Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Συγχαρητήρια κορίτσια για τα καλά νέα σας! Οτιλια μου, συμφωνώ με την augusta μη δίνεις σημασια στους συγγενεις, αφου το μωρό σου είναι γερό ολα τ'αλλα είναι περιττα. Α Εγώ έχω την β' επιπεδου αυτή την Τετάρτη και έχω τόση αγωνία που νομίζω ότι οι μερές δεν περνουν με τίποτα! Σήμερα μάλιστα δεν ακουσα την ζουζου μου και ανησυχω αν και ξέρω οτι δεν είναι απαραίτητο να το νιώθουμε κάθε μέρα. Είχα καλομάθει όμως!

Οσο με το θέμα της δυσκοιλιότητας,σήμερα πήγα στο άλλο άκρο. 2 φορές και ξεμπερδέψα στο λεπτό. Δεν ξέρω αν βοηθησαν τα 5 ακτινιδια, τα 6 κλίσματα ή οι 2 κουταλιές λάδι που καταπια το βράδυ- γιατι κάπου διαβασα οτι αυτο βοηθαει - αλλά ανασανα. Πάντως για καλο και για κακο είμαι αποφασισμένη να τρωω 1 ακτινιδιο την μέρα, 1 κουταλιά σουπας λάδι κάθε βράδυ και θα πάρω και το γάλα μαγνησιας το οποιο μου το σύστησε και ο διαβητολόγος μου με τον οποιο μίλησα σήμερα. Θα κάνω ότι μπορω για να μην ξαναζήσω αυτή τη φρικτή εμπειρια. Ευτυχως που μετά απο αυτο, το ενιωσα το μωρο χθες το βράδυ αλλιώς θα πιστευα οτι του είχα κανει κακο.

Για το θέμα του καφέ δεν έχω ρωτήσει τον γυναικολόγο αλλά έχω διαβάσει διάφορα στο ιντερνετ που με έχουν φοβίσει. Βέβαια, κανει κακό οταν καταναλώνεται σε μεγαλη ποσοτητα αλλά προσωπικα προτιμώ να τον αποφευγω οσο μπορώ για καλό και για κακο.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. Anthi29................1/8/2011
  2. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  3. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  4. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. xanthi. ................8/08/2011
  7. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  8. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  9. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  10. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  11. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  12. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  13. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  14. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  15. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  16. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  17. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  18. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  19. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  20. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία

21. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  22. rianna ...............23/08/2011
  23. foula moula........24/08/2011
  24. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  25. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  26. Anastasia81 ......27/08/2011
  27. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  28. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  29. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  30. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  31. stellakoly........... 29/08/2011
  32. beba...................30/08/2011...........Αττικό

33. *tingerbell*.........31/08/2011
  34. Laerta.................31/08/2011

35. glam...................01/09/2011

Μπράβο Οτίλια με το καλό ο γιός σου...

Β επιπέδου μέχρι και την 23η εβδομάδα γίνεται.Και εμείς όταν θα πάμε θα είμαι 23 εβδομάδες ακριβώς.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα σας κοριτσάκια!!!!

Χαίρομαι πολύ για τα νέα σας! Τι ωραία, μεγαλώνουν και αρχίζουν τις ζουζουνιές!

Από την Κυριακή το βράδυ που πλακώθηκα με τον αντρούλη μου εξαιτίας της πεθεράς μου, δεν ένιωθα το μικράκι μου (που το άκουγα πολύ συχνά) και όχι μόνο αυτό, αλλά ξεφούσκωσε και η κοιλιά μου!

Τελικά δεν άντεξα και πήγα χθες στον γιατρό. Το μωράκι είναι μια χαρούλα, δεν ήταν πολύ δραστήριο όπως τις προηγούμενες φορές, αλλά έκανε κάτι περίεργες κινήσεις που είχαν πλάκα: στηριζόταν στα ποδαράκια του και σήκωνε τα οπίσθιά του πάνω!:P (έμοιαζε σαν να έκανε γυμναστική). Επίσης έπιανε το ποδαράκι του και το έφερνε στο πρόσωπο! Μετρήσαμε τα δαχτυλάκια του, είδαμε τη σπονδυλική στήλη, το προσωπάκι του που φάνηκε καθαρά, τα αφτάκια του, τον ομφάλιο λώρο που λειτουργεί μια χαρά, και φυσικά το τσουτσούνι του που όπως μας είπε ο γιατρός δεν έχει ξαναδεί μεγαλύτερο!:mrgreen::mrgreen:

