Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα σας....Σήμερα με το ζόρι ξυπνήσαμε αλλά τα καταφέραμε...Είχαμε φύγει για τριήμερο και περάσαμε πολύ καλά με πολύ ήλιο και θάλασσα και καλή παρέα για όλους μας....

Για ρούχα εγκυμοσύνης κοιτάξτε στα h&m έχει πιο μοντέρνα και αρκετά σε γραμμή βολική για εγκύους χωρίς να είναι εγκυμοσύνης.Εγώ δεν αγόρασα καθόλου ρούχα αφού όλες μου οι φίλες που έχουν τελειώσει με τις εγκυμοσύνες τους με εφοδίασαν.Είχα και ένα τζιν από τον γιο μου δικό μου.Αλλά όπως λένε από εδώ και πέρα φουστανάκι ανάλαφρα και θα περάσει ο καιρός.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!

Ανθή καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Με το καλό τα διδυμάκια σου!!!:tongue: Έχεις μάθει φύλο??

Κοριτσάκια, πως τα περάσατε το τριήμερο?? Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, τόσο ωραία που κάτι έπρεπε να μου χαλάσει αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία! Και φυσικά βρέθηκε το άτομο που θα το έκανε αυτό... η πεθερά μου! Χθες το βράδυ μίλησε στο τηλέφωνο με τον άντρα μου και επειδή δεν την είχε πάρει όλη μέρα του έκανε μούτρα και του το έκλεισε στο λεπτό πάνω λέγοντάς του "εσύ κοίτα να προσέχεις τη γυναίκα σου κι άσε με εμένα..." (μέσα στην ειρωνία και τη μιζέρια!). Ο δικός μου μετά την πήρε άλλες 800 φορές τηλέφωνο μέχρι να του ξανααπαντήσει και ούτε με υπερασπίστηκε, ούτε τίποτα! Τσαντίστηκα και 'γώ και έριξα κάτι φωνές... άλλο πράγμα! Σήμερα ούτε καλημέρα δεν του 'πα!

Αυτά...! Τα 'πα και ξαλάφρωσα! Συγγνώμη βρε κορίτσια που σας το φόρτωσα!

CuAHp3.png

wXkjp3.png

καλημερα μανουλες!

συγχαρητηρια στα κοριτσια που εκαναν αμνιο και β'επιπεδου για τα καλα τους αποτελεσματα!

ανθη καλωσηρθες κι εσυ και με το καλο τα μωρακια σου!

εμεις 3ημερο περασαμε χαλαρα στο σπιτι φυτευοντας λουλουδακια και δεντρα στον κηπο...

μ'επιασε και μια ωραια αλλεργια κι εγινε το αλαβαστρινο(λεμε τωρα) μουτρακι μου ωσαν τα οπισθια της μαιμους!

απο ρουχα κι εγω δεν εχω παρει κατι παρα μονο ενα τζιν παντελονι.απο μπλουζες βολευομαι ακομα με τις δικες μου γιατι ετσι κι αλλιως δεν πολυφορουσα κολλητα και για τωρα που ανοιγει ο καιρος οπως λετε κι εσεις φορεματακια κανονικα και οχι εγκυμοσυνης.ειναι πλεον τοσες πολλες οι επιλογες στα ρουχα και τα εγκυμοσυνης συνηθως τοσο αχαρα μου με ζαρα και μανγκο μια χαρα βολευομαστε νομιζω.

το μονο που με προβληματιζει ειναι κατι γαμοι που εχω το καλοκαιρι...εκει δεν εχω ιδεα τι θα φορεσω...κοιταω στο ιντερνετ αλλα και παλι δεν βρισκω κατι να μου κανει κλικ...

με τα κιλα εχω προβλημα μεγαλο....εβαλα μεσα σε 5 μερες 4 κιλα...δεν ξερω πως γινεται αυτο ρε κοριτσια...δεν εχω παχυνει...δεν τα νοιωθω πανω μου αυτα τα κιλα...τι να πω ιδεα δεν εχω...ελπιζω μονο να μη συνεχισουν να ανεβαινουν μ αυτους τους ρυθμους...

αννα απαραδεκτη η πεθερα και λυπαμαι που το λεω...δηλ τι θελει να δημιουργησει ενοχικο συνδρομο στο γιο της που σαν πρωτη προτεραιοτητα εχει την οικογενεια του?

ε αν ειναι ας ερθει κι αυτη να σας μπαστακωθει και να την προσεχε κι αυτην μαζι με το μωρο!φτου φτου μακρυα!

