομαι τις ενέσεις που καταφερνω ενω πιάνω πτυχη το δέρμα να χτυπάω την ένεση στα τυφλα γιατί δεν αντέχω την θέα μαζι με την αισθηση του τρυπήματος. αστραποβαρεμένο κατάντησα ελπίζω να μην το κληρονομήσω και στην κορούλα μου το αστραποβάρεμα.

σκέψου όμως ότι λίγη υπομονή θα κάνουμε και μετά θα έχουμε το μωράκια μας αγκαλιά και θα σταματήσουμε και το μαρτύριο με τις ενέσεις.

Κοριτσάκια Καλημέρα και Καλό μήνα σε όλες μας!!!!!:P:p:p

tingerbell, λυπάμαι πολύ για τον παππούλη σου! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του!

Νεφέλη μου, κάνε όσο μπορείς υπομονή, σκέψου ότι η μισή εγκυμοσύνη πέρασε!

Χαρούλα περιμένουμε νέα σου!

Djiyp3.png

yl47p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

tingerbell συλληπητήρια για τον παππού σου. Να' σαι καλά να τον θυμάσαι και να λες ευχάριστες ιστορίες γι'αυτόν στο ζουζούνι σου!

Βρε κορίτσια άλλες εγκυουλες έχετε στον κύκλο σας? Εγω άλλες 4 ... και ειμαι η πρώτη που γεννάω ... :D

Αααα και καλό μήνα δεν είπαμε!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

mamouna, δυστυχώς δεν έχω άλλες εγκυούλες στον κύκλο μου.:( Μόνο κάτι γνωστές της μητέρας μου με τις οποίες δεν έχω επικοινωνία. Τι κάνει η μπεμπούλα σου? Ξεκίνησε η "ενδοεπικοινωνία" σας ή όχι ακόμα??:tongue: Μάλλον τα κοριτσάκια είναι πιο φρόνιμα. Ο μικρούλης μου όταν είμαι χαλαρή δίνει παραστάσεις!!! Όταν έκανες τον υπέρηχο κουνιόταν ή ήταν ήρεμη? Πάντως η μικρούλα σου είναι πιο ανεπτυγμένη από τον μικρούλη μου (207γρ., 13,2cm & 154παλμούς).

CimIp3.png

ysp3p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Tingerbell συλληπητήρια για τον παππού σου! Να ζήσετε να τον θυμάστε! Ξέρω από πρώτο χέρι πως τα λόγια είναι φτώχια (μέσα σε 1,5 χρόνο έχασα την αδερφή μου και τον πατέρα μου), αλλά τουλάχιστον σου δίνουν μια παρηγοριά ότι δεν είσαι μόνος σου!!!

Ο μικρός κάθε φορά που θα πάω να χαλαρώσω αρχίζει το πάρτυ και δε μ' αφήνει σε χλωρό κλαρί! Το μόνο που τον σταματάει είναι όταν βάζει ο πατέρας του το χέρι του στην κοιλιά και όταν κάνουμε υπέρηχο!!! Μόνο τότε ξέρει να κοιμάται :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γεια σας κοριτσια και καλο μηνα πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο και ολα ειναι πολυ καλα ο γιοκας μου ειναι 423gr μεγαλο μωρο μου ειπε.Για υψος δεν ξερω αλλα δεν με νοιαζει αρκει που ειναι ολα ενταξει.Δεν μπορειτε να φανταστειται ποσο χαλαρωσα σημερα και ποσο ευτυχισμενη ειμαι.Επισης ο ζαχαρος μου επεσε απο 89 σε 82 μου ειχε πει να προσεχω με τα γλυκα και αξιζε τον κοπο γιατι φοβοταν μην κανω διαβητη κυησης.Ολα τα νεα ευχαριστα απο μενα καλη επιτυχια και στα κοριτσια που δεν εχετε κανει ακομα β επιπεδου φιλια.:P:p:p:p:p:p

oNg0p3.png

καλησπερα κοιλιτσες μου τι κανετε???εμεις μια χαρα,χτες πηγαμε στο γιατρο η μπεμπα μας ειναι 395γραμμαρια και ειναι ολοζουζουνιες πιπιλαγε και το δαχτυλακι της η γλυκια μου....κλεισαμε και ραντεβου στις 19/4για β επιπεδου οποτε υπομονη..

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...