Πάντως, μάλλον ξεθάρεψε ο μικρούλης μετά τον γιατρό και όλο το βράδυ κλωτσούσε και έκανε τούμπες. Του μιλούσε ο αντρούλης μου και εκείνο έμοιαζε σαν να του απαντούσε με κλωτσιές! Έπεσε πολύ γέλιο!! Σήμερα το πρωί σηκωθήκαμε με όρεξη για κλωτσιές! Ακόμα και τώρα με κλωτσάει!:tongue:

k901p3.png

Nqm5p3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε???σημερα πηγα στην μαμα μου γιατι το στεφανι μου εει υπηρεσια και προκειμενου να ειμαι μονη μου μεχρι αυριο θα μεινω εκει και θα τηνβγαλω χαλαρα:tongue::tongue:χαιρομαι που διαβαζω ευχαριστα νεα...να πω οτι χτες επιτελους η μπεμπα μου,μου εριξε μια κλωτσια ολη δικη μου και σημερα σαν κατι να γινετε κωλοτουμπες κανει εκει κατω:D

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα σε όλες σας κορίτσια και χαίρομαι για όσες έχετε ήδη καλά νέα και εύχομαι και σε όλες μας τα ίδια. Ο μπαμπάς μας χτες μπόρεσε μετά από δύο εβδομάδες να καταλάβει την κλωτσιά και νομίζω ότι το απόλαυσε πάρα πολύ. Να ρωτήσω και κάτι βρε κορίτσια γιατί η πεθερά μου θα με τρελάνει. Ο γιατρός της ανηψιάς της δεν της έπαιρνε λέει λεφτά για τις μηνιαίες επισκέψεις και απλά του πλήρωσε την αμοιβή του μετά τον τοκετό. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να γίνει αλλά δεν το έχω ακούσει ξανά και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Σας ρωτάω γιατί αυτή η γυναίκα θα με τρελάνει.... Πόσες λοιπόν από εσάς δεν πληρώνετε τον γιατρό σας; (η ανηψία της σε ιδιώτη γιατρό πήγαινε και σε ιδιωτικό μαιευτήριο γέννησε)

Τις καλημέρες μου σε όλες σας!!!

Διαφημίσεις

Γωγώ εμένα η γιατρός μου ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε τώρα μου παίρνει επίσκεψη και απλά μου είπε ένα ποσό για το τέλος και είμαστε οκ.

Βέβαια ξέρω ότι τώρα στις καινούριες πελάτισσες παίρνει επίσκεψη 50 ευρώ εκτός από τον τελευταίο μήνα που δεν παίρνει πάλι τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γωγώ, στον γιατρό μου κάθε φορά σκάω ένα 50άρικο.

Χθες που πήγα και συζητήσαμε και τις τιμές του μαιευτηρίου και την αμοιβή του, δεν μου είπε κάτι για τις επισκέψεις, ότι δηλαδή θα αφαιρεθούν από την τελική τιμή.

E6kKp3.png

HFzzp3.png

Ο δικός μου πληρώνεται μια επίσκεψη (50?) ανεξαρτητα το πόσες φορές το μήνα χρειαστεί να με δει.

Εγω ακόμα να καταλαβω τπτ ... ή εγω ειμαι πολύ αναίσθητη ή αυτό πολύ ήσυχο! :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Σας ευχαριστω πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Και εμένα €40 μου παίρνει σε κάθε επίσκεψη εκτός από το πρώτο τρίμηνο που εξαιτίας της αποκόλλησης με παρακολουθούσε κάθε 15 μέρες οπότε μου έπαιρνε €20. Αύτή η γυναίκα έχει βαλθεί να με κάνει να αμφισβητήσω το γιατρό μου Δεν λέω καλό είναι να μαθαίνουμε να μην μας πιάνουν κότσους αλλά όχι και έτσι. Αλλά τι να περιμένω από μια γυναίκα η οποία είπε να ανταλλάξει το παιδί μας (αγόρι) με της ανηψιάς της που είναι κορίτσι. :mad: (Δεν τα λες αυτά τα πράγματα σε έγκυο με ορμόνες σε παροξυσμό έπειτα από μια παλλίνδρομη)

Mamouna θα το καταλάβεις και εσύ και πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα... Προσπάθησε αφού φας να ξαπλώσεις για λίγο ανάσκελα. Σε εμένα τουλάχιστον πιάνει αυτό. Σου εύχομαι γρήγορα να σε κλωτσήσει.

Γεια σας κορίτσια!!!!!!Γωγώ έχεις τραγική πεθερά!!! Τι ειναι αυτα;;;Κοίτα να μην ασχολείσαι, δεν πάει καλά η γυναίκα!

Εγώ έκανα β' επιπέδου στη 18η-19η γιατί τότε την κάνουν στη Σουηδία, στην Ελλάδα έχουν άλλο σύστημα. Επίσης, δεν πληρώνω στις επισκέψεις μου ποτέ και για τη γέννα θα δώσω ένα συμβολικό ποσό (15ευρώ) για το νοσοκομείο. Εδώ όμως δεν έχεις γιατρό, οι μαίες τα κάνουν όλα και σε ξεγεννάνε κιόλας. Είναι βέβαια πολύ εξειδικευμένες και έμπειρες οπότε δεν έχω ανασφάλεια. Η αδερφή μου στην Ελλάδα θα δώσει 2000ευρώ στο γιατρό της στο τέλος μια και καλή!