καλη μου υπομονη και προσπαθησε οσο μπορεις να μη δινεις σημασια...δυσκολο το ξερω!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα στην παρέα! Βασικά για τα κιλά πιστεύω πως δεν έχει νόημα να έχουμε άγχος γιατί πέρα από καρπούζι και πεπόνι ποιος θα έχει όρεξη για μεγάλες μάσες το καλοκαίρι? έτσι μου λέει η φίλη μου που γέννησε κι αυτή μεσ' στο κατακαλόκαιρο κι ενώ αρχικά είχε πάρει 8 κιλά, τελικά μέχρι το τέλος πήρε συνολικά κοντά στα 11... έχουμε να φάμε ζέστη, άλλο πράγμα! χτες γέννησε η κουμπάρα μου ένα τέλειο αγοράκι κι έχω καταχαρεί! πήγαν όλα κατ'ευχήν! άντε και στα δικά μας! φιλιά σε όλες!

120247mcv711uxx1.gif

Σύνολο μέχρι τώρα τινγκερμπελ ποσά κιλά έχεις βάλει?εγω 5,5 κιλά αλλά έχω τρελλαθει να επιθυμω γλυκά . κάποιες φορές άλλεσ σαν το τριήμερο γουρουνιάζω...πονεμένη συνεχεια προβλέπεται...

ρούχα εγώ ακόμη μπορεί να βολευτώ όπως είπες ζαρα μανγκο ΗΜ αλλά λόγο ύψους μου 1,78 αργότερα φοβάμαι ότι δεν θα με καλύπτουν εκτός εαν έχουν σειρες εγκυμοσύνης.....τι ν πω εύχομαι όντως τα φορεματάκια να με παίρνουν μέσα αργότερα.

για τους γάμους μπορεί να σε βολέψουν φορέματα - τουνίκ μεταξωτα φαρδιά 'οχι απαρα'ιτητα εγκυμοσύνης...και εγω έχω ένα γαμό τον ιούνιο και ελπίζω να βρω τότε κάτι

Διαφημίσεις

λαέρτα καλημέρα εύχομαι όντως να είναι έτσι όπως τα λες με την όρεξη το καλοκάιρι, και ελπίζω στον συνδιασμό καρπούζι πεπόνι να μην συμπεριλάβω και τίποτα σορμπέ παγωτα.... τρομάρα μου.

κοριτσάκια ακόμη τίποτα δεν την έχω νοιώσει την μικρόυλα μου ακόμη....το πολύ σε 3 εβδομάδες δεν θα πρεπεί να την έχω αισθανθεί?

λαερτα κι εγω για το καλοκαιρι εκει πονταρω..οτι ετσι κι αλλιως δεν θα εχω ορεξη οπως καθε καλοκαιρι και θα πλακωνομαι στα καρπουζια και τα πεπονια(ελπιζω τουλαχιστον)!τα σορμπε παγωτακια και οι γρανιτες δεν πειραζουν...τα παρφε πειραζουν κα ικατι αλλα λιχουδικα!

augusta δεν εχω ιδεα ποσα κιλα πηρα συνολικα....στην αυχενικη στις 16/02 ημουν 69 προς 70 μετα απο αυτο πηγα στα 65,5.μια βδομαδα μετα κι αφου δεν ειχα παει καθολου τουαλετα εφτασα τα 69 και τωρα χτυπησα 73!η μαια μου ειπε οτι ειμαι αδυνατη και να μην υστεριαζω αλλα εγω τρομαξα...οταν ειδα τα 65.5 ειπα μια χαρα,κατακρατηση ηταν και περασε...στοχος να μην ξεπερασω τα 75 μεχρι τελους...εσυ εισαι που το λες....την εγκυμοσυνη πρεπει να την ξεκινησα γυρω στα 66 κιλα,σιγουρα ειχα 4-5 πανω απο το κανονικο μου...παντως βλεπω μια διαθεση γιογιο στη ζυγαρια μου...βγαζετε εσεις καμια ακρη?ο γιατρος μου ειπε να πλακωθω στα ακτιβια και στις σαλατες...αντε να δω...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα Ανθη καλως ηρθες και ολα καλα να πανε και σε σενα!!

εγω περασα τελεια απο πεμπτη απογευμα μεχρι σημερα που ηρθα δουλεια:-(! πηγα h&m πηρα 2 πουκαμισα εγκυμοσυνης μια μπλουζα και ενα φορεμα μακτυ οχι εγκυμοσυνης απλα σε μεγαλο μεγεθος,τελεια τα πουκαμισα τα ευχαριστηθηκα το τριημερο!! μετα πηγα πηρα το dvd του γαμου :-P:razz::-P ΤΕΛΕΙΟ μου φυγε ενα ανχος (ειμαι με τον συζυγο απο το 2000, το 2005 αραββωνας και πολιτικος γαμος και φετος 18/9/2010 γαμος θρησκευτικος). Παρασκευη θαλασσα για ψαρι καφε καλη παρεα το βραδυ μαζευτηκαμε Και τωρα το καλυτερο σαββατο πρωι εκανα την Β' επιπεδου:D:D την απολαυσα ολα καλα ευτυχως κα οπλακουντας ανεβηκε ψηλα, η ζουζουνα μου συνεχεια γυρνουσε και στο τελος μας εβγαλε και την γλωσσα της εεε εκει τρελαθηκα 50 λεπτα υπερηχος το καταυχαριστηθηκα!!! και εχθες ολη μερα βολτες στην παραλια. αυτα τα ολιγα sorry για το μεγαλο μηνυμα.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια και σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα σας!

Τα διδυμούλια μου μάλλον είναι αγοράκια, αν και για αυτό θα βεβαιωθούμε την Πέμπτη στην β επιπέδου. Πάντως αφού έχουν έναν πλακούντα σίγουρα θα είναι ολόιδια!

Απο κιλά και εγώ παίρνω φουλ, πονεμένη ιστορία, είναι και δύο τα μωρά. Πρήζονται τα πόδια μου και πονάει η μέση μου, το παθαίνει καμία άλλη κοπέλα αυτό;

Όσο για ρούχα πήρα μονο ένα τζιν παντελόνι εγκυμοσύνης - γιατί μέχρι τώρα φορούσα κολάν και μπλουζοφορέματα αλλά τα κολάν με κόβουν πολύ στην κοιλιά και μετά πονάει...

ixhPp3.png

Ανθή, σε καταλαβαίνω, κι εγώ διδυμάκια περιμένω και έχω έντονα γενικά συμπτωματα όπως πονοκέφαλος, αναγούλες αλλά και ορθοπεδικά συμπτώματα όπως τραβήγματα στη μέση και ιδιαίτερα στη σπονδυλική στήλη. Και που ν'αρχίσουν να πονάνε τα νεφρά! εκεί να δεις πανηγύρι!

120247mcv711uxx1.gif

ανθή,

συνήθως το πρήξιμο σημαίνει κατακράτηση υγρών , μειωσε την ζαχαρή και το αλάτι και πιθανον να υποχωρήσει. ο πόνος στην μέση ειναι φυσιολογικός λόγο της εγκυμοσύνης πόσο μάλλον σε διδυμάκια :-)

με τα κιλά δεν θα τρελλαθούμε θα προσπαθήσουε αλλά δεν θα πάθουμε και ψύχωση.τινγκερμπελ σίγουρα αυτό το γιο γιο στο ζύγισμα έχει να κάνει με κατακράτηση λόγο περισσότερο της τουαλέτας.εμένα με έχει βοη΄θησει αρκετα που τρωω κάθε πρωι 2 ακτινιδια και πίνω και 1 ποτηρι νερόπ μαζι και αργ'ότερα τρωω πρωινο.δφοκιμασέ το μήπως σε βοηθήσει.

επίσης τεράστιο θέμα με το στήθος πλέον φοράω 75 Ε και δυσκολεύομαι να βρω σουτιεν σε αυτό το μεγεθος.

τέλος για τα κιλά και το πως μπάινουν ένα έχω να πω....πέρσι έκοψα το τσιγάρο και παράλληλα έκανα διατροφή γιατί φοβήθηκα για αυξηση βάρους. αποτέλεσμα και πείνασα και 6 κιλά έβαλα σε 6 μήνες λα βασικά φούσκωσα τρελλα αλλά μετά αρχισά σιγα σιγά να επανέρχομαι με μια μικρη διακοπή λόγο παλλίνδρομης κυησης...πολλή γυμναστική και πάλι στα αρχικά μου δεν προλαβα να επιστρέψω ..... επομένως όταν ο οργανισμός για οποιονδήποτε λόγο στρεσσάρεται δεν μπορεις να κοντρολάρεις τις αντιδράσεις του...επομένως βάζουμ,ε κιλά δεν θα λαλήσουμε μόνο να τρεφόμαστε υγιεινα και σωστά και για εμας και για τα μωράκια μας καιμετά τον τοκετό θα έχει παλύ χρόνο να επανέλθει και το βάρος μας και το κορμί μας.

DONT WORRY BE HAPPY μ'ονιμο συνθημα μας πλέον

λαέρτα τι ομορφά ρε κορίτσια με τα διδυμάκια.διπλή ευτυχία.τα νεφρά ΄πότε πονάνε σε ρωτώ γιατί όταν ήμουν 19 έκανα πετρα στο νεφρό και λιθοτριψιαση μετά και όντως ειναι κουραστικός πόνοε αυτος του νεφρου

Ανθή καλώς ήρθες...Με το καλό τα μωράκια σου...

Αχ τι καλά νέα που έχετε όλες από την β επιπέδου σας....Μπράβο στα μωράκια σας που είναι γερά.....Εμένα ευτυχώς ηρέμησε το στομάχι μου και είμαι κάπως καλύτερα αν και από αντοχές αφήστε τα. Το τριήμερο που είμαστε όλη μέρα έξω από τις 8 ήμουν οφ για ύπνο....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...