Με το καλό τα μωράκια μας!!!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

χθες ειχα μια τραγικη μερα μιας και στα ξαφνικα πεθανε ο παππους μου και επρεπε απο τα χαραματα να ξεκινησουμε για να μπορεσουμε να παραβρεθουμε στην κηδεια του... μεγαλος ανθρωπος αλλα ισχυρο το σοκ και κλαμα εγω που δεν προλαβε να δει το δισεγγονακι του...καταρχας λοιπον ευχομαι υγεια σε ολους μας!

Γωγω να βαλουμε την πεθερα σου να κανει κοντρα με τη δικια μου που μου ελεγε επειδη ειχα συχνοουρια οτι απο την συχνοουρια καταλαβε οτι θα αποβαλει οπως και εγινε τελικα(κι εγω ξαπλα με αποκολληση και αιμορραγια)!ειπαμε απο ενδιαφερον τα κανουν ολα και το πιστευω πραγματικα,οτι κι αυτοι ανησυχουν για το εγγονι τους,στην τελικη παιδι του παιδιου τους ειναι αλλα μερικες φορες πεφτουν ατακες απαλευτες!

εκλεισα κι εγω ραντεβου για υπερηχο καρδιας σε δυο βδομαδες απο τωρα...αντε να δουμε τι θα δουμε και με αυτο...θα σκασω απο την αγωνια μου στο τελος!

στη β επιπεδου θα ειμαι ακριβως 23 εβδομαδων οποτε φανταζομαι οτι ειναι μεσα στα νορμαλ πλαισια.

προχθες νομιζω οτι ενοιωσα πρωτη φορα το μικρο,ηταν σα να σκαει μια σειρα απο μπουρμπουληθρες αλλα εκτοτε ησυχια...να ανησυχησω και γι'αυτο?

ο γιατρος λεει οτι φαινεται μια βδομαδα μεγαλυτερο και μου εδωσε νεα ΠΗΤ στις 24/08.233 γρ. το θηριακι μου!αν βγει σαν εμενα και τον αντρα μου την πατησαμε...4.500 κιλα βγηκαμε και οι δυο!δεν ξερω βεβαια αν παιζει καποιο ρολο...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Kαλημέρα!!!

tingerbell συλληπητήρια για τον παππού σου, σίγουρα ήταν κάτι πολύ άσχημο αλλά σκέψου ότι η ζωή συνεχίζεται κι αυτό το αποδεικνύει περίτρανα το παιδάκι σου!

Εμένα πάλι μου το βρήκαν 6 μέρες μικρότερο, αλλά και πάλι μου είπαν ότι η ΠΗΤ είναι +-2 βδομάδες, οπότε δεν την αλλάζω. Απλά στις μετρήσεις, φάνηκε να είμαι 18η κι όχι 19η εβδομάδα. Δεν πιστεύω να μην αναπτύσσετε σωστά;;Δε μου είπε πάντως κάτι τέτοιο. Τώρα που θα έρθω Ελλάδα θα κάνω άλλον έναν υπέρηχο να μου μιλάνε και ελληνικά να καταλαβαίνω ακριβώς τι μου λένε. Σήμερα ταξιδεύω!!Πείτε μου ότι έχει ήλιο και ζέστη!!!!!

VbTYp1.png

και βορειοτερα τα ιδια χαλια εχει ο καιρος...ο ηλιος βεβαια κανει φιλοτιμες προσπαθειες κατω απο τα συννεφα για να εμφανιστει...μπορει μεχρι την ωρα που θα φτασεις να εχει αλλαξει ο παλιοκαιρος!

ευχαριστω για τις ευχες..το ξερω οτι ετσι παει η ζωη απλα ηταν που ξαφνικο.κι οπως ειπες η ζωη συνεχιζεται και η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι ο ερχομος των παιδιων μας!

ισχυει αυτο με το +- 2 βδομαδες και το ποσο ειναι τελικα το παιδι μαλλον εχει να κανει με το ποτε εγινε η συλληψη.μην ανησυχεις καθολου που το βρηκαν πιο μικρουλι δε λεει τιποτα απολυτως!το ζουζουνι σου ειναι μια χαρα και αναπτυσσεται κανονικα!

με το καλο να φτασεις στα πατρια εδαφη(ψαξε και το θεμα με τη δουλεια σου απο δω μπας και βγαλεις ακρη με την τρελη που εμπλεξες)!καλο ταξιδι!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...